Emiru Ikuno (lord leon)*γράφει πάλι μύνημα - μαντέψτε που.*
"Θυμασαι εκεινη την ιστορά που σου ειχα πει τότε kido-kun; Απο τότε σιχαινομαι τους jocks και τα καμωματα τους.
Καθόμουν υσυχη εγώ στην πισινα εκανα το μπανακι μου και δεν ενοχλουσα κανένα. Και τρέχαν ολες οι βλαμμενες πίσω από εκεινον τον πολίστα ή κολυμβητη ή κάτι τελοσπάντων, που ήταν από μεγαλύτερο εξαμηνο, κι αυτός μισοκοίταζε ολον τον κόσμο στην πισίνα με το βλέμμα "ολα μου ανήκουν".
Και - ω! τι περίεργο! - αποφασισε να ασχοληθει μαζί μου, επειδή δεν του έδινα σημασία.
Αφού "φόρεσε τη μάσκα του" και είπε τις χιλιοπαιγμένες ατάκες του, και είδε ότι δεν τραβάν πουθενά, έκανε το άλλο.
Δεν ξέρω ποιος του είπε το όνομά σου, αλλα μου ειπε οτι έχει μια φωτογραφία σου στην τσάντα του. Και πήγα μαζί του στα αποδυτήρια.
Μολις μπήκα μέσα μου επιασε τα χερια στον τοιχο και μου εκλεισε το στομα με μια πετσέτα. Ενιωθα την βρωμικη ανάσα του πανω μου σαν πεινασμένο σκύλο. Τη γλώσσα του στο λαιμο μου και μυριζα τον αλμυρό ιδρώτα του.
το χέρι του πότε ψαχούλευε στο πάνω μερος του μαγιώ μου και πότε έψαχνε να βρει το δρόμο του στο κάτω...
Τελικά κατάφερα να ελευθερώσω το ενα χερι μου και εριξα μια ντουλαπα, την ώρα που προσπαθούσε να μπει μέσα μου.
Αλήθεια ηταν πολύ αστείο το θέαμα να τρεχει σαν πιγκουίνος, οταν άκουσε τον επιστάτη να πλησιάζει,

Και μονο όμως που θυμαμαι το υφακι του επιβητορα, αλλα και το οτι χρησιμοποιησε το ονομα σου, φριττω. Από πρίν μου την έδινα οι αθληταράδες, τωρα πλέον τους σιχαίνομαι.
Ο πρώτος που πρόσεξα ήταν αυτός ο
Natsuhiko Taki(Lucy Heartfilia)
αλλά ακόμα χειρότερος είναι αυτός ο αηδίας ο
Hikaru Amane(Ηanzo) με τις τραγικές του ρίμες και τα άθλια λογοπαίγνια. Όποτε τον ακούω να προσπαθεί να γίνει αστείος μου φέρνει αναγούλα."
Well, no, I like them puns actually!
έχει πολύ φάση σαν role play, αλλά η emiru ειναι σοβαρό κορίτσι και λέει τα δικά της 
Μα ας ρωτήσω. Γιατί άραγε πέθανε ο Kabamaru;
Μήπως μπορείτε να μου απαντήσετε, δίδα Emiru Ikuno;
Μα ας απαντήσω.
Οχι κύριε. Δεν μπορώ.
Και θα σας το πω μόνο μια φορά. Η μπηχτές και οι πλάγιες ερωτήσεις δε με αφορούν, οπως δε με αφορά και η μάσκα που φοράτε.
Επειδή στρέψατε αλλού τα βέλη σας νομίζατε σας ξεχασα; Ότι θα έκανα σαν να μη συνέβη τίποτα για να με ξεχασετε εσείς; Οχι φυσικά. Θέλω να δω το πραγματικό σας πρόσωπο. Αν έχετε φυσικά το θάρρος για κάτι τέτοιο.
Θα σας δώσω λοιπόν άλλη μία ευκαιρία. Τι ΑΚΡΙΒΩΣ είναι αυτό που έχετε στο μυαλό σας, και θέλετε να με ρωτήσετε, Κε
medicine Seller; Αποσαφηνίστε παρακαλώ την ερωτηση σας. Ισως τελικά, όσο αντιφατικό και αν ακούγεται, εγώ να μάθω περισσότερα μέσα από αυτήν, από ότι εσείς.