Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo

Η νύχτα πέφτει στην .aNiMe//GR town: The Nightmare Before (And After) Christmas

• This topic is locked This topic is locked
478 replies to this topic

#181 Lord Leon

Lord Leon

Immortal Esper

• Members
  • 740 posts

Posted 06 December 2011 - 01:03

Ikuno Emiru

Medicine Seller (薬売り)
Σας θεωρώ μια από τις υπόπτους. Δεν είναι ολοφάνερη η ερώτηση;

Εχεις αγχωθεί τόσο που ξέχασες να ψηφίσεις αυτόν που τόσο αγαπάς να ψηφίζεις χιχιχιχ!

Η απάντηση είναι ΟΧΙ! δεν είναι καν ερώτηση. Ειναι υπεκφυγή. Η υπεκφυγή αυτουνού που βλέπει παντού τρύπες εκτός από την ιστορία του black jack, που είναι σαν γραβιέρα. Ανιτθέτως κυνηγά μετά μανίας έναν απο τους βασικους κατηγορους του.

Εκτός αν προσπαθείτε να μπαλώσετε αυτά που κάνατε.

Ποια; γίνε πιο σαφής. Τι έκανα; παλι μισες κουβέντες;

Πιστεύετε ότι οι απειλές μετράνε στην κατάσταση που βρισκόμαστε;

Ναι. Γιατι ήδη αποδίδουν. Το προφανές:

Posted Image

Kufufufu!

Σου δίνω αλλη μια επιλογή. Αφου δε θες να μιλησεις καθαρά, θες να παιξουμε ένα μικρο αθώο παιχνιδακι;
:3

Ηikaru Amane(hanzo)

stasou%2520mygdala.jpg

#182 Fandom

Fandom

Anime Professional

• Members
  • 552 posts

Posted 06 December 2011 - 01:56

Kuroko Tetsu

Posted Image

Σήμερα έχω αρκετούς υπόπτους .

Αν και την πρώτη μέρα δεν τον είχα καν στη λίστα με τους υπόπτους μου , σήμερα ο Κόμης (Kamui) μου κίνησε λίγο τις υποψίες . Στην αρχή κυρίως για το θάνατο του Kabamaru που έλεγαν οι άλλοι , αλλά μετά από αυτά που είπε ο Aiyori Aoshi (Kai) αναθεώρησα λίγο . Επίσης μου φάνηκε περίεργο και που ο Aizen Sosuke (Black Kaizer) άλλαξε την γνώμη του και έτρεξε να συμφωνήσει με τον Κόμη (Kamui) όταν αυτός του είπε τα επιχειρήματα του . Ίσως δεν ήθελε να συνεχίσει άλλο αυτή την κόντρα ?

Επίσης μετά από αυτά που είπε ο Aoshi , τα οποία βρίσκω σωστά σε ένα βαθμό και που κατηγόρησε τον Jack Simon (Blacker_than dark) , αυτός ενώ προηγουμένως κατηγορούσε αρκετά τον Κόμη έσπευσε αμέσως να αλλάξει ψήφο . Χωρίς κάποια σωστή δικαιολογία (για μένα) απλώς μόνο και μόνο για να δημιουργήσει ρεύμα ενάντια σε κάποιον που τον είχε καταλάβει ίσως ?

