Jump to content


Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!


Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.
 

Photo

Η νύχτα πέφτει στην .aNiMe//GR town: The Nightmare Before (And After) Christmas


  • This topic is locked This topic is locked
478 replies to this topic

#61 Lucy Heartfilia

Lucy Heartfilia

    apathy syndrome

  • Members
  • 676 posts

Posted 01 December 2011 - 15:31

Natsuhiko Taki
Posted Image


Mai Furenzu Black Jacku-kun, Kirihito-kun ,... AHAAA-HA Inposhiburu!
Ο Θεός μου έχει δόσει όλα αυτά τα χαρίσματα για να γίνω παίκτης Αμερικάνικου Ποδοσφαίρου!
Δεν έχω κανέναν λόγο να μισήσω η να ζηλέψω κάποιον, πόσο μάλλον να τον σκοτώσω!
Posted Image
AHAAAA-HA το ξέρω πως παραείμαι τέλειος, αλλά είμαι 150% αληθινός!
Kanji Tatsumi (BoredForLife)
YEEES! δεν με πείθεις για το αντίθετο

please ignore my avatar and signature xD

Edited by Jiji, 01 December 2011 - 21:34.

DbGr2lv.png


MAL || TUMBLR


#62 johntheo95

johntheo95

    Anime Fan

  • Members
  • 233 posts
  • LocationThessaloniki

Posted 01 December 2011 - 15:50

Elfman

Τι αδοξο τελος για τους νεκρους να βεβηλοθουν με αυτον τον τροπο.Αυτο δεν πρεπει να περασει ετσι.Οι δολοφονοι πρεπει να βρεθουν.
Τους προκαλω σε μαχη αντρα προς αντρα.
*ριχνει αργια ματια στον Mugen* Τι σε κανει να πιστευεις οτι εγω το εκανα?Αν και το αξιζαν αν πραγματικα εκαναν οτι τους βρηκαμε να κανουν,A man is a man and can`t be nothing but a man.Αν ειχα προβλημα μαζι τους θα τους πλακωνα στο ξυλο σαν αντρας και οχι με πισοπλατα νυστερια.
*Γυρναει στον
Superbi Squalo*
Γιατι εσπευσες κατευθειαν να αθωσες τους Aizen και τον Lucifer?Και γιατι μετα απο σενα ακολουθησε την ιδια αποψη και ο Mugen?Μου φαινονται περιεργα ολα αυτα αλλα μπορει να κανω λαθος.Προς το παρον ψηφιζω εσενα διοτι ως αντρας δεν μπορω να αφησω αυτην την προσβολη να περασει ετσι.
Sorry για την αργη επιλογη char αλλα δεν ηξερα ποιον να διαλεξω,παντος εχω την απορια πως προλαβατε να γεμισετε 3 1/2 σελιδες σε λιγοτερο απο μια μερα Ο_ο(and i think i need to change avatar :S)

Posted Image
Anime-Planet.com - anime | manga | reviews

Posted Image

#63 Fandom

Fandom

    Anime Professional

  • Members
  • 551 posts

Posted 01 December 2011 - 16:20

Kuroko Tetsuya
Posted Image



Okarin πρόσεξε τα λόγια μου , είπα ότι σε άκουσα να μιλάς αφότου σταμάτησαν τα αγκομαχητά , ο φόνος είχε ήδη γίνει κάτι το οποίο ανέφερες στο τηλεφώνημα σου . Ρωτάς που ξέρω και μιλάω για τη σεξουαλική ταυτότητα σου , υποθέσεις κάνω . Τι άλλο να φανταστώ όταν σε ακούω να μιλάς για yaoi σχέδια ? Και όταν λες αρμόδιους μήπως εννοείς συνένοχους ? Συνεργούς σε αυτό το απεχθές έγκλημα ?

Και όσο αφορά το πως βρέθηκα κοντά στην πτέρυγα σου ... Πρώτο βράδυ σε μια ξένη έπαυλη , χάθηκα στους διαδρόμους , δεν το ξέρω ακόμα καλά το μέρος και τα puppy eyes μου δε βλέπουν καλά στο σκοτάδι .

Επίσης όλο μιλάς για κάτι οργανώσεις ... Εγώ δεν ξέρω τίποτα από όλα αυτά . Εγώ είμαι ένας μικρός αθώος μπασκετμπολίστας με puppy eyes από τη Generation of Miracles . Πως τολμάς εσύ λοιπόν να κατηγορείς ένα θαύμα ?

