Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
* * * * * 1 votes

Currently Playing Videogame.....

• Please log in to reply
2778 replies to this topic

#2566 Napster

Napster

\ [T] /

• Members
  • 1,105 posts
  • LocationΘεσσαλονίκη

Posted 22 May 2015 - 20:40

Here.

Spoiler:

Edited by Napster, 22 May 2015 - 20:50.

#2567 panoulis222

panoulis222

Starting...

• Members
  • 18 posts

Posted 22 May 2015 - 21:41

napster good news!!!! πες μας για το pvp του αν θες.

διαβασα πως μονο οταν φτασεις 50 λβλ θα pvpαρεις. ισχυει?

επισης παιρνεις target με το tab η ειναι σαν το tera?

#2568 Black Rock

Black Rock

TO THE ICECAR!

• GFX Staff
  • 725 posts
  • Locationalways searching for nii-chan

Posted 22 May 2015 - 22:11

θα εκμεταλευτω την ευκαιρία του VPN για να παιξω το απολυτο παιχνιδι στο κινητο μου

Spoiler:

#2569 Napster

Napster

\ [T] /

• Members
  • 1,105 posts
  • LocationΘεσσαλονίκη

Posted 22 May 2015 - 22:31

napster good news!!!! πες μας για το pvp του αν θες.

διαβασα πως μονο οταν φτασεις 50 λβλ θα pvpαρεις. ισχυει?

επισης παιρνεις target με το tab η ειναι σαν το tera?

Ναι ισχύει, στα 50 level μόνο κάνεις pvp και μπορείς να φτιάξεις guild. Με power leveling (+exp boost scrolls που δίνουν τζάμπα στην αρχή μερικά) και μόνο main quests μπορείς να πας 50lvl σε μια μέρα άμα ξέρεις τα spot για grind.

Μερικά effects απο τα skills στα PvP δε δουλεύουν γιατί θα είναι υπερβολικά op στα PvP. Προσπαθούν όσο μπορούν να το balancάρουν.

Σαν το TERA είναι αλλά πιο "ελεύθερο" gameplay. Μπορείς να τρέχεις/πηδάς και να βαράς ταυτόχρονα για να κάνεις combo ενώ στο TERA ο χαρακτήρας σου μένει σε ένα σημείο για να βαρέσει άμα θυμάμαι καλά, σωστά?

#2570 panoulis222

panoulis222

Starting...

• Members
  • 18 posts

Posted 22 May 2015 - 22:48

Σαν το TERA είναι αλλά πιο "ελεύθερο" gameplay. Μπορείς να τρέχεις/πηδάς και να βαράς ταυτόχρονα για να κάνεις combo ενώ στο TERA ο χαρακτήρας σου μένει σε ένα σημείο για να βαρέσει άμα θυμάμαι καλά, σωστά?

ναι περιπου. ουσιαστικα σταματουσε να τρεχει/περπαταει και εκτελουσε τα γραφικα της κινησης/attack.

πραγματικα παντως το περιμενω καιρο το παιχνιδι ειχα ακουσει τα καλυτερα αν και τωρα μ αυτο το pvp μετα τα 50 ψιλοχαλαστηκα (και το tab/target, but not so much)... ειδωμεν παντως!

ευχαριστω για το μινι review :respect:

#2571 Napster

Napster

\ [T] /

• Members
  • 1,105 posts
  • LocationΘεσσαλονίκη

Posted 22 May 2015 - 23:12

Με target (lock) ήθελες? Οι μάγοι και οι ranger έχουν soft-lock on target νομίζω. Δε lockαρει εντελώς αλλά το focusαρει.

Επίσης δεν έχει level cap, απλά μετά τα 50lvl, θα χρειαστείς όσα exp πήρες απο 1 μέχρι 50 για να πας ή 51lvl ή 50.1%. Δε θυμάμαι ακριβώς.

#2572 Gilmaru

Gilmaru

Daydreaming

• Members
  • 507 posts

Posted 11 September 2015 - 07:15

Όσοι θέλετε να δείτε κάτι λίγο διαφορετικό σε στυλ moba, δοκιμάστε το SMITE, πρόσφατα το βάλαν στο steam. Είναι third person view moba, έχει πολύ φάση. Αν δεν έχετε κανένα γνωστό και κάνετε acount πείτε ότι σας έκανα refer να πάρω και κανά champion. :P

nick: Gilmaru

mail: kostas.maru@gmail.com

Κάντε με και add όσοι θέλετε :)

Edited by Gilmaru, 12 September 2015 - 12:10.

#2573 zennith666

zennith666

Oh boy,more trouble...

• Members
  • 1,226 posts
  • LocationAthena

Posted 11 September 2015 - 09:38

Εγώ πάλι ξαναξεκίνησα war(grind)frame.Πολυ farm ρε φίλε.

Posted Image

#2574 1451

1451

.

• Members
  • 2,585 posts

Posted 11 September 2015 - 11:51

Από single player το Stasis. Ένα adventure με έμφαση στην ιστορία κάτι που σημαίνει ότι οι γρίφοι λύνονται εύκολα αν κι έχει αρκετή ανάγνωση. Βλέπεις τη δράση από ισομετρική κάμερα για αυτό και αποφάσισα να το παίξω, θυμίζει Sanitarium από αυτή τη πλευρά και όχι μόνο.

#2575 LethalMike

LethalMike

I'm not Sober, I will never be..

