Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo

Η νύχτα πέφτει στην .aNiMe//GR town: The Nightmare Before (And After) Christmas

• This topic is locked This topic is locked
478 replies to this topic

#151 Night Wizard Seal

Night Wizard Seal

名前のない怪物

• Review Team
  • 2,153 posts

Posted 05 December 2011 - 17:14

薬売り(Medicine Seller)

Posted Image

Ενδιαφέρουσα άποψη Mr. R.I. Tanaka. Με την ίδια λογική που ψηφίζετε τον Aizen, δεν μπορούμε να ψηφίσουμε τον Poplan; Ένας λόγος παραπάνω θα έλεγα εγώ και ευχαριστώ για το στοιχείο.

Αυτό που μου υπενθύμισε ο γιατρός είναι τα λεγόμενα του Count Monte Cristo, τα οποία τον κάνουν ύποπτο και δεν καθιστούν κατ'ανάγκη τον Black Jack ένοχο. Μπορεί και να είναι. Μπορεί να είναι κάτι πιο περίπλοκο.

Κύριε Poplan, εξαίσια, όμως εγώ δεν ανέφερα ποτέ μου κάτι που έχει άμεση σχέση με το θάνατο του Squalo. Αλλά βιάζεστε και παρερμηνεύετε τα λόγια μου. Οι απαντήσεις σας είπα έχουν διττή σημασία. Ο κύριος λόγος μου που σας κατηγορώ δεν είναι το ότι υποδείξατε την αθωότητα του Kabamaru. Κι εγώ υποθετικά μιλώ και μπορεί να είμαι θύμα πλάνης...

Posted Image

Ακόμα όμως δυσκολεύομαι να πιστέψω ορισμένα πράγματα. Ας δηλώσω ότι η Ikuno Emiru και η Shiro είναι ακόμα ύποπτες για μένα.

My, my~! The air is very tense.

Εις το επανιδείν.
Posted Image

84886513_zpsfd6f6e60.jpg

They sound like they are crying. Like wolves, howling for their dead masters.

#152 Black Kaiser

Black Kaiser

You are part of my plan

• Members
  • 1,292 posts

Posted 05 December 2011 - 17:24

Aizen Sosuke

Posted Image

Ενδιαφέρουσα συζήτηση. Έχω να προσθέσω και εγώ κατι ενδιαφέρον.

Σήμερα, κοίταξα λίγο πάλι την ροή της ψηφοφορίας και όχι μόνο τα αποτελέσματα. Επειδή ΕΓΩ ήμουν ο πρώτος που ανέφερε για το περίεργο τάιμινγκ, έχω να πω πως εχθές (μιας και ήταν μία την νύκτα) δεν έλαβα υπόψη το γεγονός πως ο κόμης Monte Cristo είχε ψηφίσει τον God (Οsama) πιο πριν και πως όντως το αποτέλεσμα μέχρι ΚΑΙ την ώρα της ψήφου του ήταν ακόμα κρίσιμο. ΝΑΙ δεν στέκει επομένως η κατηγορία μου και μέχρι νεωτέρας την αποσύρω. Η μοναδική μου έγνοια είναι πως αν είναι και ο wanna-be God(Οsama) δολοφόνος τότε υπάρχει μια περίπτωση ο κόμης απλά να αναγκάστηκε να διαλέξει τον Squalo ντύνοντας την κίνηση του αυτή ως "κρίσιμη ψήφος ενάντια στον δολοφόνο". Παρατραβηγμένο και αν ισχύει αυτό είναι masterplan αλλά συγκεντρώνει λίγες πιθανότητες. Γι' αυτό κόμη μου μην νομίζετε ό,τι σας αθωώνω κιόλας. Μην αναφέρω πως δεν μου αρέσει καθόλου η λογική "ας σκοτώσουμε αυτούς που υπεράσπισε ο Squalo για να είμαστε σίγουροι".