Όσο για το RIP-καρβουνιασμένο-Μπερτόδουλο δεν ξέρω τίποτα , εσύ ως mad scientist μήπως πειραματιζόσουν πάνω του ? Μήπως ο καημένος μπάτλερ ήταν θύμα μιας ακόμα τρελής εφεύρεσης σου ?

Επίσης είναι αδύνατο για μένα να έκανα ένα τέτοιο έγκλημα . Μπορεί να είμαι αστέρας του μπάσκετ αλλά είμαι και μισή μερίδα άνθρωπος (με puppy eyes) , πως να κουβαλήσω εγώ 3 πτώματα ?

Οπότε σε παρακαλώ πολύ μην πας να ρίξεις άδικα το φταίξιμο σε ένα θαύμα με puppy eyes .

#64 iristella

iristella

    Heelchou!

  • Administrators
  • 10,437 posts

Posted 01 December 2011 - 16:45

Okabe Rintarou

Posted Image

Kuroko Tetsuya (Fandom) έχεις μπλέξει τη Λούτσα με τη βούρτσα ελαφρώς. Ξέρω πολλά για τα ταξίδια στο χρόνο αλλά δεν μπορώ να καταλάβω πώς συνδέεις τη συνομιλία που είχα σήμερα το πρωί στο ειδικά κατασκευασμένο για ειδικές αποστολές κινητό μου, με το χθεσινό βράδυ. Απλά δεν βγάζει νόημα επιστημονικά μιλώντας πάντα. Τώρα για τα "χάθηκα" εγώ δεν είδα τίποτα και τα αγκομαχητά που λες...προφανώς τα πράγματα δεν είναι τόσο απλά όσο τα παρουσιαζεις.

Το μόνο που ξέρω είναι ότι με το που ξύπνησα είδα έναν άσπρο λεκέ στην πόρτα μου. Ακούγοντας για τις νυχτερινές περιπλανήσεις σου, ξαφνικά βγάζουν όλα νόημα. Για να ξεκαθαρίσω κάποια πράγματα.

- Μπορεί να είσαι μικρόσωμος και λεπτεπίλεπτος ΑΛΛΑ ΕΙΣΑΙ ΑΝΤΡΑΣ
- Μπορεί να έχεις τεράστια υγρά κουταβίσια μάτια ΑΛΛΑ ΕΙΣΑΙ ΑΝΤΡΑΣ
- Μπορεί να περπατάς πιο σαγηνευτικά από οποιαδήποτε γυναίκα ΑΛΛΑ ΕΙΣΑΙ ΑΝΤΡΑΣ
- Μπορεί να έχεις παρδαλά μαλλιά και γενικότερα όλα επάνω σου να φωνάζουν " I want to be the little girl" ΑΛΛΑ ΕΙΣΑΙ ΑΝΤΡΑΣ

Κατανοώ ότι η αύρα ενός mad scientisto, ενός ανθρώπου που μπορεί να σώσει αλλά και να βυθίσει τον κόσμο στο χάος σε ελκύει, στον βαθμό που να είσαι διχασμένος ανάμεσα στον πόθο σου για μένα και το καθήκον σου για την Οργάνωση, αλλά κατάλαβε ... Όσο cool sunuvabitch και να είμαι, δεν το μαστιγώνω το δελφίνι.Έχω βρει το άλλο μου μισό οπότε σταμάτα τις ύποπτες βόλτες εξω από το δωματιό μου. Μπορεί διακυρήσσοντας το πόσο λεπτεπίλεπτος είσαι να διώξεις κάποιες υποψίες από επάνω σου αλλά εμένα δεν με ρίχνεις. Ο Hououin Kyouma δεν πέφτει θύμα σε τέτοιες μπλόφες.





#65 Fallen_Mpougatsa

Fallen_Mpougatsa

    Aku soku zan

  • Members
  • 1,889 posts

Posted 01 December 2011 - 17:12

Superbi Squalo

Posted Image


Θα σταματήσετε όλοι σας να εκτοξεύετε αβάσιμες κατηγορίες ρε?
Σκέφτομαι πέρα από τα συνηθισμένα! Αυτό δε σημαίνει ότι αποκλείω όλους τους άλλους σαν πιθανούς υπόπτους για τον φόνο αλλά ότι κάνω ότι πιο φυσικό: επικεντρώνω σ'αυτόν που μου φαίνεται πιο ένοχος! Μη νομίζετε ότι όλες αυτές οι συζητήσεις που κάνετε δεν φτάνουν στα αυτιά μου!