Τώρα όσο αφορά τους κύριους Black Jack (Tenshi) και Oliver Poplan (Babba) και οι 2 μου φαίνονται ύποπτοι . Ο Poplan επειδή προσπάθησε αρκετά να μας πείσει ότι τα άτομα που φήφισαν τον Superbi Squalo (Fallen Angel Itachi) ήταν αθώα , ένα από τα οποία ήταν και ο ίδιος . Ο Γιατρός επειδή προσπάθησε να μας παραπλανήσει (ίσως?) βάζοντας σε δικιά του σειρά τα άτομα που είχαν ψηφίσει τον Superbi Squalo (Fallen Angel Itachi) αλλά κυρίως επειδή προσπάθησε να μας πείσει με μια λογική που δεν έστεκε (εκτός και αν κάνω λάθος) . Είπε ότι μέσα σε αυτά τα 8 άτομα ήταν τουλάχιστον (το τόνισε και ο ίδιος) 2 δολοφόνοι . Για 1 δολοφόνο θα το δεχόμουν και θα μου φαινόταν και λογικό αλλά με τουλάχιστον 2 κάτι δε μας λες σωστά . Ο Superbi Squalo (Fallen Angel Itachi) έφυγε με 8 ψήφους , ο God (Osama Bin Laden) είχε 5 . Αν στα άτομα μου ψήφισαν τον Superbi Squalo (Fallen Angel Itachi) ήταν τουλάχιστον άλλοι 2 δολοφόνοι τότε θα μπορούσαν να τον σώσουν άνετα . Απλά θα απέσυραν τις ψήφους τους , ο ένας θα ψήφιζε τον God (Osama Bin Laden) και ο Superbi Squalo (Fallen Angel Itachi) θα άλλαζε και αυτός την ψήφο του για να ψηφίσει τον God (Osama Bin Laden) . Έτσι θα έφευγε ο God (Osama Bin Laden) .

Η λογική σας γιατρέ στέκει μόνο αν και ο God (Osama Bin Laden) (γι' αυτό και το πορτοκαλί ) είναι δολοφόνος και έπρεπε να αποφασίσουν μεταξύ τους ποιος θα βγει . Ο οποίος God (Osama Bin Laden) παρεπιπτόντως σήμερα δεν είναι τόσο ομιλιτικός όσο χθες .

Όσο για την Yukari Tanizaki (Zane) που με κατηγόρησε απλά πιστεύω ότι ζηλεύει τις μπασκετικές μου ικανότητες*.

Ναι το ξέρω έβαλα πολλούς αλλά όλοι είναι ύποπτοι :hihi2:

*Όπου μπασκετικές ικανότητες=ικανότητες στο Tichu (έλα πες την αλήθεια ζηλεύεις που τα πάω καλύτερα στο τουρνουά :hihi2: )

#183 Osama Bin Laden

Osama Bin Laden

Confused Earl

• Members
  • 846 posts

Posted 06 December 2011 - 11:43

Yukari Tanizaki
Posted Image
Mα,καλό μου χούφταλο γεροντάκι,εσύ ανήκεις στην δεύτερη κατηγορία,και μάλιστα είσαι και ο πρώτος.
Το ότι εντάσσονται στην πρώτη σειρά των υπόπτων αυτοί που ψήφισαν τον
Squalo είναι δική σου άποψη(άποψη?ή...),και τους λόγους που θεωρώ κάτι τέτοιο αβάσιμο τους προανέφερα.

Και πόσο μάλλον όταν οι κατηγορίες που εξαπολύθηκαν μετά το φονικό ήταν τελείως flu και χωρίς σοβαρή τεκμηρίωση,άρα ακόμα και αν προχώρησαν σε μια τέτοια κίνηση,κάτι τέτοιο δεν έχει νόημα, καθώς δεν τους εξασφαλίζει κανένα άλλοθι.Προσοχή,δεν λέω ότι πρέπει να τεθούν υπεράνω υποψίας,αλλά προς το παρόν να μείνουν στον πάγο,καθ' ότι υπάρχουν άλλοι περισσότερο ύποπτοι την παρούσα φάση.

Η μανία κάποιων να επικεντρωθούμε σε έναν μικρόκυκλο(αυτούς που ψήφισαν τον δολοφόνο δηλαδή),τόσο νωρίς,μου φαίνεται ύποπτη.Όπως και οι κατηγορίες για τον playboy Oliver Poplan,τις οποίες θεωρώ άστοχες εκτός από ύποπτες.
Έτσι,ακόμα και αν εξακολουθώ να θεωρώ ύποπτο τον
Kuroko Tetsuya,καθώς και την κατηγορία των ατόμων που προανέφερα,αυτή την φορά η ψήφος μου πάει σε σένα,αυτοαποκαλούμενε God.

