Jump to content

Community Status Updates

Photo

miko-chin → animeotaku07

τι καταπληκτική signature είναι αυτή που έχεις!!!που την βρήκες????
Jan 27 2009 20:47
Photo

Shikamaru → miko-chin

Ok thanks για την βοηθεια;)
Jan 25 2009 13:07
Photo

miko-chin → Shikamaru

για το ότι εθιστήκαμε εγώ και ο αδερφός μου φταίει ο ξάδερφός μου.Κανείς άλλος.Παλιά έβλεπε και η αδερφή μου αλλά σταμάτησε.Καθόμασταν ώρες και κάναμε μαραθώνιους. Όσο για το κατάστημα..και γω στην αρχή δεν το έβρισκα!!!Είναι σχεδόν διπλά στον Μαλλιάρη,δηλαδή καθώς μπαίνεις στην οδό..Είναι μικρό μαγαζί και δεν το προσέχεις αμέσως.Πάντως έχει ωραία πράγματα.Αν πας φρόντισε να πάρεις πολλά λεφτά μαζί σου.Την πρώτη φορά που πήγα ήθελα να τα πάρω όλα αλλά περιορίστηκα σε ένα ημερολόγιο ένα κρεμαστό απο το Vampire Knight και το σπαθί του Hitsugaya σε μπρελόκ.
Jan 25 2009 11:50
Photo

Shikamaru → miko-chin

Κοιτα αυτον τον καιρο εχω σταματησει να βλεπω Naruto γιατι εχει μπει στο filler arc και λεω να το δω ολο μαζι δηλαδη για να καταλαβεις αυτο το επεισοδιο που ειδες εσυ δεν εχες συμβει ποτε στο manga ο λογος που το κανω αυτο ειναι γιατι σιγουρα θα ξενερωνα αλλα σου συνιστω να το αρχισεις οπωσδηποτε ειναι γαματη σειρα,δε μου λες...πες μου οτι εχεις εθισει και συ τον αδερφο σου στα anime και δεν ξεκολαει απο το pc ολη μερα:P? και μια τελευταια απορια που εχω αυτο το Cine shop που ακριβως στην Ναυρινου ειναι και δεν το εχω δει εγω ποτε:erk:?
Jan 25 2009 10:36
Photo

miko-chin → °•πίΟu-πίΟu•°™

δυστυχώς ήταν τα μόνα που είχε(και τα πήρα και τα δύο).Μόνο απο το Bleach και Naruto είχε πολλά πράγματα.Όταν ξαναπάω θα ρωτήσω αν έχει κάτι καινούριο και θα σ'ενημερώσω.
Jan 24 2009 20:00
Photo

°•πίΟu-πίΟu•°™ → miko-chin

Mπορεις να μου τα παρεις μην εξαντληθουν και σε ενα δυο μηνες π ανεβαινω θεσσαλονικη 4ημερη να βρεθουμε να σ δωκω και τα λεφτα? Ε φανταστικη μικο τσιν?????
Jan 24 2009 18:16
Photo

miko-chin → Shikamaru

έχεις απόλυτο δίκιο.Και γω πόσες φορές το έχω συλλογιστεί οτι κάποια μέρα σίγουρα θα φύγω γιατί εδώ δεν πρόκειται να πετύχω πολλά. Α δεν σου είπα και το άλλο.Είδα το πιο πρόσφατο επεισόδιο του Naruto.Δεν το έχω παρακολουθήσει απο την αρχή.Το είδα μόνο γιατί ο αδερφός μου είναι τιμωρημένος και δεν του επιτρέπεται να αγγίξει τον υπολογιστή και του έκανα τη χάρη να το δούμε μαζί.Τι κουλή ήταν αυτή η αρχή με τους βατράχους!!!
Jan 24 2009 17:57
Photo

miko-chin → °•πίΟu-πίΟu•°™

το ημερολόγιο το βρήκα σε ένα πολύ γνωστο μαγαζί στην Θεσσαλονίκη το Cine Shop στην Ναυαρίνου.Όπως και το κρεμαστό με το τατού του Ζέρο.Ζήλια ζήλια!!!
Jan 24 2009 17:38
Photo

