Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Καταχωρήθηκε 21 Φεβρουάριος 2009 - 11:40
Καταχωρήθηκε 21 Φεβρουάριος 2009 - 12:15
Παρόμοια με το Bounen με αερόπλοια είναι το Eureka 7 και το Last Exile (αν και τα θεωρώ κατώτερα του).Μωλις τελειωσα το Bounen no Xamdou, και μου αρεσε παρα πολυ(αν και το "ετρεξαν" πολυ στο τελος, μιας και η ιστορια αυτη θα μπορουσε , κατα την αποψη μου, να κρατησει 50+ επεισοδεια), και θα ηθελα να δω κατι παρομοιο. Τι εχετε να μου προτεινετε?
Σοβαρό πολεμικό δράμα με αεροπλάνα χωρίς τέρατα και λοιπές φαντασιοπληκτικές αηδίες είναι το Area 88 (οι παλιές 3 όβες και όχι η σούπα ριμέηκ σειρά).
Brigadoon
Vision of Escaflowne
Nausicaa of the Valley of the Wind (η παλιά γνωστή ταινία του Μιγιαζάκι)
Καταχωρήθηκε 21 Φεβρουάριος 2009 - 13:52
Παρόμοια με το Bounen με αερόπλοια είναι το Eureka 7 και το Last Exile (αν και τα θεωρώ κατώτερα του).
Σοβαρό πολεμικό δράμα με αεροπλάνα χωρίς τέρατα και λοιπές φαντασιοπληκτικές αηδίες είναι το Area 88 (οι παλιές 3 όβες και όχι η σούπα ριμέηκ σειρά).
Brigadoon
Vision of Escaflowne
Nausicaa of the Valley of the Wind (η παλιά γνωστή ταινία του Μιγιαζάκι)
Ευχαριστω roricon, θα τα δοκιμασω ολα ξεκινοντας απο το Eureka 7
PS: μ'αρεσουν οι φαντασιοπληκτες αηδιες στα ανιμε

Καταχωρήθηκε 21 Φεβρουάριος 2009 - 21:27
Καταχωρήθηκε 22 Φεβρουάριος 2009 - 01:29
Καταχωρήθηκε 22 Φεβρουάριος 2009 - 03:59
Μωλις τελειωσα το Bounen no Xamdou, και μου αρεσε παρα πολυ
τα κατεβαζω asap, δν τα εχω δει και θα σας εμπιστευτω!Brigadoon
επισης ψαχνω και ενα anime στυλ gintama
Καταχωρήθηκε 22 Φεβρουάριος 2009 - 04:11
επισης ψαχνω και ενα anime στυλ gintama
does not compute.
watch Gintama again
and again
and again
and again
Καταχωρήθηκε 22 Φεβρουάριος 2009 - 04:19
does not compute.
watch Gintama again
and again
and again
and again

Sora το Gintama είναι one of a kind. Και όπως λέει ο Melkor, όσες φορές και να το δεις δεν το βαριέσαι. Κάποια επεισόδια τα έχω δει δυο και τρεις φορές και μάλλον θα τα βλέπω για πολύ καιρό ακόμη σε rerun.

Καταχωρήθηκε 22 Φεβρουάριος 2009 - 05:12
Μωλις τελειωσα το Bounen no Xamdou, [...] Τι εχετε να μου προτεινετε?
Brigadoon

Σου λένε για seinen sci-fi military drama, και δη ένα από τα καλύτερα anime του 2008, κι εσύ προτείνεις loli slapstick ecchi comedy του κ**ου;

Ephialtes και Sora, ΜΗΝ δείτε το Brigadoon. Ή τουλάχιστον να ξέρετε τι πρόκειται να δείτε, πρωτού το δείτε.

