R Ichirou Tanaka

Ya~ Ο R επέστρεψε. Παρακολουθώ αρκετή ώρα το τι συμβαίνει στο σπίτι, και προς το παρόν που τελείωσε το ρύζι μου αποφάσισα να σχολιάσω. Παρατήρησα κάτι αξιοπρόσεκτο.
Superbi Squalo
Αυτό που έχω μάθει στη ζωή μου είναι ότι δεν πρέπει να κατηγορούμε αυτούς που φαίνονται πάντα σαν οι πιο πιθανοί όπως τον διάβολο και τον Aizen αλλά κι αυτούς που κρύβονται. Και γι αυτό έχω βάσιμες υποψίες να θεωρώ τον johntheo95.
Μα γιατί κύριε
Superbi Squalo (Fallen_Angel_Itachi) έχετε σπεύσει να απενοχοποιήσετε ήδη τους συγκεκριμένους; Μήπως όντως οι κύριοι είναι δολοφόνοι και εσείς συνένοχος του; Άλλωστε δεν θα μου έκανε εντύπωση αν ήσασταν. Εεε κάτι άκουσα ότι δεν έχετε ενδοιασμούς να σκοτώσετε ή καλύτερα είναι η δουλειά σας. Είστε αρκετά νευρώδης και ο R ανησυχεί. Μήπως δεν τρώτε πολύ ρύζι; Μήπως έχετε πρόβλημα στο στομάχι; Ο θυμός είναι κακός για το στομάχι και γι' αυτό ο R σας υποπτεύεται.
Μπορώ να ακούσω και τα λεγόμενα του παράξενου πράγματος με το τεράστιο κεφάλι,
Void (OdyMonaxos). Πολύ περίεργος. Δεν μου αρέσει. Περίεργος. Αλήθεια γνωρίζετε ήδη ότι ο Superbi Squalo είναι δολοφόνος; Ο R νομίζει ότι αλήθεια το ξέρετε και το λέτε.
Το γεγονός ότι κλάπηκαν τα νιστέρια του κυρίου Black Jack είναι ενδιαφέρον. Κύριε, όσο εύκολο να κατηγορήσουν εσάς για τα νιστέρια, τόσο εύκολο είναι να κατηγορήσουν και όλους τους υπόλοιπους. Κύριε
Aoshi, δεν έχετε να πείτε κάτι γι' αυτό; Νομίζω ότι έχετε σχέση με θάνατο ανθρώπων. Τους οδηγείτε ψυχολογικά στο θάνατο. Νομίζω. Κύριε Aoshi. -φεύγει βίδα-
-σηκώνει βίδα- Ya~ Α ναι!
Γιατί ο Superbi Squalo και ο Mugen έσπευσαν να κατηγορήσουν τον Elfman ως ύποπτο κατευθείαν χωρίς επιχειρήματα;

Νομίζω ότι αυτοί οι τύποι είναι πολύ νευρώδεις. Ο R δεν τους συμπαθεί.
Νομίζω ότι μόλις έγινε το ρύζι~ Ya~
Αντίο προς το παρόν.