Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo

Η νύχτα πέφτει στην .aNiMe//GR town: The Nightmare Before (And After) Christmas

• This topic is locked This topic is locked
478 replies to this topic

#196 Anelis

Anelis

random frantic action

• Retired Staff
  • 3,374 posts

Posted 06 December 2011 - 18:30

Nyanko Sensei

Ωραίος ο λήθαργος αλλά κάτι φωνές με ξύπνησαν πάλι...
Με προβληματίζουν οι Aiyori Aoshi (Kai) και Tanaka R. (Zura), αλλά σε αυτό το γύρο θα ψηφίσω τον Oliver Poplan (Babba) γιατί ενοχλεί τον ύπνο μου.

Θα εμπιστευτώ τον γιατρούλη μας τον Black Jack (Tenshi), όχι τίποτ' άλλο, ελλείψει κτηνιάτρου....

Posted Image

#197 nancy_neko

nancy_neko

Anime Fan

• Members
  • 233 posts

Posted 06 December 2011 - 18:39

Rurouni Kenshin

Oro???μα γιατι καποιος να σκοτωσει τον καημενο τον Kabamaru?το μονο που εκανε ηταν να τρωει μακαροναδες με μεγαλη χαρα...κριμα,αλλη μια ψυχη εφυγε σε αυτο το αθλιο μερος...πρεπει να δρασουμε αμεσα!
Κυριε Satou Tatsuhiro λετε εμενα ψευτη?δεν εχω κανεναν λογο να ψευδομαι,θελω απλα να φυγω απο δω το συντομοτερο,και να διαλευκανθει η υποθεση.ειπα ο,τι ειδα,μπας και πεσει λιγο φως.το ιδιο θα εκανα για τον οποιονδηποτε εβλεπα η ακουγα.συγγνωμη αν σας εθιξα.
Παντως ο Black Jack με κανει να τον υποπτευομαι.Και αυτο οχι γιατι διαφωνω στο οτι σωζει ζωες.Σωζει προφανως,αλλα με τι τιμημα για τον ανθρωπο?Ισως ο kabamaru σας ειχε ζητησει βοηθεια,και εσεις του την αρνηθηκατε,μονο εαν πληρωνε τα χρηματα που ζητησατε,και αφου δεν ειχε προφανως,αφου τα ειχε ξοδεψει ολα για τα μακαρονια του,ισως ειπε πως θα εκφρασει παραπονα και εσεις τον φαγατε.

Black Jack

Αν πεθάνω πριν πέσει η μέρα,θα καταλάβαιτε ότι έλεγα αλήθεια. Δεν αφαιρώ ζωές.

Σώζω ζωές. Σας το ξαναλέω.

Μην το αρνηθειτε,μην προσπαθειτε να το παιξετε τιμιος,ξερουμε ολοι για τα υπερογκα ποσα και τα φακελακια που περνατε απο οικογενειες ασθενων σας.
Spoiler:

Αφηστε κιολας το οτι οι δυο lovers βρεθηκαν με νυστερια νεκροι...Μονο ενας γιατρος δεν εχει νυστερι?Και εσεις δεν ειπατε οτι σας ελειπε ενα και το χασατε?Πως χανει ενας γιατρος ετσι ευκολα ενα νυστερι?Δεν το καταλαβαινω,εγω το sakabatou μου το εχω παντα μαζι μου,χωρις να το χασω.
Πολυ περιεργα πραγματα...Black Jack νομιζω θα πρεπει λιγο να μας εξηγησετε.

[SIGPIC]Battousai_Blood_version copy.jpg[/SIGPIC]

#198 Lord Leon

Lord Leon

Immortal Esper

• Members
  • 740 posts

Posted 06 December 2011 - 18:57

Medicine Seller

Δεν ξέρω για πιο λόγο θέλετε να πιστεύετε σθεναρά πως υπεκφεύγω. Απατάσθε.
Σας θεωρώ ύποπτη για φόνο και μου φάνηκε περίεργο που πέθανε ο kabamaru κι εσείς είστε μια από αυτούς που τον ψηφίσατε. Γιατί φεύγετε συνεχώς από αυτή τη δήλωσή μου;

Μου δώσατε βέβαια μια ακόμη υποψία για τι μπορεί να είστε, αλλά δεν θα το αποκαλύψω τώρα.

Ikuno Emiru

Ουυουουου, σκιάχτηκα.