God

Posted Image

Εξέθεσα την λογική μου αρκετά καλά και έθεσα και τον εαυτό μου ύποπτο, γιατί πραγματικά είναι ύποπτο το ότι ο Squalo προσπάθησε να προστατεύσει κάποιο κόσμο, αλλά αν ήταν μία φορά προφανές ότι αυτοί που τον ψήφισαν μπορεί να το έκαναν για σώσουν το τομάρι τους, θα ήταν από την άλλη δέκα φορές προφανές να είναι δολοφόνοι αυτοί που προσπάθησε να υπερασπιστεί. Θα τους εξέθετε τόσο ωμά; Με την ίδια λογική, αφού είναι δολοφόνος, γιατί να μην κάνει θεατρινισμούς, ότι δήθεν και καλά προστατεύει κάποιους, ώστε αν πεθάνει, οι υποψίες να έπεφταν πάνω σε αυτούς. Όσο για τον Oliver Poplan, θα επαναλάβω για τέταρτη φορά, ότι τον θεωρούσα, λόγω timing, αρκετά ύποπτο, αλλά το "αρκετά" δεν ήταν "πολύ". Αλλά, παρ'ότι δεν είχα πλέον λόγο να υποπτεύομαι τον κύριο Poplan και το "πολύ" είχε γίνει "σχεδόν καθόλου", εν όψη της καινούριας τροπής των πραγμάτων (λόγω της πρόσφατης συμπεριφοράς του κύριου Black Jack) και θα άλλαζα την ψήφο μου, τόσο η εμμονή η δική σας, κυρία Tanizaki όσο και προηγουμένως η εμμονή η δική του με βάζει σε σκέψεις. Μου φαίνεται σαν να θέλεις πολύ να τον προστατέψεις. Και το γεγονός ότι αρνείσαι τόσο πεισματικά να δεις τους οκτώ σαν ύποπτους ακολουθώντας την εύκολη και προφανή λύση κατηγορώντας τόσο στενόμυαλα, πόσο μαλλον όταν ήμουν στην αρχή της μέρας από τους πρώτους που είπα ξεκάθαρα ότι θεωρώ ύποπτους τόσο τους οκτώ όσο και αυτούς που προσπάθησε να προστατεύσει ο Squalo, σε καθιστά στα μάτια μου ύποπτη πλέον.

Εξάλλου, κυρία Tanizaki, το γεγονός ότι και τις τρεις φορές που έχετε μιλήσει, με έχετε προσβάλλει χωρίς να υπάρχει κάποιος λόγος, δείχνει ότι, έτσι και αλλιώς, έχετε μια έμφυτη αντιπάθεια για το πρόσωπό μου, οπότε δεν είμαι εγώ τελικά αυτός που είναι κολλημένος με μία κοντόφθαλμη λογική.

Ο οποίος God (Osama Bin Laden) παρεπιπτόντως σήμερα δεν είναι τόσο ομιλιτικός όσο χθες .

Κύριε Tetsu, ο λόγος που δεν είμαι τόσο ομιλητικός λέγεται Δευτέρα. Ακόμα και για μένα είναι εργάσιμη μέρα.

Edited by Osama Bin Laden, 06 December 2011 - 13:45.

#184 Black Kaiser

Black Kaiser

You are part of my plan

• Members
  • 1,293 posts

Posted 06 December 2011 - 13:43

Aizen Sosuke

Posted Image

Mια απορία φίλτατε κύριε Kuroko Tetsu αλλά και αγαπητή μου κυρία Maria Momoe. Δεν καταλαβαίνω γιατί σας ενοχλεί η αλλαγή της γνώμης μου για τον Μόντε Κρίστο. Ο κόμης εξήγησε με επιχείρηματα πως και η δική του ψήφος ήταν κρίσιμη για τον Squalo και επομένως είναι δύσκολο να το έκανε για "ξεκάρφωμα" την ώρα που παιζόταν ακόμα η αποχώρηση του. Αναρωτιέμαι επομένως για ποιόν ακριβώς λόγο ΔΕΝ θα έπρεπε να αλλάξω την γνώμη μου αφού μου εξήγησε με λογικό επιχείρημα πως έκανα λάθος; Αλλά ποιόν βολεύουν άραγε οι απόλυτες γνώμες και όχι εκείνες που στηρίζονται σε λογική και επιχειρήματα;

