Ναι, προσπάθησα να υποκινήσω ρεύμα κατά του
Kabamaru kαθότι η συμπεριφορά του ήταν βούτυρο στο ψωμί μου, καθώς δε μου αρκούσαν μονο 2 δολοφόνοι από τον πρωτο γύρο, ήθελα να βρω τρεις- τέσσερεις. Αν ακομα δεν καταλαβαίνετε που το πάω θα σας πάω λίγο πιο πίσω ακόμα.
Τα πρώτα ρεύματα ήταν μεταξύ των δύο φίλων σας, του
God (Osama Bin Laden) και του
Superbi Squalo (F.A.I.) Φαντάστηκα την αγωνία να σας κυριέυει με το να συμβαίνει κάτι τέτοιο από την πρώτη μέρα. Θα ψαχνατε οπωδήποτε ένα αποδιοπομπαίο τράγο και τι καλύτερο από τον προαναφερθέντα νίντζα, που κατάφερνε τόσο όμορφα να προκαλέσει ελεφαντίαση στους γεννητικούς αδένες του μισου και βάλε πλυθησμού του νησιού; Δυστυχως δεν πρόλαβα, χαρις την κίνηση ματ του
Oliver Poplan (Babba) και τους πανικόβλητους χειρισμούς του
Superbi Squalo (F.A.I.) αλλα δεν πειράζει. Γιατί μου έκατσε κάτι ακόμα καλύτερο: εσείς κύριε Seller!

Περίμενα λοιπον να δω ποιος θα κάνει την πρωτη κίνηση, και ηταν ο έταιρος πιθανός φιλαράκος σας, που τόσο βολικά όλοι ξεχνάτε, ο
Kuroko Tetsuya (Fandom). Ο οποίος έχει απίστευτα ένοχη συμπεριφορά, από το timing στο οποίο εμφανιζεται, μεχρι το οτι αποφεύγει κάποιες κατηγορίες κτλ.
Και πάμε στο δια ταύτα. Ποιος έφαγε τον
kabamaru; Προφανώς όχι εσείς. Αφενός, θα σας χρησιμευε περισσοτερο εντος παιχνιδιου, παρά εκτός. Αφετέρου, ειστε ανίκανοι ακόμα και για αυτό. Συμμαδέψατε πιθανοτατα έναν από τους τρεις που εβαλαν την ταφόπλακα στον φίλο σας τον
Superbi Squalo (F.A.I.), δηλαδή
Aiyori Aoshi (Kai), Ichirou Tanaka R. (Zura), Oliver Poplan (Babba) και αν έπρεπε να μαντέψω με βάση την πορεία της δεύτερης μέρας θα έλεγα τον τελευταίο.
Είναι και οι τρεις αθώοι προφανώς. Και οι επόμενοι στόχοι σας, μαζί με εμένα πλέον. Αν και με βάση το πως κατάφερε να σας ταπώσει ο γιατρός με πιθανοτητες 1/33 μαλλον δεν θα πρεπε να φοβάμαι και πολύ. Ισως μάλιστα μετά τον πυροβολισμο σας να βγήκε και ένας καραγκίοζης και να βαρεσε τσιφτετέλι.
Καταλήγουμε λοιπόν οτι τον
kabamaru τον "έφαγε" ο sniper, γιατι με τετοιο νουμερο σώβρακο που να συμμαδέψεις... πρακτικοι λόγοι, καταλαβαίνετε...
Θα μπορούσα να κρυφτώ κι άλλο μεχρι να καταλάβω και τι συμβαίνει με τον κύριο
Koyomi Araragi (Theodore
) αλλά
1) τo βρήκα λίγο άδικο από τη στιγμή που άλλοι μπήκαν ήδη μπροστά χωρίς να φοβηθούν τίποτα
2) Εχει πιο πολύ πλάκα έτσι, θα δω νωρίτερα αστείες αντιδράσεις πανικόβλητων ανθρωπων που θα προσπαθούν να κρυψουν τη δολοφονικη τους φύση,
3) αν βοηθησει και ο sniper και έχω δίκιο (γιατι δυστυχώς δεν μπορω ποτέ να είμαι 100% σίγουρη) θα φεύγετε δυο δυο, ενω πιθανοτατα να φατε κι άλλες τάπες από το γιατρό.
4) με βοηθήσατε τοσο πολύ στα παραπάνω που ένιωθα ότι σας το χρώσταγα.
Αλλοι πιθανοί σας στόχοι; μμμ let me see...
Yukari Tanizaki (Ζane) Okabe (iristella) & (d.neko-angel) Saber που τους δίνω πάνω από 65% πιθανοτητες αθωότητας. Αντε και κανας
Sousuke Aizen (Black Kaiser) αν είναι αθώος, έτσι για το ξεκάρφωμα.