Jump to content


Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!


Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.
 

Photo

Η νύχτα πέφτει στην .aNiMe//GR town: The Nightmare Before (And After) Christmas


  • This topic is locked This topic is locked
478 replies to this topic

#46 Blacker_than dark

Blacker_than dark

    chaotic evil

  • Members
  • 295 posts

Posted 01 December 2011 - 13:10

jack simon

Posted Image

καποιος" με ανέφερε το όνομα μου?? μονο κάποιος τόσο αλαζόνας και ανίδεος όσο ο excaliber(junpei) θα σκεφτόταν να με κατηγορήσει. όπως είναι γνωστό, εγώ ως contractor δεν έχω συναισθήματα, άρα πως θα μπορούσα να διαπράξω ένα έγκλημα πάθους?? επιπλέον οι μέθοδοι δολοφονίας μου είναι πολλu διαφορετικοί από τον τρόπο που πέθαναν τα θύματα. οι υποψίες μου μέχρι τώρα "τεινουν" στον superbi squalo(fallen angel itachi) ο οποιος είναι και δολοφόνος ενώ προφανώς βλέπουμε τον εκνευρισμό και την ένταση που τον διακατέχει, μπορεί να του έστριψε που τον ξύπνησαν βραδιάτικα και να πήγε και να τους σκότωσε εν ψυχρό κατά την διάρκεια της ερωτικής πράξης. βεβαια αυτό είναι μονο μια εικασία, με την κατάλληλη πληρωμή από τον πρίγκιπα εγώ ως πράκτορας της ΜΙ6 θα μπορούσα να ρίξω φως στις δολοφονίες αλλα με την κατάλληλη αμοιβή πάντα..

#47 Osama Bin Laden

Osama Bin Laden

    Confused Earl

  • Members
  • 844 posts

Posted 01 December 2011 - 13:17

#Φανερά οργισμένος και έτοιμος να πολεμήσει τον αιώνιο εχθρό του με τις πεταλούδες του,ήταν αδύνατον να πεισθεί από τα λόγια του (Osama Bin Laden-God)#Και απάντησε:Παρά την χαριτωμένη προσπάθεια να φανείς ως προστάτης για άλλη μία φορά,απειλείς έμμεσα με τα λόγια σου ενώ γνωρίζεις τι έχουμε περάσει όλοι όσοι ανήκουμε στο εκλεκτό γένος εξαιτίας σου.Απόδειξη της εχθρικότατης συμπεριφοράς σου είναι ότι τα όπλα των οπαδών σου είναι αποτελεσματικά όχι μόνο στα δημιουργήματα του Earl αλλά και σε εμάς.Ακόμη και να μην είναι έτσι,μόνο το γεγονός ότι γνώριζες από πριν για τον φόνο(σαν Θεός που είσαι) θα μπορούσες να το είχες προλάβει ή να είχες επέμβει.Δεν θα δεχτώ σαν δικαιολογία την ελεύθερη βούληση αφού θα μπορούσες να δώσεις κάποιο σημάδι που θα ήταν εμφανέστατο σε όλους για το τι πρόκειτε να συμβει.Άρα είσαι ένοχος God(Osama Bin Laden).



God

Posted Image

Χμφ, εδώ δεν μπορείς να νικήσεις τους εξορκιστές μου, τι σε κάνει να νομίζεις ότι μπορείς να νικήσεις εμένα; Προσπάθησε και θα καταλάβεις ότι ακομά και μια κίνηση να κάνεις εναντίον μου, μπορώ να σε γυρίσω στο τίποτα. Ούτε να με αγγίξουν δεν θα μπορέσουν οι πεταλούδες σου. Εκλεκτό γένος; Είστε απλώς τα σκυλάκια του Κόμη της Χιλιετίας, οι υπηρέτες του για όλες τις δουλειές.

Αφήνεις όμως τα προβλήματα και το μίσος σου να θολώνουν την κρίση σου. Με κατηγορείς για όλα τα άσχημα του κόσμου και ξεφεύγεις από το ζητούμενο, να βρούμε ποιος σκότωσε αυτές τις τρεις ψυχές. Θέλεις να συνεχίσεις να με κατηγορείς, μόνο βασισμένος στο μίσος που τρέφεις για Εμένα και την Innocence; Κάνε ότι θες, αλλά θα καταλάβεις σύντομα πως το τυφλό μίσος σου δεν θα οδηγήσει πουθενά.