Ωστόσο, είναι περίεργο πως κατευθείαν κάμποσα άτομα (jack simon και Black Jack) "με ακολούθησαν" δίχως να ελέγξουν πρώτα αν ό,τι είπα ήταν ορθό ή και εκείνοι τυχαία έκαναν το ίδιο λάθος με εμένα; Και πως επίσης δεν είναι περίεργο που ένας τους κατηγορεί τον Babba ο οποίος ΑΥΤΟΣ έδωσε ουσιαστικά την πιο κρίσιμη ψήφο προσέχοντας μια λεπτομέρεια η οποία ενδέχεται να είναι σωστή. Είναι τυχαίο που ο Squalo είχε "εξαφανιστεί" και εμφανίστηκε όταν πόσταρε ο συγκεκριμένος κύριος; Ξαναδιαβάστε λίγο το συγκεκριμένο σημείο.

Κύριε R Ichirou Tanaka. Θα μπορούσατε να διευκρινίσετε τι είδους "αδυναμία" βρίσκετε; Εγώ βρίσκω "αδυναμία" στην δικαιολόγηση της κατηγορίας σας.

// Kai, όντως έχεις δίκιο με το κείμενο αλλά δεν είχαμε συμφωνήσει πριν το παιχνίδι πως αν σκοτώσει ο εκδικητής θα το μαθαίναμε όλοι + το θύμα; Επομένως υπάρχει περίπτωση ο γιατρός να έσωσε το θύμα του vigilante και να σκότωσαν οι δολοφόνοι τον
Kampamarou και ο TP να εννοεί αυτό; Πρέπει να ξεκαθαριστεί από τον ΤP το bolded σημείο.

#153 Osama Bin Laden

Osama Bin Laden

Confused Earl

• Members
  • 844 posts

Posted 05 December 2011 - 17:24

Oliver Poplan

Ειλικρινά God, δεν την καταλαβαίνω την λογική σας. Ίσως είμαι υπερβολικά θνητός και ανεπαρκής να σας καταλάβω.

God

Posted Image

Κύριε Poplan, θα επαναλάβω για τρίτη φορά τα λεγόμενά μου. Σας θεωρώ ύποπτο, αλλά όχι καθοριστικά και αμετάκλειτα ύποπτο (όπως και με την περίπτωση του Κόμη Χ (Χ από ΜοντεΧρίστος :P)). Επίσης, ήμουν από τους πρώτους που είπα ότι πρέπει να κοιτάξουμε πέρα από τους οκτώ και ενίσχυσα αρκετά την λογική μου με επιχειρήματα. Συμφωνώ με τον κύριο Black Jack σε κάποια θέματα, αλλά όπως έχω δηλώσει, θεωρώ κοντόφθαλμη την λογική του περί "οκτώ και τίποτα παραπάνω". Δεν έχει να κάνει με μυαλό ή ανεπάρκεια ή θνησιμότητα. Απλώς ακολουθούμε διαφορετική διαδικασία σκέψης.

Πάντως, μπορώ να πω, ότι τόσο η δική σας εμμονή, όσο και η εμμονή του κύριου Black Jack, έχουν αρχίσει να μου κινούν την περιέργεια.

Edited by Osama Bin Laden, 05 December 2011 - 17:34.

#154 Kamen Tantei Zura

Kamen Tantei Zura

Ore-sama

• Members
  • 837 posts

Posted 05 December 2011 - 17:27

R Ichirou Tanaka

Black Jack.
Αναρωτιέμαι που βρίσκεται ο κύριος Aoshi τότε εφόσον ήδη σας ανέφερε.
Θα ήθελα να θέλω μια υπεράσπιση προς το άτομό μου. Εχθρικότητα; Μάλλον δεν γνωρίζετε καλά τον president. Δεν νομίζω ότι ήσασταν ο κύριος ύποπτος μου γιατρέ. Απλά τα λεγόμενά σας ήταν τόσο αδύναμα που σχολίασα. Κύριος ύποπτος είναι ο Aizen.

