Saber
God God[Osama Bin Laden] το να με αποκαλείς βασίλισσα είναι προσβλητικό, βασιλιάς ήμουν. Αν εσένα αντί για God
σε αποκαλούσα Goddess θα σου άρεσε?! Επίσης μιλάω για τον δικό μου αγώνα που δείνω γύρω από το holy grail, κάτι το οποίο
είναι ξεκάθαρα δικό μου θέμα. Δικιά μου επιλογή ήταν μα αγωνιστώ εκεί, είναι κάτι που πρέπει να το κερδίσω μόνη μου βασιζόμενη
στις δικές μου δυνάμεις. Ότι έχει γίνει όμως εδώ στο νησί σίγουρα δεν ήταν δικιά μου επιλογή, επιπλέον είμαστε τόσα άτομα
εδώ μαζεμένα και ναι κάποιοι από μας δεν επέλεξαν να γίνει ότι έγινε αλλά και πάλι ότι συνέβη τώρα πλέον μας αφορά όλους.
Όλοι μαζί πρέπει να το λύσουμε οπότε δεν βλέπω κάποιο πρόβλημα πάνω στο γιατί στο συγκεκριμένο να μην ζητάω βοήθεια.
Στο κάτω κάτω αν εδώ δεν βοηθήσουμε ο ένας τον άλλον, αν αποφύγουμε την συζήτηση και δεν προσπαθήσουμε να συνεννοηθούμε
κάπως θα δημιουργηθεί χάος.
Και ναι ο θεός μου έδωσε χαρίσματα και ελεύθερη βούληση. Και εφόσον έχω ελεύθερη βούληση εγώ αποφασίζω για τον εαυτό μου.
Η μορφή που έχει πάρει η ζωή μου είναι αποτέλεσμα κιρίος των δικών μου αποφάσεων και πράξεων, επιπλέον ναι πρέπει να αγωνιστώ
σκληρά για αυτά που θέλω να κερδίσω. Βέβαια αυτό δεν σημαίνει πως δεν σέβομαι τον θεό, πιστεύω σε αυτόν και αναγνωρίζω
όσα προσφέρει. Στο κάτω κάτω είναι ο δημιουργός μας και πάντα νοιάζεται για εμάς και πάντα μας φροντίζει. Ακούει τις προσευχές μας
είτε αυτές περιλαμβάνουν ευχαριστίες, είτε αναφορές των προβλημάτων μας, είτε εκκλήσεις για βοήθειας. Εσύ όμως God δεν σε βλέπω
να κινείσαι σε αυτά τα πλαίσια, όταν απορρίπτεις τόσο στεγνά μια έκλυση βοηθειας και λες ''Η βαρεμάρα των θνητών να λύσουν
μόνοι τους τα προβλήματά τους ήταν πάντα ένα πρόβλημα'' είναι σαν να μην εισακούς μια προσευχή, είναι σαν να απορρίπτεις
το δικαίωμα της προσευχής την οποία δημιούργησες. Αν μου έλεγες πως όταν μια ψυχή περάσει στον παράδεισο δεν υπάρχει λόγος
να την στείλω πίσω τότε θα σε καταλάβαινα, αλλά εσύ κίνησε σε πιο εγωιστικά πλαίσια μέχρι και τον γιό σου τον αποκαλείς γκρινιάρη.
Πιστεύω πως ο θεός σε καμία περίπτωση δεν είναι έτσι, ο θεός δεν είναι εγωιστής για αυτό
God God[Osama Bin Laden]θα συνεχίσω να σε αμφισβητώ μέχρι να μου αποδείξεις με βεβαιότητα ποιός ακριβώς είσαι! Αυτό όμως δεν σημαίνει
πως δεν αναγνωρίζω πως μέχρι στιγμής μιλάς, απαντάς και υπερασπίζεσαι τον εαυτό σου. Για αυτό ακριβώς ναι μεν συνεχίζω
να σε υποψιάζομαι σε πολύ μεγάλο βαθμό αλλά προς το παρόν θα στρέψω ξανά την προσοχή μου στον
Koyomi Koyomi Araragi [Theodore] γιατί ας είμαστε ειλικρινής νωρίτερα τον κατηγόρησα ανοιχτά και δεν μου απάντησε καθόλου!
μήπως φοβάται να πει πολλά πολλά? μήπως κρύβεται?
για να μην κάνω νέο post με το παραμικρό edit εδώ
ok μπρέ Fallen την έβαλα την ψήφο μην μαλώνεις
Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από d.neko-angel: 03 Δεκέμβριος 2011 - 15:37
χαχα πείρα φόρα και ξέχασα την ψήφο :P