Μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Σύνδεση 

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Φωτογραφία

Η νύχτα πέφτει στην .aNiMe//GR town: The Nightmare Before (And After) Christmas

• Κλειδωμένο Θέμα Αυτό το θέμα είναι κλειδωμένο
478 replies to this topic

#136 Babba

Babba

AWMN member!

• Members
  • 548 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 05 Δεκέμβριος 2011 - 15:47

Δημοσιευμένη  εικόνα
Oliver Poplan

Κύριοι και θεϊκά πλάσματα, παραλογίζεστε.
Ο Aiyori Aoshi(kai) έδωσε πολύ σωστά τη σειρά των ψήφων.
Η ψήφος μου δόθηκε σε ένα αρκετά κρίσιμο σημείο.
Οι κατηγορίες κατά του δολοφόνου είχαν καταλαγιάσει και είχε αρχίσει να δημιουργείτε ρεύμα κατά τις shiro, με τάση να σωθεί ο squalo.
Το σημαντικότερο όμως, αν είχα στραφεί προς τη shiro, τώρα ο δολοφόνος squallo θα ήταν ζωντανός!
Θα αρκούσε απλώς να αλλάξει κι αυτός την ψήφο του προς τη shiro και θα ζούσε!
Ακόμα κι αν ο Count Of Monte Cristo τον ψήφιζε αργότερα (που η δική μου επιχειρηματολογία ήταν που τον έπεισε, άρα αμφιβάλλω) και πάλι θα πηγαίναμε στο 7-7, τον απόλυτο διχασμό και θα μπορούσε να τη γλιτώσει χωρίς να ανοίξει μύτη. Κανένας δε θα τον κατηγορούσε και κανένας δε θα με υποπτευόταν.
Ίσως μάλιστα να πρόλαβα έναν δολοφόνο από το να κάνει ακριβώς αυτό με το timing που λέτε.

Εμένα μου φαίνεται αρκετά ύποπτο να αναζητούμε δολοφόνους μεταξύ των 8, γιατί πολύ απλά, ένας από αυτούς αρκούσε να αλλάξει την ψήφο του (ή να μην τη δώσει εκεί) και να σώσει τον συνένοχό του!!

Θα κρατήσω μια επιφύλαξη για τον Void, που ψήφισε νωρίς και δημιούργησε το ρεύμα κι αν άλλαζε γνώμη σίγουρα θα ήταν ο επόμενος στόχος.

Κοιτάμε σε λάθος μέρος.
Ο God με την μέχρι τώρα επιχειρηματολογία του δε με πείθει πως σκέφτεται ιδιαίτερα έξυπνα, όμως από τον Black Jack(Tenshi) που δείχνει να το έχει φιλοσοφήσει, περίμενα σωστότερη λογική από το 2(!) δολοφόνοι μεταξύ των κατηγόρων σε μια αναμέτρηση που με μία και μόνο ψήφο θα έγερνε ανάποδα! Η δική μου εμπειρία λέει ακριβώς το ανάποδο από εκείνον, και μην ξεχνάτε πως είμαι μια κινητή συλλογή εμπειριών ζωής!

Χάρη σε όλο αυτό το πανηγύρι, ο Black jack κατάφερε να μου αποσπάσει την προσοχή από τον Satou Tatsuhiro(matassos), την Emiru Ikuno(Lord Leon), Mugen(Flameking1), Neuro Nougami(Dorothy2345) και κάμποσους ακόμα με τους οποίους ήθελα να μιλήσουμε σήμερα. Saber, κούκλα, πώς είσαι σήμερα;

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από Babba: 05 Δεκέμβριος 2011 - 15:56

Χωρίς Παλέρμο,

δεν έχει υπογραφή.

#137 Kai

Kai

Fluent in sarcasm

• Review Team
  • 2.725 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 05 Δεκέμβριος 2011 - 15:54

Aiyori Aoshi

Δημοσιευμένη  εικόνα

Διασκεδαστικό σας βρίσκω κύριε Jack Simon. Όταν αφήνεται να εννοηθεί ότι έγιναν δύο απόπειρες δολοφονίας από τον ίδιο τον Πρίγκιπα, από τις οποίες η μία απέτυχε, είναι προφανέστατο ότι υπήρχαν δύο περιπτώσεις. Ή το θύμα το έφαγαν οι δολοφόνοι ή κάποιος άλλος. Εσείς ήσασταν από τους πρώτους που θέλησαν να περάσουν την ιδέα ότι το θύμα ήταν των δολοφόνων. Αναρωτιέμαι οπότε ποιος είναι αυτός που προσπαθεί να στρέψει τις κατηγορίες αλλού.

