Jump to content


Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!


Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.
 

Photo

Η νύχτα πέφτει στην .aNiMe//GR town: The Nightmare Before (And After) Christmas


  • This topic is locked This topic is locked
478 replies to this topic

#31 Kenobi-sensei

Kenobi-sensei

    Άρχοντας

  • Members
  • 1,451 posts

Posted 30 November 2011 - 23:25

Lelouch
Posted Image

Πρωτα απο όλα καταγγέλω κάποια ατομα γιατι επικρίνουν τις προτίμησεις μου. Και δεν μπορώ να καταλάβω το λόγο ενα σκοτώσω 2 αγοράκια οταν μπορούμε να κάνουμε πολυ καλή παρέα:blush2:. Με την ίδια λογική γιατί να μη κατηγορήσουμε και τη κυρία-κύριο(αγνωστο) Okabe Rintarou (iristella) που σουλτσάρει με το κινητο(?) και ας μη πω τώρα για τις αποψεις του περι OP και Oda.



#32 OdyMonaxos

OdyMonaxos

    It's nothing personal

  • Members
  • 623 posts

Posted 30 November 2011 - 23:38


Posted Image

Void

Αυτή η ώρα είναι ώρα χαράς.
Αυτές οι στιγμές είναι στιγμές εορτής.
Σας καλωσορίζω στον τόπο αυτό, τη στιγμή αυτή. Αμνοί που δημιουργήσατε το Θεό, λάβατε μέρος στην ιερά γιορτή!!!


Τα εκλεκτά τέκνα, διαλεγμένα από το νόμο της αιτιότητας, θυσιασμένα στο βωμό του πεπρωμένου!!! Ο δολοφόνος, Fallen_Angel_Itachi - Superbi Squalo , όργανο των κινήσεων της μοίρας, μαριονέτα δυνάμεων ανίκητων. Έτσι είχε αποφασιστεί, έτσι έγινε, και όπως έχει προδιαγραφεί θα γίνει. Ο άνθρωπος δεν χαράσσει το δρόμο του. Κανένας δεν μπορεί να αντισταθεί στους αρχαίους νόμους. Οι συνυφασμένες αιτίες θα συνεχίσουν να πλέκουν τη μοίρα των ανόητων.


Edited by OdyMonaxos, 30 November 2011 - 23:56.


#33 Dorothy

Dorothy

    Paparazzi de famiglia

  • Members
  • 54 posts

Posted 30 November 2011 - 23:48

Neuro Nougami
Posted Image

Όσο πάει, αυτή η ιστορία γίνεται όλο και πιο ενδιαφέρουσα.. Αλλά όσο και να προσπαθείς να πείσεις με το χαριτωμένο και... ας το πούμε bishonen, παρουσιαστικό σου, δεν πρόκειται να καταφέρεις τίποτα... Εγώ είμαι εδώ για φαΐ, όχι για γήινες και χαζές απολαύσεις. Συνεχίζω να σε κοιτάζω με υποψία, Lelouch (Kenobi-sensei).



#34 Kamui

Kamui

    Degenerate aristocrat

  • Members
  • 615 posts
  • LocationRealm of perdition

Posted 01 December 2011 - 00:00

Le Comte de Monte Cristo
Posted Image



Mesdammes et messieurs, bonsoir.

