Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
* * * * * 3 votes

Sakamichi no Apollon

• Please log in to reply
143 replies to this topic

#106 Sakura!!!

Sakura!!!

tu turuuuu!!

• Members
  • 226 posts

Posted 20 April 2012 - 23:13

Το δεύτερο επεισόδιο κύλησε όμορφα και σε αστείους ρυθμούς!
Spoiler:

Μέγιστο επιτρεπτό μέγεθος υπογραφής: 500 KB

The .aNiMe//GR Team.

#107 mono

mono

Ελιτίστρια

• Global Mods
  • 4,147 posts

Posted 26 April 2012 - 14:08

Είδα και το δεύτερο και έχω μια αίσθηση ότι κάπου χάνει στο animation σε σχέση με το πρώτο... Ή μπορεί να χάνει γενικά σε αυτόν τον τομέα. Πάντως έχω ένα θεματάκι με τη σχεδίαση των χαρακτήρων...

Spoiler:

Σε γενικές γραμμές πιστεύω το πρόβλημα μου είναι ότι πρόκειται μόνο για 11 επεισόδια και φοβάμαι ότι δεν θα προλάβουμε να δούμε ανάπτυξη χαρακτήρων της προκοπής και πάνω που θα αρχίσουμε να γουστάρουμε θα μείνουμε με το 11ο επεισόδιο... στο χέρι.

xbJ3b2w.jpeg

#108 iristella

iristella

Heelchou!

• Administrators
  • 10,437 posts

Posted 26 April 2012 - 17:30

Ναι αυτό με το animation το πρόσεξα και εγώ σε αρκετά σημεία. Πιο συγκεκριμένα υπήρχε θεματάκι με τις σκιάσεις. Μoυ θυμισαν κακές απόπειρες στο photoshop. Τo character design προσωπικά μου αρέσει όμως.

Από εκεί και πέρα

Spoiler: 2

All in all το δεύτερο επεισόδιο άφησε μεν κάποια πράγματα τα οποία χρειάζονται βελτίωση αλλά δεν μπορώ να πω ότι ήταν απογοήτευση σε σχέση με το πρώτο ή με έκανε να μισήσω τη σειρά.

#109 Trivia Spitting Monster

Trivia Spitting Monster

Moe Baby Jorōgumo

• Members
  • 369 posts
  • LocationThessaloniki

Posted 26 April 2012 - 17:34

^Μπορείς να κατηγορήσεις εμένα που ξεκίνησα το χάλι με τις θεωρίες συνωμοσίας για τον Sen! :Ρ (Και χίλια thanks, mono!)

Α, κι ήθελα να το πω κι εγώ, πριν μια βδομάδα, για την ελαφρή πτώση στην ποιότητα του animation, αλλά μεταξύ μας, όταν έχεις σ' ένα επεισόδιο υπέροχο jazz session, ποια είμαι εγώ να παραπονεθώ;

Posted Image

We must be nothing less than fabulous.

^MyAnimeList^

#110 1451

1451

.

• Members
  • 2,585 posts

Posted 26 April 2012 - 21:15

Spoiler: 3

Edited by Nikos1451, 26 April 2012 - 21:15.

#111 Trivia Spitting Monster

Trivia Spitting Monster

Moe Baby Jorōgumo

• Members
  • 369 posts
  • LocationThessaloniki

Posted 27 April 2012 - 16:57

3:
Spoiler:

Posted Image

We must be nothing less than fabulous.

^MyAnimeList^

#112 Kamen Tantei Zura

Kamen Tantei Zura

Ore-sama

• Members
  • 837 posts

Posted 29 April 2012 - 15:02

Δεν έχω σχολιάσει καθόλου την σειρά μέχρι τώρα, αλλά θα αρχίσω κατευθείαν από το 3ο επεισόδιο.

Spoiler:

#113 1451

1451

.

• Members
  • 2,585 posts

Posted 03 May 2012 - 21:56

Spoiler: 4

#114 Kamen Tantei Zura

Kamen Tantei Zura

Ore-sama

• Members
  • 837 posts

Posted 04 May 2012 - 12:25

Μου άρεσε αρκετά το 4ο επεισόδιο.

Spoiler:

#115 Warchief

Warchief

• Members
  • 2,042 posts

Posted 04 May 2012 - 12:43

+1 σε ό,τι είπε η Zura για τρίτο και τέταρτο επεισόδιο.

Μερικά επιπλέον πικρόχολα σχόλια
Spoiler:

#116 DoB

DoB

Gintamaniac

• Members
  • 875 posts

Posted 10 May 2012 - 21:29

Spoiler: 5

#117 1451

1451

.