Ωστόσο τουλάχιστον αυτό είναι μια κατηγορία. Αντίθετα με με όσους με θεωρούν ύποπτο επειδή τους το λέει το ένστικτο τους ή επειδή έχουν εμπειρία στις πολεμικές τέχνες (Σε εσάς πάει αυτό κύριε Ma Kensei. Ενδιαφέρον, πάντως. Ούτε που σας είχα προσέξει στο νησί.) Όπως και φυσικά είναι είτε ύποπτοι είτε ανόητοι όσοι κατηγορούν τόσο πολύ τον κύριο Oliver Poplan ο οποίος ουσιαστικά ΕΔΙΩΞΕ - ΔΟΛΟΦΟΝΟ - ΤΟΝ - ΠΡΩΤΟ - ΓΥΡΟ μαζί με τον Κόμη Μόντε Κρίστο. Δεν λέω πως είναι αθώοι αλλά πώς μπορεί να είναι ύποπτοι αυτοί την προκειμένη στιγμή; Πραγματικά κάποιοι δεν διαβάζουν καθόλου posts και απλά ψηφίζουν όποιον πάει το ρεύμα αρκεί για να επιζήσουν εκείνοι.

God
Κύριε Tetsu, ο λόγος που δεν είμαι τόσο ομιλητικός λέγεται Δευτέρα. Ακόμα και για μένα είναι εργάσιμη μέρα.

Άσ'το wannabe-God(Osama), σε αυτό ο κύριος Kuroko Tetsu έχει δίκιο. Σε είδαμε και τις εργάσιμες του προηγούμενου γύρου.

Edited by Black Kaiser, 06 December 2011 - 13:52.

#185 Night Wizard Seal

Night Wizard Seal

名前のない怪物

• Review Team
  • 2,153 posts

Posted 06 December 2011 - 13:48

Ikuno Emiru

Εχεις αγχωθεί τόσο που ξέχασες να ψηφίσεις αυτόν που τόσο αγαπάς να ψηφίζεις χιχιχιχ!

Η απάντηση είναι ΟΧΙ! δεν είναι καν ερώτηση. Ειναι υπεκφυγή. Η υπεκφυγή αυτουνού που βλέπει παντού τρύπες εκτός από την ιστορία του black jack, που είναι σαν γραβιέρα. Ανιτθέτως κυνηγά μετά μανίας έναν απο τους βασικους κατηγορους του.

Ποια; γίνε πιο σαφής. Τι έκανα; παλι μισες κουβέντες;

Ναι. Γιατι ήδη αποδίδουν. Το προφανές:

Posted Image

Kufufufu!

Σου δίνω αλλη μια επιλογή. Αφου δε θες να μιλησεις καθαρά, θες να παιξουμε ένα μικρο αθώο παιχνιδακι;

Ηikaru Amane(hanzo)

Medicine Seller
Posted Image

Δεν ξέρω για πιο λόγο θέλετε να πιστεύετε σθεναρά πως υπεκφεύγω. Απατάσθε.
Σας θεωρώ ύποπτη για φόνο και μου φάνηκε περίεργο που πέθανε ο kabamaru κι εσείς είστε μια από αυτούς που τον ψηφίσατε. Γιατί φεύγετε συνεχώς από αυτή τη δήλωσή μου;

Μου δώσατε βέβαια μια ακόμη υποψία για τι μπορεί να είστε, αλλά δεν θα το αποκαλύψω τώρα.

Επίσης ποτέ μου δεν είπα ότι θεωρώ πλήρης τη θεωρία του Black Jack, απλά με βοήθησε ένας συλλογισμός του.

Επιπλέον, τη ψήφο μου δεν τη έβαλα γιατί είναι η ίδια. Αν την άλλαζα, νομίζω θα το βλέπατε.
Spoiler:

Αναμένω τα νέα αποτελέσματα...

Εις το επανιδείν.

