Να 'ναι καλά ο Super Bunnyhop
Έχω παίξει το Astebreed και θα δοκιμάσω και τα υπόλοιπα.
Posted 27 June 2014 - 18:39
ασχοληθηκα με το Faster than Light αυτο το διαστημα, αλλα το παραταω...
δεν μπορεις να κανεις τιποτα απολυτως για να το τερματησεις. κανεις το ενα, σου προκυπτει το αλλο.
τα λεφτα δεν επαρκουν για αναβαθμισεις, ηδη στο ευκολο επιπεδο.
πολυ τυχη και αυθαιρεσια.....αλλη μια περιπτωση που λανθασμενα ενα hardcore παιχνιδι διαφημιζεται ως ευκολο για να προσελκυσει κοσμο.
πρεπει να επενδυσεις 100 ωρες και παλι δεν ειναι σιγουρο αν θα εισαι αρκετα τυχερος για να το τερματισεις....
Posted 27 June 2014 - 23:22
ασχοληθηκα με το Faster than Light αυτο το διαστημα, αλλα το παραταω...
δεν μπορεις να κανεις τιποτα απολυτως για να το τερματησεις. κανεις το ενα, σου προκυπτει το αλλο.
τα λεφτα δεν επαρκουν για αναβαθμισεις, ηδη στο ευκολο επιπεδο.
πολυ τυχη και αυθαιρεσια.....αλλη μια περιπτωση που λανθασμενα ενα hardcore παιχνιδι διαφημιζεται ως ευκολο για να προσελκυσει κοσμο.
πρεπει να επενδυσεις 100 ωρες και παλι δεν ειναι σιγουρο αν θα εισαι αρκετα τυχερος για να το τερματισεις....
Μου πήρε 7 ώρες για να το τερματίσω πρώτη φορά. Έχει τύχη, σίγουρα, όπως και κάθε roguelike, αλλά οι ικανότητες, η οργάνωση και η στρατηγική παίζουν πολύ σημαντικότερο ρόλο. Η μόνη συμβουλή μου είναι να προσπαθήσεις να παρατηρήσεις ποιες είναι οι low risk-low reward επιλογές και ποιες οι high risk high reward και να επιλέγεις ανάλογα την κατάσταση σου. Επίσης το space είναι το πιο χρήσιμο κουμπί στο παιχνίδι.
Τέλος,δε θυμάμαι πουθενά να διαφημίστηκε το παιχνίδι ως εύκολο. Μόνο και μόνο το ότι είναι roguelike βρωμάει hardcorίλα. Δε θυμάμαι στο Kickstarter του να μιλάγανε για χαλαρό και εύκολο παιχνίδι...
Posted 28 June 2014 - 10:27
δυσκολο με την εννοια πως βαζει τον παραγοντα τυχη εις βαρος της στρατηγικης, ηδη απο το ευκολο επιπεδο. εκει τουλαχιστον φανταζομουν να ειναι πιο βατο. απλα η μονη διαφορα με τα υπολοιπα επιπεδα, ειναι που σε προμηθευει με περισσοτερα χρηματα, που παλι δεν φτανουν.
εγω ασχοληθηκα σχεδον 16 ωρες. το ειχα και στο ευκολο. το μονο που καταφερνα ηταν να φτανω στο αρχηγειο των ρεμπελων οπου με εκανε τ'αλατιου το διαστημοπολοιο τους,μιας και δεν μπορουσα να εχω τον απαραιτητο εξοπλισμο για να το αντιμετωπισω
η δυσκολια ηταν πολλες φορες πως παραλληλα με τη μαχη, ειχα και εισβολη 4 εξωγηινων. δεν μπορουσα ταυτοχρονα να εφαρμοσω δυο στρατηγικες, δηλ και να τους αντιμετωπισω αλλα και να προστατεψω το πλοιο απο τα αντιπαλα πυρα.
low risk-high risk δεν εχει γιατι ακριβως σε εφοδιαζει με ελαχιστα πραγματα οπου δεν μπορεις να κρατας μια ισοροπια. θα σου τυχει ακριβως αυτο στο οποιο δεν εισαι προετοιμασμενος, οτι και να κανεις. το κακο ειναι πως ηδη απο το 6 επιπεδο συμβαινουν γεγονοτα που προυποθετουν ενα αναβαθμισμενο πλοιο. δυστυχως δεν επαρκουν τα χρηματα. δηλ αν οργωσεις εναν τομεα πριν τον καταλαβουν οι εξωγηινοι στο ευκολο, αντε κανα 100-150 να σου δωσει. ψιχουλα. εντελως τυχαια μπορει να βρεις εναν χαρτη, αλλα και παλι, ψαχνοντας για χρηματα σου τυχαινει το απροσδοκητο οπου εισαι ανετοιμος και τελος.