Είμαι υπεράνω των μικρότητών σου. Συνεχίζω να θεωρώ την Rika furude(Tsunade-sama), σαν έναν από τους πολλούς υπαίτιους αυτής της τραγωδίας. Κατηγορώ με βάση την λογική και ΟΧΙ το συναίσθημα.

Edited by Osama Bin Laden, 02 December 2011 - 08:29.


#48 Kai

Kai

    Fluent in sarcasm

  • Review Team
  • 2,722 posts

Posted 01 December 2011 - 13:22

Aiyori Aoshi
Lab Member 001

Posted Image


Η πόρτα του κύριου Satou (matassos) πήρε περισσότερο μέρος από τον ίδιο που αρχικά νόμιζα ότι μίλησε η πόρτα του κι όχι εκείνος.

Αυτό που μου έκανε μεγάλη εντύπωση όμως είναι πως ο Superbi Squalo (Fallen_Angel_Itachi) δεν απάντησε καθόλου στην κατηγορία του Void (OdyMonaxos) ενώ έσπευσε αγχωμένα ν' απαντήσει στα λεγόμενά μου, που τον κατηγόρησα κυρίος για άγχος και κόμπλεξ. Να επιστήσω την προσοχή σας ότι ο ο κύριος Void (OdyMonaxos) δεν δήλωσε ότι τον θεωρεί απλά ύποπτο αλλά τον χαρακτήρισε ως Ο δολοφόνος. Και πριν προλάβετε να παραθέσετε την δικαιολογία ότι είσαστε πληρωμένος δολοφόνος άρα δεν έχετε πρόβλημα να σας κατηγορούν γι' αυτό....

Υποπτεύομαι πως ο κύριος Void (OdyMonaxos) είναι από το σινάφι του έτσι νιώθεται πολύ σίγουρος για ν' απαντήσετε ή φοβάστε πως ο κύριος Void (OdyMonaxos) είναι επιθεωρητής. Πόσες είναι όμως οι πιθανότητες ένας επιθεωρητής να πετύχει στο πρώτο βράδυ έναν δολοφόνο; Κύριε Void (OdyMonaxos) είμαι 70-30 για εσάς γιατί θα είχατε ένα υπέροχο άλλοθι για αργότερα αν κατηγορούσατε τώρα που δεν υπάρχουν ρεύματα έναν, υποθετικά πάντα, δικό σας, αλλά η τύχη καμιά φορά βοηθάει, οπότε δε θα σας κατηγορήσω για την ώρα.

God (Osama Bin Laden) δε σε ξαχνάω μιας και ο κύριος Superbi Squalo(Fallen_Angel_Itachi) έσπευσε να σας απενοχοποιήσει. Άλλωστε θα μπορούσαμε να γίνουμε οι άνθρωποι που θα σκοτώσουν τον ίδιο τον θεό με το ρεύμα που έχει δημιουργηθεί.

Edited by Kai, 01 December 2011 - 13:40.
Sorry, μπέρδεμα στ' όνομα του χαρακτήρα με το username

ySss0UF.jpg


#49 jimop24

jimop24

    Vigilant of The United Mankind

  • Members
  • 250 posts

Posted 01 December 2011 - 13:26

Kirihito

Posted Image

Ποιος τολμά να διακόπτει τον Gazer από το σχέ-- όπα, όπα τι δι@ολο έγινε εδώ μέσα? Φαίνεται ότι η καταστροφή του κόσμου πρέπει να περιμένει...sorry Shaimal, maybe next time. Τώρα για να δούμε... αν σκεφτούμε τον τρόπο με τον οποίο βρέθηκαν τα πτώματα, συμπεραίνουμε πως κάποιος αρρωστημένος yaoi fan διέπραξε το τρομερό έγκλημα. Τι λές κι εσύ Natsuhiko Taki (Lucy Heartfilia)?



8w32.jpg


#50 Tsunade-sama

Tsunade-sama

    Special Attack: Chombo

  • Members
  • 309 posts

Posted 01 December 2011 - 13:42

Rika Furude

Posted Image

Καλά μου έλεγε η Onibaba να κάτσω στα αυγά μου.Όλο το νησί είναι γεμάτο με hentai minds (βλέπε God[Osama Bin Laden] και Ma Kensei [zoro77]).Βρήκαν αγνό, παρθένο loli και τους πέφτουν τα σάλια...Να φύγετε, να πάτε αλλού!

