Ενημερώσεις Κατάστασης Κοινότητας
Seirios → miko-chin
αφού ήταν μυστικός πράκτορας...κανείς δεν ξέρει για ποιους δούλευε...τους είχε κοροιδέψει όλους...
Ιαν 06 2009 19:57
Seirios → miko-chin
έχω ράματα για της γούνε όλων...καλοί ήταν και του λόγου τους...άντε μην πω για τον ξεφτέρη τώρα και τα πειράματα που έκανε στο κρυφό του εργαστήριο...γιατί νομίζεις η ψιψινελ μιλούσε? πείραμα του ξεφτέρη ήταν....
Ιαν 06 2009 19:47
Seirios → miko-chin
τι δεν ήταν θες να μου πεις?????????????
από την αγαμία είχε νευρα! γούσταρε τον μελένιο...άσε άλλη συκιά ο μελένιος....
Ιαν 06 2009 19:37
Seirios → miko-chin
κάνεις λάθος...ο μπαρμπαστρουμφ ήταν μεγάλος μαφιόζος..στο καρτούν περιγράφετε σαν καλός,αλλά στην πραγματικότητα ήταν παιδεραστής!!!!
Ιαν 06 2009 19:23
Anelis → miko-chin
κοίτα, όπως σου είπα ο καθένας ερμηνεύει διαφορετικά το κάθε βιβλίο
πχ ο τρόπος που το κατάλαβα εγώ μπορεί να κάνει νόημα σε εμένα αλλά δεν είναι απαραίτητα και ο "σωστός"
γι' αυτό και δεν μπορώ να στο εξηγήσω εγώ
πάντως αν σε ενδιαφέρει και θες να ψάξεις μπορεί να βρεις κάποια μικρή ανάλυση για το συγκεκριμένο κείμενο στο νετ (ή αν έχει σημειώσεις η έκδοση του βιβλίου που έχεις)
Ιαν 04 2009 21:06
miko-chin → Anelis
κοίτα δεν λέω το βιβλίο λέει πολλά σωστά πράγματα(Ντοστογιέφσκι είναι αυτός) αλλά δεν κατάλαβα τι γίνεται στο τέλος και γενικότερα τι πάει να πει ο συγγραφέας(στν συγκεκριμένη περίπτωση)
Ιαν 04 2009 13:46
Anelis → miko-chin
όχι μόνο μου άρεσε, το λάτρεψα! βέβαια ο καθένας ερμηνεύει το κάθε βιβλίο όπως θέλει
εγώ όταν δεν καταλαβαίνω ένα βιβλίο είτε το ξαναδιαβάζω επιτόπου είτε μετά από κάποιο καιρό
ίσως αυτό που δεν καταλαβαίνεις τώρα να σου πεί αρκετά αργότερα
Ιαν 04 2009 00:54
miko-chin → Anelis
πώς σ'άρεσε το bobok του Ντοστογιέφσκι?το διάβασα και δεν κατάλαβα σχεδόν τίποτα....
Ιαν 03 2009 22:05
Nighteyes → miko-chin
Τα μάνγκα συνήθως, 'δείχνουν' πολλά περισσότερα. Ενώ σε ένα άνιμε μπορεί να κρύβονται κάποια πράγματα από κανένα πχ. σεντόνι, στο αντίστοιχο μάνγκα θα δείχνουν την ίδια σκηνή [B]κανονικότατα[/B]. Όπως λέω εγώ, τα μάνγκα αυτού του είδους δίνουν 'οδηγίες προς ναυτιλομένους'.:hahaha:
Θεωρία [U]δική μου[/U] είναι ότι έχουν σκοπό, αφού απευθύνονται σε γυναίκες, να κάνουν τις γιαπωνέζες πιο δεκτικές σε διάφορες σεξουαλικές πράξεις. Έτσι όπως είναι η κοινωνία τους δεν μου φαίνεται διόλου απίθανο. Ξέρεις, θέλουν απ' έξω τη γυναίκα αθώα και από μέσα...