Kαι κάπου εδώ ολοκληρώσατε τη χρησιμότητά σας αγαπητέ μου Medicine Seller. Περιττό να σας πληροφορήσω πως, you are as good as dead, εσείς και ο φίλος σας ο Black Jack (tenshi). Οπότε και δεν θα ασχοληθώ αλλο μαζί σας, παω να βρω κατι άλλο να παίξω. Αλλά επειδή ακριβώς με βοηθήσατε τόσο πολύ στις έρευνες μου θα σας δώσω την εξήγηση που τόσο πολύ θέλετε κατά βάθος, όχι οτι θα σας βοηθήσει δηλαδή και σε τίποτα, μάλλον το ανάποδο. Ισως τότε να μετανίσετε που δεν δεχτήκατε να παίξετε ενα παιχνιδάκι μαζί μου. Θα είχατε μία ευκαιρία να με φάτε νωρίς νωρίς και να στρέψετε το κλιμα αλλού αλλά oh well...

Για να σας φύγει η απορία, πατήστε το κουμπάκι, και αράξτε αναπαυτικά στην καρέκλα σας που τρίζει...
Spoiler:

Αυτά κατά βαση (ουφ!) Θα μου κάνει εντυπωση αν δεν πέτυχα τουλαχιστον τα μισά.

Spoiler:

Α, και όσο για την υποψία σας... ΔΕΝ είμαι επιθεωρητής kufufufu!

Eσείς παλι δεδομένου οτι υπήρξατε σημαντική πηγη μου για όλα τα παραπάνω, είστε ο πιο αδύναμος κρικος χιχιχι!

Μμμ για να δω με ποιον θα παίξω τώραααα....

εσείς κύριε Kuroko Tetsuya (Fandom) θελετε να παίξουμε; Αν ναι σας έχω μια ερώτηση.

Αν ήταν να πεθανετε ή εσείς ή κάποιος εκ των Κόμη μοντεχρηστο (Kamui), Jack Simon (Blacker_than dark), ή God (Osama Bin Laden) ποιον θα διάλεγατε, και γιατί;
Ελατε, μη μας κρατάτε σε αγωνία...

Μεχρι να απαντησετε παω να δω τις τσοντούλες μου και να στείλω τα (πιθανώς τελευταία) μου μυνηματάκια. πλησιάζει και 9 και ποτέ δεν ξέρεις...

μμμμ Μa Kensei (zoro77)... εσεις μου φαινεστε γλυκούλης, αν και σιτεμένος. Ελάτε στο δωματιο μου. Μπορει να βρω κατι καλυτερο να κανω τις επομενες ώρες. Θα σας κανω καποιες ερωτήσεις. Αν ειστε ειλικρινης θα σας αφησω να με χαιδεψετε όπου θέλετε. Οχι φιλιά όμως. Δειχνουν συναισθημα.

Σημείωση της τελευταίας στιγμής: οσο σας εξιστορούσα τα παραπάνω σαν να εμφανιστηκαν και άλλες νυφίτσες! σας ειμαι υπόχρεη κύριε Medicine Seller!

Posted Image

stasou%2520mygdala.jpg

#199 iristella

iristella

Heelchou!

• Administrators
  • 10,437 posts

Posted 06 December 2011 - 19:48

Okabe Rintaro

Posted Image

Oμολογω ότι το αυξανόμενο κλίμα ενάντια στον Black Jack δεν μου αρέσει καθόλου. Η επίθεση είναι πολύ ύποπτη. Σαν να προσπαθούν απεγνωσμένα να του κλείσουν το στόμα. Φταίει το ότι μιλάει η συναδελφική επιστημονική αλληλεγγύη? Φτάίει το ότι το Steins Gate και το πνεύμα του Alpakaman μου ψιθυρίζουν γλυκά στο αυτί? I aM gonna take a leap of faith here. Oliver Poplan (Βabba)διαλέγω εσένα... Το mad scientisto ένστικτο είπε και ελάλησε. Εl psy congroo

