Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo

Η νύχτα πέφτει στην .aNiMe//GR town: The Nightmare Before (And After) Christmas

• This topic is locked This topic is locked
478 replies to this topic

#76 Sakura!!!

Sakura!!!

tu turuuuu!!

• Members
  • 226 posts

Posted 01 December 2011 - 22:45

Shiro

Posted Image

Η
Shiro έκανε πολλά στους διαδρόμους! αφού κανείς δεν άνοιγε τις πόρτες, κρυφοκοίταγε από τις κλειδαρότρυπες ή χτύπαγε τις πόρτες και μετά έτρεχε γρήγορα *grin* γιατί δεν είχε τπτ καλύτερο να κάνει >__<!!
Αλλά όταν η
Shiro τρώει cookies είναι πολύ χαρούμενη γι' αυτό εκείνο το βράδυ είναι αλήθεια και πολλοί πρέπει να άκουσαν την Shiro να τραγουδάει το αγαπημένο της τραγούδι
με τον Woodpecker που ανέφερε κai ο
Koyomi Araragi (Theodore :D) ο οποίος πρέπει να ήτανε μαζί με τον Excalibur (junpei) γιατί τα δωμάτιά τους ήταν δίπλα δίπλα.. ούτε εσύ Araragi άνοιξες στην Shiro !!!

Tetsu-san (fandom) σε κάποια στιγμή νόμιζα πως με κορόιδεψες με τα cookies και ήθελες απλά να με ξεφορτωθείς D= ..

Shiro wants to be friends and eat and play with everyone..
Shiro wants to protect her friends from the bad guys.. because Shiro doesnt hurt..
but noone wants Shiro.

Posted Image

Μέγιστο επιτρεπτό μέγεθος υπογραφής: 500 KB

The .aNiMe//GR Team.

#77 d.neko-angel

d.neko-angel

:: Dream ON ::

• Members
  • 1,045 posts
  • Locationathens, greece

Posted 01 December 2011 - 22:58

Saber
Posted Image

πολλές θεωρίες πάρα πολλές και κάπου δεν καταλήγουμε. Το σίγουρο πρέπει να ψάξουμε όλες τις πλευρές και να μην πατάμε μόνο πάνω στο yaoi στοιχείο του φονικού. Ναι μπορεί οι δολοφόνοι μας να έχουν περίεργα γούστα αλλά μπορεί και να είναι ειδικοί στην παραπλάνηση και η yaoiστροφή να είναι η κάλυψη τους.
Τέλος πάντων νωρίτερα οι υποψίες μου είχαν πέσει πάνω στον Okabe Rintarou (iristella) λόγο της συσκευής κινητού τώρα όμως που το σκέφτομαι καλύτερα θέλω απλά να τον ρωτήσω αντί για φουρνάκι μικροκυμάτων μήπως για την κατασκευή της χρονομηχανής του κάνει η συσκευή ρυζιού του R Ichirou Tanaka (Zura)? ? όπως και να το κάνουμε μια χρονομηχανή θα μας έλεινε τα χέρια ειδικά από την στιγμή που δεν προσφέρεται ο God [Osama Bin Laden] να μας βοηθήσει να διορθώσουμε αυτούς τους τραγικούς φόνους. Αν και πολύ αναρωτιέμαι αν ο God [Osama Bin Laden] είναι ο αληθινός θεός ή μήπως μας δουλεύει? Μα ολόκληρος θεός που δημιούργησε τόσα θαύματα και να χάσει στα ζάρια από έναν θνητό είναι σαν να λέμε Saber από εδώ και να χάσω το σπαθί μου! Ειλικρινά θα ήταν ο πρώτος ύποπτος για εμένα αν δεν έκλεινα πιο πολύ προς τον Koyomi Araragi [Theodore] τα λεγόμενα του ότι τα μάτια του ακολούθησαν προσεχτικά τις κινήσεις όλων των θαμώνων της 1ης πτέρυγας μου ακούγονται κάπως ύποπτα σε σημείο που καταντάνε πολύ ανησυχητικά

