Jump to content


Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!


Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.
 

Photo
- - - - -

Ye olde Hunter x Hunter (2011 TV Series) thread


  • This topic is locked This topic is locked
233 replies to this topic

#46 Phantom Duck

Phantom Duck

    Platyrhynchos Kineticus

  • Retired Staff
  • 5,461 posts

Posted 10 October 2011 - 22:13

Το δεύτερο επεισόδιο κάλυψε κι αυτό 2 chapters από το manga (~40 σελίδες) ή αλλιώς 2 επεισόδια από την παλιά σειρά. Δηλαδή τα 2 πρώτα επεισόδια έχουν καλύψει ό,τι ακριβώς κάλυψε και η παλιά σειρά στα πρώτα 5. Σε σχέση με το manga, η καινούργια σειρά είναι σχεδόν copy paste, σε αντίθεση με την παλιά σειρά που είχε τραβήξει την ιστορία και είχε προσθέσει κάποια δικά της πράγματα. Δεν πρόκειται ποτέ να αλλάξω γνώμη για την παλιά, όμως μου αρέσει πολύ και η πορεία της νέας. Μέχρι τώρα είχαμε μία "εναλλακτική" σειρά με επιτυχημένα κυρίως (κατ' εμέ) filler στοιχεία, ενώ η νεότερη διασκευή ακολουθεί το manga. Νομίζω πως καλύπτουν όλα τα γούστα.

Θα επαναλάβω πως ελπίζω να μη λογοκρίνουν τη σειρά ή να την φέρουν σε πιο παιδικά δεδομένα χάριν τηλεθεάσεως. Δεν θυμάμαι να έχω απογοητευτεί από την Madhouse πλην ολίγων περιπτώσεων. Μέχρι στιγμής πηγαίνει καλά, αλλά ακόμα είμαστε στην αρχή που οκ, δεν μπορεί να γίνει και πολύ βάρβαρη. Ύστερα από μερικά ακόμα επεισόδια θα είμαστε σε θέση να κρίνουμε καλύτερα.

Όσον αφορά τα groups, από horrible subs τα είδα και δεν είχα κάποιο παράπονο. Επίσης για όποιον ενδιαφέρεται, η σειρά ξεκίνησε από την AnimeClipse στα ελληνικά.

E5VV38U.jpg


#47 GhostPrince

GhostPrince

    夢遊病者

  • Members
  • 2,149 posts
  • Location ・ω・ 

Posted 10 October 2011 - 22:19

μιας και το παει για repeating του παλιου, δν 8α λεγα οτι μαρεσει κ τοσο που τρεχει τοσο γρηγορα η ιστορια(μιας και πριν λιγες μερες τα τελιωσα τα παλια, οποτε τα χω προσφατα xD) καλυτερα 8α τανε αν το πηγενε πιο αργα, whatever...8ελω να ελπιζω οτι 8α πιασει και το μανγκα καπια στιγμη ^^ καλουτσικο ειναι μεχρι στιγμη παντος :P
フカフカ

#48 Night Wizard Seal

Night Wizard Seal

    名前のない怪物

  • Review Team
  • 2,153 posts

Posted 11 October 2011 - 22:26

Απολαυστικό και το δεύτερο επεισόδιο. Επιμένω πως ο Λεόριο μου αρέσει περισσότερο όταν είναι σοβαρός. Όταν χαζοφέρνει μου τη δίνει λίγο :P

Kurapika to Gon are totemo perfecto. I love them.
Ξεκινάει προκαλώντας το ενδιαφέρον η σειρά, το ομολογώ.

Εκεί που θα έλεγα ότι κάνει την αίσθηση είναι ο τρόπος που είναι δοσμένα τα πράγματα, διότι σε γενικές γραμμές δεν είναι και το πιο πρωτότυπο σενάριο στο χώρο των anime.

84886513_zpsfd6f6e60.jpg

They sound like they are crying. Like wolves, howling for their dead masters.


#49 iristella

iristella

    Heelchou!

  • Administrators
  • 10,437 posts

Posted 13 October 2011 - 02:36

Aυτό που σίγουρα είναι θετικό στη σειρά είναι η ευχάριστη ατμόσφαιρά της και το αίσθημα περιπέτειας που βγάζει μέχρι στιγμής. Ο Kurapica (damn το λυπάμαι το κακόμοιρο κάθε φορά που ακούω το όνομά του) και ο Gon έχουν πλάκα.

Για τον Leorio δεν πετάω ακριβώς τι σκούφια μου.

Spoiler:


Περιμένω να δω τα exams βέβαια που ακούω ότι σοβαρεύει περισσότερο.

ΥΓ: Θα μου λείψει ο καπετάνιος T^T

#50 D.Dragon

D.Dragon

    kaido worldomination loll

  • Members
  • 3,599 posts

Posted 16 October 2011 - 18:05

Καλο και το 3ο, εμφανιστηκαν 2 ακομη πρωταγωνιστες της σειρας..
Posted Image

#51 Yano

Yano

    Anime Amateur

  • Members
  • 107 posts

Posted 16 October 2011 - 18:56

Kilua o καλυτερος character της σειρας.Ανυπομονω να δω τα υπολοιπα επισοδεια,ειδικα τωρα που περναει και γρηγορα τα chapters

#52 sgouver

sgouver

    One Piece Maniac

  • Members
  • 540 posts

Posted 16 October 2011 - 22:06

Το HxH ειχε σταματήσει αποτομα αν θυμαμαι καλα ; ή ο mangaka ειχε προβλημα και δεν εβγαζε chapters ;

Ισως θα ηταν καλύτερο να συνεχιζαν τη σειρα απο εκει που σταμάτησε...

Τρομερό anime οπως και να'χει.