Ποιος ο λόγος ολης αυτής της ανυσιχίας?Ό θάνατος των τριών ανθρώπων?
Δε νομίζω πως ένα γεγονός σαν αυτό είναι ύψιστης σημασίας,
Οι ζωές των ανθρώπων είναι σαν ένα παιχνίδι.Το τράβηγμα μιας κάρτας, ή η ρίψη ενός κύβου μπορεί να καθορίσει το τέλος ενός, άσχετα απο το αν το αξίζει ή όχι.
Δεν χρειάζεται να είναι κανείς θεός [God
(Osama Bin Laden)] για να κρίνει κάτι τέτοιο, γιατί είναι εύκολο να παρατηριθεί πως οι ίδιοι οι άνθρωποι αντιμετωπίζουν κατ' αυτόν τον τρόπο τους συνανθρώπους τους, για να ικανοποιήσουν τα πάθη και τις επιθυμίες τους.
Και μιας και μίλησα για απόδωση δικαιοσύνης, νομίζετε οτι είναι τυχαίος ο θάνατος ενός μπάτλερ που πιθανότατα δεν σχετίζεται με την παραπάνω παθολογική έκφραση του αισθήματος του έρωτα?
Φυσικά και όχι, γιατί πάντα οι αθώοι και οι αφελείς είναι αυτοί που φορτώνονται τις πιο δυσβάσταχτες τιμωρίες.

Τελικά ίσως πρέπει να πω στον Giovanni να προσέχει περισσότερο τον Ali.
Δε θα ήθελα με τίποτα να γυρίσω απο το ταξύδι αναψυχής μου και να συναντήσω τον αγαπητό μου μπάτλερ σε μια τέτοια κατάσταση...


Παρ' όλα αυτά, τα μάτια μου ακολούθησαν προσεχτικά τις κινήσεις όλων των θαμώνων της 1ης πτέρυγας και ο Count of Monte Cristo (Kamui) μου φάνηκε ο πιο περίεργος από όλους° ήταν διαρκώς σφιγμένος και έριχνε σπαστά χαμόγελα όποτε του άνοιγε κάποιος συζήτηση. Προσπαθεί να χαμογελάσει ενώ έχει συμβεί κάτι τέτοιο; ΤΙ ΤΡΕΧΕΙ ΕΔΩ ΠΕΡΑ;


Παρατηρώ έναν μεγάλο δυναμισμό στην κρίση σας, monsieur rAraragi.(ναι, θα σε κυνηγάει παντού)

O λόγος που ίσωςδείχνω ελαφρώς αμήχανος είναι οτι έχω αφήσει την κατοικεία μου στη Σελήνη στη φροντίδα των υπηρετών μου, και η αλήθεια είναι πως ανυσηχώ για τη σύζηγό μου, τη Haidee, η οποία πρέπει να αισθάνεται μοναξιά τον τελευταίο καιρό.
Συχνά τόποι με μαγευτική θέα όπως το μέρος αυτό με κάνουν να την παραμελώ λιγάκι.

Το μόνο όμως που χρειάζεται να σας απαντήσω είναι οτι δεν είχα ούτε το λόγο ούτε το χρόνο για να εμπλακώ σε αυτή την πράξη απεριόριστης γελοιότητας, αν αυτό για το οποίο με υποψιάζεστε είναι ο φόνος που πήρε μέρος μόλις πριν λίγο.
Δεν ήταν εύκολο να αποβιβαστώ απο το προσωπικό μου διαστυμόπλοιο σε ένα πλανήτη που δεν έχει κάποιο απαιτούμενο λιμάνι, και η διαδικασία της φροντίδας των αλόγων του κάρου με το οποίο προσήλθα εδω ήταν σχετικά χρονοβόρα.
Ξέρετε, κάποιες φορές προτιμώ να τακτοποιώ κάποιες απλές υποθέσεις μόνος μου, και αφήνω στους υπηρέτες μου τη μοναδική υποχρέωση της φροντήδας της οικείας και της συζήγου μου.

Edited by Kamui, 01 December 2011 - 00:13.

O6rrvsU.jpg


#35 iristella

iristella

    Heelchou!

  • Administrators
  • 10,437 posts

Posted 01 December 2011 - 00:09

Okabe Rintarou

Posted Image

Λέτε για το κινητό μου και αγνοείται ότι είμαι ένας mad scientisto του οποίου οι δημιουργίες ξεφεύγουν από τις συνηθισμένες συσκευες. Το ειδικά αυτό τροποποιημένο τηλέφωνο με τίτλο "Μεταμοντέρνο ματζαφλάρι 478" μου επιτρέπει να έρχομαι σε επαφή με το δίκτυο συνεργατών μου.

