Aizen Sosuke
Ενδιαφέρουσα συζήτηση. Έχω να προσθέσω και εγώ κατι ενδιαφέρον.
Σήμερα, κοίταξα λίγο πάλι την ροή της ψηφοφορίας και όχι μόνο τα αποτελέσματα. Επειδή ΕΓΩ ήμουν ο πρώτος που ανέφερε για το περίεργο τάιμινγκ, έχω να πω πως εχθές (μιας και ήταν μία την νύκτα) δεν έλαβα υπόψη το γεγονός πως ο κόμης
Monte Cristo είχε ψηφίσει τον God (Οsama) πιο πριν και πως όντως το αποτέλεσμα μέχρι ΚΑΙ την ώρα της ψήφου του ήταν ακόμα κρίσιμο. ΝΑΙ δεν στέκει επομένως η κατηγορία μου και μέχρι νεωτέρας την αποσύρω. Η μοναδική μου έγνοια είναι πως αν είναι και ο wanna-be God(Οsama) δολοφόνος τότε υπάρχει μια περίπτωση ο κόμης απλά να αναγκάστηκε να διαλέξει τον
Squalo ντύνοντας την κίνηση του αυτή ως "κρίσιμη ψήφος ενάντια στον δολοφόνο". Παρατραβηγμένο και αν ισχύει αυτό είναι masterplan αλλά συγκεντρώνει λίγες πιθανότητες. Γι' αυτό κόμη μου μην νομίζετε ό,τι σας αθωώνω κιόλας. Μην αναφέρω πως δεν μου αρέσει καθόλου η λογική "ας σκοτώσουμε αυτούς που υπεράσπισε ο
Squalo για να είμαστε σίγουροι".
Ωστόσο, είναι περίεργο πως κατευθείαν κάμποσα άτομα (
jack simon και
Black Jack) "με ακολούθησαν" δίχως να ελέγξουν πρώτα αν ό,τι είπα ήταν ορθό ή και εκείνοι τυχαία έκαναν το ίδιο λάθος με εμένα; Και πως επίσης δεν είναι περίεργο που ένας τους κατηγορεί τον
Babba ο οποίος ΑΥΤΟΣ έδωσε ουσιαστικά την πιο κρίσιμη ψήφο προσέχοντας μια λεπτομέρεια η οποία ενδέχεται να είναι σωστή. Είναι τυχαίο που ο Squalo είχε "εξαφανιστεί" και εμφανίστηκε όταν πόσταρε ο συγκεκριμένος κύριος; Ξαναδιαβάστε λίγο το συγκεκριμένο σημείο.
Κύριε
R Ichirou Tanaka. Θα μπορούσατε να διευκρινίσετε τι είδους "αδυναμία" βρίσκετε; Εγώ βρίσκω "αδυναμία" στην δικαιολόγηση της κατηγορίας σας.
// Kai, όντως έχεις δίκιο με το κείμενο αλλά δεν είχαμε συμφωνήσει πριν το παιχνίδι πως αν σκοτώσει ο εκδικητής θα το μαθαίναμε όλοι + το θύμα; Επομένως υπάρχει περίπτωση ο γιατρός να έσωσε το θύμα του vigilante και να σκότωσαν οι δολοφόνοι τον Kampamarou και ο TP να εννοεί αυτό; Πρέπει να ξεκαθαριστεί από τον ΤP το bolded σημείο.