Community Status Updates
miko-chin → Shikamaru
ψυχολογία ή πολιτικές επιστήμες.Αλλά ψυχολογία θα επιλέξω μόνο Θεσ/νίκη γιατί μόνο εδώ έχει δικαστική ψυχολογία.Βέβαια φοβάμαι λίγο γιατί τα τελευταία χρόνια ανεβαίνει ο βαθμός και δεν ξέρω αν θα μπορέσω να περάσω.Και το θέλω τόσο πολύ ρε γαμώτο!!!Αφού να φανταστείς μπορεί να αρχίσω φροντιστήριο για τα μαθήματα κατεύθυνσης.Ποιος εγώ?Θα ρίξω τα μούτρα μου γι'αυτό το λόγο.Το λέω γιατί είμαι άτομο που δε δέχεται καθόλου βοήθεια και θέλει να τα κάνει όλα μόνο του....
Jan 21 2009 22:57
Shikamaru → miko-chin
που να δεις το απολιθωμα που εχουμε εμεις για καθηγητη Φυσικης να φανταστεις στο διαγωνισμα που γραψαμε ενας του γραψαμε 18 και ολοι οι αλλοι κατω απο 10 εγω φυσικα δεν γλιτωσα και του γραψα 3 και απο τοτε μ'εχει βαλει στο ματι ο σκατιαρης....μαλλον λεω να περασω κανα Τ.Ε.Φ.Α εσυ που κανεις κεφι να περασεις?
Jan 21 2009 22:44
miko-chin → Shikamaru
αν είμαι τυχερή θα βγάλω κάνα 17 το πολύ.Παραπάνω αποκλείεται.Έχουμε μια στρίτζο στην κατεύθυνση και επειδή της έγραψα 12 Φιλοσοφία και 20/40 στο άγνωστο θα με χαντακώσει πιστεύω.Πάντως θα χω να το λέω μια ζωή ότι φέτος πρώτη φορά στην ζωή μου κατάλαβα φυσική και μάλιστα πήρα 17.Πραγματικά με εντυπωσίασα!!!Σε τι σχολή θες να περάσεις?
Jan 21 2009 22:33
Shikamaru → miko-chin
δες εγω τι εγραφα την προηγουμενη εβδομαδα για να χαζεψεις......Τριτη-Αλγεβρα,Τεταρτη-Θρησκευτικα,Πεμπτη-Ιστορια,Παρασκευη-Κειμενα και συνεχιζουμε με Γαλλικα σημερα,αυριο αρχαια και μεθαυριο Κοινωνιολογια οοοουυυυυφφφφφφφ δεν παλευετε με τι τιποτα η φαση..... αντε να τελειωνουμε να παρουμε βαθμους και να χαλαρωσουμε και παλι ποσο λες να βγαλεις?:P
Jan 21 2009 22:19
miko-chin → Shikamaru
αχχχ τι να κάνω κι εγώ...προσπαθώ!έχω προβλήματα με το σχολείο.εκεί που είπα οτι πάνε τα διαγωνίσματα τελείωσαν,τσουπ μας βάζει η φιλόλογος διαγώνισμα στην Αντιγόνη για αύριο και Έκθεση μεθαύριο...Έλεος...δεν μας λυπάται κανείς!Εσύ τι κάνεις?Πως πας?
Jan 21 2009 22:05
Shikamaru → miko-chin
;) τι χαμπαρια miko-chin καιρο εχουμε να τα πουμε τι νεα? :rofl:
Jan 21 2009 21:59
psofia → miko-chin
Ναι το μόνιμο πρόβλημα φύλου στο AS: "Αυτό που βλέπω είναι άντρας ή γυναίκα?""Να αισθάνομαι άσχημα που θεωρώ το Rosiel θεό παρόλου που τον περνάς και για γυναίκα?" κτλ.
Κira ο υπέρτατος, ο απόλυτος, κούκλος και... ΑΝΤΡΑΣ ρε γαμώτο! XD
Jan 15 2009 21:43
miko-chin → psofia
thanks για την διευκρίνιση.Αν και κάτι είχε πάρει το μάτι μου στις σημειώσεις της mangaka οτι δεν είναι σίγουρο το φύλο του/της αλλά τον προτιμώ άνδρα να σου πω την αλήθεια.Γενικά είναι ένα φαινόμενο που μου την σπάει στο sanctuary...ευτυχώς που δεν έκαναν και τον Kira κάτι ανάλογο!!!
Jan 15 2009 21:20
psofia → miko-chin
Μην είσαι τόσο σίγουρη για το φύλο του/της/του Mad Hatter. Απλά μια προειδοποίηση, για να μην πάθεις κανα shock μετά... χΔ
Jan 15 2009 19:31
animeotaku07 → miko-chin
Ο Καναμε ειταν "ok." στην μεση του ανιμε εδειχνε λιγο περιεργος και νομιζα πως εκριβε κατι αλλα το "τι" δεν ειξερα ακριβως (φυσικα..) μετα αρχισε ο Καναμε να γινει mysterious(πως το λες εκεινη τι λεξι στα Ελλινικα? τα ξεχναω ρε gammoto.) και αγαπησα τον Ζερο και ακομα τον αγαπω αλλα καπως νιοθω ασχημα για τον Καναμε.. καπως
LOL τωρα πρεπει να παω να δω το καινουργιο επισοδιο του Bleach ^^
για να δουμε τι θα γινει με τον Νοιτρα τωρα "ZARAKI! KILL HIM >D"
Jan 08 2009 05:56
miko-chin → animeotaku07
καλά τώρα μ'έχεις στείλει...Και γω ακριβώς τους ίδιους λατρεύω...Ειδικά ο Grimmjow is so hot!!!Κοίτα τον Κάναμε απο την αρχή δεν τον συμπάθησα πολύ όπως και δεν λάτρεψα απο την αρχή τον Ζέρο.Μετά που δείχνουν τους αληθινούς εαυτούς τους είχα στον νού μου μόνο τον θεό Ζέρο.Γιατί για θεό πρόκειται....
Jan 07 2009 14:19
animeotaku07 → miko-chin
lol ^.- ειστε και σεις fangirl ;D τρελη για το Bleach & Vampire Knight!!! Μαρεσουν πολυ οι Toshiro, Urahara, Ulquiora, Grimmjow, και ΕΙΔΙΚΑ τον Zero!!! στην αρχη ειμουν τρελη και για τον Kaname... screw him now =.=
Jan 07 2009 02:55
Seirios → miko-chin
δνε εμφανιζεαι πάντα αν έχις κάνει πολλά ποστ στην ιδια σελλιδα...πάω να δω το θρεντ σου..
Jan 06 2009 20:29

This status update has reached the maximum number of replies allowed