Jump to content


Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!


Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.
 

Photo
- - - - -

Ye olde Hunter x Hunter (2011 TV Series) thread


  • This topic is locked This topic is locked
233 replies to this topic

#1 D.Dragon

D.Dragon

    kaido worldomination loll

  • Members
  • 3,599 posts

Posted 02 October 2011 - 11:24

Posted Image

Το σπουδαίο shonen που κέρδισε χιλιάδες φαν παγκοσμίως και επηρέασε ανεξίτηλα την νέα γενιά shonen manga, του Yoshihiro Togashi( Yu Yu Hakusho, Level E) επιστρέφει. Η madhouse ανέλαβε να επαναφέρει το συγκεκριμένο έργο στην μικρή οθόνη..


Υπόθεση : Οι hunters είναι μια ομάδα ανθρώπων που «κυνηγά» από θησαυρούς και σπάνια αντικείμενα μεγάλης αξίας μέχρι και εγκληματικές οργανώσεις και σπάνια είδη όντων. Για να γίνεις hunter πρέπει να πάρεις ένα ειδικό δίπλωμα που σου παρέχει ιδιαίτερα προνόμια όπως πρόσβαση στο 90% των κρατών του hunter κόσμου, χρήματα κ.α . Για να πάρεις το δίπλωμα πρέπει να περάσεις από ένα Hunter Exam. Ο Gon ο πρωταγωνιστής αποφασίζει να συμμετάσχει στο exam για να βρει τον πατέρα του που είναι ο σπουδαίος (μαμιάς) hunter και έχει εξαφανιστεί εδώ και χρόνια.
Με το hunter exam θα ανοίξει ένας νέος κόσμος για τον Gon που δεν θα μπορούσε να φανταστεί ούτε στα πιο τρελά του όνειρα και θα γνωρίσει σπουδαίους φίλους και εχθρούς…
Cast :

The combined 35/36th issue of Shueisha's Weekly Shonen Jump magazine is announcing the main cast of the 2011 television anime adaptation of Yoshihiro Togashi's Hunter x Hunter manga on Monday:

Megumi Han (live-action Otomen) as Gon Freecs
Mariya Ise as Killua Zaoldyeck
Keiji Fujiwara as Leorio
Miyuki Sawashiro as Kurapika
Daisuke Namikawa as Hisoka

The same characters were played by the following cast members in the earlier 1999-2001 anime:

Junko Takeuchi as Gon Freecs
Kanako Mitsuhashi as Killua Zaoldyeck
Hozumi Gôda as Leorio
Yuki Kaida as Kurapika
Hiroki Takahashi as Hisoka

The "definitive" new anime will premiere on NTV on October 2 and run every Sunday at 10:55 a.m. NTV opened a web page for the new anime, which will retell the manga's story from the beginning.

Hiroshi Koujina (Rainbow - Nisha Rokubō no Shichinin, Neuro - Supernatural Detective) will direct the anime at MADHOUSE (Death Note, NANA), and Atsushi Maekawa (Dragon Ball Z, Fresh Precure!) is in charge of the scripts. Takahiro Yoshimatsu ("Something Yoshimatsu" of Future GPX Cyber Formula, Slayers) is designing the characters, while Toshio Nakatani is producing.

OPENING
Youtube Video



Posted Image


To 1o επεισόδιο έχει βγει από horrible subs.
Posted Image

#2 Yano

Yano

    Anime Amateur

  • Members
  • 107 posts

Posted 02 October 2011 - 11:29

Πολυ ωραιο μου φανηκε.Πιστευω επρεπε να γινει ενα remake στο συγκεκριμενο anime.Και μου φανηκε καπως ποιο φωτεινο και ποιο χαλαρο απο το προηγουμενο,οτι πρεπει δηλαδη.

Υ.Σ.η ιστορια προχωραει πολυ γρηγορα και γι αυτο ελπιζουμε να συνεχισει και γιατι οχι να πιασει και το manga καποτε!!

#3 shinigami94

shinigami94

    wat

  • Members
  • 893 posts

Posted 02 October 2011 - 11:35

Hunter x Hunter
ハンター×ハンター
Posted Image


Genres: Action, Adventure, Shounen, Super Power

12 χρόνια μετά την πρώτη τηλεοπτική σειρά Hunter x Hunter, η Madhouse μας φέρνει μια νέα σειρά η οποία αποτελεί remake της παλιάς.
Η σειρά βασίζεται στο ομώνυμο manga του Τogashi Yoshihiro,το οποίο ξεκίνησε την κυκλοφορία του το 1998.