δεν έχω προλάβει να διαβάσω ακόμα όλα τα post αλλα θα σας προλάβω που θα μου πάει και αν έχω να συμπληρώσω κάτι θα επιστρέψω : P

rrmr.png

#78 Osama Bin Laden

Osama Bin Laden

Confused Earl

• Members
  • 844 posts

Posted 01 December 2011 - 23:20

God

Posted Image

Όταν έχεις δεκαπέντε κόσμους να διαφεντεύσεις και έναν γιο που σου γκρινιάζει, εκ των δεξιών σου, ασταμάτητα εδώ και δύο χιλιάδες χρόνια για "κάτι τόσο δα καρφάκια", όσος Τέλειος και να είσαι κάπου χάνεσε. Δεν είναι δυνατόν να προσέχεις τα ζάρια όταν ακούς δεκάκις εκατομμύρια φωνές ταυτόχρονα. Σχετικά με την Δύναμη έχω να πω το εξής: Η μορφή που βλέπετε μπροστά σας είναι μετεσάρκωνση του Εαυτού μου και περιορισμένων δυνατοτήτων (είναι δυστυχώς το παλαιό μοντέλο/σώμα SAVIOR 301, που μου δώρισαν τα παλαιά Σεραφείμ πριν βγουν στη εφεδρεία), το να κατέβω ένδοξος και με την Αληθινή Μορφή μου θα σήμαινε την Δευτέρα Παρουσία, το τέλος των Πάντων και την αρχή της Αιώνιας Βασιλείας μου. Saber, κατάλαβε ότι δεν ανασταίνω νεκρούς κατά παραγγελία, ούτε θα κάνω θαύματα προκειμένου να λυθεί κάτι που λύνεται με λογική. Η βαρεμάρα των θνητών να λύσουν μόνοι τους τα προβλήματά τους ήταν πάντα ένα πρόβλημα (εδώ κοτζάμ θρυλικός Νωέ, τον παρακαλούσα να φτιάξει την Κιβωτό για να σωθεί και αυτός μου ζητούσε τα ξύλα κομμένα και έτοιμα).

Θα επειμείνω προς το παρόν στην Rika furude (Tsunade-sama), ειδικά αφού με αποκάλεσε pervert, με μόνη δικαιολογία το ότι την κατηγόρησα. Τα lolis από τα πανάρχαια χρόνια, έχουν τον μηχανισμό να το παίζουν θιγμένα και sexual harassed όταν τα στριμώχνεις.

Edited by Osama Bin Laden, 02 December 2011 - 09:59.

#79 LEGNEREDNAV

LEGNEREDNAV

*Don't be like me*

• Banned
  • 4 posts

Posted 02 December 2011 - 09:02

το τραγουδακι σου ειναι απαισιο Shiro οταν το τραγουδουσες θα πεταχτηκε ο oda απο το δωματιο του να σε κανει παρατηρησει και μετα εσυ το χαβα σου με αποτελεσμα να ερθει να σε κανει παρατηρησει και ο naruto mangaka! εχοντα ενοχες πηγες να ζητησεις συγνωμη απο το δωματιο τους και τους επιασες στα πρασα να σε θαυουν για το ποσο παραξενη μοναχικη κακια στιχουργος εισαι! τα πηρες στο κρανιο και τους δολοφονησες!
ΕΚΦΥΛΣΙΜΕΝΗ!
ΕΚΦΥΛΙΣΜΕΝΗ!

Edited by LEGNEREDNAV, 02 December 2011 - 09:08.

#80 mono

mono

Ελιτίστρια

• Global Mods
  • 4,147 posts

Posted 02 December 2011 - 10:22

Maria Momoe

Posted Image

Κοτζαμαν κάστρο και ούτε ένα γήπεδο του baseball! Τί υποτίθεται πως πρέπει να κάνω εδώ όλη μέρα? Να κάθομαι? Ίσως πείσω μερικούς εδώ πέρα να φτιάξουμε μια ομαδούλα να έχω κάτι να ασχολούμαι γιατί αισθάνομαι σαν να σαπίζω εδώ πέρα...