Αλλά γιατί να καταλήξετε να προσπαθήσετε να απενοχοποιήσετε τον εαυτό σας με τόσο υπερβολικό τρόπο; Μάλλον έτσι στρέφετε έτσι τα βλέμματα πάνω σας. Αν κάποιος είναι έξυπνος δεν θα κοιτάξει τα ονόματα που αναφέρατε αλλά εσάς τον ίδιο. Θεωρώ πάντως την πονηράδα σας άξια προσοχής. Να το παίξετε τόσο αθώος, για να μην σας προσέξουν. Γιατί απλά ο κύριος Oliver σας έφερε σε δύσκολη θέση. Περισσότερο όμως φέρνετε τον εαυτό σας σε δύσκολη θέση αν κάποιος το σκεφτεί με λογική. Και ως γνωστόν ο president διαθέτει την ευφυΐα. Πραγματικά σας συγχαίρω για τον τρόπο που επιλέξατε να θέσετε τον εαυτό σας σε μια ουδέτερη θέση. Παρόλα αυτά το κάνετε πάρα πολύ νωρίς. Έχετε έρθει σε δύσκολη θέση.
Μάλλον θα έπρεπε να σας προσέχει κανείς.

Αν βέβαια οι κατηγορίες γυρίσουν εναντίον μου, νομίζω ότι θα μείνετε άπραγος δυστυχώς.

Κύριε Aizen, εννοούσα ότι σπεύσατε να κατηγορήσετε τον Oliver κατηγορώντας τον ότι ήταν ο εκείνος που ξεκίνησε την θεωρία για τον Squalo ενώ δεν ήταν εκείνος και απλά συμφώνησε βρίσκοντας βάσιμες τις πληροφορίες. Και συμφώνησα και με τον κύριο Κόμη.

Medicine Seller, δεν αντιλέγω. Δεν πίστεψα ποτέ ότι ο κύριος Oliver είναι αθώος αλλά ούτε και δολοφόνος. Παραμένω ουδέτερος σε αυτό μέχρι να καταλάβω κάτι. Δυστυχώς μου είναι δύσκολο με όλη αυτή την ένταση. Και οι βίδες μου συνεχώς φεύγουν.

Ya~

Edited by Zura, 05 December 2011 - 17:32.

#155 Kai

Kai

Fluent in sarcasm

• Review Team
  • 2,725 posts

Posted 05 December 2011 - 17:29

Aiyori Aoshi

Posted Image

*sighs* Κύριε. Black Jack (Tenshi) είχα την αίσθηση πως περιβάλλομαι από 5χρονα μα μάλλον εσείς έχετε την αίσθηση πως περιβάλλεστε από 3χρονα και δεν μ' αρέσει να ρίχνουν τόσο τον δείχτη νοημοσύνης μου.

Black Jack

• Αν πεθάνω το βράδυ σίγουρα είναι κάποια άτομα τα οποία έχω σαν ύποπτους (οι δολοφόνοι).

Εδώ μας δείχνετε το αίσθημα αυτοθυσίας. Μα, ω, τι γλυκό.

Black Jack

• Αν πάλι δεν πεθάνω και με αφήσουν να ζήσω, θα το κάνουν ώστε να πάνε οι υποψίες πάνω μου.

Παρόλα αυτά, κρατάτε και μια πισινή σε περίπτωση που δεν βγείτε το βράδυ, ώστε να δείξετε το πόσο προκαλέσατε τους δολοφόνους. Τι περιμένετε; Μα φυσικά να θριαμβεύσετε την άλλη μέρα λέγοντας πως φοβήθηκαν να σας βγάλουν και αρκετοί να σας θεωρήσουν αυτόματα αθώο. Γιατί όμως να νιώσετε την ανάγκη να το κάνετε αυτό; Μήπως επειδή είσαστε δολοφόνος άρα το έχετε σίγουρο πως δεν θα βγείτε το βράδυ και σας είναι απαραίτητη η πισινή;

Κύριε Black Jack (Tenshi), δεν ξέρω αν πρέπει να σας χειροκροτήσω για τον τρόπο που προσπαθείτε να χειραγωγήσετε ή να γελάσω.

Παρόλα αυτά θα μείνω στον Jack Simon (Blacker_than dark).

ySss0UF.jpg

#156 BadBoy

BadBoy

Girls are so Troublesome....

