Μάλιστα.
*smirks*
Επομένως αφού ο Squalo είναι δολοφόνος αυτοί που υποστήριξε (βολική μετάφραση η "υποστήριξη") είναι δολοφόνοι.
Και επομένως αυτοί που ψηφίσαν τον Squalo είναι αθώοι.
I see. "Λογική" σωστά;
Αφού ζητήσατε την γνώμη δεν θα μπορούσα να σας την αρνηθώ κόμη μου. Η γνώμη μου είναι πως βρήκα πολύ "βολικό" το timing στο οποίο ψηφίσατε τον Squabi, di Monte Cristo κόμη μου. Φυσικά, αφού ψηφίσατε δολοφόνο, δεν μπορείτε να είστε εσείς ένας, σωστά; Και οφείλω να ομολογήσω πως είναι πολύ βολική την τωρινή σας κατηγορία. Αν τελικά πεθάνει αθώος κανείς δεν θα μπορεί να σας κατηγορίσει αφού βασίστηκε σε "λογική", έχω δίκιο ; Θα έλεγα να ακούσω εσείς τι έχετε να πείτε γι'αυτά τις απλές παρατηρήσεις. Κάνατε λάθος κόμη μου. Και μάλιστα διπλό.
Φαίνεται πως ο κύριος Oliver-Poplan έπεσε μέσα 100%. Και μου φαίνεται περίεργη κίνηση η δολοφονία του Kabamaru που είχε μαζέψει ήδη κάμποσους ψήφους δηλαδή, θεωρητικά πάντα ήταν από τους επιλαχόντες να βγει. Αναρωτιέμαι αν αυτό θα έπρεπε θεωρητικά να μας κάνει να αποσύρουμε τις υποψίες μας για τους υπόλοιπους που μάζεψαν αρκετούς ψήφους. Αλλά από την άλλη αυτό δεν μου ακούγεται και πολύ έξυπνο για σχέδιο δολοφόνων σωστά;
// RIP LEGNEREDNAV . Αγαπημένος μου παίχτης. Έδινες μια troll νότα στο παιχνίδι.