Τέτοια λεπτομέρεια! Και αν πας πίσω από τη φοράδα, ειναι ακόμα πιο αποκαλυπτικιά!
Brownie fans, stay away!
Posted 12 September 2015 - 23:11
Τέτοια λεπτομέρεια! Και αν πας πίσω από τη φοράδα, ειναι ακόμα πιο αποκαλυπτικιά!
Brownie fans, stay away!
Posted 12 September 2015 - 23:12
FrenzyΑpe το black desert το περιμένω κι εγώ, αλλά τα skills του είναι υπερβολικά flashy. Σε μάχη με παραπάνω από 5 άτομα δεν θα καταλαβαίνεις τι γίνεται και γενικά πολύ φοβάμαι ότι θα με κουράσει γρήγορα.
Με την ευκαιρία πρέπει να σας πω για ένα μικρό puzzle game που μου έκανε εξαιρετική εντύπωση. To The Bridge.
Όλο το παιχνίδι είναι με σκιτσαρισμένο και έχει ένα ιδιαίτερο art style.
Για να λύσεις τους γρίφους ελέγχεις την βαρύτητα κλπ.
Edited by Gilmaru, 12 September 2015 - 23:14.
Posted 12 September 2015 - 23:27
FrenzyΑpe το black desert το περιμένω κι εγώ, αλλά τα skills του είναι υπερβολικά flashy. Σε μάχη με παραπάνω από 5 άτομα δεν θα καταλαβαίνεις τι γίνεται και γενικά πολύ φοβάμαι ότι θα με κουράσει γρήγορα.
δεν κολλαω εγω σε αυτα. εδω επαιζα vindictus 2 χρονια που το pve ειναι μονο instances και το pvp ανυπαρκτο
εντιτ
και μου αρεσε κιολας
Edited by FrenzyApe, 12 September 2015 - 23:27.
Posted 13 September 2015 - 00:08
Γούστα είναι αυτά. Αλλά το vindictus δεν έχει τέτοια skills και είναι instanced. Σε open world mass pvp με τα skills του Black Desert θα είναι χαοτικό. Φαίνεται καλό γενικά, αλλά μην παρασύρεσαι από το hype. Tο MMO κοινό υπερενθουσιάζεται με ότι βγαίνει και μετά από 3 μήνες το βρίζει.
Κι εγώ αυτό περιμένω εδώ και καιρό, αλλά μέχρι τότε ποιος αντέχει. Γιατί αν το λένε από καιρό ότι θα βγει 2016 σημαίνει πιθανότατα το δεύτερο μισό του 2016. Θα κοιτάξω μπας και βολευτώ προσωρινά με το Blade & Soul που θα βγει τον Οκτώβρη.
Edited by Gilmaru, 13 September 2015 - 00:11.
Posted 13 September 2015 - 03:27
Δεν υπάρχουν πολλά RPG με combat gameplay σαν του kingdoms of amalur η αλήθεια είναι. Δύσκολα θα βρείς κάτι που ταυτόχρονα να έχει τέτοιο στυλ και να διατηρεί ένα κάποιο επίπεδο στα υπόλοιπα (story, κλπ).
Προσωπικά όταν το έπαιξα μου θύμισε λίγο Fable η όλη ατμόσφαιρα. Αλλά το τελευταίο παιχνίδι Fable που έπαιξα είναι το Fable: Lost Chapters που είναι πλέον παλιούτσικο (2005) και για τα επόμενα που βγήκαν δεν έχω ακούσει τόσο καλά λόγια. Μπορείς να ρίξεις μια ματιά στην σειρά Fable όμως (έχουν βγει 3 νομίζω).
Θα μπορούσες επίσης να δοκιμάσεις το Risen (έχουν επίσης βγει 3, και πάλι το πρώτο θεωρείται το καλύτερο από τα 3).
Αν δεν σε νοιάζει να έχει λίγο tactical στοιχείο μέσα, μπορείς να δοκιμάσεις το Dragon Age 2 που είναι κάπως πιο action και πιο απλό σε σχέση με το πρώτο. Αν και έχει πέσει πολύ hate από τους fan της σειράς, για κάποιον που δεν έχει παίξει τα άλλα θα είναι μια χαρά. Αν το τραβάει ο υπολογιστής σου μπορείς να δοκιμάσεις βέβαια το 3ο, το Dragon Age: Inquisition που διατηρεί κάποια στοιχεία από το 2ο αλλά είναι, κατά τους περισσότερους, καλύτερο.
Φυσικά πάντα υπάρχει και το Skyrim (δεν μοιάζει με kingdoms, αλλά δε έχει σημασία
). Skyrim is love, Skyrim is life.
Ωραιος φιλε μου, ευχαριστω για το ποστ σου θα τα κοιταξω τα games.