* Πέφτει το κινητό και όλοι βλέπουν ότι είναι κλειστό*

Αχέμ εννοείται ότι ενεργοποιείται μόνο όταν το αγγίζω. *blush*

Πέρα ομως από θέματα ήσσονος σημασίας και αβάσιμες προσωπικές επιθέσεις (φταίει ο φόβος που ταλανίζει τα αδύναμα μυαλά των καθημερινων ανθρώπων(?) ή κάποια σκοτεινή συνωμοσία κρύβεται και εκεί?) γιατί κανείς δεν σχολιάζει το ότι ο Κuroko Tetsuya (Fandom) φαίνεται να ξέρει πολύ περισσότερα για τους δολοφόνους(?) από ότι ένας απλός αθώος?

*Απομακρύνεται με τη misdirection τεχνική του προσπαθώντας να αποφύγει τους πισωγλέντηδες δολοφόνους*


Από που συμπέρανες ότι είναι πολλοί? Και από πού συμπέρανες τις σεξουαλικές τους προτιμήσεις? Νόμιζες ότι αυτό θα πέρναγε απαρατήρητο από τον mad scientisto Hououin Kyouma? To σχέδιο σου και η τεχνική αποπροσανατολισμού που παραδέχεσαι ότι χρησιμοποιείς δεν θα περάσουν. MWAHAHAHHAHAHHAHAHHAHAH

#36 specialistas4

specialistas4

    Tech Guru

  • Banned
  • 2,153 posts
  • LocationAthens

Posted 01 December 2011 - 00:28

Tyki Mikk(specialistas4)
Posted Image

#Φανερά οργισμένος και έτοιμος να πολεμήσει τον αιώνιο εχθρό του με τις πεταλούδες του,ήταν αδύνατον να πεισθεί από τα λόγια του (Osama Bin Laden-God)#Και απάντησε:Παρά την χαριτωμένη προσπάθεια να φανείς ως προστάτης για άλλη μία φορά,απειλείς έμμεσα με τα λόγια σου ενώ γνωρίζεις τι έχουμε περάσει όλοι όσοι ανήκουμε στο εκλεκτό γένος εξαιτίας σου.Απόδειξη της εχθρικότατης συμπεριφοράς σου είναι ότι τα όπλα των οπαδών σου είναι αποτελεσματικά όχι μόνο στα δημιουργήματα του Earl αλλά και σε εμάς.Ακόμη και να μην είναι έτσι,μόνο το γεγονός ότι γνώριζες από πριν για τον φόνο(σαν Θεός που είσαι) θα μπορούσες να το είχες προλάβει ή να είχες επέμβει.Δεν θα δεχτώ σαν δικαιολογία την ελεύθερη βούληση αφού θα μπορούσες να δώσεις κάποιο σημάδι που θα ήταν εμφανέστατο σε όλους για το τι πρόκειτε να συμβει.Άρα είσαι ένοχος God(Osama Bin Laden).
Posted Image

#37 Hanzo

Hanzo

    Relief Pitcher

  • Members
  • 943 posts

Posted 01 December 2011 - 00:58

Hikaru Davide Amane

Posted Image

......................

Δευτερος για την αγχοΝΗ καNEIς αλλος απ τον NYanko sensei (Anelis)

.................



*κοιταει γυρω νοιωθοντας αβολα μεχρι που βλεπει τον Le Comte de Monte Cristo (Kamui) *

...................


Καλη σου μερα Κομη!Moυ φαινεσαι tsukkomi.


......πτου....

Spoiler:






Posted Image


This is the sig I have prepared for myself and if you don't like it don't be rude about it.

