Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
- - - - -

Dark Knight Rises

• Please log in to reply
142 replies to this topic

#106 Kalamaris

Kalamaris

I'm glad I met you.

• Members
  • 699 posts

Posted 20 July 2012 - 16:23

Κοιταξτε εδω περα ο chief εχει δικιο.Το ανθρωπινο μυαλο δεν μπορει να δεχτει σοβαρη αναλυση μοναχα με την κοινη λογικη.Θελει να εχεις μελετησει το αντικειμενο για να μπορεις να το σχολιασεις.

Ολα τα παραπανω σχολια πεφτουν λιγο στην κατηγορια της συζητησης αναμεσα σε σοκαρισμενους παρουσιαστες μεσημεριανου καναλιου,πραγμα που δεν ειναι κακο για κανενα λογο.Ολοι νιωθουμε ασχημα για αυτο που εγινε και θελουμε να σχολιασουμε τι πιστευουμε για το ατομο που το διεπραξε αλλα καλυτερα να μην ζουμε κατω απο την ψευδαισθηση οτι αυτα που λεμε εχουν την παραμικρη βαση στην πραγματικοτητα.

sc5bab.jpg

#107 ...xXx...

...xXx...

– - – - – - – - ░ ▒▓▓█D

• Members
  • 134 posts

Posted 20 July 2012 - 16:31

ετσι οπως το θετει ο Kalamaris εχει δικιο :bahhh:

Edited by ...xXx..., 20 July 2012 - 16:31.

Posted Image

#108 ...xXx...

...xXx...

– - – - – - – - ░ ▒▓▓█D

• Members
  • 134 posts

Posted 23 July 2012 - 21:24

φοβερο trailer δειτε το αξιζει
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=1T__uN5xmC0&hd=1[/youtube]

Η ταινία “The Dark Knight Rises”, με ήρωα τον Batman, τον οποίο ενσαρκώνει και πάλι ο Christian Bale, κατάφερε να σημειώσει ρεκόρ εισπράξεων στο αμερικάνικο box office για ταινία που δεν προβάλλεται με την τεχνολογία 3D.

Το “The Dark Knight Rises”, που είναι και το τελευταίο φιλμ της τριλογίας του Christopher Nolan, σημείωσε εισπράξεις ύψους 160 εκατομμυρίων δολαρίων στο αμερικάνικο box office το πρώτο σαββατοκύριακο προβολής του. Οι εισπράξεις αυτές αποτελούν το καλύτερο «άνοιγμα» για ταινία που δεν είναι 3D, καθώς και το τρίτο καλύτερο ντεμπούτο στα σινεμά των ΗΠΑ και του Καναδά.

Οι δύο ταινίες 3D με τα καλύτερα ντεμπούτα στο box office των ΗΠΑ και του Καναδά είναι οι “The Avengers” (207 εκατ. δολάρια) και “Harry Potter and the Deathly Hallows Part 2” (169 εκατ. δολάρια).

Το νέο ρεκόρ που κατακτάει το φιλμ "The Dark Knight Rises" αποτελεί φαινόμενο για το χώρο του κινηματογράφου, δεδομένης και της τραγωδίας στο Ντένβερ που σημάδεψε τον ερχομό του στους κινηματογράφους.

Στην δεύτερη θέση του αμερικάνικου box office, πίσω από το “The Dark Knight Rises”, βρίσκεται η ταινία “Ice Age: Continental Drift”, ενώ στην τρίτη θέση βρέθηκε το “The Amazing Spider-Man”. Στο no4 του box office έπεσε η ταινία “Ted” ενώ το top 5 ολοκληρώνει η ταινία κινουμένων σχεδίων “Brave”.

by ant1online.gr

Edited by ...xXx..., 23 July 2012 - 21:25.

Posted Image

#109 Kalamaris

Kalamaris

I'm glad I met you.