Posted Image

84886513_zpsfd6f6e60.jpg

They sound like they are crying. Like wolves, howling for their dead masters.

#186 Tsunade-sama

Tsunade-sama

Special Attack: Chombo

• Members
  • 309 posts

Posted 06 December 2011 - 14:28

Rika Furude
Posted Image

Έχω δώσει τον Όρκο του Ιπποκράτη, να σώζω τις ανθρώπινες ζωές και όχι να τις αφαιρώ, όπως προανέφερα.

Προσπάθεια να το ρίξετε στο φιλότιμο,αγαπητέ Black Jack[Tenshi]?Μπορεί να πείσατε μια μεγάλη ομάδα ανόητων ανθρώπων αλλά δεν μπορείτε να πείσετε εμένα.Καθώς την πάτησα από -κατα κάποιο τρόπο - συναδέλφισσά σας μπορώ να σας πω με σιγουριά ότι μπροστά στον κίνδυνο να χάσετε τη ζωή σας θα καταπατήσετε αυτόν τον ιερό Όρκο.Γιατί?Γιατί είστε ένας απλός θνητός με σκοπό ζωής να βοηθάτε συνανθρώπους σας, nano desu.Αλλά δεν θα δίνατε τη ζωή σας γι'αυτούς, ας μη γελιόμαστε...Την θεωρείτε πολύτιμη, σωστά?Nippah!

Καλησπερα σας. Καταρχας θα ηθελα να απολογηθω για την μεχρι τωρα απουσια μου. Ημουν σε μια εξαιρετικα δυσκολη αποστολη και τωρα καταφερα να τα ξεμπερδεψω και να βρεθω εδω.
Θα κανω την χαρη στον Black Jack (Tenshi), μιας και ο ιδιος στο τελευταιο ποστ φαινεται αρκετα σιγουρος οτι θελει να πεθανει ή οτι θα πεθανει ετσι και αλλιως, οποτε ας βγει μια ωρα αρχιτερα! Χωρια του οτι με το ξημερωμα βιαστηκε να απευθυνει κατηγοριες σε ενα σωρο ατομα. Μηπως ειναι οι μελλοντικοι στοχοι? Ή μηπως ψαχνει ανθρωπινες ασπιδες??

Εξηγήστε μας λεπτομερέστατα σας παρακαλώ την αποστολή σας...Ποια από όλες ήταν?Το ολοκαύτωμα του Μπερτόδουλου?Η δολοφονία του ζεύγους?Ή μήπως ο απάνθρωπος και θανάσιμος εξευτελισμός του Kabamaru[LEGNEREDNAV](RIP...)?Ναι καλά καταλάβατε, ακόμα σας θεωρώ ύποπτο κύριε Gray Fullbuster[BadBoy].

Τέλος...

Ζεν σωζεται ο Aizen Sosuke

Miiii...τί εννοείται κύριε Ηikaru Amane[Hanzo]?Είναι το επόμενο θύμα εσάς και των συνεργατών σας?Διαφωτίστε μας...Nippah!

x51y7-cover2_zpsaec145a1.jpg

#187 iristella

iristella

Heelchou!

• Administrators
  • 10,437 posts

Posted 06 December 2011 - 15:00

Οkabe Rintarou

Posted Image

Οι τραγωδιες χτυπούν η μία πίσω από την άλλη. Μέσα σε όλον τον πανικό κάποιος μου ήπιε όλα τα Dr. Pepper την πηγή της δύναμης κάθε πραγματικού επιστήμονα. Αναμφισβήτητα είναι και αυτό μέρος του σχεδίου της οργάνωσης για να με αποδυναμώσουν. Δεν θα περάσει όμως. Ο Ηοuouin Kyouma είναι ικανός να ανταπεξέλθει στις κακουχίες. Afterall αυτή είναιι η επιλογή του Steins Gate. MWAAHAHHAHAHAHAHHA.