#38 matassos

matassos

    Anime Professional

  • Members
  • 623 posts
  • LocationThessaloniki-Ksanthi

Posted 01 December 2011 - 01:14

Satou Tatsuhiro (matassos)

Posted Image




*silence*

*krrrrrrrrrrr*

*door opens 1/4*

*strange creepy noises and atmosphere*

*mumble mumble* -εεεεε.. Sousuke Aizen (Black Kaiser)

*door closes*

*creepy silence*
*κοιταει απο το ματακι*

Spoiler:


#39 Nozomu

Nozomu

    Haino haino haino~

  • Members
  • 317 posts
  • LocationΕργοστάσιο Nutella A.E.

Posted 01 December 2011 - 01:47

Posted Image
Switch (A.K.A. Usui Kazuyoshi)


OMG! (゜ロ゜)ギョェ

2 απο τους πιο διασημους mangaka χαθηκαν μεσα σε μια νυχτα!! Η κοινοτητα των otaku δεν θα το αντεξει αυτο! Και αυτο το καστρο δεν εχει καν internet! (−_−)ノシ・・・ハァ・・・
Ειμαι σιγουρος οτι αυτος που τους σκοτωσε ηταν τοσο κακος οσο ενας δαιμονας αλλα αν και δεν πιστευω στους δαιμονες ειμαι σιγουρος οτι μονο ενας τετοιος θα το εκανε!
Spoiler:


Δεν πιστευω σε κατι που δεν μπορει να εξηγηθει μεσω της επιστημης!

Λεγοντας αυτα θα υποστηριξω τα αποτελεσματα που μου εβγαλε ο υπολογιστης μου (i think it needs an update) και θα δειξω τον υποτιθεμενο "δαιμονα" Lucifer(Mad_Hatter) μονο και μονο για να ξεσκεπασω αυτο το φιασκο!. w(・O・)σ  (・д・)

Posted Image

Spoiler:


#40 zoro77

zoro77

    Anime Master

  • Members
  • 1,600 posts

Posted 01 December 2011 - 01:58

Ma Kensei
Posted Image

Σε νησι στην μεση του ωκεανου? Τελεια!!!
Εχουμε και καποιες κοπελιτσες! Ευκαιρια να ανανεωσω το αλμπουμ μου! 8) Προς το παρον θα αφησω αυτες


Spoiler:

και θα κοιταξω τα νεα φρουτα! Ευχομαι ο εκδικητης να μην ειναι γυναικα!:rip:
Στο θεμα μας τωρα! Πρωτη υποπτη για μενα ειναι η Rika furude(Tsunade-sama) Αυτο το βλεμμα της Posted Image
μου δειχνει οτι ειναι μιξοπαρθενα και ισως την νευριασε που οι δυο mangaka αποδειχτηκαν gay. Τι να πω.

2po6sfa_jpg.gif


#41 Kenobi-sensei

Kenobi-sensei

    Άρχοντας

  • Members
  • 1,451 posts

Posted 01 December 2011 - 10:40

Lelouch
Posted Image

Nέα μέρα στο νησί και οι υποψίες μου πέφτουν στον Lucifer(Mad_Hatter) υπερβολικά διαβολικός και ισχυρός για ένα τέτοιο ενχείρημα . Ασε που έκανε κάτι περίεργους θορύβους το βράδυ....



#42 LEGNEREDNAV

LEGNEREDNAV

    *Don't be like me*

  • Banned
  • 4 posts

Posted 01 December 2011 - 11:10

Posted Image

απο οτι φαινεται αναμεσα μας βρισκεται καποιο εκφυλισμενο ατομο! ΩΣ ΕΝΑΣ ΠΕΡΗΦΑΝΟΣ ΙΓΚΑ ΝΙΝΤΖΑ ΘΑ ΒΡΩ ΤΟΝ ΔΟΛΟΦΟΝΟ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟΝ ΤΣΑΚΙΣΩ!
αλλα πως θα μπορουσα να πιασω εναν δολοφονο?
μα φυσικα ψαχνοντας για αποδειξεις! και για να βρω αποδειξεις θα πρεπει να ψαξω το χωρο! και ο ποιο ευκολος τροπος να ερευνησω την περιοχη ειναι φυσικα να πηγαινω απο δεντρο σε δεντρο!!!!!!!!!! ΝΑΙ!