• Members
  • 303 posts
  • LocationΡόδος, Χανιά

Posted 12 September 2015 - 18:05

Παιδες ψαχνω ενα Offline game RPG σαν το Kingdoms of amalur, για να παιζω χωρις ιντερνετ. Γενικα κατι ετσι που να σε τραβαει και να σε κολαει :P
Επισης να μην εχει και υψηλες απαιτησεις.
Ευχαριστω.

ezgif.com-resize.gif

#2576 Takayama Yuichi

Takayama Yuichi

Anime Fan

• Members
  • 155 posts

Posted 12 September 2015 - 18:56

Dragon Age Origins, no?

#2577 Itachi Akatsuki

Itachi Akatsuki

Anime Master

• Members
  • 1,740 posts

Posted 12 September 2015 - 19:19

Dragon Age Origins, no?

Να μοιαζει με Kingdoms of Amalur λεει ο ανθρωπος.... :P

mushishi_signature_by_rhearatite-d4jj2om

#2578 Gilmaru

Gilmaru

Daydreaming

• Members
  • 507 posts

Posted 12 September 2015 - 22:29

Παιδες ψαχνω ενα Offline game RPG σαν το Kingdoms of amalur, για να παιζω χωρις ιντερνετ. Γενικα κατι ετσι που να σε τραβαει και να σε κολαει  :P
Επισης να μην εχει και υψηλες απαιτησεις.
Ευχαριστω.

Δεν υπάρχουν πολλά RPG με combat gameplay σαν του kingdoms of amalur η αλήθεια είναι. Δύσκολα θα βρείς κάτι που ταυτόχρονα να έχει τέτοιο στυλ και να διατηρεί ένα κάποιο επίπεδο στα υπόλοιπα (story, κλπ).

Προσωπικά όταν το έπαιξα μου θύμισε λίγο Fable η όλη ατμόσφαιρα. Αλλά το τελευταίο παιχνίδι Fable που έπαιξα είναι το Fable: Lost Chapters που είναι πλέον παλιούτσικο (2005) και για τα επόμενα που βγήκαν δεν έχω ακούσει τόσο καλά λόγια. Μπορείς να ρίξεις μια ματιά στην σειρά Fable όμως (έχουν βγει 3 νομίζω). 

Θα μπορούσες επίσης να δοκιμάσεις το Risen (έχουν επίσης βγει 3, και πάλι το πρώτο θεωρείται το καλύτερο από τα 3). 

Αν δεν σε νοιάζει να έχει λίγο tactical στοιχείο μέσα, μπορείς να δοκιμάσεις το Dragon Age 2 που είναι κάπως πιο action και πιο απλό σε σχέση με το πρώτο. Αν και έχει πέσει πολύ hate από τους fan της σειράς, για κάποιον που δεν έχει παίξει τα άλλα θα είναι μια χαρά. Αν το τραβάει ο υπολογιστής σου μπορείς να δοκιμάσεις βέβαια το 3ο, το Dragon Age: Inquisition που διατηρεί κάποια στοιχεία από το 2ο αλλά είναι, κατά τους περισσότερους, καλύτερο.

Φυσικά πάντα υπάρχει και το Skyrim (δεν μοιάζει με kingdoms, αλλά δε έχει σημασία  :P). Skyrim is love, Skyrim is life.

Edited by Gilmaru, 12 September 2015 - 23:00.

#2579 Hajime_Saito

Hajime_Saito

ドS

• Moderators
  • 2,136 posts

Posted 12 September 2015 - 22:48

Mother Base Simulator 2015

Goat Fulton Extraction Simulator 2015

Metal Gear Solid V: The Overglorified Peace Walker Phantom Pain.

Εξαιρετικό gameplay, όμορφα visuals, πολύ καλό pc port.

Μέχρι στιγμής όμως, έχω βαρεθεί να κάνω αγγαρείες, repetitive side quests και main quests που με το ζόρι προχωρούν την κύρια ιστορία του παιχνιδιού με μοναδικό τους σκοπό να κάνουν το παιχνίδι να φαίνεται πως έχει content και διάρκεια, άλλα στη πραγματικότητα είναι το πιο κενό και άψυχο Metal Gear που χω παίξει.

Το πολυδιαφημιζόμενο open world του είναι αστείο, δρόμοι που οδηγούν από τη μία βάση/φυλάκιο/χωριό στην επόμενη περιτριγυρισμένοι από βράχους που δε μπορείς να σκαρφαλώσεις οπότε για να πας από το Α στο Β θες δε θες ακολουθείς τους δρόμους, ξέρω, υπάρχουν και εναλλακτικοί τρόποι μεταφοράς, άλλα σε εποχή που υπάρχει το GTAV αυτά είναι ανεπίτρεπτα και half assed design. Ελπίζω οι επόμενοι χάρτες (αν υπάρχουν) να είναι καλύτεροι.

Και μιας που το main selling point του με έχει αφήσει ψιλο-αδιάφορο, μου μένει μόνο η ιστορία, δεδομένου οτι  δε χωνεύω το Peace Walker και μιας και αυτό είναι pretty much squel του, δεν έχω μεγάλες προσδοκίες, απλά ελπίζω η όλη αγγαρεία και micromanagement να αξίζει το κόπο.

Θα επανέλθω όταν το τερματίσω.

ΥΓ1. Οι κασέτες δε πρόκειται ποτέ να αντικαταστήσουν το Codec, πότε!

ΥΓ2. Ναι, και εγώ θα ντρεπόμουνα να είχα το όνομα μου στη συσκευασία αυτού του παιχνιδιού ενώ έχω κάνει όλα τα προηγούμενα, good for you Hideo.

LfNX0dh.png

#2580 FrenzyApe

FrenzyApe

Unofficial Moderator

• Members
  • 197 posts

Posted 12 September 2015 - 23:03

θα πιασω κι εγω 100% το black desert οταν ερθει ευρωπη. το 2016 θα ερθει νομιζω