Saber
φόνος? yaoi καταστάσεις? εντάξι έχω περάσει από μάχες από πολέμους αλλά τέτοιο πράγμα πρώτη φορά βλέπω.
Στεναχωριέμαι απίστευτα που χάσαμε τον Oda και τον Kishimoto, όπως και στεναχωριέμαι που είχαν
τέτοιους θανάτους χωρίς καμία απόλυτος τιμή. Και mr Poplan (Babba) υπό άλλες συνθήκες δεν θα έλεγα όχι
σε ένα ποτάκι συνοδευόμενο απο μια φιλική κουβεντούλα, αλλά την συγκεκριμένη στιγμή όντως
έχω σημαντικότερα σχέδια και αυτά είναι το πως θα καταλάβω ποιοί είναι οι ένοχοι. Να πιαστούν,
να απονεμηθεί δικαιοσύνη και μετά όσοι είμαστε αθώοι να φύγουμε ήσυχα ήσυχα από αυτό το νησί.
Όχι τίποτα άλλο αλλά εκτός νησιού έχω αφήσει στην μέση κάτι πολύ συγκεκριμένο και πολύ σημαντικό για εμένα...
τέλος πάντων
Okabe Rintarou (iristella) επειδή ακόμα προσαρμόζομαι στην τωρινή τεχνολογία,
και γενικά μόνο με οτιδήποτε κινείται τα πάω ιδιαίτερα καλά, στα υπόλοιπα είμαι κάπως άσχετη
θέλω λοιπόν να μου λύσεις την παρακάτω απορία. Ερημονήσι καταιγίδα αεροπλάνα πλοία δεν μπορούν να μας φτάσουν
και το κινητό σου εσένα πιάνει? επίσης όλα αυτά περί φούρνου μικροκυμάτων χρονομηχανής μου κινούν την περιέργεια
πιο πολύ και από ότι μου την κινεί η βιασύνη του Kanji Tatsumi (BoredForLife) να κατηγορήσει τον Black Kaiser (Aizen)
με μόνη δικαιολογία τον δημιουργό του bleach