Και δεν καταλαβαίνω γιατί προφαίνεσαι προσβολή της αντρίλας σου Elfman (johntheo95). Δε σε κατηγόρησα πίσω απ'την πλάτη σου και ψάχνουμε για τον ένοχο. Από κάπου πρέπει να αρχίσουμε. Απ'την άλλη εσύ είχες παραμείνεις μυστήριος και δεν αποκαλυπτόσουν σε κανέναν. Και τώρα εμφανίζεσαι και λες αυτά που λες. Μου βρωμάς περισσότερο κι απ'τις κάτσες του Levi!

setsaito_zpsbkmhagqd.jpg
_____________

Set by Kai


#66 Fandom

Fandom

    Anime Professional

  • Members
  • 551 posts

Posted 01 December 2011 - 17:18

Kuroko Tetsu
Posted Image



Okarin αυτά είναι λασπολογίες . Προφανώς και ζηλεύεις όλα αυτά τα χαρακτηριστικά μου που κάνουν τα κοριτσόπουλα να λιώνουν για μένα . Ζηλεύεις τα νιάτα και την ομορφιά μου you mad nerd .

Εγώ έχω ένα F-cup babe που λιώνει για πάρτη μου και λατρεύει το ταλέντο μου και εσύ τρως τα λυσακά σου από τη ζήλια .

Και η μόνη αύρα που βγάζεις είναι αυτή του psycho .

Τώρα για λεκέδες στην πόρτα σου δεν ξέρω τίποτα , μπορεί και κάποιος άλλος να άκουσε να μιλάς για τα yaoi και να του μπήκαν ιδέες . Ή ακόμα χειρότερα μπορεί να ήταν κάποιος από την οργάνωση σου . Ίσως θες τόσο πολύ εξουσία που κάνεις τα πάντα για να ανέβεις στην ιεραρχία της . Γιατί αυτό να μην περιλαμβάνει και yaoi νυχτερινές περιπέτειες με αυτούς , εσένα και την πόρτα σου ???? Ποια είναι τα πορνοδιαστροφικά σου βίτσια mad homo ? Ε ? Ποια ?

Θα ξεσκεπάσω τις δολοπλοκίες σου με το *LeBlancAnotherHomo* plan μου .


*Hairflips so everyone can see his puppy eyes and walks away*

#67 Babba

Babba

    AWMN member!

  • Members
  • 548 posts

Posted 01 December 2011 - 17:49

Posted Image
Oliver Poplan

Αντιλαμβάνομαι ότι δεν πρέπει να το πιέσω το μωρό, την Saber(d.neko-angel), γιατί θα την απομακρύνω. Θα τα ξαναπούμε μια άλλη μέρα.

Αλλά και τι να κάνω με όλους αυτούς εδώ;
Να αποφασίσω μόνος μου το κόβω κομματάκι δύσκολο και δε βλέπω κάποιον εκεί έξω να δείχνει να ξέρει τι του γίνεται, ώστε να τον εμπιστευτώ.

Από εκείνους που εξαπολύουν κατηγορίες μανιασμένα, ξεχώρισα τον Kuroko Tetsuya(Fandom). Ο συλλογισμός του είναι σαφώς ο πιο αδύναμος απ' όλους. Όμως, δε πιστεύω πως ένας δολοφόνος θα όρμαγε με τόσο πάθος, όταν δε φαίνεται να προσπαθεί να προστατέψει κάποιον άλλον. Πιθανότατα τα πιστεύει αυτά που λέει.

Οι κατηγορίες κατά του Superbi Squalo(Fallen_Angel_Itachi) δείχνουν πιο τεκμηριωμένες. Αλλά πάλι, δεν πιστεύω στην τύχη, πιστεύω στις ικανότητες. Και οι κατήγοροί του έχουν ακόμα δρόμο για να αποδείξουν την αξία τους.

Θα ήθελα να ακούσω τη θέση και του Gray Fullbuster(Badboy). Δε θεωρώ πως έχει περισσότερες πιθανότητες να έχει κάνει αυτός τη βρομοδουλειά από τους άλλους, αλλά η μέρα περνά και τη φωνή του δεν την έχω ακούσει. Θα ήθελα να ακούσω και τη δική του θέση, πριν αποφασίσω με ποιον τελικά θα συνταχθούν οι ικανότητές μου.