Αν και fable ειχα παιξει μικρος στο xbox και ειχα εκστασιαστει σε φαση απλα πηγαινα για υπνο γιατι επρεπε και ανυπομονουσα να ξημερωσει η επομενη μερα να καω so θα το κατεβασω.
Δεν με χαλαει καθολου το tactical.
Btw το Kingdoms of Amalur ηταν τοσο καλογραμμενο παιχνιδι που ειχε αρκετα καλα γραφικα χωρις να σερνει το pc σου, και στο λεω αυτο διοτι εχω πολυ χαμηλες δυνατοτητες με την καφετιερα μου(laptop).
Edited by LethalMike, 13 September 2015 - 03:28.
Posted 13 September 2015 - 03:40
Παιδες ψαχνω ενα Offline game RPG σαν το Kingdoms of amalur, για να παιζω χωρις ιντερνετ. Γενικα κατι ετσι που να σε τραβαει και να σε κολαει
Επισης να μην εχει και υψηλες απαιτησεις.
Ευχαριστω.
Two Worlds 2 είναι από τα κοντινότερα σε αυτό που ψάχνεις. Τα υπόλοιπα που αναφέρθηκαν έχουν κάποιες πτυχές του amalur αλλά τις κάνουν καλύτερα.
Γούστα είναι αυτά. Αλλά το vindictus δεν έχει τέτοια skills και είναι instanced. Σε open world mass pvp με τα skills του Black Desert θα είναι χαοτικό. Φαίνεται καλό γενικά, αλλά μην παρασύρεσαι από το hype. Tο MMO κοινό υπερενθουσιάζεται με ότι βγαίνει και μετά από 3 μήνες το βρίζει.
Κι εγώ αυτό περιμένω εδώ και καιρό, αλλά μέχρι τότε ποιος αντέχει. Γιατί αν το λένε από καιρό ότι θα βγει 2016 σημαίνει πιθανότατα το δεύτερο μισό του 2016. Θα κοιτάξω μπας και βολευτώ προσωρινά με το Blade & Soul που θα βγει τον Οκτώβρη.
Εγώ το μόνο που περιμένω είναι το blade & soul (χρόνια τώρα).. Το black desert μου μυρίζει φόλα τύπου archeage.
Κατά τα άλλα ξαναέπιασα το skyrim γιατί δεν είχα όρεξη για κάτι άλλο και πορώθηκα τόσο που είπα να παραγγείλω και το elder scrolls online. Μόνο και μόνο επειδή διάβασα ότι βελτιώθηκε πάρα πολύ το combat system, που ήταν το κύριο πρόβλημα που είχα με το παιχνίδι (μετά το subscription δηλαδή, γιατί για κανένα λόγο δε το άξιζε αυτό το business model).
Πάντως το μόνο παιχνίδι που παίζω σταθερά εδώ και ένα χρόνο σχεδόν είναι το Europa Universalis IV. Πρέπει να έχω ρίξει πάνω από 300 ώρες και ακόμα υπάρχουν πράγματα που δε ξέρω πως ακριβώς δουλεύουν. Το μόνο κακό πως όλο το πακέτο κοστίζει περίπου 90 ευρώ. Η τιμή στα dlc τους είναι απαράδεκτη.
Posted 13 September 2015 - 03:44
Ωραιος φιλε μου, ευχαριστω για το ποστ σου θα τα κοιταξω τα games.
Αν και fable ειχα παιξει μικρος στο xbox και ειχα εκστασιαστει σε φαση απλα πηγαινα για υπνο γιατι επρεπε και ανυπομονουσα να ξημερωσει η επομενη μερα να καω so θα το κατεβασω.
Δεν με χαλαει καθολου το tactical.
Αν δεν σε χαλάει το tactical τότε μπορείς να δοκιμάσεις και το Dragon Age:Origins, αλλά εκεί πάμε σε καθαρό tactical gameplay χωρίς κανένα action στοιχείο. Απλά έχει καλύτερο story από το 2ο Dragon Age.
Zentsugi κι εγώ ψήνομαι για ESO, αλλά τα λεφτά με αποθαρρύνουν προς το παρόν..
Σωστός για το Two Worlds 2 btw.
Edited by Gilmaru, 13 September 2015 - 03:53.
Posted 13 September 2015 - 09:59
Αν δεν σε χαλάει το tactical τότε μπορείς να δοκιμάσεις και το Dragon Age:Origins, αλλά εκεί πάμε σε καθαρό tactical gameplay χωρίς κανένα action στοιχείο. Απλά έχει καλύτερο story από το 2ο Dragon Age.
Zentsugi κι εγώ ψήνομαι για ESO, αλλά τα λεφτά με αποθαρρύνουν προς το παρόν..