• Members
  • 50 posts

Posted 05 December 2011 - 17:32

Gray Fullbuster (Badboy)

Spoiler:

Καλησπερα σας. Καταρχας θα ηθελα να απολογηθω για την μεχρι τωρα απουσια μου. Ημουν σε μια εξαιρετικα δυσκολη αποστολη και τωρα καταφερα να τα ξεμπερδεψω και να βρεθω εδω. Βλεπω πως εδω βρεθηκαν ομοφυλοφυλοι... Δολοφονοι... Σπιουνοι... Προβατα και δηθεν ντετεκτιβς.... Ισως θα επρεπε να φωναξω τον Elfman εδω να τους δειξει τον σωστο δρομο του αντρα αλλα μαλλον δεν μπορω.
Για να μπουμε στο ψητο τωρα:
Spoiler:

Ποιοι μπορει να ειναι οι δολοφονοι.... Ισως να μην εχει τοσο μεγαλη σημασια να τους βρουμε μαντευοντας... Μπορουμε να περιμενουμε να ερθουν να με σκοτωσουν και να βρουν την παγωμενη μοιρα τους... Αλλα αμα με ρωτατε ποιος πιστευω οτι ειναι ενας απο αυτους... Θα κανω την χαρη στον Black Jack (Tenshi), μιας και ο ιδιος στο τελευταιο ποστ φαινεται αρκετα σιγουρος οτι θελει να πεθανει ή οτι θα πεθανει ετσι και αλλιως, οποτε ας βγει μια ωρα αρχιτερα! Χωρια του οτι με το ξημερωμα βιαστηκε να απευθυνει κατηγοριες σε ενα σωρο ατομα. Μηπως ειναι οι μελλοντικοι στοχοι? Ή μηπως ψαχνει ανθρωπινες ασπιδες??

Για να σας αποκαλυψω ομως και ολες μου τις υποψιες, ριχνω και κλεφτες ματιες στον Lucifer (Mad_Hatter) o οποιος ακομα δεν εχει εμφανιστει... Εγω ειχα σημαντικο λογο. Αυτος? Μηπως απλα κρυβεται στις σκιες και σκοτωνει?

Spoiler:

*Like a boss*
J.A.P. Dan Anime & Cosplay Party 25-10-09--> Roronoa Zoro(One piece)
J.A.P. Dan Anime & Cosplay Party 6-12-09--> Spirit-Death Scythe(Soul Eater)
Sakura Syndrome Japan & Anime Party 11-12-09--> Abarai Renji(Bleach)
Sakura Syndrome Japan & Anime Party 5-2-010--> Ebisu(Naruto)
Sakura Syndrome Japan & Anime Party 23-4-010--> Roronoa Zoro(One piece)
Sakura Syndrome Japan & Anime Party 15-7-010--> Yamamoto Takeshi(in training clothes)& Yamamoto Takeshi(in costume) (Katekyo Hitman Reborn!)

#157 Babba

Babba

AWMN member!

• Members
  • 548 posts

Posted 05 December 2011 - 17:35

Oliver Poplan

Κύριε Medicine Seller, αδυνατώ να καταλάβω τον λόγο που με κατηγορείτε.
Είπατε πως δεν απάντησα στον God. Απάντησα, και μάλιστα θαρρώ πειστικά. Δίχως την παρέμβασή μου, ο squallo θα ζούσε και θα πέθαινε η shiro. Δεν είχα κανένα λόγο να τον ψηφίσω και να τον καταδικάσω με το καλημέρα, ενώ θα μπορούσα να τον σώσω δίχως να προκαλέσω υποψίες. Ακόμα κι αν δεν με ένοιαζε για εκείνον, θα ήταν πιο φρόνιμο να τον θυσιάσω αργότερα.

Κύριε God, οι κατηγορίες σας με βαραίνουν ακόμα.
Δεν έχω τσιράκια όπως είχε ο squllo για να κάτσω ήσυχος και να με σώσουν (ο λόγος που τον κατηγόρησα άλλωστε αυτός ήταν), οπότε θα παλέψω για το τομάρι μου με νύχια και με δόντια, πριν οι δολοφόνοι αποπροσανατολίσουν κι άλλους.
Ακριβώς αυτή η εμμονή του Black Jack(Tenshi) είναι που με κάνει να μην αφήνω κουβέντα του αναπάντητη. Μπορεί να κάνει απλώς λάθος και να επιμένει σ' αυτό με πείσμα, αλλά η λογική του προς τρίτους θα πρέπει να φαίνεται ότι έχει τεράστιες τρύπες!
Γιατί αλλιώς να στρέψει την προσοχή μας προς τους περισσότερο αθώους με μανία, όταν υπάρχουν τόσοι πιο ύποπτοι;

Edited by Babba, 05 December 2011 - 17:51.