Αυτός ο μπάτλερ σίγουρα πέθανε; Δε μου το βγάζεις από το μυαλό ότι αυτός φταίει για όλα.

Edited by Babba, 01 December 2011 - 18:00.

Χωρίς Παλέρμο,

δεν έχει υπογραφή.


#68 Night Wizard Seal

Night Wizard Seal

    名前のない怪物

  • Review Team
  • 2,153 posts

Posted 01 December 2011 - 20:32

Medicine Seller

Posted Image

Το ταξίδι της ζωής συνεχίζεται και, ναι, κάνει πολλούς κύκλους.
Δεύτερη φορά αποφάσισα να ενωθώ με ένα περαστικό πλήθος, διότι αισθάνθηκα μια ιδιαίτερη ενέργεια να με προσελκύει. Ήξερα πως κάτι δυσοίωνο θα ξεπροβάλλει στον ορίζοντα. Ωστόσο πολλά δεινά προκαλούνται από τον άνθρωπο.

Ένα ξέφρενο γλέντι, κραιπάλη, ευθυμία και διασκέδαση οδήγησαν το μονοπάτι της νύχτας στη φανέρωση τριών φόνων, αφού προηγήθηκε μια εκδήλωση πάθους ανάμεσα σε δύο από τους καλεσμένους.

Μια περίεργη αύρα παρ'όλα αυτά μου κέντρισε το ενδιαφέρον. Κύριε Black Jack καλή σας διαμονή. Και σε όλους τους άλλους...


Εις το επανιδείν.

Posted Image


84886513_zpsfd6f6e60.jpg

They sound like they are crying. Like wolves, howling for their dead masters.


#69 Zane

Zane

    Anime Fan

  • Members
  • 251 posts

Posted 01 December 2011 - 20:42

Υukari Tanizaki
Posted Image
Πφφ και είπα και εγώ μια φορά να πάρω άδεια να κάνω κάνα μπάνιο με φουσκωτό καρχαρία σε κάνα βάλτο και ορίστε!Και αν κρατήσει πολύ και αυτή η ιστορία θα αργήσω και θα έχω και την μουρμούρα του υποδιευθυντή,πως δήθεν είμαι κακό παράδειγμα για τους μαθητές που είναι σε ευαίσθητη ηλικία..Ευαίσθητη ηλικία!Για αυτό ρωτάνε συνεχώς για τα θεικά measurements μου!

Τέλος πάντων,με μια πρώτη κοψιά μου φαίνεται ύποπτος αυτός ο κατά τα άλλα συμπαθητικός τρελόγερος που αυτοαποκαλείται God(Osama Bin Laden),και είναι το τέλειο παράδειγμα για το τι γίνεται όταν άτομα τέτοιας ηλικίας μπερδεύουν τα χάπια για την αρτηριακή πίεση με τα υπόθετα...Ποιος ξέρει τι άλλο έκανε από τότε που την είδε θεός,ένας παρανοικός πρέπει να είναι πάντα απ τους πρώτους υπόπτους...

Εντύπωση μου προκαλεί και το γεγονός ότι ο άλλος τρελάρας,ο Okabe Rintarou(iristella),όταν εξαπολύθηκαν κατηγορίες εις βάρος του από 3 άτομα,αυτός απάντησε εντελώς επιγραμματικά και μη πειστικά στα 2 άτομα,και όχι σε όλες τους τις ενστάσεις,εκτός του Κuroko Tetsuya(Fandom)που του απάντησε 3 φορές,ξεκοκαλίζοντας τα λόγια του,και μάλιστα εκμεταλλεύτηκε και την ευκαιρία ώστε να εξαπολύσει κατηγορίες εις βάρος του.Ξέρει κάτι παραπάνω και μας το λέει πλαγίως,ή μήπως βρήκε το εν λόγω μυξιάρικο εύκολο θύμα και θέλει να τον εξιτάρει και να μας τον πλασάρει σαν δολοφόνο για να γλιτώσει το τομάρι του?Μην ξεχνάμε και πως ήταν ο πρώτος που εξέφρασε ανοιχτά την γνώμη του για το συμβάν(δήθεν ότι μιλάει στο κινητό)και ο λαός λέει πως πολλές φορές ο πρωτογνώστης είναι και ο πρωτοκλάστης...
Όπως και να χει,i'll keep an eye on these two