Posted 06 August 2014 - 02:06
One Piece Unlimited Cruise SP2 για 3DS.
Μολις τωρα μου δημιουργηθηκε αυτο το glitch
Posted 06 August 2014 - 02:26
Football Manager,Nba
Posted 06 August 2014 - 03:36
pro 2k sim city φυλετικές μάχες
Posted 06 August 2014 - 03:39
Pokemon Reborn <3
Posted 06 August 2014 - 08:46
λογο καλοκαιριου κανω διαλειμα απο ''σοβαρα'' games και τωρα ψιλο χαλαρωνω με NBA2K14....
Posted 06 August 2014 - 09:06
One Piece Unlimited Cruise SP2 για 3DS.
Μολις τωρα μου δημιουργηθηκε αυτο το glitch
Youtube Video
ειχαμε τη σειρα, τωρα και τα παιχνιδια τραβανε σε μακρος....
Posted 06 August 2014 - 12:54
Επειδη ειναι καλοκαιρι ειπα να κανω ενα 3ο playthrough στο κλασσικα αγαπημενο μου game ever, Dark Souls 1!Εχω σχεδον τελειωσει μετα απο 20 ωρες περιπου, με αρκετο "χαζεμα" και εχοντας κανει σχεδον τα παντα.
Επισης σχεδον ολα τα boss τα εβγαλα first try (πχ Nito, Bed of Chaos, Demon Firesage, Ceasless Discharge, Sif, Pinwheel, Gwyndolin και Ornstein & Smough με την 2η, Centipede Demon με την τριτη κλπ).
Πορωση οπως παντα.Με βλεπω να αρχιζω 3ο playthrough και Dark Souls 2 μολις τελειωσω απο εδω γιατι το αρχισε ενας φιλος για πρωτη φορα και μαλλον θα βγαλω Caster για να του κανω παρεα
Posted 06 August 2014 - 13:03
λογο καλοκαιριου κανω διαλειμα απο ''σοβαρα'' games και τωρα ψιλο χαλαρωνω με NBA2K14....
Τρελό κάψιμο φέτος
Ειδικά κάτι πρωταθληματάκια με παρέα καιγόμαστε από το πρωί
Posted 06 August 2014 - 14:16
Ys: Oath in Felghana
Τελειότητα, αλλά το να το αρχίσω στο hard ίσως να μην ήταν από τις καλύτερες ιδέες μου.
Posted 06 August 2014 - 16:14
Τελειότητα, αλλά το να το αρχίσω στο hard ίσως να μην ήταν από τις καλύτερες ιδέες μου.
παιξε μεχρι να φτασεις στον Chester τη δευτερη φορα. εκει οντως θα μετανιωσεις! εδω στο normal τα παρατησα....εχε τουλαχιστον ενα ξορκι αναστασης.
α! αν βρεις ενα δαχτυλιδι, δωσε το σε αυτον στο καπηλειο, μην κανεις το λαθος και το δωσεις στο σιδεραδικο. μπορεις ετσι να εχεις boost γρηγοροτερα
Posted 06 August 2014 - 18:59
Το αγαπημενο μου Ys, πραγματικα παρα πολυ καλο.Ειναι οντως λιγο παλουκακι στο hard, οποτε have patience
Update για μενα, τελος το 3ο playthrough Dark Souls 1 και αρχισα καπακι 3ο playthrough Dark Souls 2 με Caster αυτη την φορα (πρωτη φοα Caster σε Souls).
Γαμανε τα Hexes, fact.
Στο Dark Souls 1, βγηκανε πανευκολα με την πρωτη προσπαθεια Four Kings και Seath te Scaleless και με την 2η ο Gwyn, κανοντας μονο parries εννοειται.
Edited by Itachi Akatsuki, 06 August 2014 - 19:00.