Διακρίνω μια ανησυχία ή έχετε μείνει στην λογική του δημοτικού κύριε Jack Simon (Blacker_Than_Dark), "σας ψηφίζω επειδή με ψηφίσατε" δηλαδή. Το άγχος οδηγεί σε πολλές λάθος απαντήσεις.

ySss0UF.jpg

#138 Tenshi

Tenshi

Murciélago

• Members
  • 1.256 Δημοσιεύσεις:
  • LocationEl Salonica

Καταχωρήθηκε 05 Δεκέμβριος 2011 - 16:03

Black Jack

Δημοσιευμένη  εικόνα

Παρερμηνεύσατε τα λόγια μου. Κύριε Aiyori Aoshi ποτέ δεν είπα ότι τους βάζω με ΣΕΙΡΑ στη λίστα μου. Τα ονόματα που αναφέρω δεν είναι με τη σειρά που ξεκίνησαν οι ψήφοι.

Oliver Poplan Δεν έγινε τίποτα απ'όλα αυτά που λέτε. Αφήστε τα ΑΝ γινόταν αυτό, ΑΝ γινόταν το άλλο. Δεν έγινε τίποτα από όλα αυτά γιατί πολύ απλά δεν είχαν χρόνο να σκεφτούν λογικά. Όταν πλησιάζει η ώρα σου, το μυαλό σου και το σώμα σου παίζουν παιχνίδια. Χάνεις τα λογικά σου, αγχώνεσαι και πελαγώνεις. Αν αυτά δεν σας αρκούν ως αιτιολόγηση φέρνετε τον εαυτό σας σε δύσκολη θέση.

Σε αυτό το σημείο να σας διορθώσω :

Εμένα μου φαίνεται αρκετά ύποπτο να αναζητούμε δολοφόνους μεταξύ των 8, γιατί πολύ απλά, ένας από αυτούς αρκούσε να αλλάξει την ψήφο του (ή να μην τη δώσει εκεί) και να σώσει τον συνένοχό του!!

Θα κρατήσω μια επιφύλαξη για τον Void, που ψήφισε νωρίς και δημιούργησε το ρεύμα κι αν άλλαζε γνώμη σίγουρα θα ήταν ο επόμενος στόχος.

Κοιτάμε σε λάθος μέρος.
Ο God με την μέχρι τώρα επιχειρηματολογία του δε με πείθει πως σκέφτεται ιδιαίτερα έξυπνα, όμως από τον Black Jack(Tenshi) που δείχνει να το έχει φιλοσοφήσει, περίμενα σωστότερη λογική από το 2(!) δολοφόνοι μεταξύ των κατηγόρων σε μια αναμέτρηση που με μία και μόνο ψήφο θα έγερνε ανάποδα!

Δεν είπα ποτέ ότι είναι 2 δολοφόνοι εκει μέσα. Είπα τουλάχιστον 2. Εκτός και αν δεν ξέρετε τη σημασία της λέξης. Ο έμπειρε Poplan...

Έχω δώσει τον Όρκο του Ιπποκράτη, να σώζω τις ανθρώπινες ζωές και όχι να τις αφαιρώ, όπως προανέφερα.

Σε λίγες ώρες θα έχω τελειώσει και με την νεκροψία του Kabamaru.

Κρατάω ακόμα σαν ένοχο τον Monte Christo.

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από Tenshi: 05 Δεκέμβριος 2011 - 16:08

Tiger-stock-blog-header.jpg

#139 Night Wizard Seal

Night Wizard Seal

名前のない怪物

• Review Team
  • 2.153 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 05 Δεκέμβριος 2011 - 16:08

Medicine Seller (薬売り)

Δημοσιευμένη  εικόνα

Μέσα σε τόσο λίγο χρόνο το παιχνίδι απέκτησε τόσο ενδιαφέρον. Αποφάσισα να παρέμβω πάραυτα, όμως.

Δημοσιευμένη  εικόνα

Κύριε God, καταλαβαίνω το σκεπτικό σας. Αλλά γιατί πρέπει να εθελοτυφλούμε για τους υποψήφιους που κατηγόρησαν τον αποθανόντα Kabamaru; Θεωρώ πως κι αυτοί είναι ένα κλειδί για την υπόθεση.