Γενικά έχω την άποψη ότι αυτά που είναι πιο 'προχωρημένα' καλό είναι να μην τα δουν άτομα που δεν έχουν προχωρήσει σεξουαλικά. Μπορεί να δημιουργηθούν διάφορα ψυχολογικά προβλήματα ή παρανοήσεις. Εγώ βλέπω και διαβάζω τα πάντα εκτός από αυτά που περιέχουν βιασμούς και παιδάκια. Στην ιδέα και μόνο με πιάνει αηδία.
Αν δεν δεις ποτέ πάντως yaoi δεν θα πάθεις και τίποτα. Με [U]τίποτα[/U] μη πιέσεις τον εαυτό σου να δει κάτι που δεν είναι έτοιμος και αυτό ισχύει για όλα τα πράγματα στη ζωή. Αν κάποια στιγμή νιώσεις έτοιμη να δεις κάτι τέτοιο πάρε πρώτα τη γνώμη άλλων γιατί διαφορετικά μπορεί να πέσεις σε κανένα περίεργο και να ψάχνεσαι.
Ιαν 02 2009 22:19
miko-chin → Nighteyes
Σίγουρα...Κοίτα μπορεί στο μέλλον να βρω κάποιο που να μ'αρέσει η ιστορία του και να το δω.Απλά μέχρι στιγμής ένα που έχω διαβάσει σε μάνγκα δεν μ'άρεσε.Μπορεί και επειδή δεν έχω δει ή διαβάσει κανένα γνωστό.Τεσπα εσένα τι είδους σ'αρέσουν?
Ιαν 02 2009 21:34
Nighteyes → miko-chin
Δεν έχεις άδικο. Εμένα πλέον δεν μου κάνει τίποτα εντύπωση. Είναι λογικό όμως τελικά σε μια αντροκρατούμενη κοινωνία να συμβαίνει κάτι τέτοιο. Από τη στιγμή που η παρουσία της γυνάικας είναι ανύπαρκτη δημιουργούνται άλλες διέξοδοι.
Όσον αφορά τα yaoi, δεν νομίζω να μου άρεσαν κι εμένα στην ηλικία σου, ακόμα και τα shonen-ai. Να σκεφτείς, πως είχα αρκετά συντηρητικές απόψεις γενικότερα. Αλλά έχω καταλάβει ότι στη ζωή ποτέ μη λες ποτέ...
Ιαν 02 2009 18:06
miko-chin → Nighteyes
Σ'ευχαριστώ πολύ αλλά δεν θα το δω επειδή γενικότερα δεν μ'αρέσουν τα Yaoi.Μα ρε συ με έκανε ιδιαίτερη εντύπωση.Και το επαναλάμβανε συνεχώς στο βιβλίο.
Ιαν 02 2009 15:05
Nighteyes → miko-chin
Γεια σου. Έχω απαντήσει στο ποστ σου στο thread των βιβλίων. Εδώ απλά ήθελα να συμπληρώσω επειδή διαβάζεις για Σαμουράι ότι υπάρχει ένα άνιμε που δείχνει ακριβώς αυτό που σε προβλημάτισε. Είναι όμως Yaoi και καλό θα ήταν να το έβλεπες σε μεγαλύτερη ηλικία. Δεν δείχνει βέβαια ανατριχιαστικές λεπτομέρειες και οι σκηνές δεν είναι πολλές γι' αυτό το αναφέρω, αλλά δεν είναι και αθώο. Αν ήταν κανονικό ζευγάρι πιστεύω πως δεν θα υπήρχε πρόβλημα να το δεις, αλλά δεν θέλω να σε πάρω στο λαιμό μου.
Ιαν 02 2009 03:00

Αυτή η ενημερωμένη κατάσταση έχει φτάσει στο μέγιστο αριθμό των απαντήσεων που επιτρέπονται