Χωρίς Παλέρμο,

δεν έχει υπογραφή.

#158 Black Kaiser

Black Kaiser

You are part of my plan

• Members
  • 1,292 posts

Posted 05 December 2011 - 17:40

Aizen Sosuke

Κύριε R Ichirou Tanaka θα ήθελα πολύ να μου υποδείξετε το σημείο οπου "κατηγορώ" τον Paplan "ότι ήταν εκείνος που ξεκίνησε την θεωρία για τον Squalo". Θα θέλατε να ξαναδιαβάσετε λίγο πιο προσεκτικά (κατά προτίμηση αφού μαζέψετε όλες τις βίδες σας) και να δείτε ότι υποστήριξα πως ο κύριος Oliver ΕΚΡΙΝΕ την αποπομπή του Squalo. Όχι πως την ξεκίνησε αυτός.

Σας ευχαριστώ πάντως που με κατηγορείτε για την ευφυία μου και την πονηριά μου. Δεν είστε ο πρώτος αλλά κολακεύομαι.

#159 Kai

Kai

Fluent in sarcasm

• Review Team
  • 2,725 posts

Posted 05 December 2011 - 17:52

// Kai, όντως έχεις δίκιο με το κείμενο αλλά δεν είχαμε συμφωνήσει πριν το παιχνίδι πως αν σκοτώσει ο εκδικητής θα το μαθαίναμε όλοι + το θύμα; Επομένως υπάρχει περίπτωση ο γιατρός να έσωσε το θύμα του vigilante και να σκότωσαν οι δολοφόνοι τον
Kampamarou και ο TP να εννοεί αυτό; Πρέπει να ξεκαθαριστεί από τον ΤP το bolded σημείο.

Black Kaiser, μας και μου απευθύνθηκες με σημείωση, απαντάω κι εγώ έτσι. νομίζω πως το θέμα είχε αφεθεί στη κρίση του GM. Ο Tragic Prince δεν θα είχε λόγο να μπερδέψει έτσι τα πράγματα αν όντως δεν έγινε κάτι τέτοιο. Το θέμα μου δεν είναι ποιος έφαγε ποιον και ποιος προστάτεψε ποιον, είναι ότι κάποιοι προσπάθησαν να το στρέψουν εκεί που τους βόλευε. Είπα τι μου κίνησε την περιέργεια, είπα γιατί δεν πιστεύω ότι τον φάγανε οι δολοφόνοι, από εκεί και πέρα είναι δικαίωμα των υπολοίπων αν θα με ακούσουν ή όχι.

ySss0UF.jpg

#160 Kamen Tantei Zura

Kamen Tantei Zura

Ore-sama

• Members
  • 837 posts

Posted 05 December 2011 - 18:02

R Ichirou Tanaka

Aizen Sosuke

Κύριε R Ichirou Tanaka θα ήθελα πολύ να μου υποδείξετε το σημείο οπου "κατηγορώ" τον Paplan "ότι ήταν εκείνος που ξεκίνησε την θεωρία για τον Squalo". Θα θέλατε να ξαναδιαβάσετε λίγο πιο προσεκτικά (κατά προτίμηση αφού μαζέψετε όλες τις βίδες σας) και να δείτε ότι υποστήριξα πως ο κύριος Oliver ΕΚΡΙΝΕ την αποπομπή του Squalo. Όχι πως την ξεκίνησε αυτός.

Σας ευχαριστώ πάντως που με κατηγορείτε για την ευφυία μου και την πονηριά μου. Δεν είστε ο πρώτος αλλά κολακεύομαι.

Aizen Sosuke

Posted Image

Για τον Squabi και την θεωρία του Oliver Poplan θα περιμένω μια μέρα και ειδικότερα (και αν είμαι τυχερός) άλλη μια νύχτα για να βγάλω ένα συμπέρασμα.

Φαίνεται πως ο κύριος Oliver-Poplan έπεσε μέσα 100%.