Αλλά και πάλι έχουμε γεμίσει στους τρελούς με ψευδαισθήσεις μεγαλείου και σε κάτι παρανοικά πιτσιρίκια που καλημέρα τους λες και θέλουν να σου κόψουν το λαρύγγι...Που είσαι ρε Miha chan...

Βλέπω πάντως ότι οι περισσότεροι επικεντρώνουν το ενδιαφέρον τους σε αυτούς που γουστάρουν yaoi καταστάσεις...Εγώ θα έδινα μια άλλη διάσταση στο θέμα. Και αν οι δολοφόνοι ήταν ομοφοβικοί? Είδαν τον έρωτα του Oda και του Kishimoto και θεώρησαν ότι έπρεπε να τιμωρηθούν για την "ανωμαλία" τους. Ίσως ο Μπερτόδουλος βρέθηκε απλά στο λάθος μέρος τη λάθος στιγμή.

Θα επιμείνω στον Lelouch (Kenobi-sensei) μιας και όλοι ξέρουμε ότι οι closeted gays είναι οι χειρότεροι ομοφοβικοί αν και πλέον θεωρώ ύποπτο και τον God (Osama bin Laden) μιας και τα έχει μαζεμένα στην ομοφυλοφιλική κοινότητα...

xbJ3b2w.jpeg

#81 Lord Leon

Lord Leon

Immortal Esper

• Members
  • 740 posts

Posted 02 December 2011 - 13:35

Posted Image

ikuno emiru (lord leon)

[βγαινει από το μπανιο με μια πετσετα τυλιγμένη. Καθως την αφηνει να πεσει πριν γλυστρισει στα μπεημπυντολ, ακουει ενα ηχο σαν κουτουλια πισω από τον καθρέφτη. Χαμογελάει.
"kufufufu!"
Tης λύθηκε η απορία γιατί ο καθρέφτης ήταν κολημμένος στον τοιχο του δωματιου.
Πιάνει το κινητό της και γράφει μύνημα.]

"Kido kun, πιθανοτατα να είναι και τα τελευταία μυνηματα που σου γράφω. Ηξερα ότι ήταν πολύ καλό για να κρατησει, το να με οδηγεί συνεχώς η μοιρα πάνω σου, και σε πράγματα και καταστάσεις που αφορούν εσενα. Θέλω να ξερεις οτι το απήλαυσα όσο κράτησε."

Σφίγγει το αρκουδάκι αναμεσα στα πόδια της και συνεχίζει.

"Εχει γινει ενας φονος. ειτε ηταν σεξουαλικο εγκλημα, ειτε εγινε ετσι για να τους ξεφτυλισει, δεν ξερω αν και τεινω προς το δεύτερο, διοτι το χαρτι των μανγκα δεν αντεχει για τετοιου ειδους παρατεταμενη χρηση. Το γνωρίζω, επειδή το χω δοκιμασει. Αλλα ετσι κι αλλιως δε με αφορά."

ΟΙ αριθμοι ειναι μάλλον με το μέρος μας, αν προκειται να βρούμε τους δολοφόνους, καθώς δεν προκειται να αντεξουν την πίεση που θα προκαλεσουν οι αντιφάσεις κυκλικής λογικής από ένα σημειο και μετά. Αυτή ηταν η πρωτη μου σκεψη. Γυριζοντας στους διαδρόμους όμως ακουσα διαφορους να μιλανε, και αλλαξα τη γνωμη μου. Δηλαδή σκέψου: δολοφονούνται οι δημιουργοι του ΟΡ και του ναρουτο, και όλοι μαζι εξαπολύουν επίθεση στον αιζεν."