Σωστός για το Two Worlds 2 btw.
g2a 27 ευρά, αν επιλέξεις Ελλάδα, πάει στα 34 με το 23% φπα. To e-shop το έχει στα 39 (με μικρή έκπτωση)..
Εντωμεταξύ το site τους το δίνει 55....
Posted 13 September 2015 - 10:12
Posted 13 September 2015 - 10:16
ευτυχώς στο paypal μου επιστρέψαν 50 ευρώ. Είχα συνεισφέρει τότε στο prοject cars. Έτσι έχω και δωρεάν παιχνίδι και λεφτά να πάρω καμια προσφορά απο sτεαm. Γιατί βλέπω το μπλόκο στις κάρτες να ισχυεί και μετά τα χριστούγεννα.
Εγώ έπαιζα το ftl. Το 2ο διαστημόπλοιο των αλόγων της Παναγίας δεν καταλαβαίνει Χριστό.Ακόμα και στο hard φτάνεις στο τελικό και με λίγη τυχη μπορείς να το τερματίσεις.
Μπορείς να πληρώσεις κάτι με paypal? Γενικά δε δουλεύει στην Ελλάδα τώρα. Ίσως επειδή έχεις ήδη λεφτά μέσα να γίνεται...
Posted 13 September 2015 - 11:49
Μπορείς να πληρώσεις κάτι με paypal? Γενικά δε δουλεύει στην Ελλάδα τώρα. Ίσως επειδή έχεις ήδη λεφτά μέσα να γίνεται...
Από όσο ξέρω γίνεται αν έχεις μέσα λεφτά.ΑΥτο που δεν γίνεται είναι να φορτώσει λεφτά στο account σου.(Κάποιοι λένε ότι αν κάνεις request payment όμως κάποιες φορές περνάει και φορτώνει)
Posted 13 September 2015 - 15:02
Pokemon Gold @mednafen @linux και πέρασε η ώρα.
Ελληνική κοινότητα Ubuntu | Κυπριακή κοινότητα ελευθέρου λογισμικού
Ι GNU/L I N U X
Ποιος θέλει παπάκια τις M$?
Posted 13 September 2015 - 17:09
Από όσο ξέρω γίνεται αν έχεις μέσα λεφτά.ΑΥτο που δεν γίνεται είναι να φορτώσει λεφτά στο account σου.(Κάποιοι λένε ότι αν κάνεις request payment όμως κάποιες φορές περνάει και φορτώνει)
ναι, αφορά αυτήν την υπόθεση και έτσι ήταν υποχρεωμένοι να επιστρέψουν χρήματα στο λογαριασμό. Βέβαια το παιχνίδι είχε μεταφερθεί στο Steam έτσι και αλλιώς, οπότε οι αναβαθμίσεις συνεχίζονται απο εκεί
Posted 13 September 2015 - 17:12
g2a 27 ευρά, αν επιλέξεις Ελλάδα, πάει στα 34 με το 23% φπα. To e-shop το έχει στα 39 (με μικρή έκπτωση)..
Εντωμεταξύ το site τους το δίνει 55....
Κοίτα υπάρχει τρόπος να το πάρω και με 30, αλλά και πάλι δεν ξέρω αν θέλω. Ένα ΜMO για να μ' αρέσει πρέπει να έχει άλλα πράγματα από ένα single player rpg. Θα είχα σίγουρα όρεξη να το παίξω αν ήταν prequel single player ή αν μπορούσα να το δοκιμάσω τσάμπα (ξέρεις αν έχει trial btw?). Τώρα φοβάμαι ότι δεν θα με ικανοποιήσει ούτε σαν MMO, ούτε σαν single player (δλδ story κλπ).
Edited by Gilmaru, 13 September 2015 - 22:01.
Posted 13 September 2015 - 19:03
θα πιασω κι εγω 100% το black desert οταν ερθει ευρωπη. το 2016 θα ερθει νομιζω
Αρχές 2016 νομίζω το final release, σε 3 μήνες μπορεί να βγάλουν το beta άμα θυμάμαι καλά απο αυτά που διάβασα (or just beta in early 2016). Ας ελπίσουμε, στο western release να βάλουν κατευθείαν όλα τα classes που υπάρχουν ήδη στον κορεάτικο server.
Όταν το αρχίσεις, γίνε bandit και προσπάθησε να μπεις στα towns/villages, ότι πιο διασκεδαστικό έχω κάνει.
Gilmaru, για ποιά skills μιλάς τα οποία θα το κάνουν χαοτικό? Oh and btw, το end-game content του Black Desert είναι σαν του GW2. Ανύπαρκτο.
Μετά το Black Desert, αυτό που περιμένω περισσότερο είναι το καινούργιο Kingdom Under Fire. Το Blade & Soul το είχα παίξει σε private server πριν λίγα χρόνια και δεν μου άρεσε.
Edited by Napster, 13 September 2015 - 19:40.