Community Status Updates
miko-chin → Shikamaru
Ρε παιδί μου εγώ ποτέ στην ζωή μου δεν έβλεπα ρομαντικές ταινίες ή σαχλοκωμωδίες τεσπα γιατί μου την έσπαγαν και έτσι μου φαίνεται περίεργο που μ'αρέσει τέτοιου είδους anime.Πες άλλη ποιότητα όμως έχει το anime.
λοιπόν αν το θες με μυστήριο και περίεργη ατμόσφαιρα σου προτείνω ανεπιφύλακτα το Vampire Knight,αν θες με πολύ γέλιο και κωμικοτραγικές καταστάσεις δες το School Rumble,αν το θες απλά αστείο και με λίγο μάχες και λοιπά δες το Full Metal Panic,αν πάλι θες πολύ ρομάντζο δες το Romeo and Juliet.
Πάντως θα σου πρότεινα ως αρχή ένα ελαφρύ και ευχάριστο το Ouran High School Host Club.
Φεύγω έχω να πάω ενισχυτική αλλά θα τα ξαναπούμε...
Dec 15 2008 16:59
Shikamaru → miko-chin
γιατι το λες αυτο τι πειραζει που σ'αρεσουν τα romance,ρε συ μπορεις να μου πεις να δω και'γω κανα top romance/shojo/shcool comedy γιατι για καποιο λογο δεν εχω δει κανενα αυτου του ειδος και'γω δεν ξερω γιατι και θελω να δω πως στο καλο ειναι για να σχηματισω μια αποψη να δω αν θα μου αρεσουν ή οχι γιατι ειμαι και'γω ο βλακας ψιλορομαντικος:bahhh:
Dec 15 2008 16:44
miko-chin → Shikamaru
Όχι δεν με κουράζεις...
Λοιπόν έχω δει(θα σου πω όσα θυμάμαι γιατί έχω κι ένα πρόβλημα με το μνημονικό...i need a back-up) Rurouni Kenshin(απο τα πρώτα ανιμε που είδα και το αγαπημένο μου),Ouran high school host club,School Rumble,Death Note,Full metal panic,la corda d'oro,Romeo and Juliet και ongoing βλέπω Bleach,One piece,Vampire Knight,Skip beat.Επίσης στο σκοτείνο μου παρελθόν έβλεπα και Dragonball(ναι είναι αλήθεια).Καλά στο Rurouni Kenshin τρελάθηκα στα OVA πραγματικά όμως.Ηταν η πρώτη στιγμή που θεώρησα ένα ανιμε έργο τέχνης.Όσο για το bleach το βλέπω γιατί έχει πολύ ωραίους αντρικούς χαρακτήρες.Και το one piece γιατί το παρακολουθώ χρόνια και δεν λέει να το παρατήσω τώρα.Γενικότερα έχω παρατηρήσει οτι όσο περνάει ο καιρός τόσο πιο πολλά romance/shojo/school comedy βλέπω.Ασε δεν είμαι καλά....