Δεν νομίζω ότι είναι ο μόνος που ψήφισε τον Squalo κύριε Aizen. Και όπως μπορούμε να δούμε μάλλον ο Oliver απλά συμφώνησε με την κατηγορία που διατύπωσε αρχικά ο κύριος Aoshi και το απόλυτο ποστ του κύριου Void. Ya~ Χμ χμ.

Γιατί με έβαλες να τα ξαναψάξω; XD

Και δεν αντιλέγω στο ότι ίσως έκρινε την δολοφονία μαζί με τον Κόμη. Απλά θεώρησα σημαντικό να επισημάνω αυτό. Γι' αυτό και παραπάνω ουδέτερος για τον κύριο Oliver. Έχει αρκετά καλή επιχειρηματολογία σε σχέση με τον γιατρό που κάθε άλλο παρά επιχειρηματολογεί από ένα σημείο και μετά. Ο Κόμης μου φαίνεται αθώος προς το παρόν και οι θεωρίες του λογικές. Ya~

Με συγχωρείτε, δεν σας επαίνεσα καθόλου. Ίσα ίσα. Το άτομο που επαίνεσα κυριολεκτικά ήταν ο ίδιος μου ο εαυτός. Και για την πονηράδα του τον γιατρό Black Jack (Tenshiπου και σε αυτόν θα κατευθυνθώ, γιατί έχει πολλές αδυναμίες.
Τώρα μπορώ να σας επαινέσω γιατί είναι αλήθεια ότι με μπερδεύετε για το τι είστε αλλά ακόμη σας θεωρώ ύποπτο.

Για κάποιο λόγο νιώθω το κεφάλι μου χάλια. Ya~~~ Βίδες. Κεφάλι. Καλώδια. Βίδες. Ya-

#161 Hanzo

Hanzo

Relief Pitcher

• Members
  • 943 posts

Posted 05 December 2011 - 18:12

Hikaru Amane

Posted Image

............

Ζεν σωζεται ο Aizen Sosuke

..............

Τι ρε παιδια?

Posted Image

This is the sig I have prepared for myself and if you don't like it don't be rude about it.

#162 Black Kaiser

Black Kaiser

You are part of my plan

• Members
  • 1,292 posts

Posted 05 December 2011 - 18:12

Aizen Sosuke

Κύριε R Ichirou Tanaka σας είπα να μαζέψετε όλες τις βίδες σας πριν διαβάσετε. Η θεωρία που αναφέρομαι είναι αυτή εδώ πέρα:

Oliver Poplan
Περίμενα να αγωνιστεί με πάθος για να αποδείξει την αθωότητά του και αντ' αυτού, κάθεται και παρακολουθεί τις συζητήσεις σε μια γωνίτσα. Δε νομίζω πως είναι του χαρακτήρα του, οπότε δεν αποκλείεται καθόλου να είναι δολοφόνος, να έχει συνεργούς, και αυτοί να τον έχουν δασκαλέψει να κάτσει φρόνιμα μπας και ξεχαστεί. Αν έχω δίκιο, τότε σίγουρα κάποιοι από τους συνεργάτες του κρύβονται πίσω από τις επιθέσεις σε kapamaru και shiro, και σίγουρα οι κατήγοροι εναντίον του θα έχουν την προσοχή μου στις επόμενες επιλογές τους. Μα είναι δυνατόν να εγκατέλειψε τόσο εύκολα ο Superbi Squalo(Fallen_Angel_Itachi) και να αποδέχθηκε, απογοητευμένος, την ήττα του;

Και όντως. Εκεί που ο Squalo είναι ο πιο ομιλητικός από όλους ξαφνικά, "εξαφανίζεται".