• Members
  • 699 posts

Posted 23 July 2012 - 22:51

Not a spoiler xp
Spoiler:

Edited by Kalamaris, 23 July 2012 - 22:55.

sc5bab.jpg

#110 ...xXx...

...xXx...

– - – - – - – - ░ ▒▓▓█D

• Members
  • 134 posts

Posted 24 July 2012 - 10:53

Not a spoiler xp

Spoiler:

ωραια ποστερ αλλα κανενα δεν συγκρινετε με αυτο
Spoiler:
η με αυτο :bleh:
Spoiler:

Posted Image

#111 Kalamaris

Kalamaris

I'm glad I met you.

• Members
  • 699 posts

Posted 22 August 2012 - 00:24

Την ειδα την ταινια.Παρα,παρα πολυ καλη.Ισως οχι οσο το dark knight αλλα το begins σιγουρα το παταει κατω.Ισως επρεπε να χαν κοψει καποια πραγματα παντως.2 ωρες και 45 λεπτα ειναι πολυυυ μεγαλη διαρκεια και αυτο πιστευω ειναι το βασικο της μειονεκτημα.Κατα τα αλλα την προτινω ανετα.

Νομιζω οτι το πιο γαματο πραγμα που υπηρχε σε ολη την ταινια ηταν αυτο το γ*μημενο "Deshi Basara".Καθε φορα που εμπαινε εκανε τη σκηνη απιστευα epic!
Youtube Video

Edited by Kalamaris, 22 August 2012 - 00:24.

sc5bab.jpg

#112 Chasapos

Chasapos

Ninja in training

• Members
  • 379 posts

Posted 22 August 2012 - 17:36

http://mchasap.tumblr.com/post/29967072622/the-dark-knight-rises-2012
The only thing that we need to decide is what to do with the time that is given to us

#113 6Greed9

6Greed9

Solid Duck

• Members
  • 233 posts

Posted 24 August 2012 - 17:00

Ε Π Ο Σ.-

#114 ...xXx...

...xXx...

– - – - – - – - ░ ▒▓▓█D

• Members
  • 134 posts

Posted 27 August 2012 - 14:56

την ειδα και εγω χθες φοβερη οπως αναμενόταν και με κορυφαιο φινάλε
αυτο που κρατησα ομως ηταν η εκπληκτικη ερμηνεια της Anne Hathaway (οσκαρική) και φυσικα του αξεπέραστου Michael Caine
Posted Image

#115 Kalamaris

Kalamaris

I'm glad I met you.

• Members
  • 699 posts

Posted 28 August 2012 - 11:22

Εμενα ο tom hardy με πορωσε.Δεν περιμενα να γαμαγε τοσο πολυ!

Gary oldman δεν ειχε πολυ ομως ρε γαμωτο.Κριμα γιατι στο προηγουμενο εδινε ρεστα.Αυτο το "I have to save dent" ηταν νομιζω απο τις πιο συναισθηματικες ατακες της τριλογιας.Ανετα!

Α και επειδη πρεπει να αναφερθει
Spoiler:

sc5bab.jpg

#116 ...xXx...

...xXx...

– - – - – - – - ░ ▒▓▓█D

• Members
  • 134 posts

Posted 31 August 2012 - 20:36

Α και επειδη πρεπει να αναφερθει

Spoiler:

+100

το φιναλε παντα θα μεινει αξεχαστο
Posted Image

#117 Tea-chan

Tea-chan

Don't Lose Your Way

• Retired Staff
  • 2,491 posts

Posted 31 August 2012 - 21:38

Τώρα τελευταία με κυνηγάει η ατυχία στο σινεμά: το Spider-Man κόπηκε πέντε λεπτά πριν το τέλος (βγήκαν άτομα και ειδοποίησαν για να ξαναβάλουν τη ταινία), και σε αυτό, οι υπότιτλοι έκαναν φτερά σε κάποια φάση (βγήκα εγώ, αν και καταλάβαινα, οι υπόλοιποι έχασκαν). Αλλά πέρα από όλα αυτά...