Μεταξύ των Shiro(Sakura!!!) και Superbi Squalo(Fallen_Angel_Itachi) που έχουν τραβήξει τις υποψίες των υπολοίπων, σίγουρα γέρνω προς τον δεύτερο. Περίμενα να αγωνιστεί με πάθος για να αποδείξει την αθωότητά του και αντ' αυτού, κάθεται και παρακολουθεί τις συζητήσεις σε μια γωνίτσα. Δε νομίζω πως είναι του χαρακτήρα του, οπότε δεν αποκλείεται καθόλου να είναι δολοφόνος, να έχει συνεργούς, και αυτοί να τον έχουν δασκαλέψει να κάτσει φρόνιμα μπας και ξεχαστεί. Αν έχω δίκιο, τότε σίγουρα κάποιοι από τους συνεργάτες του κρύβονται πίσω από τις επιθέσεις σε kapamaru και shiro, και σίγουρα οι κατήγοροι εναντίον του θα έχουν την προσοχή μου στις επόμενες επιλογές τους. Μα είναι δυνατόν να εγκατέλειψε τόσο εύκολα ο Superbi Squalo(Fallen_Angel_Itachi) και να αποδέχθηκε, απογοητευμένος, την ήττα του;

Όπως βλέπετε το δοθέν post μπορεί να διαβασθεί με δύο διαφορετικούς τρόπους. Εκ πρώτης όψεως ο μεσιέ Oliver Poplan μπορεί να είναι ο δολοφόνος και να προσπαθεί να γλυτώσει από τις κατηγορίες, χρησιμοποιώντας δύο συμμάχους του για την επίτευξη αυτή, κατά τη γνώμη μου. Ο ένας αποδείχθηκε δολοφόνος. Ο άλλος;
Ομολογώ πως η διατύπωσή του για τις "υποψίες" είναι αρκετά ύποπτη.

Ισχυριστήκατε επίσης κύριε Poplan, ότι ο Kabamaru αθώος. Μια ακόμη διττή διατύπωση. Τωόντι αποδείχθηκε αθώος.

Παρ'όλα αυτά έχω αρκετές υποψίες.

Ο πρώτος μου κατήγορος, δηλαδή ο κύριος Black Jack, μου υπενθύμισε κάτι και άλλαξα γνώμη για τη μέχρι τώρα πορεία του.

Δημοσιευμένη  εικόνα

Spoiler:

Μεσιέ Poplan για κάποιο λόγο δε με πείθετε. Μήπως σας τρόμαξε η κατηγορία του κυρίου Black Jack; Νομίζω επίσης πως αποφεύγετε επιδεικτικά τις κατηγορίες του God.

Omosiroi~~! Καλή παραμονή κύριοι και... Εις το επανιδείν.

Δημοσιευμένη  εικόνα

84886513_zpsfd6f6e60.jpg

They sound like they are crying. Like wolves, howling for their dead masters.

#140 Blacker_than dark

Blacker_than dark

chaotic evil

• Members
  • 295 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 05 Δεκέμβριος 2011 - 16:22

jack simon

πιστεύω ότι έγινε κατανοητό από τα post μου ότι θεωρώ πως το θύμα το σκότωσαν οι δολοφόνοι. και επειδή συμφωνώ με την άποψη ότι οι δολοφόνοι θα μπορούσαν σχετικά εύκολα να στοχεύσουν κάποιον που δεν είναι δολοφόνος καθώς η ψηφοφορία ήταν αμφίρροπη μέχρι να στραφούν μερικοί στον superbi squalo(fallen angel itachi) κατά το τέλος. για αυτό και θεωρώ ότι κάποιος από αυτούς δεν είναι ένοχος, επομένως οι υποψίες μου στράφηκαν στα άτομα που ψηφισαν τον δολοφονημένο kabamaru. τώρα αν εσείς Aiyori Aoshi έχετε κάποιον άλλο υπόcη σας, η πιστεύεται ότι το θύμα δεν σκοτώθηκε από τους δολοφόνους γιατί δεν μας διαφωτίζετe?? και τι το ανόητο βρίσκετε στο να ψηφίζω κάποιον που θεωρώ ότι φέρεται ύποπτα??

#141 Babba

Babba

AWMN member!

• Members
  • 548 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 05 Δεκέμβριος 2011 - 16:27

