Aizen SousukeNaruhodo.
*drinks tea Hueco-Mundo edition*

Πρώτα από όλα χαίρομαι που έχω ένα τόσο μεγάλο κοινό να ακούει τις μακροσκελείς ομιλίες μου. Ακόμα μεγαλύτερο και από εκείνον τον αξιοθρήνιτο συρφετό στην Karakura Town. Ας προχωρήσουμε όμως σε πιο ενδιαφέροντα πράγματα.
Kanji tatsumi
Εγω επιμενω στον Aizen (Black Kaiser). Ποιος ξερει πόσο αυξηση του ειχε προσφερει ο Kubo. Επίσης όσον αφορα την καρδια , όλοι ξερουμε πως στις πεταλουδες αρεσουν οι καρδιες.
*Yes it is an aizen-is-a-butterfly joke*
Φυσικά. Βγάζει νόημα ο ιδιοκτήτης των ανακτόρων του Las Noches και ανώτατος βασιλιάς του Hueco Mundo να έχει ανάγκη από χρήματα. Άρχοντας του Hueco Mundo είμαι, όχι της Ελλάδας. Εξάλλου, ειδικά τώρα με τις τελευταίες πωλήσεις του Bleach, για να έχει να μου δώσει λεφτά ο Kubo θα πρέπει να του δανείσω εγώ πρώτα.
Όπως είπα πριν στον real χαρακτήρα που χρησιμοποιώ για να γράφει, τον Μελανό Μπύρα...
// Black Kaiser: ---το συγκεκριμένο post αποπνέει μια αμυδρή αύρα "ατζάμη-δολοφόνου-παίκτη". Αλήθεια το κάνει. Δεν είναι μόνο το ό,τι μέσα σε τέσσερα posts έγραψε δύο φορές κατηγορώντας το ίδιο άτομο ονομάζοντας κιόλας την συγκεκρμένη διαδικασία με τον όρο "επιμονή" αλλά το γεγονός πως έγινε λίγο αφότου ένας άλλος κατηγόρισε εσένα ενδέχεται να είναι σημάδι πανικού. Έτσι αντιδρούν οι κοινές ψυχές, πράγματι. Ωστόσο, παρότι η παρακολούθηση ενός συγκεκριμένου νεαρού με πορτοκαλί μαλλιά έχει διδάξει ακόμα και σε μένα, ένα oν πέρα από τα όρια κατανόησης των κοινών ανθρώπων, πως η βλακεία είναι ανίκητη, θα σε προσπεράσω, αξιότιμε αθλητή ανούσιου αθλήματος,
Kanji Tatsumi (BoredForLife) και δεν θα πιστέψω πως είσαι ένας δολοφόνος που έπαιξε ανόητα, γιατί τα πράγματα δεν είναι πάντα έτσι όπως φαίνονται.
Ωστόσο, η αξιότιμη
Shindou Mariya(°•πίΟu-πίΟu•°™) έδραξε την ευκαιρία και ψήφισε συνεχόμενα πίσω από εσένα σηματοδοτώντας την πρώτη, θα μπορούσε να πει κανείς, προσπάθεια "ρεύματος". Παρότι και σε αυτήν την περίπτωση κανείς δεν μπορεί να είναι σίγουρος ότι πράγματι πρόκειται για ρεύμα ή απλά σύμπτωση και παρότι υπάρχουν ακόμα μερικά άτομα τα οποία παίξανε τακτικά με ωραία, "ουδέτερα" posts, εγώ θα ξεκινήσω με την συγκεκριμένη χαρακτήρα στο μυαλό και θα δούμε.
Χμμ...η ομιλία μου ήταν σχετικά μικρή. Δεν θα επαναληφθεί, θα επανέλθω μετά από έναν γύρο τσαγιού.