Υπόθεση

Hunters ονομάζονται τα άτομα που ταξιδεύουν στον κόσμο κάνοντας διάφορες επικίνδυνες αποστολές (κυνήγι εγκληματιών,αναζήτηση χαμένων θησαυρών σε ανεξερεύνητες περιοχές κτλ.)
Η ιστορία ξεκινάει με τον Gon, ένα 12χρονο αγόρι που θέλει να γίνει Hunter για να μάθει το λόγο που o πατέρας αποφάσισε να γίνει Hunter εγκαταλείποντας τον.Έτσι, φεύγει απο το νησί του με στόχο να περάσει τις εξετάσει που χρειάζονται και να γίνει ένας σπουδαίος Hunter.
Στο καράβι του ταξιδιού θα συναντήσει και κάποια άλλα άτομα, τα οποία θέλουν και αυτά να γίνουν Hunters, με τα οποία θα γίνει φίλος

Χαρακτήρες


  • Gon
Posted Image
Ένα καλό και ευγενικό παιδί που θέλει να βοηθά τους πάντες.Είναι γιός ενός πολύ γνωστού Hunter,του Gin.Παρόλα αυτά, ο πατέρας του αποφάσισε να γίνει Hunter, αφήνοντας μόνο του τον Gon.Στόχος του Gon είναι να γίνει Hunter και να βρεί το λόγο για τον οποίο τον εγκατέλλειψε ο πατέρας του.


  • Kurapika
Posted Image
Ο Kurapika είναι είναι ένας απο τους επιβάτες του πλοίου που πάει στα Hunter exams.
Είναι το τελευταίο μέλος της οικογένειας Kurta, η οποία εξοντώθηκε απο μια ομάδα με το όνομα Phantom Troupe.Αυτό που θέλει ο Kurapika είναι να γίνει Hunter ώστε να πάρει εκδίκηση για την απώλεια της οικογένειας του πιάνοντας τους δολοφόνους.


  • Leorio
Posted Image

Ο Leorio είναι και αυτός wannabe Hunter.Τον συντάμε και αυτόν στο πλοίο για τα exams.Θέλει να γίνει Hunter, κυρίως, για να βγάλει πολλά χρήματα.


  • Killua
Posted Image
(Δεν έχει εμφανιστεί ακόμα)

Εντυπώσεις



Το πρώτο επεισόδιο ήταν καλό.Μας έδειξε κάποιους χαρακτήρες και γενικότερα με κάνει να πιστεύω οτι έχει πολύ καλές προοπτικές να γίνει πολύ καλό.Σεναριακά δεν μπορώ να πώ κάτι άλλο μιας και δεν διαβάζω το manga,
Το οπτικοακουστικό κομμάτι είναι καλό, αλλά θα το ήθελα ακόμη καλύτερο αφού μιλάμε για shounen όπου ένα πολύ καλό soundtrack και animation μπορουν να κάνουν ένα επεισόδιο εξαιρετικό.

Το πρώτο επεισόδιο βγήκε απο τους [HorribleSubs]


[YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=7g3p7ElfhbI[/YOUTUBE]
[YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=5xsvvcSoUmo[/YOUTUBE]

~Anidb~








Edited by shinigami94, 02 October 2011 - 12:44.

3b2Ktcr.jpg

Spoiler:

#4 Jorg

Jorg

    πηγκουίνοι

  • Members
  • 1,280 posts

Posted 02 October 2011 - 11:41

Το πρώτο επεισόδιο ήταν αρκετά meh
Το opening ήταν βλακειούλα, το ending ήταν ωραίο όμως.
Spoiler:

Γενικά όμως έχω μεγάλες προσδοκίες από τα σχόλια που έχω ακούσει και από ότι φαίνεται στον μουσικό τομέα δε θα απογοητεύσει.

tumblr_mv7en0qUmN1ql1bd6o1_500_zpsf41245

*waving intensifies*


#5 Phantom Duck

Phantom Duck

    Platyrhynchos Kineticus

  • Retired Staff
  • 5,461 posts

Posted 02 October 2011 - 12:11

Σκιστήκατε παλικάρια μου. Τσακ μπαμ να σου δύο threads, έτσι σας θέλω :hahaha:

Κρατήθηκαν και τα δύο threads, the more the merrier. Τα threads των D.Dragon και shinigami94 συγχωνεύτηκαν σε αυτό εδώ. Μπήκε πρώτο του D.Dragon επειδή δημιουργήθηκε πιο νωρίς και κρατήθηκε ο τίτλος του shinigami94 επειδή είναι πιο κατατοπιστικός.