Αυτά,μέχρι να ξαναπιάσω τα πρακτωριλίκια,θα επισκεφτώ το τοπικό μπαράκι Yocchan,που έχει και ladies night.Τι καλύτερο,φθηνό αλκοόλ,και ιδρωμένα κορμιά που λικν...χιχιχιχ,σσσςςς,είμαι και δασκάλα πανάθεμά με:blush2:
Γεια σου και σένα Γιώργη Γουλάρα...Posted Image

#70 Sakura!!!

Sakura!!!

    tu turuuuu!!

  • Members
  • 226 posts

Posted 01 December 2011 - 21:00

Shiro

Posted Image



Η Shiro πεινάει! >"<
Δεν είναι ωραίο να κατηγορείτε ο ένας τον άλλον!! Πρέπει να είμαστε όλοι φίλοι έτσι δεν είναι? Η Shiro δεν καταλαβαίνει γιατί όλη αυτή η βαβούρα!
Πάμε να φάμε πουτίγκα ή μπισκότα ή σνάκς όπως χτες το βράδυ? :D Αν και μου αρέσουν τα σνακς δεν είναι ωραίο να τα τρως μόνος σου! γίνονται πιο γευστικά με παρέα nee?^^
Αν και χτες το βράδυ ήταν πολύ βαρετά όλοι είχατε κάτι να κάνετε και η Shiro έμεινε μόνη της =.=... και τριγύρναγε την έπαυλη εξερευνώντας τους διαδρόμους
αν και στην πραγματικότητα έψαχνε τίποτα ωραίο να φάει.. δλδ να φάμε όλοι μαζί! :D

Αν και χτες χτύπησα πόρτες πολλών όλοι ήσασταν απασχολημένοι και μερικοί τσακωνόσασταν όπως οι Okarin (iri) και Kuroko Tetsu (fandom).
Όταν πήγα να τους ηρεμήσω γιατί όλοι πρέπει να ήμαστε φίλοι ο Okarin έφυγε και άρχησε να μιλάει στο κινητό στην γωνία για ..κάτι 003 ?
αμέσως λουλούδια εμφανίστηκαν γύρω από τον Tetsu και γλυκοκοιτάζοντας με puppy eyes...
Shiro : *How you do that? face* ...
καθώς με πήγαινε προς την πόρτα μου είπε
Tetsu : " άφησα κάτι cookies για σένα κάτω.. "
Shiro : :kyaaa:

Καθώς προχωρούσε στους μακρούς διαδρόμους :joyful: ήταν πολύ ήσυχα..
στον επόμενο διάδρομο όμως άκουσε τον Superbi Squalo (Fallen_Angel_Itachi) να γκρινιάζει και του πρότεινε να πάνε να φάνε μαζί cookies!
Όμως εκείνος την πέταξε έξω λέγοντας να μην ξαναπατήσει στο δωμάτιο του εκτός και αν θέλει να κάνει μπάνιο μαζί του! Ο_Ο
Η Shiro απογοητευμένη φεύγει και χάνεται στους διαδρόμους ψάχνοντας! Μια μισόκλειστη πόρτα τράβηξε την προσοχή της Shiro..
..και πριν προλάβει να την σπρώξει πετάγεται ο Elfman (johntheo95) μουρμουρίζοντας...
..Yaoi? ya.. yaa.. oi? wha..t the.. he.. is that.. και ξαφνικά φωνάζοντας "A man is a man and can`t be nothing but a man".. αποφεύγοντας την Shiro.

Έχοντας περπατήσει για ώρες και συναντήσει αρκετά άτομα η Shiro πιστεύει πως ο Tetsu την κορόιδεψε! Τ3Τ και άρχισε να χτυπάει την πρώτη πόρτα που βρήκε μπροστά της!
Αμέσως πετάγεται ο Excalibur (junpei) φωνάζοντας:
Excalibur (junpei) : " πως τολμάς να διακόπτεις τη καθημερινή 5ωρη τελετουργία εξιστόρησης,των ηρωικών μου κατορθωμάτων ενώ πίνω το πράσινο τσάι μου με αυτά τα πεντανόστιμα coo.. kkkiiiiieeeee??"
Shiro : "kicks away" :fromabove: COOOOOKIES! I FOUND THEM!
Posted Image
Μέγιστο επιτρεπτό μέγεθος υπογραφής: 500 KB

The .aNiMe//GR Team.