"Δεν ξερω αν ειναι δολοφονος ή όχι, ξέρω ομως ότι μονο τα κουδουνακια τους λειπουν και η σφραγιδα στα καπουλια. Ένας και μόνο, απο τους δολοφονους να εχει ΙQ πάνω από 100 την εχουμε βαψει κανονικα, και οι αριθμοι πάνε περίπατο. Εχω καποιες σκεψεις αλλα θα επιστρεψω αργοτερα. "

"Πρέπει να ψηφισω κάποιον, χωρίς να ξέρω. Well δεν ηταν τοσο δυσκολο οσο νομιζα, πέρασαν διαφοροι από το μυαλο μου. Κατι θεοι, αγγελοι διαβολοι, κτλ. που πολυ με ιντριγκαρει να δω τι θα γινει αμα φανε ψοφο, ετσι for the lulz, αν και μου βρωμαει μουφα η φάση. Επίσης εχω σταμπαρει κανα δυο jocks( τενις ραγκμπι και τετοια), κατι γαλαζοαιματους, και κατι μεγαλομανεις, ολοι για "τα τγένα", ενας κι ενας.

Αλλα περισσότερο παρακαλά για την ψηφο μου, αυτός ο kabamaru igano (LEGNEREDNAV). αντι να χρησιμοποιήσει τα ινγκα νιντζα σκιλλς του για το κοινο καλο εχει ξεσκιστει να σαβουρωνει μακαροναδες, και οταν μιλαει ακουγεται σαν σαπια μτφραση των 90'ς. πρωτο βαγόνι λοιπον μέχρι νεωτέρας.

kido kun, θα σου γραψω κι αλλα αργοτερα, γιατι οσο γραφω σε σκαφτομαι και... έχω... αναψει..."

Αφήνει το κινητο κατω και βαζει ενα ποτηρι γαλα να πιει, κανει τοση ζεστη εδω μεσα...
Το πίνει τόσο γρηγορα που μερικες σταγόνες γλιστρανε από το λαιμο της αργα αργα ως το στηθος της.

τελειωνει το ποτηρι, και τις σκουπίζει εξισου αργά μετο χέρι...
ΓντουΠ! μια δυνατη κουτουλια ακουστηκε πισω από τον καθρέφτη.
'kufufufu!
Επίσης ένα από τα καλα που εχουν τετοια δωματια, ειναι η δορυφορική! (σκεφτεται)"

Αλλαζει καναδυο καναλια, σταματαει σε κατι βογκητά, και σφιγγει περισσοτερο το αρκουδακι, ως που η μυτη του ακουμπαει ψηλά στο δαντελωτο εσωρουχο...
ψελισε "kido-kun" και επεσε ανασκελα στο κρεβάτι.

...

Πέντε λεπτά (και δυο φορές) αργοτερα γυρισε και χαμογελασε στον καθρέφτη.

επιασε στο ενα χερι τα χαρτομαντηλα και στο αλλο το κινητο, και εστειλε ενα ακομα μυνημα

"σ'αγαπώ"

Θα ακολουθησει μινι παρουσιάση (αξιζει τον κοπο για οσους δεν το χουν διαβασει) μετά το σχολασμα, αν δεν καταλήξω με τίποτα ρακές πάλι...

Edited by Lord Leon, 03 December 2011 - 04:49.
μικροδιορθώσεις υφους κυρίως για λόγους πιστότητας

stasou%2520mygdala.jpg

#82 LEGNEREDNAV

LEGNEREDNAV

*Don't be like me*

• Banned
  • 4 posts

Posted 02 December 2011 - 14:02

για μισο λεπτο... για μισο λεπτο...
ψηφιζεις καποιον μονο και μονο επειδη τρωει υπερχη μακαροναδα... ειναι αδικο...σταματα... δεν πρεπει να το κανεις... υπαρχουν περισσοτερα υποπτα πραματα εδω και εσυ ψηφιζεις εμενα... ξερω γιατι... ξερω γιατι το κανεις αυτο... δεν μπορεις να κατηγορησεις σοβαρα καποιον επειδη εσυ εισαι ο δολοφονος! υποπτη ομως ηταν και η shiro! shiro και leon μας κανουν 2 αρα οι δολοφονοι ειναι 2! θα το δειτε παρακατιανοι!