*stops searching for Hanyuu and glares at Tyki mikk(specialistas4)*

Miii...Μετά από τόσα χρόνια που με σκοτώνουν έχω μάθει να μην εμπιστεύομαι ούτε το βρακί μου!Πόσο μάλλον ένα Bishounen Noah που κάνει διπλή ζωή και κρύβει μέσα του ένα τέρας.Καημένο μου πλάσμα, nice try, αλλά αλλά οι πεταλούδες σου και η καλοσύνη σου δε με πείθουν...Με υποστήριξες με σκοπό να δημιουργήσεις ένα σύμμαχο, αμ δε!Τώρα σε θεωρώ πιο ένοχο από όλους!

*hops around a la ενα_φράγκο_η_βιολέτα_τσιγκολελέτα and starts looking for Hanyuu again*


x51y7-cover2_zpsaec145a1.jpg
 


#51 Kamen Tantei Zura

Kamen Tantei Zura

    Ore-sama

  • Members
  • 836 posts

Posted 01 December 2011 - 13:44

R Ichirou Tanaka


Posted Image


Ya~ Ο R επέστρεψε. Παρακολουθώ αρκετή ώρα το τι συμβαίνει στο σπίτι, και προς το παρόν που τελείωσε το ρύζι μου αποφάσισα να σχολιάσω. Παρατήρησα κάτι αξιοπρόσεκτο.

Superbi Squalo
Αυτό που έχω μάθει στη ζωή μου είναι ότι δεν πρέπει να κατηγορούμε αυτούς που φαίνονται πάντα σαν οι πιο πιθανοί όπως τον διάβολο και τον Aizen αλλά κι αυτούς που κρύβονται. Και γι αυτό έχω βάσιμες υποψίες να θεωρώ τον johntheo95.


Μα γιατί κύριε Superbi Squalo (Fallen_Angel_Itachi) έχετε σπεύσει να απενοχοποιήσετε ήδη τους συγκεκριμένους; Μήπως όντως οι κύριοι είναι δολοφόνοι και εσείς συνένοχος του; Άλλωστε δεν θα μου έκανε εντύπωση αν ήσασταν. Εεε κάτι άκουσα ότι δεν έχετε ενδοιασμούς να σκοτώσετε ή καλύτερα είναι η δουλειά σας. Είστε αρκετά νευρώδης και ο R ανησυχεί. Μήπως δεν τρώτε πολύ ρύζι; Μήπως έχετε πρόβλημα στο στομάχι; Ο θυμός είναι κακός για το στομάχι και γι' αυτό ο R σας υποπτεύεται.

Μπορώ να ακούσω και τα λεγόμενα του παράξενου πράγματος με το τεράστιο κεφάλι, Void (OdyMonaxos). Πολύ περίεργος. Δεν μου αρέσει. Περίεργος. Αλήθεια γνωρίζετε ήδη ότι ο Superbi Squalo είναι δολοφόνος; Ο R νομίζει ότι αλήθεια το ξέρετε και το λέτε.

Το γεγονός ότι κλάπηκαν τα νιστέρια του κυρίου Black Jack είναι ενδιαφέρον. Κύριε, όσο εύκολο να κατηγορήσουν εσάς για τα νιστέρια, τόσο εύκολο είναι να κατηγορήσουν και όλους τους υπόλοιπους. Κύριε Aoshi, δεν έχετε να πείτε κάτι γι' αυτό; Νομίζω ότι έχετε σχέση με θάνατο ανθρώπων. Τους οδηγείτε ψυχολογικά στο θάνατο. Νομίζω. Κύριε Aoshi. -φεύγει βίδα-

-σηκώνει βίδα- Ya~ Α ναι!

Γιατί ο Superbi Squalo και ο Mugen έσπευσαν να κατηγορήσουν τον Elfman ως ύποπτο κατευθείαν χωρίς επιχειρήματα; :hmmm: Νομίζω ότι αυτοί οι τύποι είναι πολύ νευρώδεις. Ο R δεν τους συμπαθεί.

Νομίζω ότι μόλις έγινε το ρύζι~ Ya~
Αντίο προς το παρόν.

