To έχω και το Bastion. Φαινεται και αυτό πάρα πολύ όμορφο.
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Currently Playing Videogame.....
#2553
Posted 22 February 2015 - 23:08
Παιζω το Valiant Hearts.Ενας πινακας ζωγραφικης εν κινηση.Ομορφο, συγκινητικο και με ωραιο gameplay.Η μουσικη του επενδυση εξισου πανεμορφη.
Τετοιου ειδους παιχνιδια θα ηθελα να βλεπω συχνοτερα απο την Ubi.Κατι AC Unity, Watch Dogs, The Crew κλπ ας τα αφησει στην ακρη και ας φτιαξει περισσοτερα παιχνιδια σαν τα προσφατα Rayman, το Child of Light και φυσικα το Valiant Hearts.
Ενα μεγαλο thumbs up!
Edited by Itachi Akatsuki, 22 February 2015 - 23:10.
#2554
Posted 23 February 2015 - 02:13
They Bleed Pixels
Κολλησα στο 4-2. Ειμαι πριν την τελευταια πορτα και πρεπει να ανοιξω 4 πλατφορμες. Πανδυσκολο! Μηνες ασχολουμαι με αυτο.
USF4
στο ranked παιζω γιατι βαριεμαι να περιμενω στα endless, αλλα το πολυ 500 ποντους να φτασω. Χαμος γινεται! Αλλα με arcade stick το απολαμβανεις περισσοτερο.
και κανα Virtua Fighter 3tb & SF2T:GMX στο Dreamcast
#2555
Posted 23 February 2015 - 04:35
Yakuza 2 στο PS2, μου χει βγάλει τη πίστη αυτό το bar αλλά που θα πάει θα τελείωσει το πήγαινε έλα με τα δώρα.
Τι μου θύμησες! Ωραίες εποχές
Ξεκίνησα ξανά LOL απλά περιμένοντας την Open beta του Heroes of the storm.
Edited by DeLGaDo, 23 February 2015 - 04:37.

#2556
Posted 15 March 2015 - 12:45
Σύντομα μάλλον θα χρειαστεί τέταρτο άτομο για τα heists του GTA online σε PS4, επικοινωνήστε μαζί μου αν ενδιαφέρεστε για μεγάλα εγκλήματα
Το setup και τα initial costs τα αναλαμβάνω εγώ
#2557
Posted 15 March 2015 - 19:15
Μεταξυ αλλων, απολαμβανω matchακια για Skullgirls: Encore Edition που αγορασα χθες!
#2558
Posted 17 March 2015 - 03:38
Το ξεκίνησα πριν λίγες μέρες...από όλες τις απόψεις παιχνιδάρα...
#2559
Posted 17 March 2015 - 14:37
Κατανταει επαναλαμβανομενο μετα απο λιγο. Περα απο αυτο το μειονεκτημα το βρηκα και εγω εξαιρετικο. Αυτο τον καιρο παιζω Valiant Hearts και Red Orchestra 2
#2560
Posted 17 March 2015 - 18:26
Tactics Ogre: Let us cling together
(psp version)
Πανέμορφο, πραγματικά. Ιστορία λιγότερο character driven από τα fire emblem και περισσότερο οδηγούμενη από φιλοσοφίες και καταστάσεις, χωρίς βέβαια αυτό να σημαίνει ότι υστερεί σε αυτόν τον τομέα ε. Οι secondary characters παρόλο που κάνουν για λίγο την εμφάνιση τους σου μένουν.
Επίσης πολύ ποιητικός λόγος. Όλοι οι διάλογοι είναι σα να τους αφηγήται βάρδος. Στο context του όλλου παιχνιδιού, είναι απίστευτο.
Άψογη μουσική καλό και βαθύ gameplay.
Ικανοποιητικά δύσκολο, άμα δεν καταχράζεσαι τις imba classes (hello ninjas/archers).Βρίσκω τον εαυτό μου να σκέφτεται αρκετά στρατηγικά όπου κολάω, φανατικά κατά του grinding. To AI είναι ικανοποιητικό, οι αντιπαλοί κυριολεκτικά ψάχουν τρόπους να σου σκοτώσουν τους healers/archers/mages. Και ένα τετραγωνάκι ελεύθερο να άφησες, θα πάνε και θα χωθούν από εκεί. Γενικά δίνει πολλές επιλογές στο χτίσημο ομάδας.
Θυμάμαι ήθελα να το παίξω χρόνια τώρα αλλά για κάποιο λόγο έμεινε ξεχασμένο, μέχρι που με έβαλε ένας φίλος με το ζόρι.
Πραγματικά μοναδικό παιχνίδι.
Ειναι ο πατερας των Tactics και τον αξιζει αυτον τον τιτλο με το παραπανω.Ειδικα η PSP εκδοση το πηρε και το ανεβασε στα υψη.
Εγω λιωνω MH4U.....αυτο.....
#2562
Posted 21 May 2015 - 10:15
Ωραιος Napster!Δεν το ειχα ξανακουσει, αν δεν βαριεσε και εχεις χρονο πες τι εντυπωσεις σου αφησε γενικοτερα
Edited by Itachi Akatsuki, 21 May 2015 - 10:16.
#2563
Posted 22 May 2015 - 14:16
Καλές.
Απο gameplay, γραφικά και character customization είναι ότι καλύτερο κυκλοφορεί αυτή τη στιγμή στο είδος του. Έχει Stealth mechanics, weather effects (temperature, rain effects etc), night effects (stronger enemies) και skill tree για unique builds.
Στα αρνητικά είναι το κακό AI σε πολλά τέρατα, easy mode in early levels, bugs in grass/rocks etc spawn, healing healing and healing μιας και έχουν κακό hp regen οι χαρακτήρες και δεν έχει /sit or /rest function. Τα potion είναι ακριβά στα πρώτα level.
Έχω Tamer (female assassin η οποία κάνει summon ένα τέρας) μιας και ο Blader (samurai-esque class) δεν είναι ακόμα διαθέσιμος. Κλασσικά, αγοράζεις σπίτι, boat, ψαρεύεις, πιάνεις άλογα (και μετά τα χρησιμοποιείς σαν mounts, gotta catch em all).
Είμαι σε gaijin clan, top 9 rank right now.
Edited by Napster, 22 May 2015 - 14:17.
#2564
Posted 22 May 2015 - 14:32
Ωραιος φιλε!Thanks for the info
Edited by Itachi Akatsuki, 22 May 2015 - 14:32.
#2565
Posted 22 May 2015 - 19:59
Με invitation μπηκες? Ψηνω να το δοκιμασω, αν γινεται δωσε μας τα φωτα σου!