Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Ye olde Hunter x Hunter (2011 TV Series) thread
Posted 21 October 2011 - 12:41

Posted 21 October 2011 - 12:51
His name is Hisoka you ignorant person!!Και εμένα με ενθουσίασε το 3ο ειδικά με την στιγμή με αυτον που έμοιαζε με κλοουν σε κάνει να σκέφτεσαι την συνέχεια....Πολύ καλο το ending μου άρεσε αρκετά

Posted 21 October 2011 - 12:57
Και εμένα με ενθουσίασε το 3ο ειδικά με την στιγμή με αυτον που έμοιαζε με κλοουν σε κάνει να σκέφτεσαι την συνέχεια....Πολύ καλο το ending μου άρεσε αρκετά
κοιτα ...αναλογα την ηλικια. εσυ μπορεις να τον πηγαινεις ...αυτος ομως?

Posted 21 October 2011 - 22:47
Με μια πρώτη ματιά,μου αρέσει.

Posted 21 October 2011 - 23:25
Gomenasai ειναι που είμαι νέος στη σειραHis name is Hisoka you ignorant person!!

Posted 21 October 2011 - 23:43
Είδα τα τρία πρώτα και δεν μπορώ να πω ότι ενθουσιάστηκα.Μετά από τόσα που έχω ακούσει για το συγκεκριμένο manga περίμενα κάτι ισάξιο του fma ή του d-gray man.Ο κόσμος των hunters δεν εντοπίζω να έχει σοβαρές διαφορές από αυτόν των πειρατών,των σινιγάμιδων και τον νίντζα και αυτό με απογοητεύει.Η ατμόσφαιρα επίσης είναι κάπως παιδική.Δεν βιάζομαι όμως να σχηματίσω άποψη διότι όσο πάει και καλυτερεύει.Παρόλα αυτά μου άρεσε.Κερδίζει πολλούς πόντους από το animation που έχει προσαρμοστεί άψογα στα στάνταρ της σειράς,τους χαρακτήρες που δεν είναι ούτε ώριμοι ούτε ανώριμοι ταυτόχρονα,τον τρόπο παρουσίασης της ιστορίας και το εύστοχο χιούμορ.
Με μια πρώτη ματιά,μου αρέσει.
ξερε λοιπον πως ειναι παλιοτερο απο τους ...νιντζα και τους σινιγαμηδες΄καμια μα καμια σχεση με τους πειρατες.
ετοιμασου να χασεις την αποψη περι παιδικοτητας ...στα αμεσως επομενα. το ιδιο επαθα και γω.

Posted 22 October 2011 - 00:28
Από την στιγμή που ξέρεις πάνω-κάτω τι θα δεις κι αυτό δεν σε ικανοποιεί,τότε τα πράγματα είναι πολύ απλά.Δεν το βλέπεις.
Δεν βρίσκω τον λόγο να γίνονται συγκρίσεις......
Αν κι όταν ξεκινήσουν τα σφαξίματα και τα ξεκοιλιάσματα,θα παρακαλάμε να μας δείξει κάτι παιδικό.
Posted 22 October 2011 - 12:21
Χαλάλι που ξεκινά απο την αρχή αν ειναι να προχωρά τοσο γρήγορα (πιστό στο manga) και να εχει τόσο καλό animation
Ποντάρω οτι όλοι οι "καινούργιοι" στο κοντινό μέλλον θα κατεβασουν την παλιά σειρά.
Ουτε τα πιο γερά στομάχια δεν αντέχουν το cliffhanger αυτού του anime.
Edited by sgouver, 22 October 2011 - 12:30.
Posted 22 October 2011 - 13:23

laraska και junpei δεν είναι κακό εώς τώρα,το αντίθετο θα έλεγα, και όπως είπα δεν βιάζομαι να βγάλω από τώρα συμπέρασμα,μία πρώτη άποψη είπα μόνο και ελπίζω να είναι όπως τα λέτε.
D.Dragon μόλις τώρα δεν έκανες μία σύγκριση;Δεν έκανα σύγκριση,αναφορά ήταν για να περιγράψω αυτό που είδα και τις προσδοκίες που έχω.Επίσης με αυτό το D-gay man δεν με προκαλείς να προβώ σε συγκρίσεις και περαιτέρω συζήτηση;Και εγώ δεν εντυπωσιάστηκα αλλά δεν είπα FxF.

Posted 22 October 2011 - 14:10
απο τοτε εχω σκαλωσει με τους χαρακτηρες των σιλβα ...κουρονο και χισοκα.
αν ξερει κανεις απο το μανγκα

Posted 23 October 2011 - 13:07
Gon and Kirua perfect combination. Έχω ήδη αρχίσει να λατρεύω τον Kirua.