#53 Phantom Duck

Phantom Duck

    Platyrhynchos Kineticus

  • Retired Staff
  • 5,461 posts

Posted 16 October 2011 - 23:32

Το manga του Hunter X Hunter είχε μεγάλες παύσεις κατά διαστήματα. Αυτή τη στιγμή τρέχει κανονικά όμως δεν ξέρουμε αν και πότε θα ξανασταματήσει. Το μεγάλο arc που ήταν στον αέρα όλον αυτόν τον καιρό πάντως ολοκληρώθηκε και ξεκίνησε νέο.

Απόψεις για το τρίτο επεισόδιο. Αν και κάλυψε 1,5 chapter (30 σελίδες) από το manga, από την παλιά anime σειρά κάλυψε μόνο μισό επεισόδιο. Στο παλιό anime είπαν να αφήσουν απ' έξω ορισμένες σκηνές, ενώ στο νέο έγινε καλύτερη παρουσίαση των χαρακτήρων και γενικά κύλησε πιο ομαλά. Ακολουθεί σύγκριση της επίμαχης σκηνής με τον Hisoka

Spoiler: Violence Comparison


Επίσης η παρουσίαση των νέων χαρακτήρων ήταν όπως ακριβώς στο manga. Γενικά η νέα σειρά φαίνεται πως έχει ως σημείο αναφοράς το manga, ενώ κρατάει που και που ορισμένα σημεία από το παλιό anime. Μου αρέσει πάρα πολύ η πορεία της, είναι πολύ καλύτερη απ' όσο μπορούσα να φανταστώ όταν πρωτοανακοινώθηκε. Μακάρι να συνεχίσουν έτσι και να δούμε ωραίες βίαιες μάχες αργότερα.

Edited by Phantom Duck, 17 October 2011 - 00:16.

E5VV38U.jpg


#54 D.Dragon

D.Dragon

    kaido worldomination loll

  • Members
  • 3,599 posts

Posted 17 October 2011 - 00:32

Καλά δεν μπορουσαν να δείξουν σπλατερια γιατι η σκηνή ετσι και αλλιως δεν εχει αιμα, αποδοθηκε εξαιρετικα.
Posted Image

#55 Daz

Daz

    私は新幹線になりたい

  • Members
  • 771 posts

Posted 17 October 2011 - 06:11

ειδα το 3ο επισοδειο πριν λιγο και οταν τελιωσε νομιζα οτι ειχα δει μονο 4-5 λεπτα το πολυ. το ανιμε αυτο μετραει ασχημα, και μου αρεσει παρα πολυ και το πιο old school σχεδιο που του δινει μια cult αυρα :3

καλα ποτε αρχισε το μανγκα? η παλια σειρα ανιμε δειχνει ΑΡΚΕΤΑ παλια.

Posted Image
Posted Image

ALSO i survived the new forum change thing... we need a new tag.


#56 D.Dragon

D.Dragon

    kaido worldomination loll

  • Members
  • 3,599 posts

Posted 17 October 2011 - 06:33

Ξεκίνησε κάπου μαζί με το One Piece το 97-98, απλά ο mangaka έκανε πολλα διαλλείματα για αυτό το Hunter είναι στο chapter 300+ και το OP στο 600+.
Posted Image

#57 Daz

Daz

    私は新幹線になりたい

  • Members
  • 771 posts

Posted 17 October 2011 - 06:43

μου φαινεται περιεργο διοτι αν κοιταξεις τα πρωτα επισοδεια του one piece και τα πρωτα του παλιου hunter x hunter φαινονται σαν να εχουν πολλα χρονια διαφορα. αφου ομως ειναι περιπου της ιδιας εποχης (το κοιταξα και online) μαλλον ειναι απλα τα στουντιο η το στυλ του μανγκα

Posted Image
Posted Image

ALSO i survived the new forum change thing... we need a new tag.


#58 Kρεμμυδοιππότης

Kρεμμυδοιππότης

    Μου ήρθε το ιντερνετ!!!!

  • Members
  • 316 posts

Posted 17 October 2011 - 07:19

Hisoka <3 Favourite hunterXhunter character!!! Είμαι κατευχαριστημενος με τη σειρά μέχρι τώρα μου αρέσει το fast pace που έχει γιατί ανυπομωνώ να φτάσουμε στις καλές μάχες.
Mister Raindrop falling away from me now

Posted Image

#59 LuluChan92

LuluChan92

    Lulu the Berserker

  • Members
  • 519 posts

Posted 17 October 2011 - 14:05

Ικανοποιητικό και το 3ο επεισόδιο κατ' εμέ. Δεν έχω να σχολιάσω κάτι ιδιαίτερα, απλά μου άρεσε όπως κυλάει η σειρά μέχρι τώρα. Και εφόσον λέγεται ότι αυτή η σειρά ακολουθεί πιο πιστά το manga απ'ό,τι η προηγούμενη, τότε ακόμα καλύτερα.

Θέλω να δω περισσότερο τον Killua, απ'ό,τι φαίνεται θα του δωθεί αρκετός τηλεοπτικός χρόνος στο μέλλον!

#60 DarkElf

DarkElf

    ラブレス

  • Members
  • 611 posts

Posted 17 October 2011 - 14:42

Κι εγώ δηλώνω ικανοποιημένη με το 3ο επεισόδιο.
Επειδή μ'αρέσει και δε μπορώ να περιμένω μια βδομάδα για ένα επεισόδιο,βλέπω παράλληλα και το παλιό.Παρότι δεν έχω διαβάσει το manga (οπότε δεν μπορώ να πω ποιο από τα 2 είναι πιο πιστό) οι αλλαγές που βλέπω στο καινούργιο μου φαίνονται ως βελτίωση.

Posted Image
Does this darkness have a name?