Oliver Poplan

Κύριε Medicine Seller, η κατηγορία του κυρίου Black Jack(Τenshi) αποπροσανατολίζει τις έρευνές μας. Ηθελημένα ή όχι, δεν μπορώ να το γνωρίζω. Ωστόσο, βλέπω ότι επιμένει παρόλες τις εξηγήσεις μου και αγνοεί τα επιχειρήματά μου με το τι θα μπορούσα να κάνω αν ήμουν πράγματι δολοφόνος. Ή αν οποιοσδήποτε από τους 8 ήταν δολοφόνος.
Μιλά για ΑΝ και για παράλογες κινήσεις των τουλάχιστον 2(!) δολοφόνων που ψήφισαν τον δικό τους, ενώ δεν είχαν κανένα όφελος να το κάνουν, εξαιτίας του υποτιθέμενου πανικού τους; Ποιου πανικού;
Μια χαρά ήρεμα έγιναν όλες οι κατηγορίες και μάλιστα οι περισσότερες πριν τα μισά της ημέρας που μας πέρασε. Είναι δυνατόν να θεωρούμε πιθανότερο να είναι πανικόβλητοι οι δολοφόνοι και έκαναν τόσα τραγικά λάθη μαζεμένα, από το να πήραν μια απλή λογική απόφαση;
Ο squalo θα μπορούσε να σωθεί με μία και μόνο ψήφο ενός εκ των 8, μαζί με τη δική του! Γιατί να δώσει κανείς στόχο ψηφίζοντάς τον και γιατί να καταδικάσει τον δικό του δίχως όφελος;
Όσον αφορά τις κατηγορίες του God, απάντησα σαφέστατα. Με κατηγόρησε για ύποπτο timing, και του εξήγησα γιατί όχι μόνο δεν ήταν ύποπτο το timing μου, αλλά καθοριστικό, αφού οδήγησε στη σύλληψη του δολοφόνου σε μια περίοδο που όπως σωστά έγραψε, το κλίμα εναντίον του είχε αρχίσει να ηρεμεί.
Μήπως να ξαναδείτε τα λόγια μου, όπως και τα απίθανα επιχειρήματα του κυρίου Black Jack(Τenshi) που τα δικαιολογεί όλα αποδίδοντάς τα σε πανικό(!?!) και αλλεπάλληλα λάθη των δολοφόνων, και μάλιστα πολλών απ΄αυτούς;

Χωρίς Παλέρμο,

δεν έχει υπογραφή.

#142 Osama Bin Laden

Osama Bin Laden

Confused Earl

• Members
  • 846 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 05 Δεκέμβριος 2011 - 16:35

Κύριε God, καταλαβαίνω το σκεπτικό σας. Αλλά γιατί πρέπει να εθελοτυφλούμε για τους υποψήφιους που κατηγόρησαν τον αποθανόντα Kabamaru; Θεωρώ πως κι αυτοί είναι ένα κλειδί για την υπόθεση.

God

Δημοσιευμένη  εικόνα

Γιατί κυριε Πωλητή πιστεύω ότι, προς το παρόν τουλάχιστον, μπορούμε να βγάλουμε περισσότερα συμπεράσματα από την Υπόθεση Squalo, η οποία εμπλέκει έναν επαρκή αριθμό στοιχείων / υπόπτων παρά να κάνουμε εικασίες για την περίπτωση [COLOR="Blue"]Καπαμαρού. Δεν λέω σε καμία περίπτωση να την ξεχάσουμε, απλώς ότι πρέπει, προς το παρόν, να την θέσουμε δεύτερη στις προτεραιότητες μας. Η εικασία που έκανα αφορούσε κυρίως την Υπόθεση Squalo. Υπάρχουν ήδη κάποιοι που έχουν αρχίσει να ασχολούνται με τον θάνατο του, αλλά πιστεύω ότι δεν έχουμε επαρκή στοιχεία ακόμα για αυτόν.

Κύριε [COLOR="Red"]Poplan, όπως έχω ήδη αρκετές φορές αναφέρει, σας ψηφίζω γιατί προς το παρόν είστε ο περισσότερο ύποπτος από τη δική μου οπτική γωνία, χωρίς όμως το περισσότερο να είναι πολύ. Απλώς όπως και ο ίδιος είπατε, το timing σας ήταν κατάτι λίγο πιο πολύ από αθώα καθοριστικό. Μπορεί τελευταία στιγμή να το κάνατε σαν μία ύστατη απόπειρα να θέσετε τον εαυτό σας υπεράνω υποψίας. Αλλά όπως προανέφερα το περισσότερο, προς το παρόν, δεν είναι πολύ.

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από Osama Bin Laden: 05 Δεκέμβριος 2011 - 16:43

#143 Kamen Tantei Zura

Kamen Tantei Zura

Ore-sama

• Members
  • 837 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 05 Δεκέμβριος 2011 - 16:38

