Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
* * * * * 1 votes

Currently Playing Videogame.....

• Please log in to reply
2778 replies to this topic

#2536 moetekitazo

moetekitazo

Starting...

• Members
  • 5 posts

Posted 10 August 2014 - 23:10

Bastion :D Απίστευτη μουσική και ιστορία. Όποιος δεν το έχει δοκιμάσει ας του δώσει μια ευκαιρία!

#2537 Petran79

Petran79

YOU GET TO BURNING!

• Review Team
  • 3,279 posts
  • LocationΘεσσαλονίκη

Posted 12 August 2014 - 22:01

τερματισα το FTL στο ευκολο, μετα απο 37 ωρες σχεδον. ας οψεται η ψυξη που ειχα παθει στη μεση καλοκαιριατικα και με καθηλωσε στο κρεβατι για μερες, με θερμοφορα απο κατω και το λαπτοπ απο πανω. καταρρακτης ο ιδρωτας. εχασα ετσι και κιλα.....

αν και το βρηκα εξαιρετικα ενδιαφερον και θελει αλλες τοσες ωρες για να ξεκλειδωσεις ολα τα σκαφη, τετοια παιχνιδια δεν ειναι του γουστου μου.

ξανανοιξα το Dreamcast να παιξω λιγο VF3tb και SF2T να τα ξαναθυμηθω

#2538 Petran79

Petran79

YOU GET TO BURNING!

• Review Team
  • 3,279 posts
  • LocationΘεσσαλονίκη

Posted 29 September 2014 - 18:31

τελικα το Freedom Planet ειναι πολυ καλυτερο απο οτι το περιμενα. Και εχει και ωραιο ντουμπλαρισμα επισης

μου φαινεται βρηκα νεο παιχνιδι για φετος..

μου θυμιζει τα παλια καρτουν με ζωακια που βλεπα μικρος. παντως τον Sonic τον ξεπερασε σιγουρα

#2539 iristella

iristella

Heelchou!

• Administrators
  • 10,437 posts

Posted 26 December 2014 - 01:32

> Ας παίξουμε το Slender.
> Έχει ωραία νύχτα απ' έξω ας αφήσω λίγο ανοιχτή την πόρτα να μπαίνει το αεράκι. 
> Ας κλείσω λίγο το φως για περισσότερη ατμόσφαιρα. 

> *ελαφρύ χέσιμο*
> *χέσιμο intensifies*

> Ξαφνικά μπαίνει το γατί και ορμάει για αγκαλιά. 
> *Συγκοπή*
> Nopenopenopenopoenope. 
>Alt+F4

#2540 zennith666

zennith666

Oh boy,more trouble...

• Members
  • 1,226 posts
  • LocationAthena

Posted 26 December 2014 - 02:19

Εγώ πάλι βρήκα ευκαιρία να δω το ff13 τώρα που βγήκε για το pc.Αν και η γραμμικότητα του καταντάει σπαστικιά ώρες ώρες δεν αποτυγχάνει να μου κεντρίσει το ενδιαδέρον.

Posted Image

#2541 Itachi Akatsuki

Itachi Akatsuki

Anime Master

• Members
  • 1,740 posts

Posted 26 December 2014 - 14:37

Πολλα και διαφορα πραγματα.The Evil Within (Shinji Mikami FTWWWW), Sleeping Dogs και Valiant Hearts που μαλλον θα το αρχισω οταν τελειωσω το TEW βασικα.

mushishi_signature_by_rhearatite-d4jj2om

#2542 Petran79

Petran79

YOU GET TO BURNING!

• Review Team
  • 3,279 posts
  • LocationΘεσσαλονίκη

Posted 04 January 2015 - 00:55

τελευταια εχω μπει στον κοσμο του XCOM-Enemy Within

αλλο ενα παιχνιδι που πρεπει να συνηθισεις στην ιδεα της ηττας και της ταπεινωσης.