Shikamaru → miko-chin

Εννοειται πως θα μεινω στην Βαρκελωνη δεν υπαρχει περιπτωση να παω ουτε καν για μερες στην Μαδριτη.Οχι νταξει δεν ξυπνησα μια μερα και ειπα θα παω να ζησω εκει απλως επειδη ως ατομο σιχαινομαι να συμβιβασομαι οταν σκεφτομαι την ζωη μου εδω δεν με ελκυει καθολου η ιδεα οτι παντα πρεπει να συμβιβαζεσαι με το τι σου επιβαλουν οι αλλοι εννοωντας απο τον αθλιο εργασιακο σου χωρο εως και το κρατος,απλως με λιγα λογια δεν μου καθεται η ιδεα του να ζησω εδω
Jan 23 2009 23:13
Photo

miko-chin → Shikamaru

ωραία ιδέα είναι και η Ισπανία φαντάζομαι θα είναι ωραία χώρα.Δεν πιστεύω να μείνεις Μαδρίτη,Βαρκελώνη να πας.Αλλά ρε παιδί μου δηλαδή πως σου ήρθε?Ξύπνησες μια μέρα και είπες "Βαρέθηκα εδώ θα πάω Ισπανία"?
Jan 23 2009 22:38
Photo

Shikamaru → miko-chin

αρχικα σκεφτομαι να κατσω 2-3 μηνες να δω αν θα μου αρεσει ως χωρα,αν ναι θα ζησω για παντα εκει αν οχι θα γυρισω πισω και θα φτιαξω την ζωη μου εδω no problem να φανταστεις εχω αρχισει απο τωρα να μαζευω γενικες πληροφοριες για διαφορες αποριες που εχω και επισης λεω απο του χρονου ν'αρχισω φροντιστηριο ισπανικων, τι λες good idea?
Jan 23 2009 22:34
Photo

miko-chin → Shikamaru

αχ γράψαμε και έκθεση σήμερα και ηρέμησα.Βέβαια το θέμα με παίδεψε λίγο.Το φερνα απο δω το φερνα απο κει.Έγραψα δυομιση σελίδες αλλά δεν ξέρω κατά πόσο είναι σωστά.Και γιατί θα πας Ισπανία?για τουρισμό?
Jan 23 2009 22:23
Photo

Shikamaru → miko-chin

ουφφφφφφ.......σημερα τελειωσαν και τα διαγωνισματα επιτελους θα χαλαρωσουμε λιγακι:Blissfull:μ'αρεσει ο τροπος σκεψης και οτι εχεις ηδη αποφασισει με τι θα ασχοληθεις στην ζωη σου εγω ε το μονο πραγμα που εχω αποφασισει μεχρι τωρα ειναι οτι σε 1 χρονο απο τωρα θα βρισκομαι στην Ισπανια:burningbe3::burningbe3::burningbe3:
Jan 23 2009 17:49
Photo

miko-chin → Shikamaru

συγγνώμη που δεν σ'απάντησα χθες(διάβαζα για την έκθεση και δεν έκατσα ούτε στιγμή στον υπολογιστή:if:).τεσπα κοίτα γιατί μ'αρέσει δεν ξέρω και γω ακόμη το ψάχνω το πράγμα.Το σίγουρο είναι οτι έχω μια έμφυτη κλίση προς αυτό(ταλέντο πες το όπως θες).Εδώ ήμουν 13 χρονών και διάβαζα(και καταλάβαινα) τις θεωρίες του Φρόιντ.Είμαι λίγο έλεος!!!Αλλά δεν θέλω να ακολουθήσω την κλινική ψυχολογία(σε νοσοκομεία,ψυχειατρεία,ειδικά σχολεία) γιατί δεν τα μπορώ αυτά τα πράγματα.Θέλω να περάσω δικαστική ψυχολογία αλλά επειδή ο κλάδος δεν είναι ανεπτυγμένος στην Ελλάδα κάποια στιγμή θα φύγω για εξωτερικό.
Jan 23 2009 14:08
Photo

Shikamaru → miko-chin

σου ευχομαι να τα καταφερεις και να περασεις και απ'οτι μου εχουν πει οι καποιοι απο τους συμμαθητες που καθονται και διαβαζουν σε αντιθεση με μενα αν οχι φετος που πας 2 λυκειου του χρονου οπωσδηποτε πρεπει να ξεκινησεις αν οντως θελεις πραγματικα να περασεις γιατι μονη σου λιγακι δυσκολουτσικο ειναι αλλα απο που και ως που σε τραβηξε η ψυχολογια ?
Jan 21 2009 23:16