Kuroko Tetsu

Σήμερα έχω αρκετούς υπόπτους .
Αν και την πρώτη μέρα δεν τον είχα καν στη λίστα με τους υπόπτους μου , σήμερα ο
Κόμης (Kamui) μου κίνησε λίγο τις υποψίες . Στην αρχή κυρίως για το θάνατο του
Kabamaru που έλεγαν οι άλλοι , αλλά μετά από αυτά που είπε ο
Aiyori Aoshi (Kai) αναθεώρησα λίγο . Επίσης μου φάνηκε περίεργο και που ο
Aizen Sosuke (Black Kaizer) άλλαξε την γνώμη του και έτρεξε να συμφωνήσει με τον
Κόμη (Kamui) όταν αυτός του είπε τα επιχειρήματα του . Ίσως δεν ήθελε να συνεχίσει άλλο αυτή την κόντρα ?
Επίσης μετά από αυτά που είπε ο
Aoshi , τα οποία βρίσκω σωστά σε ένα βαθμό και που κατηγόρησε τον
Jack Simon (Blacker_than dark) , αυτός ενώ προηγουμένως κατηγορούσε αρκετά τον
Κόμη έσπευσε αμέσως να αλλάξει ψήφο . Χωρίς κάποια σωστή δικαιολογία (για μένα) απλώς μόνο και μόνο για να δημιουργήσει ρεύμα ενάντια σε κάποιον που τον είχε καταλάβει ίσως ?
Τώρα όσο αφορά τους κύριους
Black Jack (Tenshi) και
Oliver Poplan (Babba) και οι 2 μου φαίνονται ύποπτοι . Ο Poplan επειδή προσπάθησε αρκετά να μας πείσει ότι τα άτομα που φήφισαν τον
Superbi Squalo (Fallen Angel Itachi) ήταν αθώα , ένα από τα οποία ήταν και ο ίδιος . Ο
Γιατρός επειδή προσπάθησε να μας παραπλανήσει (ίσως?) βάζοντας σε δικιά του σειρά τα άτομα που είχαν ψηφίσει τον
Superbi Squalo (Fallen Angel Itachi) αλλά κυρίως επειδή προσπάθησε να μας πείσει με μια λογική που δεν έστεκε (εκτός και αν κάνω λάθος) . Είπε ότι μέσα σε αυτά τα 8 άτομα ήταν
τουλάχιστον (το τόνισε και ο ίδιος) 2 δολοφόνοι . Για 1 δολοφόνο θα το δεχόμουν και θα μου φαινόταν και λογικό αλλά με τουλάχιστον 2 κάτι δε μας λες σωστά . Ο
Superbi Squalo (Fallen Angel Itachi) έφυγε με 8 ψήφους , ο
God (Osama Bin Laden) είχε 5 . Αν στα άτομα μου ψήφισαν τον
Superbi Squalo (Fallen Angel Itachi) ήταν τουλάχιστον άλλοι 2 δολοφόνοι τότε θα μπορούσαν να τον σώσουν άνετα . Απλά θα απέσυραν τις ψήφους τους , ο ένας θα ψήφιζε τον
God (Osama Bin Laden) και ο
Superbi Squalo (Fallen Angel Itachi) θα άλλαζε και αυτός την ψήφο του για να ψηφίσει τον
God (Osama Bin Laden) . Έτσι θα έφευγε ο
God (Osama Bin Laden) .
Η λογική σας γιατρέ στέκει μόνο αν και ο
God (Osama Bin Laden) (γι' αυτό και το πορτοκαλί ) είναι δολοφόνος και έπρεπε να αποφασίσουν μεταξύ τους ποιος θα βγει . Ο οποίος
God (Osama Bin Laden) παρεπιπτόντως σήμερα δεν είναι τόσο ομιλιτικός όσο χθες .
Όσο για την
Yukari Tanizaki (Zane) που με κατηγόρησε απλά πιστεύω ότι ζηλεύει τις μπασκετικές μου ικανότητες
*.
Ναι το ξέρω έβαλα πολλούς αλλά όλοι είναι ύποπτοι
*Όπου μπασκετικές ικανότητες=ικανότητες στο Tichu (έλα πες την αλήθεια ζηλεύεις που τα πάω καλύτερα στο τουρνουά
)