#52 Kai

Kai

    Fluent in sarcasm

  • Review Team
  • 2,722 posts

Posted 01 December 2011 - 14:08

Aiyori Aoshi
Lab Member 001

Posted Image


Κύριε R (Zura), κατηγορήστε με σαν τον κύριο Black Jack (Tenshi) ότι με είδατε κάπου ή ότι έκανα κάτι, αλλά μη με κατηγορείτε μόνο για ψυχολογικό πόλεμο. Προφανώς θα έπρεπε να βάλω και το χεράκι μου σ' όλους τους φόνους σύμφωνα με τις περιγραφές αν ήμουν ο μοναδικός δολοφόνος. Εκτός κι αν με θεωρείτε ικανό να οδηγώ ολόκληρη ομάδα δολοφόνων και να τους βάζω να κάνουν όλη τη δουλειά, με τιμάτε.

Α, και να σας θυμίσω πως οι κατηγορίες του Superbi Squalo (Fallen_Angel_Itachi) και του Mugen (Flamgeking1), δεν είναι οι μόνες που είναι περίεργες.

ySss0UF.jpg


#53 Botsun

Botsun

    Boss Tsundere

  • Members
  • 1,240 posts

Posted 01 December 2011 - 14:09

Excalibur
Posted Image


Ηλίθιοι,πως μπορείτε να κάνετε τόση φασαρία την ώρα που πίνω το μεσημεριανό μου πράσινο τσάι ;
Πραγματικά,αποτελείτε μια συνεχή ενόχληση στα μάτια μου.
Ανόητοι!
Κύριε Jack Simon (Blacker_than dark ),με πείσατε,προς το παρόν.Κι απο την στιγμή που παρακολουθήσατε την πεντάωρη εξιστόρηση των άθλων μου,θα θεωρήσω πως δεν έχετε να κερδίσετε κάτι από την διπλή ανθρωποκτονία.
Στον αντίποδα,κύριε Superbi Squalo (Fallen_Angel_Itachi),η έντονη επιθυμία σας να φύγετε από το νησί,σε συνδυασμό με την καταπιεσμένη οργή που κρύβετε για το αφεντικό σας,ίσως να σας οδήγησε σε ανίερες πράξεις.


Posted Image

Avatar & signature by Kai


#54 Fallen_Mpougatsa

Fallen_Mpougatsa

    Aku soku zan

  • Members
  • 1,889 posts

Posted 01 December 2011 - 14:12

Superbi Squalo

VOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOI! Μια φορά κοιμήθηκα σαν άνθρωπος χωρίς να έχω το ηλίθιο αφεντικό πάνω απ'το κεφάλι μου κι έκανα ένα μπάνιο χωρίς να με ενοχλούν κι έρχομαι να δω αυτό το χάλι? Καλά ρε ηλίθιοι εμένα ψηφίζετε? Επειδή έχω αρκετή φαιά ουσία να υποδείξω πιθανούς ενόχους? Δεν ξέρω αν είστε με το μέρος του (johntheo95) Elfman και ανησυχήσατε επειδή τον ξεσκέπασα ή πραγματικά δεν σκέφτεστε καθόλου! Άκου κει να συνεργαστώ εγώ με τον μεγαλομανή βλαμμένο! Λες και δεν έχω έναν τέτοιο σπίτι να κάνει το κεφάλι μου πίστα μπουζουκιών κάθε βράδυ.

Κι είμαι καθολικός ρε. Πρόβλημα?

setsaito_zpsbkmhagqd.jpg
_____________

Set by Kai


#55 nancy_neko

nancy_neko

    Anime Fan

  • Members
  • 233 posts

Posted 01 December 2011 - 14:16

rurouni kenshin
Posted Image


...Oro???εγω δεν ξερω τι λετε...ειναι ασχημο να ριχνουμε κατηγοριες ο ενας στον αλλον.πρεπει πρωτα να βρουμε στοιχεια.Να δουμε ποιος μισουσε τον κυριο oda,kishimoto και τον κυριο Μπερτοδουλο,ας αναπαυονται οι ψυχουλες τους εν ειρηνη:rip:
Προσωπικα,το ιδιο βραδυ ειχα σηκωθει,γιατι ακουγα πολλα αγκομαχητα.Δεν ειχα καταλαβει τι συνεβαινε,αλλα τωρα υποθετω πως οι κυριοι oda και kishimoto ενωναν την αγαπη τους.Οταν ειχα σηκωθει να παω για νερακι,ειχα δει τον
Satou Tatsuhiro(matassos) ισα ισα να μπαινει στο δωματιο του,πολυ βιαστικος.
θα παω τωρα να φαω,αλλα οποιος χρειαστει κατι,ας με φωναξει.ας μην θρηνησουμε αλλα θυματα!!!Κυριε Zura,περιμενετε!θελω και εγω λιγο απο το ριζι σας παρακαλω!!!