Δηλαδή πρέπει να επαναλάβω πως δεν είπα ποτέ πως ο Babba είναι ο μοναδικός που ψήφισε τον Squalo αλλά εκέινος που ουσιαστικά τον "ξέθαψε"? Και φυσικά ήθελα να δώ αν όντως ο Squalo είναι δολοφόνος για να βγάλω ένα συμπέρασμα. Πιστεύω πως όλοι το κάναμε.
Κύριε R Ichirou Tanaka. Η κατηγορία δεν προκύπτει από πουθενά. Με το ζόρι δηλαδή να σας υποτευθώ;

//Με έκανες και μένα να ξεθάψω, ευχαριστημένος? :P

#163 Night Wizard Seal

Night Wizard Seal

名前のない怪物

• Review Team
  • 2,153 posts

Posted 05 December 2011 - 18:15

Medicine Seller 薬売り

Posted Image

Κύριε Poplan, θεωρώ πως ηθελημένα δε θέλετε να καταλάβετε αυτό που ισχυρίζομαι. Με την παρέμβασή σας προσθέσατε μια ψήφο για τον ήδη καταδικασμένο Squalo. Παραβλέψατε ωστόσο τη σημαντικότερη κατηγορία μου για σας. Είτε πέθαινε ο Squalo, είτε η Shiro, εσείς είχατε προστατέψει τη θέση σας. Θυμηθείτε.

Μεταξύ των Shiro(Sakura!!!) και Superbi Squalo(Fallen_Angel_Itachi) που έχουν τραβήξει τις υποψίες των υπολοίπων, σίγουρα γέρνω προς τον δεύτερο. Περίμενα να αγωνιστεί με πάθος για να αποδείξει την αθωότητά του και αντ' αυτού, κάθεται και παρακολουθεί τις συζητήσεις σε μια γωνίτσα. Δε νομίζω πως είναι του χαρακτήρα του, οπότε δεν αποκλείεται καθόλου να είναι δολοφόνος, να έχει συνεργούς, και αυτοί να τον έχουν δασκαλέψει να κάτσει φρόνιμα μπας και ξεχαστεί. Αν έχω δίκιο, τότε σίγουρα κάποιοι από τους συνεργάτες του κρύβονται πίσω από τις επιθέσεις σε kapamaru και shiro, και σίγουρα οι κατήγοροι εναντίον του θα έχουν την προσοχή μου στις επόμενες επιλογές τους. Μα είναι δυνατόν να εγκατέλειψε τόσο εύκολα ο Superbi Squalo(Fallen_Angel_Itachi) και να αποδέχθηκε, απογοητευμένος, την ήττα του;

Όπως βλέπετε το δοθέν post μπορεί να διαβασθεί με δύο διαφορετικούς τρόπους. Εκ πρώτης όψεως ο μεσιέ Oliver Poplan μπορεί να είναι ο δολοφόνος και να προσπαθεί να γλυτώσει από τις κατηγορίες, χρησιμοποιώντας δύο συμμάχους του για την επίτευξη αυτή, κατά τη γνώμη μου. Ο ένας αποδείχθηκε δολοφόνος. Ο άλλος;
Ομολογώ πως η διατύπωσή του για τις "υποψίες" είναι αρκετά ύποπτη.

Οπότε εγώ μπορώ να υποθέσω ότι σας ανακάλυψα(ενδεχομένως και άλλον ένα δολοφόνο) ή παρασύρθηκα από κάποιον.

Να υποθέσω ξανά πώς ποτέ δεν ψηφίσατε τον God ευθέως για να μην προκαλέσετε υποψίες, διότι σας ψήφισε, και να τον καθαρίσετε τη νύχτα;
Αλλιώς πάλι αποπλανήθηκα και είμαι θύμα κοροϊδίας.

Καημένε Tanaka. Μην πονοκεφαλιάζεις. Μου είσαι και συμπαθής.
Εις το επανιδείν.

Posted Image

84886513_zpsfd6f6e60.jpg

They sound like they are crying. Like wolves, howling for their dead masters.

#164 jimop24

jimop24

Vigilant of The United Mankind

• Members
  • 250 posts

Posted 05 December 2011 - 18:22

Kirihito

R Ichirou Tanaka

Posted Image

Πολύ ενδιαφέρουσα άποψη. Δηλαδή θεωρείτε ότι το έκανα οι δολοφόνοι; Δεν θα τους έφερνε σε δύσκολη θέση αν στοχεύανε κάποιον που στόχευε δολοφόνο; Ή θεωρείτε πως απλά θα στρέφανε το ρεύμα προς αυτήν ως πονηράδα; Ή μπορεί να είναι και ο vigilante η Shiro ώστε να απενοχοποιήσει τον εαυτό της; Ή μήπως δεν θα την βόλευε αυτό;
Πιστεύω ότι το άτομο το οποίο διέφυγε ήταν ένας από τη λίστα του Tenshi. Αυτό είναι το πιο λογικό παρά αυτό που γράψατε εσείς κύριε γιατρέ.