Οι κανόνες για τα spoilers ισχύουν όπως και για μία κανονική σειρά, βάζουμε τα πάντα σε spoiler tags. Οι αναφορές σε manga καλό θα ήταν να αποφεύγονταν αν δεν έχει φτάσει η σειρά στο συγκεκριμένο σημείο, ακόμα και σε spoiler tags. Όποιος θέλει να αναφέρει κάτι που βλέπουμε αργότερα στο manga, ας βάλει ειδική σημείωση πριν το spoiler, π.χ.

Spoiler: Στο τέλος του manga



Το πρώτο επεισόδιο μου άρεσε αρκετά. Κάλυψε τα επεισόδια 1 έως 3 της παλιάς σειράς και αντιστοίχως 55 σελίδες από το manga. Βέβαια άφησαν απ' έξω ένα flashback το οποίο θα μου άρεσε αν το προσέθεταν, το οποίο ίσως να δείξουν αργότερα. Χωρίς το flashback κάλυψε περίπου 40 σελίδες, δεν είναι καθόλου άσχημα για anime του είδους. Η μουσική με ένα πρώτο άκουσμα δεν μου άρεσε τόσο όσο της παλιάς σειράς, αλλά είναι νωρίς ακόμα. Συν του ότι το ending song ήταν αρκετά hard, ωραία πράματα.

E5VV38U.jpg


#6 WillOfTheD

WillOfTheD

    α ου α

  • Members
  • 731 posts

Posted 02 October 2011 - 12:12

αρκετα καλο για πρωτο επεισοδιο,αν και ειχα την εντυπωση οτι το manga δεν ηταν τοσο "παιδικο"

#7 Hanzo

Hanzo

    Relief Pitcher

  • Members
  • 943 posts

Posted 02 October 2011 - 12:20

Aν και το επεισοδιο μου αφησε γενικοτερα καλη αισθηση με το που τελειωσε εβαλα λιγο τα πρωτα 2-3 του παλιου ΗxH και οκ καλα θυμομουνα.Παει αρκετα εως πολυ γρηγορα δυστηχως.Στο παλιο τους ειχε παρει 3 επεισοδια για να δειξουν αυτα που τωρα ειδαμε σε ενα.Αυτο μερικοι ισως το προτιμανε αλλα με ενοχλει αρκετα που αντι να προσθεσουν νεο υλικο πχ,κοψαν σκηνες και οι ηδη υπαρχουσες χανουν καπως συγκριτικα.Το σχεδιο ειναι παλι θεμα γουστου υποθετω αλλα λειπει η λεπτομερεια και το 90s feel.Λογικο και αναμενομενο ισως αλλα παλι κατι δεν.

Γενικοτερα ολα γιναν βιαστικα.Το πως γνωριστηκαν οι χαρακτηρες πχ,ποτε εφυγε ο Gon απ το νησι του,ποτε φτασαν στο επομενο examination.E δεν γινεται ετσι,με αγχωνει.Θα το συνεχισω αλλα ελπιζω να μην εξελιχτει αναλογα με το db kai απλα με νεο σχεδιο και animation(ουτε καν βελτιωμενα).Νωρις λιγο για γκρινια ισως απλα εκφραζω ανησυχιες.
Posted Image


This is the sig I have prepared for myself and if you don't like it don't be rude about it.

#8 D.Dragon

D.Dragon

    kaido worldomination loll

  • Members
  • 3,599 posts

Posted 02 October 2011 - 12:35

Θα διαφωνήσω μαζί σου Hanzo γιατί μπορεί στα πρώτα επεισόδια στο παλιό να το πηγαίνανε πιο αργά αλλά χώνανε και ένα σωρό φιλερίδια μέσα.
Posted Image

#9 Warchief

Warchief

  • Members
  • 2,042 posts

Posted 02 October 2011 - 12:55

Άσχετα με την παλιά σειρά. Από το manga έχουν κόψει τίποτα; Αν είναι μόνο το flashback και το δείξουν αργότερα δε με πειράζει.
Έχω ξενερώσει που λέτε ότι το τρέχουν.