Πλεον ειναι αρκετα καλο, μιας και απεφυγα να το αγορασω οταν πρωτοβγηκε. Μπορεις να κανεις τους στρατιωτες οτι θελεις. Mecha, βιολογικη μεταλλαξη, εξωγηινες ικανοτητες κλπ.

Για το mod Long War ουτε συζητηση παντως, Πανδυσκολο!

#2543 Mad_Hatter

Mad_Hatter

xyz scum

• Moderators
  • 4,499 posts
  • LocationArah

Posted 04 January 2015 - 16:00

Tactics Ogre: Let us cling together

(psp version)

Πανέμορφο, πραγματικά. Ιστορία λιγότερο character driven από τα fire emblem και περισσότερο οδηγούμενη από φιλοσοφίες και καταστάσεις, χωρίς βέβαια αυτό να σημαίνει ότι υστερεί σε αυτόν τον τομέα ε. Οι secondary characters παρόλο που κάνουν για λίγο την εμφάνιση τους σου μένουν.

Επίσης πολύ ποιητικός λόγος. Όλοι οι διάλογοι είναι σα να τους αφηγήται βάρδος. Στο context του όλλου παιχνιδιού, είναι απίστευτο.

Άψογη μουσική καλό και βαθύ gameplay.

Ικανοποιητικά δύσκολο, άμα δεν καταχράζεσαι τις imba classes (hello ninjas/archers).Βρίσκω τον εαυτό μου να σκέφτεται αρκετά στρατηγικά όπου κολάω, φανατικά κατά του grinding. To AI είναι ικανοποιητικό, οι αντιπαλοί κυριολεκτικά ψάχουν τρόπους να σου σκοτώσουν τους healers/archers/mages. Και ένα τετραγωνάκι ελεύθερο να άφησες, θα πάνε και θα χωθούν από εκεί. Γενικά δίνει πολλές επιλογές στο χτίσημο ομάδας. 

Θυμάμαι ήθελα να το παίξω χρόνια τώρα αλλά για κάποιο λόγο έμεινε ξεχασμένο, μέχρι που με έβαλε ένας φίλος με το ζόρι.

Πραγματικά μοναδικό παιχνίδι.

qzMHWHd.png

#2544 iristella

iristella

Heelchou!

• Administrators
  • 10,437 posts

Posted 04 January 2015 - 18:12

Eγώ έχω φάει σκάλωμα με το Transistor. Είναι πανέμορφο έχει άψογη μουσική, υπέροχο art, δεν θέλω να παίζω πολύ για να μην μου τελειώσει. 

Το Super Meat Boy είναι εξάρτηση που μου έχει σπάσει τα νεύρα. 

Πέρα από το Guild Wars μπήκα και στον κόσμο του Dragon Nest. Είναι πολύ απλό και dated αλλά είναι διασκεδαστικό. Κάτι που δεν μπορώ να πω για το Arche Blade πχ το οποίο είναι blacklist material. Uninstall σε μία ώρα. Νέο προσωπικό μου ρεκόρ. 

Προσπάθησα να παίξω Slender και Amnesia (πάλι) το αποτέλεσμα ήταν αναμενόμενο aka το σκατό στην κάλτσα και μία νύχτα άγρυπνη. 
Παρόλαυτά πήρα το Penumbra. I dont know why. Κάποια στιγμή θα βρω το θάρρος. Ή θα διοργανώσω livestreaming με μικρό fee με εμένα να παίζω να κλαίω και να φοβάμαι και τους θεατές να γελάνε. 

A επίσης και La Mulana. Νομίζω έχει κάποιο bug το game αλλά δεν είμαι σίγουρη. 

Πήγα να ξεκινήσω και Vampire the masquerade αλλά και εκεί είχα πρόβλημα στην εκκινηση. 