btw,επειδης διαβαζω για την σχολη,και θα ειμαι λιγο busy αυριο με d&d,μην με κραξετε >_<

Edited by nancy_neko, 01 December 2011 - 14:25.

[SIGPIC]Battousai_Blood_version copy.jpg[/SIGPIC]

#56 Kamen Tantei Zura

Kamen Tantei Zura

    Ore-sama

  • Members
  • 836 posts

Posted 01 December 2011 - 14:24

R Ichirou Tanaka

Posted Image


Zura; Τι είναι αυτό; Περούκα; Ο R μπερδεύτηκε.
Αλλά σε συμπαθώ. Σ'αρέσει το ρύζι. Το ρύζι είναι καλό για το στομάχι σου.

Posted Image


FASHIONABLE R APPEARS~

Φαία ουσία; Ακόμη και εγώ έχω περισσότερο μυαλό από εσάς κύριε. Γιατί είμαι τόσο τέλειος.
Αρκετά ικανός; Δεν θα το έλεγα. Αν σκέφτεστε τόσο πολύ όσο λέτε -μην το κάνετε αυτό θα το κάψετε στο τέλος και έχω και εμπειρίες- γιατί δεν μας το αποδεικνύετε; Ή μήπως σας είναι τόσο δύσκολο; Ή έχετε έρθει σε τόσο δύσκολη θέση που δεν ξέρετε τι άλλο να πείτε; Superbi Squalo(Fallen Angel Itachi) μου φαίνεστε ύποπτος.

#57 nancy_neko

nancy_neko

    Anime Fan

  • Members
  • 233 posts

Posted 01 December 2011 - 14:37

Rurouni Kenshin

Συγγωμη κυριε R,δεν ηθελα να σας προσβαλλω.Ισως ειναι οτι ειχα πολυ ανησυχο υπνο,και το κεφαλι μου βουιζει.Το ρυζι ειναι καταπληκτικο.Και ξερω να το μαγειρευω εξαισια!Η κοπελα μου πισω στην πατριδα δεν εχει ιδεα πως να μαγειρεψει η καημενη.Ισως να σας φιλοξενησω καποια στιγμη στο σπιτι,να της μαθετε κανα δυο τεχνικες!



εχω μια απορια.ειδα οτι ολοι ψηφισατε πανω απο 1 ατομο,και ακομα δεν εχει πεσει η νυχτα.γινεται αυτο?

[SIGPIC]Battousai_Blood_version copy.jpg[/SIGPIC]

#58 Kai

Kai

    Fluent in sarcasm

  • Review Team
  • 2,722 posts

Posted 01 December 2011 - 14:45

Κάθε φορά που γράφεις μπορείς να ψηφίσεις μόνο ένα άτομο, είναι αυτό με το κόκκινο χρώμα. Παρόλα αυτά μπορείς ν' αλλάξεις την ψήφο σου όσες φορές θέλεις μέχρι να πέσει η νύχτα αν έχει αλλάξει η γνώμη σου, δεν είναι υποχρεωτικό να μείνεις στην αρχική σου ψήφο.

ySss0UF.jpg


#59 Fandom

Fandom

    Anime Professional

  • Members
  • 551 posts

Posted 01 December 2011 - 14:58

Kuroko Tetsuya
Posted Image


Πέρα ομως από θέματα ήσσονος σημασίας και αβάσιμες προσωπικές επιθέσεις (φταίει ο φόβος που ταλανίζει τα αδύναμα μυαλά των καθημερινων ανθρώπων(?) ή κάποια σκοτεινή συνωμοσία κρύβεται και εκεί?) γιατί κανείς δεν σχολιάζει το ότι ο Κuroko Tetsuya (Fandom) φαίνεται να ξέρει πολύ περισσότερα για τους δολοφόνους(?) από ότι ένας απλός αθώος?