Για κάτι σε στυλ Bounen No Xamdou, εκτός από αυτά που προαναφέρθηκαν, προτείνω και το Blue Submarine No. 6.
|| FORUM RULES || ADN RULES || FEEDBACK || IP.BOARD QUICK USER GUIDE || #anime.gr @ irc.rizon.net ||
Καταχωρήθηκε 22 Φεβρουάριος 2009 - 09:35
Καταχωρήθηκε 22 Φεβρουάριος 2009 - 12:02
αν και έχω δει μόνο ένα επεισόδιο ... νομίζω πώς το Ranma1/2 είναι αρκετά κοντά στο Gintama από άποψη στυλ ...
:hahaha:
Sora το Gintama είναι one of a kind. Και όπως λέει ο Melkor, όσες φορές και να το δεις δεν το βαριέσαι. Κάποια επεισόδια τα έχω δει δυο και τρεις φορές και μάλλον θα τα βλέπω για πολύ καιρό ακόμη σε rerun.
Καταχωρήθηκε 22 Φεβρουάριος 2009 - 12:16
Καταχωρήθηκε 22 Φεβρουάριος 2009 - 12:49
Καταχωρήθηκε 22 Φεβρουάριος 2009 - 13:01
roriconfan, είχες δεν είχες, πάλι postαρες 1) σεντόνι, 2) στα αγγλικά, 3) με plot spoilers εντός. Ποιος στα αλήθεια πιστεύεις ότι θα κάτσει να το διαβάσει όλο αυτό (και μάλιστα να spoilerιαστεί), μόνο και μόνο για να δει ΑΝ θα πειστεί να ξεκινήσει τη σειρά; Σου τα λέω αυτά γιατί βλέπω και το έχεις ξανακάνει σε ένα σωρό άλλα anime threads. Αν στα αλήθεια πιστεύεις ότι προσφέρεις σ' αυτό το forum με το να κάνεις ξερά copy-paste από το aniDB, μάλλον πρέπει να το ξανασκεφτείς. Αν όχι οτιδήποτε άλλο, τουλάχιστον μετέφραζέ τα στα ελληνικά.Sora και Ephialtes, αυτό είναι το ρίβιου μου για το Brigadoon. Σας το προτείω γιατί έχει ανάπτυξη χαρακτήρων ισάξια του Xamdou και δεν είναι slapstick του κ*λου.
Σε ενόχλησε ο χαρακτηρισμός "του κ**ου", και έσπευσες να υπερασπιστείς το Brigadoon, μην συνειδητοποιόντας ότι έτσι βγαίνεις off-topic. Σκοπός του Anime Recommendations thread δεν είναι να μπαίνεις εσύ ή εγώ και να υπερασπίζεσαι την τιμή και το όνομα του Brigadoon (και του κάθε Brigadoon), αλλά να προτείνεις το κατάλληλο anime στα κατάλληλα άτομα την κατάλληλη στιγμή.
Και σε άτομο που σου λέει ότι μόλις τελείωσε Bounen No Xamdou και θέλει κάτι ανάλογο, ε δεν του πετάς Brigadoon.
Υπερασπίζεσαι το recommendation σου λέγοντας ότι έχει ανάπτυξη χαρακτήρων ισάξια του Xamdou. Κάτι τέτοιο, πέρα από highly debatable, είναι αδιάφορο για τον σκοπό που εξυπηρετεί το παρόν thread. Το αν μία σειρά έχει καλό character development αποτελεί καθαρά technical attribute της σειράς, όπως και αν το μία σειρά έχει ευρηματική σκηνοθεσία, προσεγμένο animation, ή καλόδουλεμένο voice acting. Όλα αυτά συνηγορούν στο αν μία σειρά είναι καλή ή κακή in its own right, αλλά όχι στο σε ποιον και πότε να την προτείνεις.
Όταν κάποιος ζητάει προτάσεις, το κάνει γιατί θέλει να δει κάτι παρόμοιο με αυτό που μόλις είδε. Για να κάνεις μια επιτυχημένη πρόταση, θα πρέπει τα genres να συμπίπτουν όσο το δυνατόν περισσότερο. Και φτάνουμε στο ζήτημα: Το Bounen No Xamdou είναι ένα military sci-fi DRAMA, ενώ το Brigadoon είναι ένα ecchi sci-fi COMEDY. Επειδή και τα δύο είναι sci-fi, δεν σημαίνει ότι πέτυχες αρκετή συμβατότητα. Είναι σαν να μου ζητάει κάποιος anime σαν τα Kenshin OVAs, και να τον στέλνω για Bleach επειδή έχουν και τα δύο swordfights. Καταλαβαίνεις που το πάω.
Στην τελική, πρότεινε και το τελείως εναλλακτικό, αλλά οφείλεις να προειδοποιήσεις τον άλλον για το πόσο ριζικά διαφέρει από αυτό που μόλις είδε. Μην του γράφεις ένα ξερό "Brigadoon" και τον παίρνεις στον λαιμό σου.
|| FORUM RULES || ADN RULES || FEEDBACK || IP.BOARD QUICK USER GUIDE || #anime.gr @ irc.rizon.net ||
Καταχωρήθηκε 22 Φεβρουάριος 2009 - 13:18
-Έχει πολύ καλό character development
-Είναι sci-fi
-Έχουνε πολλές πτήσεις (πολλοί πετάνε)
-'Εχουνε φανταστικά πλάσματα να πολεμάνε
Σε αντίθεση με το Xamdou όμως, η πλοκή πάει πιο γρήγορα και το τέλος δεν είναι σούπα.
Α ναι, και έχει loli και περισσότερο χιούμορ από όσο δράμα. Αν και προς το τέλος, το dementia πέφτει σύννεφο.
Also tagged with one or more of these keywords: anime, vampires
Anime & Manga Discussion →
Σειρές Anime →
Το akira (1988) έχει ελληνική μεταγλώττιση;Started by metahades , 28 Μάρ 2023 ![]() |
|
||
Σειρές Anime →
Aharen-san wa HakarenaiStarted by pc_magas , 19 Ιούλ 2022 ![]() |
|
||
Anime & Manga Related Topics →
It's all about Japan →
Greece talks Japan podcastStarted by Namida , 07 Μάι 2021 ![]() |
|
||
Anime Γενικά →
Ποια είναι τα Anime της Δεκαετίας!; (2010-2019)Started by Titan64 , 27 Ιαν 2020 ![]() |
|
||
Σειρές Anime →
Do You Like Your Mom? Her Normal Attack is Two Attacks at Full Power [Discussion]Started by pc_magas , 13 Ιούλ 2019 ![]() |
|