Community Status Updates
red pyramid → miko-chin
Σχετικά με το ντύσιμο των ρώσων:
σήμερα δε μπορώ να κοιτάξω αλλά αν μπορείς να περιμένεις θα κοιτάξω σε μία βιβλιοθήκη που ξέρω αύριο. Ελπίζω να μην είναι επείγον για να μπορώ να βοηθήσω
Feb 18 2009 22:07
miko-chin → Shikamaru
Άσε μην μου το θυμίζεις...Τσαντίζομαι μα να χαλάσουν έναν τόσο ωραίο χαρακτήρα πάνω στην καλύτερη στιγμή?Είναι έλεος ο mangaka.Να σου πω μην πυροβοληθείς αμέσως αν το δεις, πυροβολήσου αφού τελειώσει το Bleach(αν τελειώσει ποτέ) για να μην μείνεις με την απορία τι έγινε στο τέλος.
Feb 18 2009 22:04
Shikamaru → miko-chin
που το θυμασαι!!!!!!τελικα ναι πηγα και πηρα ενα κολιε και ενα δαχτυλιδι αλλα τελικα το δαχτυλιδι βγηκε μαπα γιατι μεσα σε 2-3 βδομαδες αρχισε και σκουριαζει το κολιε ακομη καλα κρατει,ηθελα να παρω και κατι σταμπες που ειχα στο μυαλο μου σε σχημα νεκροκεφαλη και ετσι αλλα δεν βρηκα τιποτα ολα ηταν πολυ παιδικα για μενα!!!
ασχετο ->>>> ειδες το release του ulqi μιλαμε αισχος στο manga τουλαχιστον γιατι θελω δω πως θα βγει και στο anime και μετα να πυροβοληθω:despair:
Feb 18 2009 21:38
legeon → miko-chin
ναι εντάξει το ξέρω αυτό απλώς το εντελώς πως γίνεται(σαν να μην το έκανα ποτέ)
Feb 06 2009 23:27
miko-chin → legeon
στο ποστ σου κάτω σε μια γραμμή έχει ένα κουμπάκι που λέει edit.πατάς εκείνο και σβήνεις οτι θες.
Feb 06 2009 23:24
Shikamaru → miko-chin
εμενα δεν με πολυχαλασε που δεν εδειξε το release του ulqi ετσ και αλλιως δεν μπορουσε να κανει διαφορετικα αλλα το γεγονος οτι δειχνει τον ichi να του πηγαινει κοντρα εστω και ελαχιστα πολυ το γουσταρω αναρωτιεμαι τωρα με το release του ulqi πως θα τον σωσει απο τον ακαριαιο θανατο........λεμε τωρα!!!
Feb 06 2009 23:15
miko-chin → Shikamaru
μα αν δεν κάνει θεαματική είσοδο(και έξοδο στην προκειμένη περίπτωση) πως θα εξελιχθεί το μάνγκα(λέμε τώρα....)?Πάντως ήταν πολύ σπαστικό που δεν έδειξε το release του Ulqi.Ο Kubo δεν μας λυπάται καθόλου.Αυτό έχω καταλάβει...
Feb 06 2009 23:08
Shikamaru → miko-chin
δεν μ'ενοχλει ως χαρακτηρας αντιθετως τον παω αλλα με νευριαζει που συνεχεια τον παρουσιαζει ως τον πιο cool τυπο στην αρχη καθε μαχης και στη συνεχεια με το ζορι βγαινει ζωντανος,εεεε νταξει 1-2 καθε φορα το ιδιο πραμα κατανταει κλισε
Feb 06 2009 23:02
miko-chin → Shikamaru
γιατί βρε σε ενοχλεί που ο ishida παρουσιάζεται ως cool?Τι σου κανε το παιδί?
Feb 06 2009 22:53
animeotaku07 → miko-chin
σευχαριστο! την βρηκα στο photobucket; καποιος πηρε την φωτογραφια απο το manga και χρησιμοποιοισαν photoshop για να το χρωματισουνε και να το κανουν "crop" and "edit" ;)
Jan 28 2009 05:15

This status update has reached the maximum number of replies allowed