Απόδειξη η μεγάλη μου εφεύρεση στην οποία αφιέρωσα τον χρόνο μου τις τελευταίες ώρες. Έχει όνομα "Μελλοντικό Μαραφέτι 6969". Ως βάση χρησιμοποίησα την συσκευή που βρήκα στο δωμάτιο των θυμάτων και την ρυζομηχανή του R που βρήκα στην κουζίνα (ήθελα να χρησιμοποιήσω και τον ίδιο τον R αλλά δεν καθότανε). Μπορεί να μην μπόρεσα να αποκαταστήσω την επικοινωνία με τον έξω κόσμο αλλά τουλάχιστον πλέον πιάνει το adult πρόγραμμα της NOVA και μαγειρεύει ρύζι. Ιτς σοου κουλ! :D

Στο δια ταύτα τώρα. Και εγώ πιστεύω ότι είναι πολύ πιθανό οι δολοφόνοι να θυσίασαν τον Squalo προκειμένου να έχουν το άλλοθι ότι βοήθησαν στην προστασία των αθώων, και καλυμμένοι ως πρόβατα να μας τρώνε έναν έναν μέχρι το τέλος. Το πώς δημιουργήθηκε το ρεύμα εναντίον του και η σχεδόν μηδενική αντίσταση που πρόβαλε με προβληματίζουν.Το σχέδιο αυτό είναι brilliant γιατί είναι εξαιρετικά δύσκολο και να υλοποιηθεί αλλά και να πειστούν γι αυτό οι υπόλοιποι. Δεν είναι η πρώτη φορά άλλωστε που η οργάνωση θυσιάζει όσους δεν έχουν πλέον χρησιμότητα γι αυτήν. Σε αυτό προστίθεται και το ότι δημιουργείται ενα πολύ έντονο ρεύμα ενάντια στον Black Jack από συγκεκριμένα άτομα που δεν προσπαθούν απλά να αθωώσουν τον εαυτό τους αλλά να απορρίψουν την ιδέα εντελώς. Κατανοώ να πιστεύουν στην αθωότητά τους αλλά πώς μπορούν να είναι τόσο σίγουροι για την αθωότητα των διπλανών τους?

Από την άλλη είναι εξίσου πιθανό να ήταν όντως η θεά τύχη που μας χαμογελασε και οι δολοφόνοι να προσπαθούν να αποπροσανατολίσουν και να βγάλουν εκτός τα άτομα εκείνα που θεωρούν ότι έχουν σοβαρά deductive skills όσο το δυνατόν πιο γρήγορα (πράγμα το οποίο βάζει και εμένα σε επιπλέον κίνδυνο).

Ο φόνος του Kabamaru δεν θεωρώ ότι ήταν έργο των δολοφόνων από την άλλη. Τους εξυπηρετούσε το πόσο αποπροσανατολιστικά λειτουργούσε και ήταν κάτι παραπάνω από σίγουρο τόσο το ότι δεν αποτελούσε κίνδυνο γι αυτούς όσο και το ότι αργά η γρήγορα οι αθώοι θα τον απομόνωναν. Νομίζω κάποιος άλλος snapped από τις βλακείες με ρυθμό πολυβόλου που πέταγε και τον έβγαλε από την μέση. Αυτό δεν δικαιολογεί το γιατί κάποιος δεν έπεσε θύμα τους το βράδυ καθώς θεωρητικά ο σκοπός τους είναι να μας αποδεκατίσουν για να μην υπάρχουν μάρτυρες. Θα μπορούσε όμως κάποια άλλη ευγενική ψυχή να παρενέβη. Ως εκτούτου δεν θεωρώ ότι όσοι ψήφισαν τον άτυχο Νιντζα υπόπτους. Πιο πολύ ύποπτοι είναι όσοι προσπαθούν να πατήσουν πάνω σε αυτό για να στοιχειοθετήσουν κατηγορίες.

Σε όλες τις παραπάνω περιπτώσεις ο χρόνος θα δείξει.

Θα ήθελα πάντως να ακούσω περισσότερα και από τον Hikaru Amane (Ηanzo). To λακωνίζειν εστί φιλοσοφείν αλλά δεν βοηθά στην συγκεκριμένη περίπτωση.