Edited by LEGNEREDNAV, 02 December 2011 - 14:11.

#83 LEGNEREDNAV

LEGNEREDNAV

*Don't be like me*

• Banned
  • 4 posts

Posted 02 December 2011 - 14:10

delete plz

#84 Dorothy

Dorothy

Paparazzi de famiglia

• Members
  • 54 posts

Posted 02 December 2011 - 14:28

Neuro Nougami

Posted Image

Παρόλο που οι υπολογισμοί μου δεν κάνουν ποτέ λάθος, θα αποσπάσω την προσοχή μου από τον αρχικό στόχο Lelouch (Kenobi-sensei) και θα την επικεντρώσω σε έναν άλλο, πολύ ύποπτο κύριο (Πφφφφ, λέμε τώρα..!).

Παρεπιπτόντως, συγχωρήστε την μικρή απουσία μου, υπήρχε μια επείγουσα δουλειά....

Spoiler:

Μα εν πάσει περιπτώσει, ας γυρίσουμε στο αρχικό πρόβλημα... Διατί, ερωτώ, ο κύριος Kabamaru Igano (LEGNEREDNAV) ξαφνικά εμφανίστηκε στο προσκήνιο, φωνάζοντας, και κατηγορόντας αβάσιμα τα μέλη της εκλεκτής κουζιν- ε, συγγνώμη, της εκλεκτής κοινότητας, αγνοώντας τους κανόνες που τόσο... σοφά (ΧΑΧΑΧΑ) έθεσαν οι ποταποί άνθρωποι για την προστασία τους; Αυτό από μόνο του φαίνεται πολύ ύποπτο.

#85 LEGNEREDNAV

LEGNEREDNAV

*Don't be like me*

• Banned
  • 4 posts

Posted 02 December 2011 - 14:56

κατηγορησα την Shiro που τριγυρναει τα βραδια και κοιταει απο κλειδαροτρυπες! σου φανηκε υποπτη η κατηγορια μου και δεν σου φανηκε υποπτο οτι με κατηγορησαν για την μακαροναδα?

Edited by LEGNEREDNAV, 02 December 2011 - 15:08.

#86 Kenobi-sensei

Kenobi-sensei

Άρχοντας

• Members
  • 1,451 posts

Posted 02 December 2011 - 15:11

Lelouch
Posted Image

Η επιμονή κάποιων ανθρώπων σε εμένα με πρόσχημα τις προτιμήσεις μου (που δεν υπάρχουν btw), μου φαίνεται οτι έχουν κάποιο άλλο σκοπό. Και εγώ λοιπόν θα τους αφήσω να λένε και θα επιμείνω σε αυτους που δεν εχουν ποστάρει με πρώτο τον κύριο Lucifer (Mad_Hatter)

#87 Nozomu

Nozomu

Haino haino haino~

• Members
  • 317 posts
  • LocationΕργοστάσιο Nutella A.E.

Posted 02 December 2011 - 15:23

Posted Image
Switch

Switch-deeeeesu! (^○^)/ ヤッホー

Το προβλημα δεν ειναι το οτι σε κατηγορησαν για την μακαροναδα Kabamaru(LEGNEREDNAV) αλλα η σιγουρια σου για αυτον που κατηγορησες or something! Για αυτο μαλλον ο περιεργος τυπος με το πεινασμενο βλεμμα με το ονομα Neuro Nougami(Dorothy2345) (extra info: Birth: 10 March, Height: 1.90cm, Weight: 78kg. Του αρεσουν τα μυστηρια και να βασανιζει την βοηθο του που δεν ειναι βοηθος του αλλα αφεντικο του.) Καλυπτωντας την απορεια σου θα συνεχισω να υποπτευομαι τον υποτιθεμενο φορεα της καταστροφης Lucifer(Mad_Hatter) μεχρι να αποφασισει να βγαλει το μακιγιαζ! 。・"(>0<)"・。ンモォ〜

Btw LEGNERERDAV κανε edit το ποστ σου και διαλεξε ή την Shiro(Sakura!!) ή την Ikuno Emiru(lord leon) καθως δεν μπορεις να ψηφισεις 2 ατομα... ^^

Edited by Nozomu, 02 December 2011 - 15:29.