*ετοιμαζεται να πηδησει απο δεντρο σε δεντρο αλλα τα κοροδονια μπλεκονται στο δεντρο με αποτελεσμα να πεσει κατω
σκ@τ@. δεν επρεπε να κλεισω τα ποδαρακια μου μεσα σε αυτα...

*βγαζει τα παπουτσια και τα πεταει!

ΤΩΡΑ ΕΙΜΑΙ ΕΤΟΙΜΟΣ!

*φευγει πηδωντας απο δεντρο σε δεντρο



παιδια συγνωμη για την αναστατωση μα εκανα αλλαγη χαρακτηρα και εχω ενημερωσει τον game creator.

Edited by LEGNEREDNAV, 01 December 2011 - 13:02.


#43 Black Kaiser

Black Kaiser

    You are part of my plan

  • Members
  • 1,289 posts

Posted 01 December 2011 - 12:58

Aizen Sousuke

Naruhodo.
*drinks tea Hueco-Mundo edition*


Posted Image

Πρώτα από όλα χαίρομαι που έχω ένα τόσο μεγάλο κοινό να ακούει τις μακροσκελείς ομιλίες μου. Ακόμα μεγαλύτερο και από εκείνον τον αξιοθρήνιτο συρφετό στην Karakura Town. Ας προχωρήσουμε όμως σε πιο ενδιαφέροντα πράγματα.


Kanji tatsumi

Εγω επιμενω στον Aizen (Black Kaiser). Ποιος ξερει πόσο αυξηση του ειχε προσφερει ο Kubo. Επίσης όσον αφορα την καρδια , όλοι ξερουμε πως στις πεταλουδες αρεσουν οι καρδιες.

*Yes it is an aizen-is-a-butterfly joke*


Φυσικά. Βγάζει νόημα ο ιδιοκτήτης των ανακτόρων του Las Noches και ανώτατος βασιλιάς του Hueco Mundo να έχει ανάγκη από χρήματα. Άρχοντας του Hueco Mundo είμαι, όχι της Ελλάδας. Εξάλλου, ειδικά τώρα με τις τελευταίες πωλήσεις του Bleach, για να έχει να μου δώσει λεφτά ο Kubo θα πρέπει να του δανείσω εγώ πρώτα.

Όπως είπα πριν στον real χαρακτήρα που χρησιμοποιώ για να γράφει, τον Μελανό Μπύρα...

// Black Kaiser:
Spoiler:

---

το συγκεκριμένο post αποπνέει μια αμυδρή αύρα "ατζάμη-δολοφόνου-παίκτη". Αλήθεια το κάνει. Δεν είναι μόνο το ό,τι μέσα σε τέσσερα posts έγραψε δύο φορές κατηγορώντας το ίδιο άτομο ονομάζοντας κιόλας την συγκεκρμένη διαδικασία με τον όρο "επιμονή" αλλά το γεγονός πως έγινε λίγο αφότου ένας άλλος κατηγόρισε εσένα ενδέχεται να είναι σημάδι πανικού. Έτσι αντιδρούν οι κοινές ψυχές, πράγματι. Ωστόσο, παρότι η παρακολούθηση ενός συγκεκριμένου νεαρού με πορτοκαλί μαλλιά έχει διδάξει ακόμα και σε μένα, ένα oν πέρα από τα όρια κατανόησης των κοινών ανθρώπων, πως η βλακεία είναι ανίκητη, θα σε προσπεράσω, αξιότιμε αθλητή ανούσιου αθλήματος, Kanji Tatsumi (BoredForLife) και δεν θα πιστέψω πως είσαι ένας δολοφόνος που έπαιξε ανόητα, γιατί τα πράγματα δεν είναι πάντα έτσι όπως φαίνονται.