#188 Hanzo

Hanzo

Relief Pitcher

• Members
  • 943 posts

Posted 06 December 2011 - 16:31

Hikaru Amane

Posted Image

Eνα αστειακι ηταν μονο οτι ειπα για την μοναδικη Momo-kan(Mono)

Γεια σου και παλι φιλε Aizen Sosuke και ερχμ....

*δεν μπορει να σκεφτει δευτερο Pun και νοιωθει αβολα*

Posted Image

This is the sig I have prepared for myself and if you don't like it don't be rude about it.

#189 °•πίΟu-πίΟu•°™

°•πίΟu-πίΟu•°™

I'm just one hell of a butler :)

• Members
  • 1,306 posts

Posted 06 December 2011 - 17:07

HEY GUYS! I GOT NEWS! SQUALLO IS BLOODY DEAD. DEAD PEOPLE CANNOT BE ACCUSED OF ANYTHING. THUS, THEIR NAMES CANNOT BE WRITTEN IN RED!

Και μετα ειχατε προβλημα με τον Kabamaru. Σοβαρευτειτε, διαβαστε τους κανονες και συνειδητοποιηστε οτι ΜΟΝΟ το ατομο το οποιο κατηγορειτε πρεπει να ειναι γραμμενο με κοκκινα γραμματα. Διορθωστε τα ποστ σας μπας και βγαλουμε καμια ακρη και Καιζερ φιλε, περα του ΝΕΚΡΟΥ σκουαλο δεν εχεις κατηγορησει κανεναν.

/rageoff

Edited by °•πίΟu-πίΟu•°™, 06 December 2011 - 17:08.
italics λογω του οφφτοπικ!

yoJC2iXiB8biWL8b9S.gif

Spoiler:

#190 Theodore :D

Theodore :D

Tonguepunch my fart box

• Members
  • 315 posts

Posted 06 December 2011 - 17:13

Lol, επιτέλους το είπε κάποιος. Να 'σαι καλά. Γιατί αναφέρεστε ακόμη σε έναν ΝΕΚΡΟ; Και πώς σας ήρθε να χρησιμοποίησετε κόκκινη γραμματοσειρά στο όνομα του; -.-
Anyway, 21 εννοείς 9 το βράδυ;

#191 zoro77

zoro77

Anime Master

• Members
  • 1,600 posts

Posted 06 December 2011 - 17:29

Μa Kensei
Posted Image

Ikuno Emiru

Ηikaru Amane(hanzo)

αθωο παιχνιδακι?? :ο :ο :ο
Ειιιι κι εγω δεν μιλαω καθαρα:blingeye2:

Στην αρχη τελικα πρεπει να επεσα μεσα. Μικρο loli Rika Furude που η πιο καυτη φωτογραφια που μπορεσα να βγαλω με σενα ειναι αυτη:mad:
Spoiler:

τετοιες κατηγοριες για εναν που μιλαει πρωτη φορα(Gray Fullbuster[BadBoy]. δεν τις κανεις...

Αντε παλιομιξοπάρθενο!!
Στον αλλον γυρο(αν ζω και αν ζεις) ψηφιζω εσενα.
Προς το παρον μενω στον Aizen(black kaiser)

#192 Tenshi

Tenshi

Murciélago

• Members
  • 1,256 posts
  • LocationEl Salonica

Posted 06 December 2011 - 17:33

Black Jack

Posted Image

Και μόλις έκανε την εμφάνιση του ένας από τους δολοφόνους. Πολύ εύκολα δεν κάνεις χάρες αγαπητέ μου Kuroko Tetsu? Θέλετε να μας πείτε ότι κατηγορείτε εμένα εξαιτίας του "2" δολοφόνοι και όχι "1". Πολύ αστείο. Πιστεύω να βλέπετε οι περισσότεροι τα επιχειρήματα του.

Δεν πίστευα ότι θα αποκαλύπτονταν τόσο εύκολα οι περισσότεροι.

Αν πεθάνω πριν πέσει η μέρα,θα καταλάβαιτε ότι έλεγα αλήθεια. Δεν αφαιρώ ζωές.

Σώζω ζωές. Σας το ξαναλέω.