Από που συμπέρανες ότι είναι πολλοί? Και από πού συμπέρανες τις σεξουαλικές τους προτιμήσεις? Νόμιζες ότι αυτό θα πέρναγε απαρατήρητο από τον mad scientisto Hououin Kyouma? To σχέδιο σου και η τεχνική αποπροσανατολισμού που παραδέχεσαι ότι χρησιμοποιείς δεν θα περάσουν. MWAHAHAHHAHAHHAHAHHAHAH


Ναι ξέρω γιατί όπως σου είπα Okarin(iristella) σε άκουσα . Εκείνο το βράδυ είχα σηκωθεί για κατούρημα , όταν άκουσα κάτι αγκομαχητά . Αρχικά θα χρησιμοποιούσα την invisible τεχνική μου για να πάρω μάτι όποιον έκανε ότι έκανε , αλλά ξαφνικά σταμάτησαν . Τότε είδα εσένα , που έκανες εκείνο το ύποπτο τηλεφώνημα μιλώντας για yaoi σχέδια .

Ε την επόμενη μέρα όταν έμαθα τις λεπτομέρειες για το φόνο δεν ήταν δύσκολο να σε συνδυάσω με το έγκλημα . Και ρωτάς από που συμπέρανα ότι είστε πολλοί ... Dude μιλούσες με κάποιον άλλον στο κινητό ... Για mad scientisto δε στροφάρεις και πολύ .

Και τώρα θα εξαφανιστώ πάλι για να πάω να βουτήξω λίγο ρύζι από τον R(Zura) .

#60 iristella

iristella

    Heelchou!

  • Administrators
  • 10,437 posts

Posted 01 December 2011 - 15:20

Okabe Rintarou

Posted Image

Kuroko Tetsuya το μόνο τηλεφώνημά μου που άκουσες ήταν μετά το φόνο για να εξηγήσω την κατάσταση στους αρμόδιους. You know αμέσως πριν μιλήσεις... To δε τηλεφώνημα έγινε μπροστά σε όλους οπότε δεν είναι κάτι κρυφό.Θα σου πω ένα μυστικό.Το βράδυ του φόνου πέρα από το ότι ήμουν στο δωμάτιό μου και κοιμόμουνα δεν θα μπορούσες καν να με ακούσεις γιατί οι πτερυγές μας είναι πολύ μακριά. Ούτε εγώ είχα δουλειά στην δική σου, ούτε εσύ στην δική μου. Με όσα αναφέρεις δε, δεν συνάγεται πουθενά ότι μιλούσα με κάποιον μέσα στο νησί πολύ δε περισσότερο για την σεξουαλική ταυτότητα τη δική μου ή κάποιου άλλου. Λυπάμαι που θα σε απογοητεύσω αλλά είμαι λάτρης των γυναικών (Kristina <3). Πλέον η στάση σου δεν μου επιτρέπει να σε θεωρώ απλά ένα ανόητο παιδί αλλά ένα μέρος της συνωμοσίας.

Οπότε the plot thickens.


  • Που είχες πάει στην πραγματικότητα κατά το υποτιθέμενο κατούρημα?Και πώς στο ταξίδι σου αυτό άκουσες μεν το τηλεφώνημά μου αλλά σου ξέφυγε ένας ψητός Battler στο τζάκι? Τυχαίο? Δεν νομίζω..
  • Γιατί η μανία να με κατηγορήσεις φτάνοντας στο σημείο να προβείς σε απροκάλυπτα ψεύδη?Θα περίμενε κανείς να είσαι πιο επιφυλακτικός σε κατηγορίες που μόνο να αποπροσανατολίζουν μπορούν. Εκτός και αν είσαι εσύ ο δράστης.
  • Πώς ξέρεις πώς με φωνάζουν οι στενοί μου φίλοι; Σου έδωσε η οργάνωση πληροφορίες για μένα έτσι?
  • Πόσα σε πλήρωσε η Οργάνωση?
  • Σε τι φούρνο μικροκυμάτων σε έβαλαν για να γίνουν τα μυαλά σου τέτοιο ζελέ?
Ως MadScientisto, εγώ ο Hououin Kyouma θα φέρω τις δολοπλοκίες σου στο φώς με το σχέδιο " Teemosucks". MWAHAHHAHAHAHHAAHHAHAHHAHA

El psy congroo


Edited by iristella, 01 December 2011 - 15:58.