Ωστόσο, η αξιότιμη Shindou Mariya(°•πίΟu-πίΟu•°™) έδραξε την ευκαιρία και ψήφισε συνεχόμενα πίσω από εσένα σηματοδοτώντας την πρώτη, θα μπορούσε να πει κανείς, προσπάθεια "ρεύματος". Παρότι και σε αυτήν την περίπτωση κανείς δεν μπορεί να είναι σίγουρος ότι πράγματι πρόκειται για ρεύμα ή απλά σύμπτωση και παρότι υπάρχουν ακόμα μερικά άτομα τα οποία παίξανε τακτικά με ωραία, "ουδέτερα" posts, εγώ θα ξεκινήσω με την συγκεκριμένη χαρακτήρα στο μυαλό και θα δούμε.

Χμμ...η ομιλία μου ήταν σχετικά μικρή. Δεν θα επαναληφθεί, θα επανέλθω μετά από έναν γύρο τσαγιού.

#44 Tenshi

Tenshi

    Murciélago

  • Members
  • 1,256 posts
  • LocationEl Salonica

Posted 01 December 2011 - 12:59

Black Jack

*Πλησιάζει τα πτώματα. Με μια γρήγορη ματιά βλέπει την κατάσταση τους. Το μάτι του πέφτει απευθείας πάνω στα νυστέρια τα οποία είναι καρφωμένα πάνω στα πτώματα. Πηγαίνει στη σωρό του Oda και τραβάει το νυστέρι.*

Αυτό το νυστέρι ανήκει σε εμένα.

Posted Image

*Ανοίγει τη χειρουργική του βαλίτσα και βλέπει πως από το σετ με τα νυστέρια λείπουν 4.*

Κάποιος ήρθε και έκλεψε τα νυστέρια από την βαλίτσα μου. Τι εύκολο που είναι να κατηγορήσεις κάποιον που κουβαλάει χειρουργικά εργαλεία για φόνο.
Η δουλειά μου δεν είναι να αφαιρώ ζωές, αλλά να τις σώζω από τα νύχια του χάρου.

Θα κάνω νεκροψία στα πτώματα για να βρω τον τρόπο θανάτου, και αν είμαι τυχερός, ίσως βρω κάποιο δείγμα αίματος, νυχιών και δέρματος.

Αυτός που έκανε το φόνο θα ξαναχτυπήσει σίγουρα. Έχει ακόμα ένα νυστέρι. Και είμαι σίγουρος πως σκοπεύει να το χρησιμοποιήσει. Καλό θα ήταν να είστε όλοι σας προσεκτικοί. Ιδιαίτερα τη νύχτα.


*Πηγαίνει στο δωμάτιο του και ξεκινάει τη νεκροψία*

Posted Image

Στη θέση σας θα πρόσεχα τον Natsuhiko Taki. Lucy Heartfilia

Edited by Tenshi, 01 December 2011 - 13:10.

Tiger-stock-blog-header.jpg


#45 Lord Leon

Lord Leon

    Immortal Esper

  • Members
  • 739 posts

Posted 01 December 2011 - 13:07

εχεμ εξκιουζ μι τα διαβασα, αλλα πρεπει να παω για δουλεια σε λιγο και δεν ξερω αν θα προλαβω, το βραδυ σιγουρα θα ποσταρω. Ομως βαζετε και το username του χρηστη που κατηγορειτε γιατι εγω που δεν ξερω π.χ. τα μισα ανιμε απο αυτα πρεπει να τρεχω στην πρωτη σελιδα για να δω για ποιον μιλατε. LEGNEREDNAV δεν ψηφισες.

stasou%2520mygdala.jpg