#200 OdyMonaxos

OdyMonaxos

It's nothing personal

• Members
  • 623 posts

Posted 06 December 2011 - 20:19

Posted Image

Void

Ήταν προαποφασισμένο από από το ίδιο το πεπρωμένο. Πολύ πριν φτάσουμε εδώ ήταν ήδη σίγουροι οι αποτρόπαιοι φόνοι και η τιμωρία του ενόχου.
Εσύ τώρα, που η απόγνωσή σου να μείνεις ζωντανός μας κάλεσε, Aizen Sosuke (Black Kaiser) , διάλεξε ποιον θα θυσιάσεις για να σωθείς. Η μόνη σου ελπίδα είναι να χάσεις την ανθρωπιά σου για να κερδίσεις μια νέα ζωή σαν Απόστολός μας, του Χεριού του Θεού. Αν και η σκληρή σου μοίρα είναι ήδη προδιαγεγραμένη.
Τέλος, για όσους με κατηγόρησαν άδικα, ξεχνούν τον πανάρχαιο νόμο της αιτιώτητας που χαράσσει τις μοίρες των πάντων. http://www.anime.gr/forums/converse.php?u=5087&u2=16285 Κάθε αίτιο οδηγεί στα αντίστοιχα αιτιατά, και έτσι προχωρεί το πεπρωμένο.

Ουφ, την πρόλαβα!!!!

#201 Sakura!!!

Sakura!!!

tu turuuuu!!

• Members
  • 226 posts

Posted 06 December 2011 - 20:51

Shiro
Posted Image

Καλησπέρα και από την γλυκιά Shiro!..
2 μέρες πέρασαν και πραγμτικά έχω μπερδευτεί άπειρα ο καθένας λέει το μακρύ του και το κοντό του..
Πολλοί έχοντας ταλέντο κρύβονται καλά άλλοι διώχνουν τις υποψίες από πάνου τους με ή χωρίς βοήθεια σε κάποιον άλλο! χμμ

Είναι η αλήθεια είχα υποψίες για τον Squalo αλλά το ότι αργότερα δεν υπερασπιζόταν τον εαυτό του τόσο πολύ πλέον δεν μου έκανε εντύπωση και έτσι ξεχάστηκα όπως και περίμενε πιστεύω.
Αντιθέτως ο καημένος Καμπαμαρού με τον τρολλισμό του δυστυχώς τράβηξε τα βλέμματα όλων και πολλοί τον είδαν ως ένα εύκολο θύμα να ρίξουν τις ψίφους τους.
Πρώτος από όλους ο γλυκύτατος Kuroko Tetsuya (Fandom) -τι κάνουμε καλά?- Αλλά και πάλι δεν μπορώ να βασιστώ σε αυτό, αφού και εγώ η ίδια στράφηκα προς τις κατηγορίες του Καμπαμαρού και από αντίδραση τον ψήφισα διότι οι κατηγορίες του προς την shiro ήταν ότιναναι..

Και εδώ απαντώ σε αυτούς που περιμένουν εξηγήσεις :

Kirihito

Ενώ γενικά συμφωνώ με κάποιες απόψεις από τους παραπάνω που μίλησαν, θα κινηθώ σε διαφορετικά νερά απ'αυτούς. Μπορεί μεν κάποιοι να μου τραβούν την προσοχή,[Oliver Poplan(Babba) και Count of the Monte Christo(Kamui) ο οποίος όμως μπορώ να πω πως με έπεισε ότι δεν είναι ένοχος]παρ'όλ'αυτά όμως θα συνεχίσω να υποπτεύομαι την Shiro(Sakura!!), για τον εξής λόγο: Όπως θα θυμάστε το νεκρό τρολ ήταν αυτό που ξεκίνησε το ρεύμα προς αυτήν, και κατα σύμπτωση ήταν αυτό που βρέθηκε νεκρό...

Το ότι ξεκίνησε το ρεύμα προς την Shiro δεν σημαίνει κάτι! Σαν απλός Πολίτης μπορούσε να ψηφίσει οποιονδήποτε για οποιοδήποτε λόγο.. άσε που ήταν και τρόλλ.. από την αρχή φαινόταν πως ήταν αθώος.. και αρκετοί τον εκμεταλλεύτηκαν και ίσως κάποιοι φοβήθηκαν αυτή την αθώα σκέψη συνάμα και ενοχλητική του στάση.

Excalibur (Junpei) πραγματικά η άποψη σας έχει κάποια βάση είναι η αλήθεια.. αλλά φυσικά κάπου μπάζει.. στην αρχή ψήφισα τον νεκρό Καμπαμαρού αλλά άλλαξα την ψήφο μου διότι οι υποψίες μου στράφηκαν αλλού.. Διότι δεν είμαι του με ψήφισες άρα σε ψηφίζω..