#10 Hanzo

Hanzo

    Relief Pitcher

  • Members
  • 943 posts

Posted 02 October 2011 - 13:11

Δεν εχω διαβασει το manga οποτε δεν ξερω αν ειναι filler-και δεν εχει σημασια καθως filler δεν ισουται χαζομαρα ντε και καλα-αλλα το πρωτο επεισοδιο της παλιας σειρας εδειξε πολυ καλυτερα την ζωη του Gon οσο ζουσε στο νησι του και ο χαρακτηρας και τα κινητρα του περασαν πιο πειστικα.

Koψαν τη σκηνη με τον μακρυμαλλη κυνηγο,το ολο σκηνικο του πως συναντησε τον Leorio και ολα τα σκηνικα στο καραβι ηταν αρκετα υποτονικα και βιαστικα.Ειπα οτι ναι αφησε ευχαριστη αισθηση σαν συνολο απλα δεν θελω να επαναληφθει αυτο και στη συνεχεια.Σκηνες που φαινομενικα ειναι αχρειαστες για την εξελιξη της κεντρικης πλοκης,θεωρω πως παιζουν σημαντικο ρολο στο να γνωρισουμε τους χαρακτηρες και να νοιαστουμε γιαυτους.
Posted Image


This is the sig I have prepared for myself and if you don't like it don't be rude about it.

#11 D.Dragon

D.Dragon

    kaido worldomination loll

  • Members
  • 3,599 posts

Posted 02 October 2011 - 13:22

Απλά στο manga δεν υπάρχουν αυτά που υπήρχαν στην 1η σειρά τύπου, υπερβολικές σκηνές με τα ζώα και την σύνδεση τους με Γκον, ούτε η γνωριμία Gon-Leorio γίνεται στο λιμάνι, αλλά στο πλοίο όπως στο νέο επεισόδιο.
Posted Image

#12 Phantom Duck

Phantom Duck

    Platyrhynchos Kineticus

  • Retired Staff
  • 5,461 posts

Posted 02 October 2011 - 13:35

Άσχετα με την παλιά σειρά. Από το manga έχουν κόψει τίποτα; Αν είναι μόνο το flashback και το δείξουν αργότερα δε με πειράζει.
Έχω ξενερώσει που λέτε ότι το τρέχουν.


Από το manga έχουν κόψει το σημείο με τον μακρυμάλλη Κυνηγό όπως λέει και ο Hanzo, αυτό είναι το flashback. Υπήρχαν μικροδιαφορές στις καθημερινές στιγμές, π.χ. το πώς κουμάνταρε τον άρχοντα της λίμνης ο Gon ή τη στιγμή του αποχαιρετισμού στο καράβι και τέτοια πράγματα. Αυτά για εμένα είναι ψιλά γράμματα, καλά κάνουν και δεν παίρνουν copy paste τα καρέ του manga. Εξ' άλλου διαφορετικό μέσο είναι το ένα, διαφορετικό το άλλο. Τα σημαντικά στοιχεία, π.χ. όταν ρωτήθηκαν οι χαρακτήρες για ποιον λόγο θέλουν να γίνουν Hunters, ήταν ακριβώς ίδια με το manga.


Είναι νωρίς για να κρίνω, όμως μου αρέσει περισσότερο η νέα συνταγή. Η παλιά σειρά έχει δημιουργηθεί και δεν αλλάζει, όποιος θέλει μπορεί να τη δει και μάλιστα σε πολύ καλή ποιότητα μιας και πλέον κυκλοφορεί και σε DVDs. Το remake ακολουθεί το manga πιο πιστά, και θα πάμε κατ' ευθείαν στο ζουμί της υπόθεσης χωρίς πολλά πολλά. Η αλήθεια είναι πως η ανάπτυξη χαρακτήρων μπορεί να μην είναι η ίδια, όμως όταν ξαναείδα τα πρώτα επεισόδια της παλιάς σειράς, συνειδητοποίησα πως προσωπικά δεν θα μου άρεσε καθόλου το ενδεχόμενο να γυροφέρνουν οι χαρακτήρες χωρίς λόγο στην πόλη, να ελευθερώνουν τα ζώα του δάσους και να γνωρίζονται μεταξύ τους πριν την ώρα τους.

Για να μην παρεξηγηθώ, ούτε αυτά τα στοιχεία είναι άσχημα, ούτε η παλιά σειρά στο σύνολό της είναι άσχημη, αντιθέτως. Αλλά από τη στιγμή που βλέπουμε μία νέα προσπάθεια, ας είναι πιο κοντά στο manga (που είναι και το original original) και όχι στην σειρά που ομολογουμένως είχε βάλει αρκετά fillers.