R Ichirou Tanaka

Δημοσιευμένη  εικόνα

Α, ναι, προσπάθεια να βρω δικαιολογία.
Κύριε Black Jack, σε άλλη περίπτωση θα θεωρούσα πολύ λογική την άποψή σας. Η λίστα όντως συμφέρει ιδιαίτερα τους δολοφόνους, αλλά και η σειρά με την οποία τους τοποθετήσατε. Όμως αναρωτιέμαι, γιατί να βασιζόμαστε τόσο πολύ σε αυτήν την λίστα; Ποιος λέει σε εμένα ότι εσείς απλά θέλετε απλά να αποφύγετε τις κατηγορίες που θα μπορούσαν να δημιουργηθούν εναντίον σας; Γιατί το να είναι τα περισσότερα άτομα από αυτά ύποπτα σας βολεύει ιδιαίτερα να κάνετε ανενόχλητοι την δουλειά σας και να βγάλετε αυτούς που εσείς επιθυμείτε. Εδώ έρχομαι στην άποψη του παράξενου μπλε πλάσματος -στρουμφάκι; :hmmm: . Γιατί οι δολοφόνοι να θυσιάσουν έναν από τους συνεργάτες τους;
Όσο για την σειρά των χαρακτήρων, κανένας δεν σας κατηγόρησε ότι ισχυριστήκατε ότι τα βάλατε με σειρά αλλά για το ότι τα βάλατε με την σειρά που σας βολεύει. Μπορεί κάποιοι να μην το προσέξουν αυτό και να τους πάρουν με την σειρά που τους βάλατε στις υποψίες τους. Γιατί να νιώσετε την ανάγκη να δικαιολογηθείτε κατευθείαν; Μήπως αγχωθήκατε; Ανα-αναρωτιέμαι μή-μήπως απλά θέ-θέλατε να τεκμηριώσατε την άποψή σας καλύτερη ή έγινε το παραπάνω =φεύγει βίδα=

=ψάχνει βίδα=

Δημοσιευμένη  εικόνα

Α ναι! Ο φοβερός fashionable R επίσης πρόσεξε.

Aizen Sosuke

Φαίνεται πως ο κύριος Oliver-Poplan έπεσε μέσα 100%.

Aizen Sosuke

Για τον Squabi και την θεωρία του Oliver Poplan θα περιμένω μια μέρα και ειδικότερα (και αν είμαι τυχερός) άλλη μια νύχτα για να βγάλω ένα συμπέρασμα.

Χμ; Χμ; Παρατηρώ μια αδυναμία. Και όμως η θεωρία για τον Squalo δεν δημιουργήθηκε από τον Oliver (Babba) αλλά από τον Void και τον Aiyori Aoshi. Μήπως απλά θέλετε να γυρίσετε τις κατηγορίες προς εκείνον; Χμ χμ. Οι κατηγορίες να γυρίσουν προς εκείνον. Παρόλα αυτά ούτε για τον κύριο Oliver μπορώ να ξέρω αν είναι αθώος. Μπορεί κάλλιστα με την εξυπνάδα του να είναι μέσα στους δολοφόνους. Σας θεωρώ ύποπτο κύριε Aizen (Black Kaiser). Σύμφωνα και με τις θεωρίες του Strumf, τις οποίες βρίσκω σωστές.

Πλάσμα με τα παράξενα μαλλιά (Night Wizard Seal) , τι σας υπενθύμισε ο γιατρός; Ότι ο κύριος Poplan δεν ξέρει την έννοια του τουλάχιστον; =γυρνάει το κεφάλι του γύρω γύρω = παρόλα αυτά η γνώμη και άλλων θα βοηθούσε και εμάς να καθοδηγηθούμε σαν άτομα που δεν γνωρίζουμε.

Ya~ Ya~

Aiyori Aoshi

έγιναν δύο απόπειρες δολοφονίας από τον ίδιο τον Πρίγκιπα, από τις οποίες η μία απέτυχε, είναι προφανέστατο ότι υπήρχαν δύο περιπτώσεις. Ή το θύμα το έφαγαν οι δολοφόνοι ή κάποιος άλλος. Εσείς ήσασταν από τους πρώτους που θέλησαν να περάσουν την ιδέα ότι το θύμα ήταν των δολοφόνων. Αναρωτιέμαι οπότε ποιος είναι αυτός που προσπαθεί να στρέψει τις κατηγορίες αλλού.

God

Με την παρούσα κατάσταση, θα συμφωνήσω με αυτους που θεωρούν ότι πιο ύποπτοι είναι αυτοί που κατηγορησαν τον
Superbi Squalo, παρά αυτοί που προσπάθησε να βοηθήσει. Με την ίδια λογική θεωρώ πιο ύποπτους τους Oliver Poplan και Count of Monte Christo, κυρίως γιατί άλλαζαν απόψεις αρκετά γρήγορα, καταλήγοντας με το ρεύμα, όμως. Ειδικά ο Oliver Poplan, άλλαξε την ψήφο του σε μια περίοδο που το ρεύμα κατά του Superbi Squalo είχε αρχίσει να ηρεμεί.