Επίσης από την νεκροψία βρήκα μερικές μπλέ τρίχες...

Παρόλα αυτά θα παραμείνω πιστός στα λεγόμενα μου και στον Oliver Poplan.

Tiger-stock-blog-header.jpg

#193 matassos

matassos

Anime Professional

• Members
  • 623 posts
  • LocationThessaloniki-Ksanthi

Posted 06 December 2011 - 17:50

Satou Tatsuhiro (matassos)

Spoiler:

*ετοιμαζει ενα σημειωμα και το ριχνει κατω απο την πορτα του ωστε οποιος το διαβασει να το μεταφερει στους υπολιπους*

Σημειωμα:
Spoiler:

απελπισμενη προσπαθεια να κατηγορησεις καποιον, πως τολμας να κατηγορεις εναν hikikomori οτι βγηκε απο το δωματιο του (που για να μπαινω σημαινει οτι εχω βγει, εκτος και αν ο Οkabe Rintarou (iristella) εχει μπλεξει τα μπουτια του με τα μαραφετια του)

προφανως και λες ψεματα και αυτο με κανει να σε υποπτευομαι
:smokingg:

Spoiler:

προφανως και ειμαι αμιλιτη σουπια, τωρα σε εχω και σενα στο ματι :smokingg:

ας αναλυσω τα δεδομενα τωρα για να φτασω στην ψηφο μου

Spoiler:

αποτι εχω καταλαβει μεχρι τωρα εστιαζετε στο ποιοι ψηφισαν τους δολοφονους, μεγα λαθος φυσικα. το γεγονος οτι ο δολοφονος βρεθηκε απο τον πρωτο γυρο θα ξαφνιασε φοβερα τους υπολιπους δολοφονους, δεν θα προλαβαν να καταφυγουν σε τετοια τρικ που αναφερατε (οπως να ψηφησουν στο τελος για ξεκαρφωμα το δολοφωνο τους)

για την ωρα θα θεωρησω αυτους τους 8 αθωους καθος και τον
(Night Wizard Seal) Medicine Seller που ενω δεν συμφωνω μαζι του με εχει πεισει, σε αντιθεση με την (Lord Leon) Ikuno Emiru που μας τα δεχνει λεει καπως :smokingg:

αντιθετα σας προτινω να κανετε καταταξη στον πινακα με βαση τι ψηφησε, θα παρατηρησετε οτι μετα τον δολοφωνο περισοτερους ψηφους με διαφορα ειχε η
Shiro και εκει θα εστιασω. απο τα 5 ατομα που την ψηφησαν ποιο περιεργα και υποπτα μας τα λεει η (°•πίΟu-πίΟu•°™) Mariya Shindou της οποιας το ονομα κραυγαζει CONSPIRACY

θα επανελθω δριμητερος με περισοτερη detective dating sim based αναλυση
:smokingg:

-------------------------------τελος σημειωματος--------------------------------

1 σορυ για το επικον διαστασεων ποστ, τα εκανα ολα μαζεμενα (βασικα θα εγραφα και αλλα αλλα το αφηνω για την επομενη :hihi2:) μιας και δεν ειχα καθολου χρονο τις προηγουμενες μερες
2 το καθε ποστ πρεπει να εχει ψηφο, ΜΙΑ ΨΗΦΟ, ΜΕ ΚΟΚΚΙΝΑ ΓΡΑΜΜΑΤΑ, γινεστε απελπιστικοι παιδια.. με προλαβαν

Edited by matassos, 06 December 2011 - 17:57.

#194 Kenobi-sensei

Kenobi-sensei

Άρχοντας

• Members
  • 1,451 posts

Posted 06 December 2011 - 18:14

Εγώ για την ωρα θα πω Mono, τις σκεψεις μου θα τις κρατησω για μενα (ειστε πολυ υποπτοι)

#195 iristella

iristella

Heelchou!

• Administrators
  • 10,437 posts

Posted 06 December 2011 - 18:22

Μήπως να κάνουμε και λίγο rp για τα μάτια? :P Προσοχή με τους κανονισμούς παίδες.