Παραμένω στον Aizen (Black Kaiser)

Ναι, θεωρώ ότι είναι πολύ πιθανό να το έκαναν οι δολοφόνοι, για τον απλούστατο λόγο που τόνισε και ο Excalibur(Junpei). Παρ'όλ'αυτά δεν αποκλείω την πιθανότητα να μην ισχύει κάτι τέτοιο και να μην τον έφαγαν οι δολοφόνοι τον Kabamaru, αλλά ο vigilante. Τώρα για το αν είναι ο vigilante η Shiro, προσωπικά πιστεύω πως όντως δεν θα την βόλευε ιδιαίτερα αυτό, καθώς θα τραβούσε τις υποψίες επάνω της.
Μένω στην αρχική θεωρία μου για την Shiro(Sakura!!) μέχρι να δω τι έχει να δηλώσει και η ίδια για τον εαυτό της

8w32.jpg

#165 Kamen Tantei Zura

Kamen Tantei Zura

Ore-sama

• Members
  • 837 posts

Posted 05 December 2011 - 18:23

Aizen Sosuke

Κύριε R Ichirou Tanaka σας είπα να μαζέψετε όλες τις βίδες σας πριν διαβάσετε. Η θεωρία που αναφέρομαι είναι αυτή εδώ πέρα:

Και όντως. Εκεί που ο Squalo είναι ο πιο ομιλητικός από όλους ξαφνικά, "εξαφανίζεται".

Δηλαδή πρέπει να επαναλάβω πως δεν είπα ποτέ πως ο Babba είναι ο μοναδικός που ψήφισε τον Squalo αλλά εκέινος που ουσιαστικά τον "ξέθαψε"? Και φυσικά ήθελα να δώ αν όντως ο Squalo είναι δολοφόνος για να βγάλω ένα συμπέρασμα. Πιστεύω πως όλοι το κάναμε.
Κύριε R Ichirou Tanaka. Η κατηγορία δεν προκύπτει από πουθενά. Με το ζόρι δηλαδή να σας υποτευθώ;

//Με έκανες και μένα να ξεθάψω, ευχαριστημένος? :P

R Ichirou Tanaka

Σε ευχαριστώ για την σημείωση. Η αλήθεια είναι ότι δεν είχα προσέξει ιδιαίτερα το συγκεκριμένο ποστ και με προσοχή. Όταν έγινε ομιλητικός ο κύριος Squalo όλοι σωπάσανε, αλλά δεν νομίζω ότι έδινε και το κίνητρο να του απαντήσουν. Απλά προσπαθούσε να δικαιολογηθεί χωρίς ιδιαίτερη επιχειρηματολογία. Μπορείτε να συνεχίζετε να το ψηφίζετε, άλλωστε απέχω από το συγκεκριμένο θέμα μιας και το να τον κατηγορήσω μου είναι σχετικά δύσκολο προς το παρόν.

Σας τόνισα ήδη ότι κατά κύριο λόγο συμφωνώ με τον Κόμη. Απλά πρόσθεσα κάτι το οποίο εγώ ο ίδιος υπέθεσα ότι κολλούσε. Ότι απλά τονίσατε εκείνον. Και προφανώς μου το εξηγήσατε. Γι' αυτό η ψήφος μου απομακρύνθηκε και από εσάς. Νομίζω ότι υπάρχουν μεγαλύτεροι ύποπτοι από εσάς όπως ο Γιατρός (Tenshi), ο οποίος προφανώς δεν τρώει ρύζι, ένας από αυτούς που ανέφεραν και στον προηγούμενο γύρο αλλά και κάποιοι που προς το παρόν δεν θα αναφέρω.

Μπορείτε να με υποπτευτείτε όσο θέλετε. Αλλά πραγματικά, δεν θα κερδίσετε κάτι και να με βγάλετε από το παιχνίδι, αν είστε αθώος δηλαδή. Ya~

Ευχαριστημένη θα έλεγα :P