Μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Σύνδεση 

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Φωτογραφία
* * * * * 3 Ψήφοι

Sakamichi no Apollon

• Please log in to reply
143 replies to this topic

#91 Trivia Spitting Monster

Trivia Spitting Monster

Moe Baby Jorōgumo

• Members
  • 369 Δημοσιεύσεις:
  • LocationThessaloniki

Καταχωρήθηκε 19 Απρίλιος 2012 - 20:23

2:
Γιατί τελειώνει, ρε γ@μ#το;! Γιατί περνάει τόσο γρήγορα η ώρα, γιατί; Θέλω κι άλλο!

Spoiler:

Δημοσιευμένη  εικόνα

We must be nothing less than fabulous.

^MyAnimeList^

#92 Warchief

Warchief

• Members
  • 2.042 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 19 Απρίλιος 2012 - 20:34

Γενικά οι κακοί του επεισόδιου ήταν εντελώς καρτούν και εκτός κλίματος.
Περισσότερο μου άρεσε ο τρόπος που παρατηρεί και αντιδράει στην ανόθευτη αρρενωπότητα του Sentarou ο Kaoru.

#93 Trivia Spitting Monster

Trivia Spitting Monster

Moe Baby Jorōgumo

• Members
  • 369 Δημοσιεύσεις:
  • LocationThessaloniki

Καταχωρήθηκε 19 Απρίλιος 2012 - 20:46

@Warchief: Δεν μπορεί μια σειρά να αλλάξει κλίμα μόνο και μόνο για να χωρέσει τους καρτούν κακούς; Πού το πρόβλημα;
Spoiler:

Δημοσιευμένη  εικόνα

^MyAnimeList^

#94 Warchief

Warchief

• Members
  • 2.042 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 19 Απρίλιος 2012 - 20:58

Το πρόβλημα είναι ότι εμένα τουλάχιστον με αποσυντόνισε. Αν οι επίδοξοι βιαστές στο τέλος ήταν εκεί για να μάθουμε πόσο διαβόητος είναι ο Sentarou στα γύρω μέρη (και είμαι πρόθυμος να αγνοήσω την χωροχρονική σύμπτωση), οι νταήδες για ποιο λόγο ήταν τόσο γελοίοι; Το να δίνει εντολές στα τσιράκια του ο αιμόφυρτος αρχινταής μου θύμισε κακό shounen, και δε θέλω να βλέπω τέτοιες σκηνές σε μία καλή σειρά. Μπορεί το επεισόδιο να ήταν ως επί το πλείστον χαλαρό, αλλά γελοίο σε άλλες στιγμές δεν ήταν.

#95 1451

1451

.

• Members
  • 2.585 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 19 Απρίλιος 2012 - 21:03

Μα δεν ήταν σύμπτωση. Η μοίρα τους έφερε εκεί, μέσω της κακής κωπηλασίας του Καορου!

#96 Trivia Spitting Monster

Trivia Spitting Monster

Moe Baby Jorōgumo

• Members
  • 369 Δημοσιεύσεις:
  • LocationThessaloniki

Καταχωρήθηκε 19 Απρίλιος 2012 - 21:04

Spoiler:

Δημοσιευμένη  εικόνα

^MyAnimeList^

#97 Warchief

Warchief

• Members
  • 2.042 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 19 Απρίλιος 2012 - 21:11

Spoiler:

#98 DoB

DoB

Gintamaniac

• Members
  • 875 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 19 Απρίλιος 2012 - 21:16

Spoiler: 2

#99 Trivia Spitting Monster

Trivia Spitting Monster

Moe Baby Jorōgumo

• Members
  • 369 Δημοσιεύσεις:
  • LocationThessaloniki

Καταχωρήθηκε 19 Απρίλιος 2012 - 21:30

@Warchief:
Spoiler:

@DiamondsofBlood:
Spoiler:

Δημοσιευμένη  εικόνα

^MyAnimeList^

#100 DoB

DoB

Gintamaniac

• Members
  • 875 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 19 Απρίλιος 2012 - 22:07

Spoiler:

Spoiler:

