Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Dark Knight Rises
Posted 20 July 2012 - 16:23
Ολα τα παραπανω σχολια πεφτουν λιγο στην κατηγορια της συζητησης αναμεσα σε σοκαρισμενους παρουσιαστες μεσημεριανου καναλιου,πραγμα που δεν ειναι κακο για κανενα λογο.Ολοι νιωθουμε ασχημα για αυτο που εγινε και θελουμε να σχολιασουμε τι πιστευουμε για το ατομο που το διεπραξε αλλα καλυτερα να μην ζουμε κατω απο την ψευδαισθηση οτι αυτα που λεμε εχουν την παραμικρη βαση στην πραγματικοτητα.
Posted 20 July 2012 - 16:31

Posted 23 July 2012 - 21:24
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=1T__uN5xmC0&hd=1[/youtube]
Η ταινία “The Dark Knight Rises”, με ήρωα τον Batman, τον οποίο ενσαρκώνει και πάλι ο Christian Bale, κατάφερε να σημειώσει ρεκόρ εισπράξεων στο αμερικάνικο box office για ταινία που δεν προβάλλεται με την τεχνολογία 3D.
Το “The Dark Knight Rises”, που είναι και το τελευταίο φιλμ της τριλογίας του Christopher Nolan, σημείωσε εισπράξεις ύψους 160 εκατομμυρίων δολαρίων στο αμερικάνικο box office το πρώτο σαββατοκύριακο προβολής του. Οι εισπράξεις αυτές αποτελούν το καλύτερο «άνοιγμα» για ταινία που δεν είναι 3D, καθώς και το τρίτο καλύτερο ντεμπούτο στα σινεμά των ΗΠΑ και του Καναδά.
Οι δύο ταινίες 3D με τα καλύτερα ντεμπούτα στο box office των ΗΠΑ και του Καναδά είναι οι “The Avengers” (207 εκατ. δολάρια) και “Harry Potter and the Deathly Hallows Part 2” (169 εκατ. δολάρια).
Το νέο ρεκόρ που κατακτάει το φιλμ "The Dark Knight Rises" αποτελεί φαινόμενο για το χώρο του κινηματογράφου, δεδομένης και της τραγωδίας στο Ντένβερ που σημάδεψε τον ερχομό του στους κινηματογράφους.
Στην δεύτερη θέση του αμερικάνικου box office, πίσω από το “The Dark Knight Rises”, βρίσκεται η ταινία “Ice Age: Continental Drift”, ενώ στην τρίτη θέση βρέθηκε το “The Amazing Spider-Man”. Στο no4 του box office έπεσε η ταινία “Ted” ενώ το top 5 ολοκληρώνει η ταινία κινουμένων σχεδίων “Brave”.
by ant1online.gr
Edited by ...xXx..., 23 July 2012 - 21:25.

Posted 23 July 2012 - 22:51
Edited by Kalamaris, 23 July 2012 - 22:55.
Posted 24 July 2012 - 10:53
Not a spoiler xp
Spoiler:
ωραια ποστερ αλλα κανενα δεν συγκρινετε με αυτο

Posted 22 August 2012 - 00:24
Νομιζω οτι το πιο γαματο πραγμα που υπηρχε σε ολη την ταινια ηταν αυτο το γ*μημενο "Deshi Basara".Καθε φορα που εμπαινε εκανε τη σκηνη απιστευα epic!
Edited by Kalamaris, 22 August 2012 - 00:24.
Posted 22 August 2012 - 17:36
Posted 24 August 2012 - 17:00
Posted 27 August 2012 - 14:56
αυτο που κρατησα ομως ηταν η εκπληκτικη ερμηνεια της Anne Hathaway (οσκαρική) και φυσικα του αξεπέραστου Michael Caine

Posted 28 August 2012 - 11:22
Gary oldman δεν ειχε πολυ ομως ρε γαμωτο.Κριμα γιατι στο προηγουμενο εδινε ρεστα.Αυτο το "I have to save dent" ηταν νομιζω απο τις πιο συναισθηματικες ατακες της τριλογιας.Ανετα!
Α και επειδη πρεπει να αναφερθει
Posted 31 August 2012 - 20:36
+100Α και επειδη πρεπει να αναφερθει
Spoiler:
το φιναλε παντα θα μεινει αξεχαστο

Posted 31 August 2012 - 21:38
Μου άρεσε πολύ. Πιο πολύ από το Dark Knight, ίσως γιατί το Rises είχε πιο πολλά twists and turns (αν και είχα φάει spoiler - τα κακά του tumblr-). Απίσης, πιστεύω ότι αυτό που έκανε το Dark Knight τόσο βαρύγδουπη ταινία στη φήμη της ήταν η ερμηνεία του Ledger πιο πολύ από όλα. O Bane ήταν ένας έξυπνος κακός, ο οποίος ήξερε ότι για να επιτύχει, θέλει υπομονή, επιμονή και, όπως μάθαμε από τον The Joker στο προηγούμενο, ΔΕΝ είμαστε ψωνάρες. Η Ann Hathaway κι αυτή μου άρεσε και αναγνώρισα χαρακτηριστικά της Catwoman από τα comics, από τα λίγα που έχω διαβάσει (not big in the Batman comic, I'm afraid). Ήταν μια εντελώς διαφορετική Catwoman από ότι έχουμε δει σε μεγάλη και μικρή οθόνη. Και, θα το παραδεχθώ, όταν την είδα με τη στολή της Catwoman δίπλα-δίπλα με τον Batman, I left a fangirl squeal.

Gordon δεν είχε πολύ, όντως και μου έλειψε. Γενικά, λατρεύω τον Oldman και θα ήθελα να τον δω λίγο παραπάνω.
Το τέλος ήταν μια ωραία ολοκλήρωση, και ήρθαμε full circle. Σε γέμιζε ως ιστορία.
Αυτό που ΔΕ μου άρεσε, ήταν ο χαρακτήρας του Jonathan Blake. Με ενόχλησε πολύ αυτός ο απόλυτος χαρακτήρας του. Σκέτο τσουτσέκι! Καταλαβαίνω ότι ήταν
Είναι κρίμα που δεν υπάρχει αίθουσα IMAX στη Θεσσαλονίκη (κι αν υπάρχει, δε μπορώ να τη φτάσω χωρίς δικό μου αμάξι

Προτείνεται.

Posted 02 September 2012 - 18:34
απο την αρχή μέχρι το τέλος η δράση ήταν ακατάπαυστη,τέλεια σκηνοθετημένη και το σενάριο με ανατροπές που δεν τις περίμενα
το τέλος δεν μου άρεσε μόνο
υ.σ :το λαιξικό του chrome δεν μου βγάζι τα λάθοη

Posted 02 September 2012 - 19:33
Όσο γι'αυτό που ρωτάς μάλλον κάπου σε πήρε ο ύπνος.

Posted 02 September 2012 - 22:19