ikuno emiru (lord leon)[βγαινει από το μπανιο με μια πετσετα τυλιγμένη. Καθως την αφηνει να πεσει πριν γλυστρισει στα μπεημπυντολ, ακουει ενα ηχο σαν κουτουλια πισω από τον καθρέφτη. Χαμογελάει.
"kufufufu!"
Tης λύθηκε η απορία γιατί ο καθρέφτης ήταν κολημμένος στον τοιχο του δωματιου.
Πιάνει το κινητό της και γράφει μύνημα.]
"Kido kun, πιθανοτατα να είναι και τα τελευταία μυνηματα που σου γράφω. Ηξερα ότι ήταν πολύ καλό για να κρατησει, το να με οδηγεί συνεχώς η μοιρα πάνω σου, και σε πράγματα και καταστάσεις που αφορούν εσενα. Θέλω να ξερεις οτι το απήλαυσα όσο κράτησε."
Σφίγγει το αρκουδάκι αναμεσα στα πόδια της και συνεχίζει.
"Εχει γινει ενας φονος. ειτε ηταν σεξουαλικο εγκλημα, ειτε εγινε ετσι για να τους ξεφτυλισει, δεν ξερω αν και τεινω προς το δεύτερο, διοτι το χαρτι των μανγκα δεν αντεχει για τετοιου ειδους παρατεταμενη χρηση. Το γνωρίζω, επειδή το χω δοκιμασει. Αλλα ετσι κι αλλιως δε με αφορά."
ΟΙ αριθμοι ειναι μάλλον με το μέρος μας, αν προκειται να βρούμε τους δολοφόνους, καθώς δεν προκειται να αντεξουν την πίεση που θα προκαλεσουν οι αντιφάσεις κυκλικής λογικής από ένα σημειο και μετά. Αυτή ηταν η πρωτη μου σκεψη. Γυριζοντας στους διαδρόμους όμως ακουσα διαφορους να μιλανε, και αλλαξα τη γνωμη μου. Δηλαδή σκέψου: δολοφονούνται οι δημιουργοι του ΟΡ και του ναρουτο, και όλοι μαζι εξαπολύουν επίθεση στον αιζεν."
"Δεν ξερω αν ειναι δολοφονος ή όχι, ξέρω ομως ότι μονο τα κουδουνακια τους λειπουν και η σφραγιδα στα καπουλια. Ένας και μόνο, απο τους δολοφονους να εχει ΙQ πάνω από 100 την εχουμε βαψει κανονικα, και οι αριθμοι πάνε περίπατο. Εχω καποιες σκεψεις αλλα θα επιστρεψω αργοτερα. "
"Πρέπει να ψηφισω κάποιον, χωρίς να ξέρω. Well δεν ηταν τοσο δυσκολο οσο νομιζα, πέρασαν διαφοροι από το μυαλο μου. Κατι θεοι, αγγελοι διαβολοι, κτλ. που πολυ με ιντριγκαρει να δω τι θα γινει αμα φανε ψοφο, ετσι for the lulz, αν και μου βρωμαει μουφα η φάση. Επίσης εχω σταμπαρει κανα δυο jocks( τενις ραγκμπι και τετοια), κατι γαλαζοαιματους, και κατι μεγαλομανεις, ολοι για "τα τγένα", ενας κι ενας.
Αλλα περισσότερο παρακαλά για την ψηφο μου, αυτός ο
kabamaru igano (LEGNEREDNAV). αντι να χρησιμοποιήσει τα ινγκα νιντζα σκιλλς του για το κοινο καλο εχει ξεσκιστει να σαβουρωνει μακαροναδες, και οταν μιλαει ακουγεται σαν σαπια μτφραση των 90'ς. πρωτο βαγόνι λοιπον μέχρι νεωτέρας.
kido kun, θα σου γραψω κι αλλα αργοτερα, γιατι οσο γραφω σε σκαφτομαι και... έχω... αναψει..."
Αφήνει το κινητο κατω και βαζει ενα ποτηρι γαλα να πιει, κανει τοση ζεστη εδω μεσα...
Το πίνει τόσο γρηγορα που μερικες σταγόνες γλιστρανε από το λαιμο της αργα αργα ως το στηθος της.
τελειωνει το ποτηρι, και τις σκουπίζει εξισου αργά μετο χέρι...
ΓντουΠ! μια δυνατη κουτουλια ακουστηκε πισω από τον καθρέφτη.
'kufufufu!
Επίσης ένα από τα καλα που εχουν τετοια δωματια, ειναι η δορυφορική! (σκεφτεται)"
Αλλαζει καναδυο καναλια, σταματαει σε κατι βογκητά, και σφιγγει περισσοτερο το αρκουδακι, ως που η μυτη του ακουμπαει ψηλά στο δαντελωτο εσωρουχο...
ψελισε "kido-kun" και επεσε ανασκελα στο κρεβάτι.
...
Πέντε λεπτά (και δυο φορές) αργοτερα γυρισε και χαμογελασε στον καθρέφτη.
επιασε στο ενα χερι τα χαρτομαντηλα και στο αλλο το κινητο, και εστειλε ενα ακομα μυνημα
"σ'αγαπώ"
Θα ακολουθησει μινι παρουσιάση (αξιζει τον κοπο για οσους δεν το χουν διαβασει) μετά το σχολασμα, αν δεν καταλήξω με τίποτα ρακές πάλι...
Edited by Lord Leon, 03 December 2011 - 04:49.
μικροδιορθώσεις υφους κυρίως για λόγους πιστότητας