#101 Trivia Spitting Monster

Trivia Spitting Monster

Moe Baby Jorōgumo

• Members
  • 369 Δημοσιεύσεις:
  • LocationThessaloniki

Καταχωρήθηκε 19 Απρίλιος 2012 - 22:19

@DoB: Για τα ρομάντζα, υπάρχουν τα εξής που με προβληματίζουν: (σε διπλό σπόιλερ γιατί δεν έχω ιδέα αν ένα συγκεκριμένο πράγμα είναι σωστό ή αν λέω μπαρούφες και διαψευσθώ, αλλά και γιατί ίσως είναι τραβηγμένη υπόθεση)
Spoiler:

Δημοσιευμένη  εικόνα

^MyAnimeList^

#102 1451

1451

.

• Members
  • 2.585 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 19 Απρίλιος 2012 - 22:34

Περί S(h)en
Spoiler:

#103 DoB

DoB

Gintamaniac

• Members
  • 875 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 19 Απρίλιος 2012 - 22:36

@DoB: Για τα ρομάντζα, υπάρχουν τα εξής που με προβληματίζουν: (σε διπλό σπόιλερ γιατί δεν έχω ιδέα αν ένα συγκεκριμένο πράγμα είναι σωστό ή αν λέω μπαρούφες και διαψευσθώ, αλλά και γιατί ίσως είναι τραβηγμένη υπόθεση)

Spoiler:

Spoiler:

#104 Anelis

Anelis

random frantic action

• Retired Staff
  • 3.374 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 20 Απρίλιος 2012 - 13:07

Το πρόβλημα είναι ότι εμένα τουλάχιστον με αποσυντόνισε. Αν οι επίδοξοι βιαστές στο τέλος ήταν εκεί για να μάθουμε πόσο διαβόητος είναι ο Sentarou στα γύρω μέρη (και είμαι πρόθυμος να αγνοήσω την χωροχρονική σύμπτωση), οι νταήδες για ποιο λόγο ήταν τόσο γελοίοι; Το να δίνει εντολές στα τσιράκια του ο αιμόφυρτος αρχινταής μου θύμισε κακό shounen, και δε θέλω να βλέπω τέτοιες σκηνές σε μία καλή σειρά. Μπορεί το επεισόδιο να ήταν ως επί το πλείστον χαλαρό, αλλά γελοίο σε άλλες στιγμές δεν ήταν.

Αμάν ρε Γουόρτσιφ, μερικές φορές όταν βλέπω τα ποστ σου, νιώθω ότι δεν υπάρχει λόγος να ποστάρω τίποτα. Γενικά συμφωνώ απόλυτα με το παραπάνω.

Spoiler: 2

Spoiler:

Δημοσιευμένη  εικόνα

#105 Night Wizard Seal

Night Wizard Seal

名前のない怪物

• Review Team
  • 2.153 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 20 Απρίλιος 2012 - 13:43

Συμπαθητικό επεισόδιο και συμφωνώ με τους προλαλήσαντες. Ο Jun είχε πλάκα και η φάση με τη μουσική ήταν πολύ όμορφη.

Η αλήθεια είναι ότι με έβαλε πολύ σε σκέψεις το θέμα της θρησκείας. Ειδικά τα παλιότερα χρόνια ένα κολληματάκι με το Χριστιανισμό το είχαν οι Ιάπωνες. Τουλάχιστον μέχρι να εξαπλωθεί περαιτέρω η θρησκεία. Με προβλημάτισε αρκετά γιατί πήδηξε από τη μουσική και σε αυτό το θέμα. Κακό δεν λέω ότι είναι, ίσα ίσα γίνεται και πιο ενδιαφέρουσα η σειρά, πιο πολύπλευρη.

Τώρα οι σχέσεις των τριών έχουν πολύ γέλιο. Μου άρεσε το συμβάν στην παραλία και στη βάρκα. Επίσης, στο τέλος ήρθε και η ομορφούλα για να προστεθεί και άλλος στο polygon ετούτο. Πολύ όμορφη είναι αυτή η κοπελιά. :lovulovu: Μπράβο Sentarou! Good Choice.

84886513_zpsfd6f6e60.jpg

They sound like they are crying. Like wolves, howling for their dead masters.