• Members
  • 2,585 posts

Posted 10 May 2012 - 21:50

Spoiler:

Edited by Nikos1451, 10 May 2012 - 21:51.

#118 Warchief

Warchief

• Members
  • 2,042 posts

Posted 17 May 2012 - 21:51

Νομίζω ότι έχω βρει το λάθος της εκπομπής.

Oι αποφάσεις και η συμπεριφορά του Kaoru βρίσκονται όντως στο σωστό πλαίσιο, δηλαδή σε αυτό που έχει θέσει η σειρά από την πρώτη στιγμή, και εξυπηρετούν καταλλήλως τα θέματα. Το πρόβλημα είναι το εξής: οι υπόλοιποι χαρακτήρες (εξαιρώντας ίσως τον Sentarou - και αυτόν με αμφιβολίες) και η πλοκή, υπάρχουν μόνο για να υπηρετήσουν, χωρίς το εξ, ακριβώς αυτό. Το αποτέλεσμα είναι οι υπόλοιποι χαρακτήρες να μοιάζουν άδειοι και η πλοκή να μοιάζει ψεύτικη.
Συγκρίνετε τους Ritsuko, Yurika και Junichi με τον Kaoru. Ο ένας είναι χαρακτήρας με συγκεκριμένη ηθική και συμπεριφορά, και σαφείς ανασφάλειες και στόχους. Οι υπόλοιποι τι έχουν από αυτά, και τι άλλο κάνουν εκτός από το να ανακατεύονται εδώ και εκεί και να φέρονται όπως απαιτεί η ιστορία για να φτάσει εκεί που θέλει κάθε φορά; Οι διάφορες συμπτώσεις είχαν γίνει ενοχλητικές από το δεύτερο επεισόδιο ακόμα.

Αυτή η προσέγγιση είναι διαμετρικά αντίθετη με αυτήν του Tsuritama ας πούμε, που επιτρέπει στους χαρακτήρες να φτιάξουν οι ίδιοι την ιστορία τους χωρίς εκβιασμούς. Το ταξίδι του Kaoru είχε αποφασιστεί από την αρχή, όπως και θα έπρεπε, όμως οι σταθμοί του δε θα έπρεπε να είναι προκαθορισμένοι με τέτοιον απαξιωτικό για τους υπόλοιπους χαρακτήρες τρόπο.

#119 1451

1451

.

• Members
  • 2,585 posts

Posted 24 May 2012 - 21:52

Μα πόσο απίστευτες συμπτώσεις είχαμε και στο έβδομο.
Spoiler:

#120 Putin

Putin

Swee

• Members
  • 1,790 posts
  • LocationΚΟΛΑΣΗ

Posted 25 May 2012 - 16:50

Τη σειρά τη βρίσκω καλή, αλλά μέχρι εκεί. Από την αρχή δεν είχα προσδοκίες επειδή είχα κουραστεί λόγω του χαζού αν μου επιτρέπετε χάηπ λόγω του σκηνοθέτη, οπότε οκ δεν απογοητεύτηκα.
Πολλά θέματα όντως δεν τα χειρίζεται τόσο έξυπνα, με το που άρχισαν να περιπλέκονται και δεν ήταν απλά φίλοι που περνάνε καλά, διαφωνούν, μαλώνουν και παίζουν μουσική, ένιωσα την αρχή της πτώσης.

Τα επεισόδια πλέον είναι επί το πλείστον "οκ", με τις πάντα μουσικά δοσμένες σκηνές, όπως το τέλος του 7, να ανεβάζουν μόνες τους τη σειρά αρκετά. Γι' αυτό ακριβώς θα ήθελα πιο απλά πράματα, και περισσότερη μουσική.
Οι υπόλοιπες καταστάσεις βέβαια υπάρχουν ώστε να καταλήξουμε σε ακόμη μια όμορφη επανένωση με τη βοήθεια της αγαπημένης μας μουσικής, αλλά θα μπορούσαν να είναι πολύ απλούστερες και βραχύτερες αφού είναι εμφανές πως δεν το χειρίζεται τόσο καλά το θέμα ο φίλος μας.

Όσον αφορά τη σαιζόν, Kimi to Boku 2 κλάσεις ανώτερο, το ίδιο και το Shirokuma Cafe αν και μόλις χθες το έπιασα. Ελπίζω και στο Tsuritama το οποίο επίσης άργησα να ξεκινήσω.

HnH5aB0.jpg