Kirihito

Ναι, θεωρώ ότι είναι πολύ πιθανό να το έκαναν οι δολοφόνοι, για τον απλούστατο λόγο που τόνισε και ο Excalibur(Junpei). Παρ'όλ'αυτά δεν αποκλείω την πιθανότητα να μην ισχύει κάτι τέτοιο και να μην τον έφαγαν οι δολοφόνοι τον Kabamaru, αλλά ο vigilante. Τώρα για το αν είναι ο vigilante η Shiro, προσωπικά πιστεύω πως όντως δεν θα την βόλευε ιδιαίτερα αυτό, καθώς θα τραβούσε τις υποψίες επάνω της.
Μένω στην αρχική θεωρία μου για την Shiro(Sakura!!) μέχρι να δω τι έχει να δηλώσει και η ίδια για τον εαυτό της

Μετά από αυτό το ποστ έμαθα για την ύπαρξη του vigilante αφού έκανα μετάφραση και μετά προβολή του πρώτου πόστ του παιχνιδιού.. xD

Σωστή η σκέψη σας πως δεν θα με βόλευε.. γτ δεν θα είχα να κερδίσω κάτι αλλά επίσης οι δολοφόνοι μπορεί με αυτόν τον τρόπο να προσπαθούν να με παγιδέψουν στα δίχτυα τους θεωρώντας με επόμενο εύκολο στόχο..

Black Jack

Όσων τα ονόματα είναι στη λίστα έχουν αρχίσει και πανικοβάλλονται. Σκοτώστε με λοιπόν να τελειώνετε.
Τι περιμένετε λοιπόν?

• Αν δεν πεθάνω τώρα, θα πεθάνω σίγουρα το βράδυ.
Ήδη κάποιοι έχουν αρχίσει να φοβούνται τα λεγόμενα μου.
  • Αν πεθάνω το βράδυ σίγουρα είναι κάποια άτομα τα οποία έχω σαν ύποπτους (οι δολοφόνοι).
  • Αν πάλι δεν πεθάνω και με αφήσουν να ζήσω, θα το κάνουν ώστε να πάνε οι υποψίες πάνω μου.

Όπως και να έχει είναι μονόδρομος για τους δολοφόνους.

Δεν έχω να κρύψω τίποτα. Κάντε ότι θέλετε!

Monte Christo, Oliver Poplan, R Ichirou Tanaka

έχουν αρχίσει ήδη να δημιουργούν μια εχθρικότατη προς το άτομο μου, είτε άμεσα, είτε έμμεσα.
Πιστεύω να το βλέπετε όλοι σας. Έτσι δημιουργούνται τα κύματα κατηγορίας.

Πραγματικά σας λυπάμαι κύριε Black Jack (Tenshi) αλλά και οι παραπάνω που κατηγορείτε έχουν δίκιο.
Από την άλλη βλέπω και μια απελπισμένη προσπάθεια των υπολοίπων να διώξουν τις κατηγορίες απο πάνω τους ή κάποιον που δεν θέλουν να αποκαλυφθεί.
Θα παραμείνω με τις υποψίες που μου είχε δημιουργήσει ο R Ichirou Tanaka (Zura) και υποπτεύομαι τον κύριο Aizen ^_^

Σόρρυ που άργησα αλλά με τόσες σελίδες που είχατε ποστάρει δεν πρόλαβα τίποτα..~_~ επίσης λόγω μαθημάτων δεν έχω χρόνο αλλά θα προσπαθήσω να ποστάρω και άλλο!

Edited by Sakura!!!, 06 December 2011 - 20:58.

Μέγιστο επιτρεπτό μέγεθος υπογραφής: 500 KB

The .aNiMe//GR Team.

#202 mono

mono

Ελιτίστρια

• Global Mods
  • 4,147 posts

Posted 06 December 2011 - 20:53

Maria Momoe

Posted Image

Είπα να μην μιλήσω αλλά τελικά η συνείδηση μου δεν το αντέχει. Ακόμα και αν είμαι λάθος θα ακούσω το ένστικτο μου. Ο Black Jack μάλλον είναι ο γιατρός που κατάφερε και έσωσε τον εαυτό του από την επίθεση των δολοφόνων τη νύχτα ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΤΟΝ ΛΥΝΤΣΑΡΟΥΝ ΤΗ ΜΕΡΑ.

Σε αυτή τη συντονισμένη προσπάθεια πρωτεργάτες είναι ο Poplan, η Emiru (Lord Leon), και ο Tanaka R(Zura). Αν φύγω νύχτα κάτι έχω κάνει σωστά...