Δημοσιευμένη  εικόνα

Μόλις παρατήρησα και τα λεγόμενα του κύριου Simon. Αναρωτιέμαι αν γνωρίζεται ότι υπάρχει και ένας vigilante ανάμεσά μας. Το οποίο μάλιστα τόνισε και ο ίδιος ο Medicine Seller σε λεγόμενά του. Σίγουρη η κίνηση αυτή θα ήταν χαζή αλλά μήπως οι δολοφόνοι έπεσαν στο άτομο το οποίο προστάτεψε ο γιατρός; Και γι' αυτό με μανία προσπαθούν να βγάλουν συγκεκριμένα άτομα; Απλώς μπλοφάρουν; Ο R έχει μπερδευτεί. Όμως η λογική αυτή, σημαίνει ότι έχουμε και έναν γιατρό ο οποίος πραγματικά παρατηρεί τα γεγονότα.
Ο πρίγκιπας είπε ότι κάποιος διέφυγε. Ή από τον vigilante ή από τους δολοφόνους.
Γιατί υποστηρίζετε τόσο πολύ την άποψη ότι έφυγε από δολοφόνους;

Θυμός. Πολύ θυμός. Αυτό δεν είναι καλό για το στομάχι σας. Έφτιαξα ρύζι. Το ρύζι είναι καλό για την υγεία σας. Φάτε ρύζι!

A ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha!

Δημοσιευμένη  εικόνα

#144 Kai

Kai

Fluent in sarcasm

• Review Team
  • 2.725 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 05 Δεκέμβριος 2011 - 16:41

Aiyori Aoshi

Δημοσιευμένη  εικόνα

Σας διαφώτισα ήδη κύριε, με κάνετε και απαναλαμβάνομαι, δήλωσα ήδη πως δεν πιστεύω ότι το έκαναν οι δολοφόνοι. Ίσως ήσασταν πολύ αγχωμένος για να το καταλάβεται. *sighs* Το θέμα μου είναι ότι πιστεύετε τόσο πολύ ότι τον φόνο του Kabamaru το έκαναν οι δολοφόνοι. Όπως είπα είναι προφανέστατο πως δύο ήταν οι απόπειρες το βράδυ. Νομίζετε πως και τις δύο τις κάνανε οι δολοφόνοι ή αρνείστε απλά την ύπαρξη του δεύτερου, πιθανότατα πολίτη, που πήρε τον νόμο στα χέρια; Μήπως την αρνείστε επειδή δεν σας βολεύει;

Άποψή μου είναι πως οι δολοφόνοι δεν είχαν κανένα κέρδος να σκοτώσουν τον κύριο Kabamaru το βράδυ, επειδή αμφιβάλλω ότι τον άκουγε κανένας σοβαρά ή μάλλον πιστεύω ότι λίγοι τον παίρναν σοβαρά. Βγαίνετε όμως εσείς και λέτε ότι

jack simon

λοιπόν εγώ αρχικά υποπτεύομαι τρία άτομα, την shiro(sakura!!!) καθώς ήταν και ο το άτομο που ψηφίστηκε από τον δολοφονημένο,την emiru ikuno(lord leon) που ήταν κύριος υποκινητής του κινήματος εναντια στον δολοφονημένο, και τον Count Of Monte christo(kamui) του οποιου οι απόψεις μου φάνηκε ότι ακολουθούσαν το εκάστοτε ρεύμα που επικρατούσε. επομένως η ψήφος μου πάει στον Count Of Monte christo(kamui) μέχρι να συλλέξουμε επιπλέον πληροφορίες..

Με λίγα λόγια θέλετε να μας πείτε πως απ' όλους μας οι δολοφόνοι επέλεξαν να φάνε κάποιον που ΙΣΩΣ να κατηγόρησε έναν δολοφόνο, δηλαδή την Shiro (Sakura!!) και όχι κάποιον από αυτούς που κατηγόρησαν το σίγουρο δολοφόνο Squalo (Fallen_Angel_Itachi) και τους στέρησαν έναν δικό τους από τον πρώτο γύρο, μέσα στους οποίους υπάρχει πιθανότητα να βρίσκεται ένας επιθεωρητής. Ή μήπως μας λέτε πως η Shiro (Sakura!!) είναι σίγουρα δολοφόνος. Δεν σας είδα να τη ψηφίζετε. Αντίθετα σας είδα να μπαίνετε και ο ίδιος στο ρεύμα εναντίων του Κόμη, πράγμα για το οποίο τον κατηγορήσατε.