Μου άρεσε πολύ. Πιο πολύ από το Dark Knight, ίσως γιατί το Rises είχε πιο πολλά twists and turns (αν και είχα φάει spoiler - τα κακά του tumblr-). Απίσης, πιστεύω ότι αυτό που έκανε το Dark Knight τόσο βαρύγδουπη ταινία στη φήμη της ήταν η ερμηνεία του Ledger πιο πολύ από όλα. O Bane ήταν ένας έξυπνος κακός, ο οποίος ήξερε ότι για να επιτύχει, θέλει υπομονή, επιμονή και, όπως μάθαμε από τον The Joker στο προηγούμενο, ΔΕΝ είμαστε ψωνάρες. Η Ann Hathaway κι αυτή μου άρεσε και αναγνώρισα χαρακτηριστικά της Catwoman από τα comics, από τα λίγα που έχω διαβάσει (not big in the Batman comic, I'm afraid). Ήταν μια εντελώς διαφορετική Catwoman από ότι έχουμε δει σε μεγάλη και μικρή οθόνη. Και, θα το παραδεχθώ, όταν την είδα με τη στολή της Catwoman δίπλα-δίπλα με τον Batman, I left a fangirl squeal. :P

Gordon δεν είχε πολύ, όντως και μου έλειψε. Γενικά, λατρεύω τον Oldman και θα ήθελα να τον δω λίγο παραπάνω.

Το τέλος ήταν μια ωραία ολοκλήρωση, και ήρθαμε full circle. Σε γέμιζε ως ιστορία.

Αυτό που ΔΕ μου άρεσε, ήταν ο χαρακτήρας του Jonathan Blake. Με ενόχλησε πολύ αυτός ο απόλυτος χαρακτήρας του. Σκέτο τσουτσέκι! Καταλαβαίνω ότι ήταν
Spoiler:
αλλά πολύ σπασίκλας και μονόχνοτος ρε παιδί μου... Επίσης, ήταν ΒΛΑΚΑΣ. Δε κόβει, δε...

Είναι κρίμα που δεν υπάρχει αίθουσα IMAX στη Θεσσαλονίκη (κι αν υπάρχει, δε μπορώ να τη φτάσω χωρίς δικό μου αμάξι :cry5: ) γιατί πιστεύω ότι θα ήταν υπέροχη ταινία σε τέτοια αίθουσα.

Προτείνεται. :riiight:

Posted Image

#118 legeon

legeon

Anime Freak

• Members
  • 267 posts

Posted 02 September 2012 - 18:34

την είδα και εγώ και ένα έχω να πώ.απλός τέλια η ταινία
απο την αρχή μέχρι το τέλος η δράση ήταν ακατάπαυστη,τέλεια σκηνοθετημένη και το σενάριο με ανατροπές που δεν τις περίμενα
το τέλος δεν μου άρεσε μόνο
Spoiler:

υ.σ :το λαιξικό του chrome δεν μου βγάζι τα λάθοη :?

#119 Hellraider

Hellraider

Anime Elite

• Members
  • 1,348 posts
  • LocationΑθήνα

Posted 02 September 2012 - 19:33

Spoilers man, θα κλάψει όποιος δεν έχει δει την ταινία!

Όσο γι'αυτό που ρωτάς μάλλον κάπου σε πήρε ο ύπνος.:P
Spoiler:

#120 Kenobi-sensei

Kenobi-sensei

Άρχοντας

• Members
  • 1,451 posts

Posted 02 September 2012 - 22:19

Εμενα με ενοχλει ο ρεαλισμος που προσπαθει να περάσει ο Nolan στο batman και ο bane και ο joker με χαλασαν παρα πολυ ως εικόνες τους ειχα συνηθισει αλλιως.