Dec 15 2008 16:27
Shikamaru → miko-chin
το Elfen Lied το εχω δει και δεν μου πολυαρεσε γιατι ειχε πολυ ωμες σκηνες χωρις ουσια και ατελειωτο αιμα οσο για το Gode Geass και το Monster ειναι μεσα σ'αυτα που θελω να κατσω να δω.Κοιτα επειδη εγω αρχισα να ασχολουμαι με τα anime αυτο το καλοκαιρι λογω του οτι εβαλα internet-μετα απο πολλες διαπραγματευσεις-δεν εχω δει και παρα πολλα αλλα μερικα απο αυτα που εχω δει ειναι το Ergo Proxy ωραιο με σκοτεινη ατμοσφαιρα και σεναριο,το Full metal alchemist η πρωτη ολοκληρωμενη σειρα anime που ειδα το εβλεπα στο cine+ με ελληνικους υποτιτλους απαιχτη,Gungrave ανατρεπτυκοτατη σειρα που δεν καταλαβαινεις απο που σου'ρχεται φοβερη και αυτη επισης εχω Avatar-american cartoon-,Afrosamurai,Gangutsuou,Last Exile,Neon Genesis Evangelion,Rurouni Kenshin,Shaman King,Tengen Toppa Gurren Lagann, και τελος Naruto-Bleach-One piece.Οπως καταλαβαινεις μου αρεσουν διαφορα και δεν ειμαι προκατειλημενος ως προς ενα συγκεκριμενο ειδος αλλα επειδη αυτο το σαββατοκυριακο ειδα το animatrix και το Eve no jikan-Are you enjoying the time of eve θα μπορουσα να σου απαντησω οτι τεινω προς αυτην την κατηγορια,εσυ μεχρι τωρα ποια anime εχεις δει
Υ.Σ αν σε κουραζω πες μου το
Dec 15 2008 16:14
miko-chin → Shikamaru
αυτό τον καιρό παιδεύομαι με Code Geass και Monster και έχω στον υπολογιστή μου πόσα ακομη anime που δεν έχω δει ούτε ένα επεισόδιο.Είδα ένα επεισόδιο Elfen Lied ύστερα απο προτροπή ενός συμμαθητή μου αλλά δεν μου έκανε κλικ.Βασικά τον τελευταίο μήνα δεν βλέπω πολλά γιατί είχα διαγωνίσματα και έλεγα να μην πορωθώ με κανα anime και μετά που θα τρέχω να κρυφτώ.Τι είδους anime παρακολουθείς κυρίως?
Dec 15 2008 15:43
Shikamaru → miko-chin
ε τοτε αστην να λεει θα συνηθισει εσυ πια anime βλεπεις αυτο τον καιρο εγω αρχισα το Blood και μεχρι το πεμτο επεισοδιο δεν με τραβαει καθολου να κατσω να δω 50 επεισοδια με ενα κοριτσι το οποιο σκοτωνει 10 τερατα στην καθισια του εντωμεταξυ ειδα χθες το animatrix και μου φυγε το κεφαλι με πορωσει τοσο αγρια που για μιαμιση ωρα ο εγκεφαλος μου δεν εδινε καμια αλλη εντολη εκτος απο το να εχω τα ματια μου ανοιχτα τετοια πορωση μονο με την ταινια ειχα φαει~εκατσα και χθες το βραδι να δω λιγο Byousoku 5 centimeter αλλα δεν αντεξα και επεσα για υπνο
Dec 15 2008 15:24
miko-chin → Shikamaru
μωρέ της έχω εξηγήσει πολλές φορές τι είναι αυτό που βλέπω...και να φανταστείς βλέπουν και ο ξάδερφός μου και ο αδερφός μου αλλά σε αυτούς δεν λέεει τίποτα.Πιστεύει οτι χάνω το χρόνο μου αλλά εγώ ξέρω την αλήθεια για τα anime και έτσι δεν καίγομαι για το τι πιστεύει.Ειδικά τώρα που αγοράζω και μάνγκα παραπονιέται ακόμη περισσότερο!!!
Dec 15 2008 15:10
Shikamaru → miko-chin
περα απ'τη πλακα ομως γιατι δεν καθεσαι να της εξηγησεις-αν γουσταρεις- τι ακριβως ειναι τα anime εγω αυτο εκανα με τους γονεις μου και τωρα οταν με πετυχαινουν στο pc με κανα anime αντι να μου λενε οτι σε λιγο πρεπει να παντρευτω:terror2: καθονται και βλεπουν και αυτοι :hahaha::hahaha:λεμε τωρα :Blissfull:
Dec 15 2008 14:52
miko-chin → Shikamaru
:hahaha::hahaha::hahaha:λες να πετύχει?είναι λίγο τραβηγμένο για να το πιστέψει...:hahaha:
Dec 14 2008 17:02
Shikamaru → miko-chin
πες στη μητερα σου οτι βρηκες γκομενο ο οποιος μενει Ιαπωνια και βλεπει anime :hahaha::hahaha:
Dec 14 2008 11:00
miko-chin → 4rtemis
μην ανησυχείς για τίποτα...μέχρι στιγμής η ιστορία στο μανγκα βαίνει καλώς.btw thanks για το reguest!
Nov 30 2008 22:19

This status update has reached the maximum number of replies allowed