Δεν θεωρώ ανόητο να υποπτεύεστε ύποπτες κινήσεις κύριε, είσαστε εδώ για να έχετε αμφιβολίες τόσο για εμένα, όσο και για τους άλλους, δεν αρνήθηκα τίποτα. Θεωρώ ανόητο ότι κάποιος που σας κατηγόρησε με επιχείρημα έγινε αυτόματα ύποπτος για εσάς, κύριε Jack Simon (Blacker_than dark), ενώ σας προέβαλε τα επιχειρήματά του.

ySss0UF.jpg

#145 jimop24

jimop24

Vigilant of The United Mankind

• Members
  • 250 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 05 Δεκέμβριος 2011 - 16:46

Kirihito

Ενώ γενικά συμφωνώ με κάποιες απόψεις από τους παραπάνω που μίλησαν, θα κινηθώ σε διαφορετικά νερά απ'αυτούς. Μπορεί μεν κάποιοι να μου τραβούν την προσοχή,[Oliver Poplan(Babba) και Count of the Monte Christo(Kamui) ο οποίος όμως μπορώ να πω πως με έπεισε ότι δεν είναι ένοχος]παρ'όλ'αυτά όμως θα συνεχίσω να υποπτεύομαι την Shiro(Sakura!!), για τον εξής λόγο: Όπως θα θυμάστε το νεκρό τρολ ήταν αυτό που ξεκίνησε το ρεύμα προς αυτήν, και κατα σύμπτωση ήταν αυτό που βρέθηκε νεκρό...

8w32.jpg

#146 zoro77

zoro77

Anime Master

• Members
  • 1.600 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 05 Δεκέμβριος 2011 - 16:51

Ma Kensei
Δημοσιευμένη  εικόνα
παιδια καντε ενα διαλειμμα.
Spoiler:

Ikuno Emiru

από τα πολύ πρώτα chapters μαθαίνουμε ότι

Spoiler:

:angell:

2po6sfa_jpg.gif

#147 Kamen Tantei Zura

Kamen Tantei Zura

Ore-sama

• Members
  • 837 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 05 Δεκέμβριος 2011 - 16:51

Kirihito

Ενώ γενικά συμφωνώ με κάποιες απόψεις από τους παραπάνω που μίλησαν, θα κινηθώ σε διαφορετικά νερά απ'αυτούς. Μπορεί μεν κάποιοι να μου τραβούν την προσοχή,[Oliver Poplan(Babba) και Count of the Monte Christo(Kamui) ο οποίος όμως μπορώ να πω πως με έπεισε ότι δεν είναι ένοχος]παρ'όλ'αυτά όμως θα συνεχίσω να υποπτεύομαι την Shiro(Sakura!!), για τον εξής λόγο: Όπως θα θυμάστε το νεκρό τρολ ήταν αυτό που ξεκίνησε το ρεύμα προς αυτήν, και κατα σύμπτωση ήταν αυτό που βρέθηκε νεκρό...

R Ichirou Tanaka

Δημοσιευμένη  εικόνα

Πολύ ενδιαφέρουσα άποψη. Δηλαδή θεωρείτε ότι το έκανα οι δολοφόνοι; Δεν θα τους έφερνε σε δύσκολη θέση αν στοχεύανε κάποιον που στόχευε δολοφόνο; Ή θεωρείτε πως απλά θα στρέφανε το ρεύμα προς αυτήν ως πονηράδα; Ή μπορεί να είναι και ο vigilante η Shiro ώστε να απενοχοποιήσει τον εαυτό της; Ή μήπως δεν θα την βόλευε αυτό;
Πιστεύω ότι το άτομο το οποίο διέφυγε ήταν ένας από τη λίστα του Tenshi. Αυτό είναι το πιο λογικό παρά αυτό που γράψατε εσείς κύριε γιατρέ.

Παραμένω στον Aizen (Black Kaiser)

#148 Babba

Babba

AWMN member!

• Members
  • 548 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 05 Δεκέμβριος 2011 - 16:59

Απλώς όπως και ο ίδιος είπατε, το timing σας ήταν κατάτι λίγο πιο πολύ από αθώα καθοριστικό.

Δημοσιευμένη  εικόνα
Oliver Poplan

Ειλικρινά God, δεν την καταλαβαίνω την λογική σας. Ίσως είμαι υπερβολικά θνητός και ανεπαρκής να σας καταλάβω. Με θεωρείτε ύποπτο επειδή η ψήφος μου ήταν καθοριστική στο να πιάσουμε έναν δολοφόνο;
Ο Medicine Seller με θεωρεί ύποπτο επειδή είχα δίκιο για την αθωότητα του kapamaru και την ενοχή του squalo!;!
Ο δε Black Jack(Tenshi) με κατηγορεί διότι οι δολοφόνοι λέει, στους οποίους είμαι κι εγώ σύμφωνα με τα λεγόμενά του, πάνω στον πανικό μας, κάναμε μια μυστική συμφωνία να φαγωθούμε μεταξύ μας με το καλημέρα, μπας και κάποια στιγμή αργότερα αυτό μας χρειαστεί... Και μάλιστα, όχι ένας εγώ κι ένας ο squallo, αλλά τουλάχιστον 2 πέραν του νεκρού!

