Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Ye olde Hunter x Hunter (2011 TV Series) thread
#46
Posted 10 October 2011 - 22:13
Θα επαναλάβω πως ελπίζω να μη λογοκρίνουν τη σειρά ή να την φέρουν σε πιο παιδικά δεδομένα χάριν τηλεθεάσεως. Δεν θυμάμαι να έχω απογοητευτεί από την Madhouse πλην ολίγων περιπτώσεων. Μέχρι στιγμής πηγαίνει καλά, αλλά ακόμα είμαστε στην αρχή που οκ, δεν μπορεί να γίνει και πολύ βάρβαρη. Ύστερα από μερικά ακόμα επεισόδια θα είμαστε σε θέση να κρίνουμε καλύτερα.
Όσον αφορά τα groups, από horrible subs τα είδα και δεν είχα κάποιο παράπονο. Επίσης για όποιον ενδιαφέρεται, η σειρά ξεκίνησε από την AnimeClipse στα ελληνικά.
#47
Posted 10 October 2011 - 22:19

#48
Posted 11 October 2011 - 22:26

Kurapika to Gon are totemo perfecto. I love them.
Ξεκινάει προκαλώντας το ενδιαφέρον η σειρά, το ομολογώ.
Εκεί που θα έλεγα ότι κάνει την αίσθηση είναι ο τρόπος που είναι δοσμένα τα πράγματα, διότι σε γενικές γραμμές δεν είναι και το πιο πρωτότυπο σενάριο στο χώρο των anime.
#49
Posted 13 October 2011 - 02:36
Για τον Leorio δεν πετάω ακριβώς τι σκούφια μου.
Περιμένω να δω τα exams βέβαια που ακούω ότι σοβαρεύει περισσότερο.
ΥΓ: Θα μου λείψει ο καπετάνιος T^T
#51
Posted 16 October 2011 - 18:56
#52
Posted 16 October 2011 - 22:06
Ισως θα ηταν καλύτερο να συνεχιζαν τη σειρα απο εκει που σταμάτησε...
Τρομερό anime οπως και να'χει.
#53
Posted 16 October 2011 - 23:32
Απόψεις για το τρίτο επεισόδιο. Αν και κάλυψε 1,5 chapter (30 σελίδες) από το manga, από την παλιά anime σειρά κάλυψε μόνο μισό επεισόδιο. Στο παλιό anime είπαν να αφήσουν απ' έξω ορισμένες σκηνές, ενώ στο νέο έγινε καλύτερη παρουσίαση των χαρακτήρων και γενικά κύλησε πιο ομαλά. Ακολουθεί σύγκριση της επίμαχης σκηνής με τον Hisoka
Επίσης η παρουσίαση των νέων χαρακτήρων ήταν όπως ακριβώς στο manga. Γενικά η νέα σειρά φαίνεται πως έχει ως σημείο αναφοράς το manga, ενώ κρατάει που και που ορισμένα σημεία από το παλιό anime. Μου αρέσει πάρα πολύ η πορεία της, είναι πολύ καλύτερη απ' όσο μπορούσα να φανταστώ όταν πρωτοανακοινώθηκε. Μακάρι να συνεχίσουν έτσι και να δούμε ωραίες βίαιες μάχες αργότερα.
Edited by Phantom Duck, 17 October 2011 - 00:16.
#55
Posted 17 October 2011 - 06:11
καλα ποτε αρχισε το μανγκα? η παλια σειρα ανιμε δειχνει ΑΡΚΕΤΑ παλια.
ALSO i survived the new forum change thing... we need a new tag.
#57
Posted 17 October 2011 - 06:43
ALSO i survived the new forum change thing... we need a new tag.
#58
Posted 17 October 2011 - 07:19

#59
Posted 17 October 2011 - 14:05
Θέλω να δω περισσότερο τον Killua, απ'ό,τι φαίνεται θα του δωθεί αρκετός τηλεοπτικός χρόνος στο μέλλον!
#60
Posted 17 October 2011 - 14:42
Επειδή μ'αρέσει και δε μπορώ να περιμένω μια βδομάδα για ένα επεισόδιο,βλέπω παράλληλα και το παλιό.Παρότι δεν έχω διαβάσει το manga (οπότε δεν μπορώ να πω ποιο από τα 2 είναι πιο πιστό) οι αλλαγές που βλέπω στο καινούργιο μου φαίνονται ως βελτίωση.
Does this darkness have a name?