#2545 Mad_Hatter

Mad_Hatter

xyz scum

• Moderators
  • 4,499 posts
  • LocationArah

Posted 04 January 2015 - 18:21

Έχει κάποια bugs αλλά τα περισσότερα είναι σε technical stuff (interface, ήχος, κλπ).

Για in-game απλά είναι (πολύ) περίεργο!

qzMHWHd.png

#2546 iristella

iristella

Heelchou!

• Administrators
  • 10,437 posts

Posted 04 January 2015 - 18:25

Παίρνω το ματζαφλάρι που διαβάζει τα tombstones. Κάνω ότι πρέπει αλλά εξακολουθεί να μου τις βγάζει σε αλαμπουρνέζικα.

#2547 Mad_Hatter

Mad_Hatter

xyz scum

• Moderators
  • 4,499 posts
  • LocationArah

Posted 04 January 2015 - 18:29

F3 -> Σου έχει το reader.exe equiped? Πρέπει να βγάζει ένα κόκκινο R στο κάτω δεξιά μέρος του εικονιδίου.

Θεωρείτε software, όχι item so πρέπει να το κάνεις equip από εκεί.

Πέραν αυτού v πάνω στην πλάκα.

qzMHWHd.png

#2548 iristella

iristella

Heelchou!

• Administrators
  • 10,437 posts

Posted 04 January 2015 - 18:41

Δεν μου το εμφανίζει καθόλου το reader exe. 

#2549 Mad_Hatter

Mad_Hatter

xyz scum

• Moderators
  • 4,499 posts
  • LocationArah

Posted 04 January 2015 - 18:48

F2->Usable items-> υπάρχει το hand scanner?

Βγάζει μια μπλε αύρα γύρω του?

Αν όχι πάτα πάνω του και καμμιά 100στη κουμπιά μέχρι να σου βγάλει το reader.exe στο f3.

qzMHWHd.png

#2550 Itachi Akatsuki

Itachi Akatsuki

Anime Master

• Members
  • 1,740 posts

Posted 04 January 2015 - 21:57

Eγώ έχω φάει σκάλωμα με το Transistor. Είναι πανέμορφο έχει άψογη μουσική, υπέροχο art, δεν θέλω να παίζω πολύ για να μην μου τελειώσει. 

Το Super Meat Boy είναι εξάρτηση που μου έχει σπάσει τα νεύρα. 

Πέρα από το Guild Wars μπήκα και στον κόσμο του Dragon Nest. Είναι πολύ απλό και dated αλλά είναι διασκεδαστικό. Κάτι που δεν μπορώ να πω για το Arche Blade πχ το οποίο είναι blacklist material. Uninstall σε μία ώρα. Νέο προσωπικό μου ρεκόρ. 

Προσπάθησα να παίξω Slender και Amnesia (πάλι) το αποτέλεσμα ήταν αναμενόμενο aka το σκατό στην κάλτσα και μία νύχτα άγρυπνη. 
Παρόλαυτά πήρα το Penumbra. I dont know why. Κάποια στιγμή θα βρω το θάρρος. Ή θα διοργανώσω livestreaming με μικρό fee με εμένα να παίζω να κλαίω και να φοβάμαι και τους θεατές να γελάνε. 

Πήγα να ξεκινήσω και Vampire the masquerade αλλά και εκεί είχα πρόβλημα στην εκκινηση. 

Μπραβο για το Transistor.Κανουν τρομερη δουλεια τα παλικαρια της Supergiant Games.Αν θες "συνεχεια" για ενα τοσο ομορφο game να δεις σιγουρα το Bastion (αν δεν το εχεις τσεκαρει) που βγηκε πριν το Transistor.Διαφορετικο αλλα το ιδιο καλο.
Εγω συνεχιζω The Evil Within (ναι παιζω πολυ αργα και ξαναλεω Mikami Θεε τα σπας ολα!) και αρχισα 9ο playthrough στην Dark Soulαρα!!!

mushishi_signature_by_rhearatite-d4jj2om