Posted Image

Spoiler:

#88 jimop24

jimop24

Vigilant of The United Mankind

• Members
  • 250 posts

Posted 02 December 2011 - 15:36

Λόγω των εξελίξεων θα αφήσω για λίγο στην άκρη τον Natsuhiko Taki (Lucy Heartfilia)-don't think I have forgotten about you though-, και θα επικεντρωθώ στον Kabamaru Igano (LEGNEREDNAV) γιατί μου φαίνεται πως προσπαθεί απελπισμένα να διώξει τις υποψίες από πάνω του κατηγορόντας δεξιά κι αριστερά.

8w32.jpg

#89 Sakura!!!

Sakura!!!

tu turuuuu!!

• Members
  • 226 posts

Posted 02 December 2011 - 15:44

Shiro
Posted Image

Είπες πως το τραγούδι της είναι χάλια δηλαδή?.. Είναι και κακή στιχουργός?? Το woodpecker song της είναι πολύ ωραίο και με νόημα.. Άρα ήσουν ξύπνιος εκείνο το βράδυ ε?
μέχρι τί ώρα έτρωγες αγράμματε ninja?
θα συγχωρήσω τον Excalibur (junpei) που είχε πάρει όλα τα cookies και στρέφω τα φώτα μου σε σένα!

Πρώτα απ'όλα η Shiro δεν είναι μοναχική εσείς κρύβεστε γιατί δεν θέλετε να μοιράσετε τα γλυκά σας μαζί της! Η Shiro κάνει ότι καλύτερο μπορεί για να είμαστε όλοι φίλοι και να βρούμε τους
bad guys αλλά φαίνεται πως ο Kabamaru(LEGNEREDNAV)άρχισε να κατηγορεί ασύστολα όποιον του κατέβει για να καλύψει τον εαυτό του!!!
Και εσύ κλείνεσαι στο δωμάτιο σου που είναι στην άκρη του διαδρόμου τρώγοντας μακαρονάδες ή μήπως κάτι άλλο?.. σαν Ninja που είσαι πρέπει να έχει και άλλα σύνεργα εκτός από αστεράκια και chopsticks!
Άλλος ένας περίεργος που δεν χωνεύω καθόλου είναι ο God
(Osa ma Bin Laden) και όχι μόνο εγώ αλλά και πολλοί άλλοι.. αυτά περι θεού κτλπα η Shiro δεν τα κτλβαινει!

Edited by Sakura!!!, 02 December 2011 - 21:16.

Μέγιστο επιτρεπτό μέγεθος υπογραφής: 500 KB

The .aNiMe//GR Team.

#90 LEGNEREDNAV

LEGNEREDNAV

*Don't be like me*

• Banned
  • 4 posts

Posted 02 December 2011 - 15:54

KABAMARU
Posted Image
και εγω πιστευω οτι επιτηδες μας ειπες οτι τριγυρνουσες την νυχτα κλπ ελπιζοντας πως οι αλλοι θα σκεφθουν αν η Shiro ηταν οντως ο δολοφονος δεν θα τολμουσε να πει οτι τριγυρνουσε το βραδυ ελα μου ντε που εμενα δεν μπορεις να με κοροιδεψεις! και επι την ευκαιρια δεν ημουν ξυπνιος κοιμομουν.... εσυ η ιδια μας ειπες τι τραγουδουσες χθες...