#71 LEGNEREDNAV

LEGNEREDNAV

    *Don't be like me*

  • Banned
  • 4 posts

Posted 01 December 2011 - 21:08

Squalo Εισαι ο βασικος μου υποπτος και αυτο γιατι δεν σε συμπαθω:redcard2:
πιστευω ο δευτερος δολοφονος ακομα δεν εχει κανει την εμφανιση του!
κρυβεται και θα μας μιλησει καποια στιγμη αλλα εμεις θα τον διαγραψουμε απο ενοχο επειδη αν ηταν οντως ο δολοφονος θα επαιρνε μερος στο παιχνιδι απο νωρις!
λοιπον παω να φαω μακαροναδα γιατι η σοβαροτητα φερνει πεινα...

#72 jimop24

jimop24

    Vigilant of The United Mankind

  • Members
  • 250 posts

Posted 01 December 2011 - 21:22

Kirihito

^^Χμμ ενδιαφέρον...και είσαι σίγουρη Shiro ότι δεν έκανες τίποτα άλλο στους διαδρόμους?

Όσο για σας Natsuhiko Taki(Lucy Heartfilia), αναρωτιέμαι μήπως το πάθος σας για το ράγκμπι σας οδήγησαν στο να σκοτώσετε τους δύο άντρες? Άλλωστε, οι ίδιοι δεν είχαν αναφέρει ότι υποστήριαν θερμά την αιώνια αντίπαλο της ομάδας σας?

Επιπλέον, είναι γνωστή η αγάπη σου για τα yaoi...

Explain yourself to the Gazer!

Edited by jimop24, 01 December 2011 - 22:10.

8w32.jpg


#73 Fallen_Mpougatsa

Fallen_Mpougatsa

    Aku soku zan

  • Members
  • 1,889 posts

Posted 01 December 2011 - 21:24

Dude LEGNEREDNAV, go read the rules, seriously. Θέλω να απαντήσω και βλέπω το post σου και με φεύγει η όρεξη. Καλά μπορεί να φταίει ότι βλέπω κι ένα anime.

setsaito_zpsbkmhagqd.jpg
_____________

Set by Kai


#74 Theodore :D

Theodore :D

    Tonguepunch my fart box

  • Members
  • 315 posts

Posted 01 December 2011 - 21:35

Koyomi Araragi
Posted Image


Από την άλλη, σκέφτομαι... Μήπως δεν θα... Αλλά ναι μεν... Ενυδρίδες;
Shiro (Sakura!!!) είσαι... Ναι εσύ, γνωστή είσαι για τον αμφιλεγόμενο σου ρόλο και τον στραπατσαρισμένο χαρακτήρα σου. Ω, συγγνώμη! Δεν το εννούσα με την κακή έννοια.. Χεχε. Απλώς έχω αυτήν την υποψία... Άλλωστε είναι γνωστό πώς όταν πάψει η μουσική, χάνεις τα όσα λογικά σου έχουν μείνει και χθες όταν πήγαμε όλοι για ύπνο, η μακρινή μελωδία που διέπει το σπίτι σιώπησε! Αναρωτιέμαι... ¬¬ Ναι... Αν και ο τρόπος που δολοφονήθηκαν είναι αρκετά "kawaii" για να ταιριάζει σε εσένα, Wretched Egg ._.
Θα δείξει... Θα μάθω.

Posted Image
OTTERS HOLD HANDS WHILE SLEEPING, SO THEY WON'T FLOAT AWAY.

#75 Fandom

Fandom

    Anime Professional

  • Members
  • 551 posts

Posted 01 December 2011 - 21:58

Kuroko Tetsu


Shiro (Sakura!!!) άλλη φορά όταν σου λέω σκύψε να πάρεις τα cookies θα σκύβεις , εγώ θέλω να είμαστε φίλοι. :blingeye2:

Okarin (iristella) οι υποψίες μου για σένα δεν έφυγαν αλλά η επιμονή του Kabamaru (LEGNEREDNAV) στην μη τήρηση των κανόνων μου φαίνεται ύποπτη .

Η μια με βγάζει homo η άλλη stalker ... Καλά τα πάω :P