E5VV38U.jpg


#13 Warchief

Warchief

  • Members
  • 2,042 posts

Posted 02 October 2011 - 13:43

Το HxH ήταν από τα πρώτα που είχα δει πριν 5 χρόνια οπότε δε θυμάμαι και πολλά. Σαν να τα βλέπω όλα πρώτη φορά είναι.

Μου άρεσε υπερβολικά το πρώτο επεισόδιο. Αφού ακολουθεί το manga ακόμα καλύτερα. Γενικά συμφωνώ με τον Phantom. To παλιό υπάρχει και μπορούμε να το δούμε. Δεν χρειάζεται να βγάλουν το ίδιο τώρα.

Το opening μου θύμισε καλές εποχές Naruto (τα openings του ακόμα καλά είναι βέβαια). Πιστεύω ότι θα μου αρέσει εξίσου με το παλιό πρώτο στην πορεία. Το δεύτερο του παλιού είναι αξεπέραστο για μένα.
Το ending ρε σεις είναι από τους εμετούς που τραγουδάνε και το opening του Kaiji. Αντιαισθητική μουσική με autotune. Δεν πρόκειται να το ξανακούσω ποτέ το κομμάτι. Σχεδόν μου χάλασε την τέλεια αίσθηση του επεισοδίου.
Η μουσική μέσα στο επεισόδιο μου άρεσε πολύ. Δεν ήταν catchy σαν του One Piece, στάνταρ καταστάσεις αλλά πολύ ταιριαστές με το κλίμα.

Animation και γενικά production values πολύ υψηλά. Υπήρχε ένα κλίμα περιπέτειας και το ένιωθες.
Μου άρεσε πολύ η αντίδραση του Gon όσον αφορά την κατάσταση με τον πατέρα του. Τα group dynamics στο πλοίο εξαιρετικά με Kurapika και Leorio.
Περιπετειώδες, heartwarming και αστείο μέσα σε ένα μόνο εικοσάλεπτο. Άλλη μπάλα. Θα το βλέπουμε για περισσότερο από ένα χρόνο, και μάλιστα Κυριακή πρωί με χαλάρωση. Μου έφτιαξε τη μέρα.

#14 olesos

olesos

    Anime/Manga Veteran

  • Members
  • 525 posts

Posted 02 October 2011 - 14:14

Για πρώτη φορά που έρχομαι σε επαφή με το συγκεκριμένο anime-manga μου φάνηκε αρκετά καλό και έχω αρκετές προσδοκίες για αυτο στο άμεσο μέλλον.Ακομα ενα weekly anime added :clap:

MbcN7u5.png
 


#15 Zane

Zane

    Anime Fan

  • Members
  • 251 posts

Posted 02 October 2011 - 14:23

Χωρίς να έχω διαβάσει το μάνγκα,έχω να πω ότι το remake του πρώτου ep μου άρεσε περισσότερο.

Τα 3 πρώτα eps της πρώτης σειράς ήταν ΠΟΛΥ βαρετά,και δεν εξυπηρετούσαν και σε τίποτα στο σκέλος να γνωρίσουμε καλύτερα τους χαρακτήρες και λοιπά.Ούτως ή άλλως,η ανάπτυξη των χαρακτήρων στα shonen και οι δεσμοί που δημιουργούνται,στις σκηνές έντασης(και μετά απ αυτές) πραγματώνονται,όπου έχουμε acts of bravery/sacrafice for friendship/flashbacks και λοιπά ρομαντικά,φρονώ πως όλα τ' άλλα στην συγκεκριμένη κατηγορία σειρών έχουν απλά εισαγωγικό ρόλο ή ειναι για να γεμίζουν οι σελίδες.Eπομένως αν είναι εφικτό να παραλειφθούν χωρίς να χάνουμε κάτι απ την εξέλιξη,ας παραλειφθούν κατά την ταπεινή μου άποψη.

Στο μόνο που μπορώ να πω ότι υστερούσε το συγκεκριμένo ep,ήταν στο ότι ο καπετάνιος σαν προσωπικότητα είναι αρκετά πιο ''soft'' απ' ότι στην πρώτη σειρά,αν θυμάμαι καλά βέβαια γιατί πάει καιρός από τότε που το είδα.Μπορεί να ήταν και απλά η ιδέα μου.