Community Status Updates
AyoKnight → miko-chin
hahaha!tnx..^_^...facebook apo ena groupaki pou eimai melos...den einai teleia...pe8ana sta gelia otan thn eida pantws...>_>...
Mar 14 2009 17:19
miko-chin → sailock
Ok θα το ψάξω στην βιβλιοθήκη.Έχεις κάποιο συγκεκριμένο έργο του να μου προτείνεις?
Feb 26 2009 21:58
sailock → miko-chin
[url=http://el.wikipedia.org/wiki/%CE%95%CF%81%CF%81%CE%AF%CE%BA%CE%BF%CF%82_%CE%8A%CF%88%CE%B5%CE%BD]Ξ•ΟΟΞ―ΞΊΞΏΟ‚ ΞΟΞµΞ½ - Βικιπαίδεια[/url]
δεν ξερω αν εισαι θεατροφιλος αλλα πρεπει να δεις τα εργα του οπως και δηποτε. Με αγγιξαν με τον ιδιο τροπο με τα κειμενα του Ντ. μιας και "μιλανε " για το ιδιο θεμα , την ανθρωπινη φυση
Feb 25 2009 22:52
miko-chin → sailock
κοίτα δεν ξέρω τι ακριβώς εκδόσεις είναι αλλά λατρεύω τις μεταφράσεις του Άρη Αλεξάνδρου.Νομίζω οτι είναι οι καλύτερες που υπάρχουν(αν και δεν ξέρω κατα πόσο ακολουθούν το γνήσιο).Who is Ιψεν?
Feb 25 2009 22:46
sailock → miko-chin
δυστηχως οχι εχεις να μου προτεινεις καποια εκδοση του; Ξερω οτι στο ιδιο στυλ ειναι το "31328" του Βενεζη(σε αυτοβιογραφικο στυλ) ξερεις τι μου τι σπαει στο Ντοστογιεφκι ; .... το οτι εχει την ιδια αντιληψη της πραγματικοτητας με τον Ιψεν.
Feb 25 2009 22:30
miko-chin → sailock
nice plan!!!εγώ πάντως που διάβασα τον Aιώνιο Σύζυγο μου άρεσε πάρα πολύ!!!Το μόνο βιβλίο του που διάβασα και είπα οτι είναι βλακεία(ναι το έκανα) είναι το Χωριό Στεπαντζίκοβο.Πραγματικά φαινόταν λες και βαριόταν και ο ίδιος να το γράψει.Είναι μια πολύ κακή απομίμηση του στυλ του.Έχεις διαβάσει το Σπίτι των πεθαμένων?
Feb 25 2009 21:43
sailock → miko-chin
προτεινο αντιμετωπιση σε στυλ de sade ... της εκοψε τη μακρυα της γλωσα με το ψαλιδι για τις κλωστες τις και υστερα περνωντας τη σακοραφα αρχισε να... etc etc . Οσο για το Ντοστογιεφσκι , πλακα μου κανεις ;;; Οποιοδηποτε εχει διαβασει το εγκλημα και τιμωρια γινεται φαν(εκτος βεβεαια εαν ειναι αντρας και διαβασει τον αιωνιο συζυγο ;) )
Feb 25 2009 21:33
miko-chin → sailock
εσύ δηλαδή τι προτείνεις να την κάνουμε την Yuki?νομίζω οτι το καλύτερο θα ήταν να την δέσουμε έτσι όπως είχαν δέσει έναν στο Saw 2 αν θυμάμαι καλά(ήταν και πολλές οι ταινίες).By the way και εσύ φαν του Ντοστογιέφσκι?Είμαι συγκινημένη...
Feb 25 2009 19:11
Shikamaru → miko-chin
ναι ongoing ειναι για την ακριβεια ειναι στο 119 επ να φανταστεις το μονο κακο στην σειρα ειναι η αρχη της που τα επ ειναι σαν filler και σε ξενερωνουν αλλα στην συνεχεια δεν ξεκολας απ΄την οθονη!!!μπα εγω ειμαι πιο πολυ του anime παρα του manga αυτη την στιγμη τα μονα που διαβαζω ειναι naruto,one piece,bleach.soul eater και hitman δεν ξερω για καποιο περιεργο λογο πιο πολυ με τραβανε τα anime,γουστα ειναι αυτα!!!!
Feb 19 2009 21:31
miko-chin → Shikamaru
Κάτι έχει πάρει τ'αυτί μου για αυτή τη σειρά.Είναι ongoing?
Πάντως κάτι έχω πάθει τελευταία.Δεν βλέπω σχεδόν καθόλου ανιμε.Μόνο 3 συγκεκριμένα το Bleach το Skip Beat και το Toradora.Τελικά προτιμώ τα μάνγκα απο τα ανιμε.
Feb 19 2009 19:12
miko-chin → red pyramid
δεν πειράζει.σ'ευχαριστώ και πάλι που έψαξες.Μια άλλη κοπέλα μου βρήκε κάτι sites και βρήκα κάτι πίνακες απο εκείνη την εποχή με ανθρώπους και έτσι είμαι μια χαρά.
Feb 19 2009 16:29
red pyramid → miko-chin
Καλησπέρα καταρχάς.
Κατά δεύτερον, κοίταξα στη βιβλιοθήκη της σχολής μου αλλά δε βρήκα δυστηχώς κάτι συγκεκριμένο. Δυστηχώς και οι γνώσεις μου σε αυτά τα θέματα είναι πολύ λίγες οπότε δεν ήξερα κάποιο συγκεκριμένο συγγραφέα ή εκδοτικό οίκο για να ψάξω παρά μόνο πολύ γενικά στη μόδα και σε παλιότερες ενδιμασίες. Ειλικρινα λυπάμαι, ελπίζω να έχεις βρεί απο αλλού πηγές :/
Feb 19 2009 16:10
Shikamaru → miko-chin
ναι δεν παιζει να σταματησω το Bleach οσο χαλια και να γινει απλως τωρα σταματησα να βλεπω το anime για να μαζευτουν καμια 10 επ και μετα θα το ξαναρχισω,παντως στην εικονα που postαρε η Teachan απο deviantart ο ulqi ηταν γαματος!!!!
παντως αν γουσταρεις αρχισε το Hitman Reborn η σειρα τα σπαει αγρια!!!!!!!!!
Feb 19 2009 15:35
miko-chin → red pyramid
όχι δεν είναι επείγον.Σε ευχαριστώ και μόνο που σκέφτηκες να βοηθήσεις.Θα περιμένω με ανυπομονησία...
Feb 18 2009 22:24

This status update has reached the maximum number of replies allowed