Σοβαρά τώρα, θεωρείται πιο πιθανό να ισχύει κάτι από αυτά, από το να είναι δολοφόνος ο Black Jack(Tenshi), ο οποίος με το καλημέρα στρέφει εντέχνως τη συζήτηση προς τους 8 με τη μεγαλύτερη πιθανότητα να είναι αθώοι, αντί για τις ύποπτες φάτσες της χτεσινής μέρας;

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από Babba: 05 Δεκέμβριος 2011 - 17:07
image added

Χωρίς Παλέρμο,

δεν έχει υπογραφή.

#149 Botsun

Botsun

Boss Tsundere

• Members
  • 1.240 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 05 Δεκέμβριος 2011 - 17:03

Excalibur (Junpei)

Excalibur,Excalibur!
From the united kingdom!
Im looking For Her!
Im Going To California!
Excalibur!

Δημοσιευμένη  εικόνα

Ηλίθιοι κι ανίκανοι,τα χέρια σας βάφτηκαν με το αίμα του αθώου Kabamaru (LEGNEREDNAV)!
Το ζήτημα όμως,που θα πρέπει να μας απασχολήσει στην παρούσα φάση,είναι ποιοι θα ήθελαν τον
Kabamaru (LEGNEREDNAV) νεκρό. Ποιους ενόχλησε με την στάση του ή καλύτερα,ποιους ενόχλησε με την ψήφο του.
Μήπως αθελά του,μέσα στην αποτυχημένη τρολιά που τον διακατείχε χτύπησε κάποιο νεύρο,στοχοποιώντας κάποιον από τους δολοφόνους ;
Μπορεί.Αλλά για να δούμε τα παρακάτω απο αποσπάσματα:

Squalo Εισαι ο βασικος μου υποπτος και αυτο γιατι δεν σε συμπαθω:redcard2:
[....]
λοιπον παω να φαω μακαροναδα γιατι η σοβαροτητα φερνει πεινα...

το τραγουδακι σου ειναι απαισιο Shiro οταν το τραγουδουσες [...] τα πηρες στο κρανιο και τους δολοφονησες!

κατηγορησα την Shiro που τριγυρναει τα βραδια και κοιταει απο κλειδαροτρυπες! σου φανηκε υποπτη η κατηγορια μου και δεν σου φανηκε υποπτο οτι με κατηγορησαν για την μακαροναδα?

και εγω πιστευω οτι επιτηδες μας ειπες οτι τριγυρνουσες την νυχτα κλπ ελπιζοντας πως οι αλλοι θα σκεφθουν αν η Shiro ηταν [....] εσυ η ιδια μας ειπες τι τραγουδουσες χθες...

απο ποτε ειμαι troll?:mador2:
επειδη κατηγορησα την Shiro και ειπα κακο το τραγουδι της?

Δημοσιευμένη  εικόνα

Άρα,κυρίες και κύριοι,μήπως η δεσποινίδα Shiro(Sakura!!),μας χρωστά κάποιες εξηγήσεις ;

Δημοσιευμένη  εικόνα

#150 Tenshi

Tenshi

Murciélago

• Members
  • 1.256 Δημοσιεύσεις:
  • LocationEl Salonica

Καταχωρήθηκε 05 Δεκέμβριος 2011 - 17:04

Black Jack

Όσων τα ονόματα είναι στη λίστα έχουν αρχίσει και πανικοβάλλονται. Σκοτώστε με λοιπόν να τελειώνετε.
Τι περιμένετε λοιπόν?

• Αν δεν πεθάνω τώρα, θα πεθάνω σίγουρα το βράδυ.
Ήδη κάποιοι έχουν αρχίσει να φοβούνται τα λεγόμενα μου.
  • Αν πεθάνω το βράδυ σίγουρα είναι κάποια άτομα τα οποία έχω σαν ύποπτους (οι δολοφόνοι).
  • Αν πάλι δεν πεθάνω και με αφήσουν να ζήσω, θα το κάνουν ώστε να πάνε οι υποψίες πάνω μου.

Όπως και να έχει είναι μονόδρομος για τους δολοφόνους.

Δεν έχω να κρύψω τίποτα. Κάντε ότι θέλετε!

Monte Christo, Oliver Poplan, R Ichirou Tanaka

έχουν αρχίσει ήδη να δημιουργούν μια εχθρικότατη προς το άτομο μου, είτε άμεσα, είτε έμμεσα.
Πιστεύω να το βλέπετε όλοι σας. Έτσι δημιουργούνται τα κύματα κατηγορίας.

Tiger-stock-blog-header.jpg