Δεν θέλω να φύγει αυτός που θεωρώ ότι μας προστατεύει οπότε μιας και ο Black Jack έχει 7 ψήφους και ο Poplan6 με τη δικιά μου ελπίζω σε ένα θαύμα της τελευταίας στιγμής. Ακόμα και αν ο Poplanείναι αθώος και πάλι προτιμώ να μείνει ο γιατρός μέσα στο παιχνίδι.

edit: Δεδομένης της κατάστασης που άλλαξε όσο έκανα αυτό το ποστ η ψήφος μου πάει στον Aizen εκτός και αν τα έχω μετρήσει λάθος.

xbJ3b2w.jpeg

#203 Fallen_Mpougatsa

Fallen_Mpougatsa

Aku soku zan

• Members
  • 1,889 posts

Posted 06 December 2011 - 20:56

Zombie Superbi Squalo

VOOOOOOOOOOOOOOOOI! KORA! Να γράφετε με effing κόκκινο την ψήφο σας! Δεν είναι δύσκολο! Και σταματήστε να με ψηφίζετε πια, πέθανα!

setsaito_zpsbkmhagqd.jpg

Set by Kai

#204 Kamen Tantei Zura

Kamen Tantei Zura

Ore-sama

• Members
  • 837 posts

Posted 06 December 2011 - 20:59

R Ichirou Tanaka

Posted Image

Insolent Curs

Ξέρω ότι θέλετε να με φάτε. Δεν σας βολεύει να με φάτε την νύχτα και προσπαθείτε να προωθήστε την ιδέα ότι είμαι δολοφόνος μέσω της μέρας. Πόσο ανόητο. Σας έχω σταμπάρει όλους όσους με ψηφίζετε. Γιατί ναι, απλά οι απόψεις οι δικές μου και της δεσποινίς Erika δεν σας βολεύουν. Γιατί προσπαθείτε να κρύψετε τους εαυτούς σας.
Αν φύγω εσείς δεν θα καταλάβετε τίποτα, αλλά οι πολίτες ναι.

Ya~
If I don't go I'll never leave.

Black Jack (Tenshi)

#205 Black Kaiser

Black Kaiser

You are part of my plan

• Members
  • 1,293 posts

Posted 06 December 2011 - 21:01

Aizen Sosuke
Ψηφίζω Tenshi για να σώσω την ζωή μου. Όσο και αθώος να είναι ο Tenshi είμαι πιο σίγουρος για εμένα παρά γι'αυτόν.

#206 Botsun

Botsun

Boss Tsundere

• Members
  • 1,240 posts

Posted 06 December 2011 - 21:06

Μετράει η ψήφος σου ;
Το λέω,διότι στις 21.00 τελείωσε η μέρα.

Posted Image

#207 matassos

matassos

Anime Professional

• Members
  • 623 posts
  • LocationThessaloniki-Ksanthi

Posted 06 December 2011 - 21:12

με αυτο που εκανες καιζερ που ποσταρες στις 21:01 και αλλαζεις και το αποτελεσμα ο tragic οτι και να αποφασησει θα ειναι αδικος xD

#208 Kamen Tantei Zura

Kamen Tantei Zura

Ore-sama

• Members
  • 837 posts

Posted 06 December 2011 - 21:17

Το αποτέλεσμα έτσι και αλλιώς έβγαζε έξω τον Tenshi. Λογικά μέτρησε λάθος τις ψήφους κατά του ο Aizen. Ας το κλειδώσει ο Kenny καλύτερα.

#209 mono

mono

Ελιτίστρια

• Global Mods
  • 4,147 posts

Posted 06 December 2011 - 21:18

Το πιο σωστό τότε θα ήταν ο αφηγητής να κυρήξει ισοπαλία και να το αφήσει στην κρίση των παικτών, αν πριν ψηφίσει ο Aizen ήταν ισοπαλία.

edit: Προς Tragic Prince: Πρέπει να ανακοινώνεις ξεχωριστά τα αποτελέσματα της μέρας και της νύχτας.

xbJ3b2w.jpeg

#210 Kamen Tantei Zura

Kamen Tantei Zura

Ore-sama

• Members
  • 837 posts

Posted 06 December 2011 - 21:21

Αφήστε απλά τον Prince να το δει και να κρίνει. Ξέρει καλύτερα. Δε χρειάζεται να μπλεκόμαστε στα πόδια του. Θα τα μετρήσει εκείνος.