Εμενα με ενοχλει ο ρεαλισμος που προσπαθει να περάσει ο Nolan στο batman και ο bane και ο joker με χαλασαν παρα πολυ ως εικόνες τους ειχα συνηθισει αλλιως.
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Dark Knight Rises
Posted 03 September 2012 - 00:10
Posted 14 September 2012 - 01:02
Εξεπλάγην η αλήθεια είναι από το ρόλο της Catwoman, η Anne ήταν εξαιρετική και τον έπαιξε το ρόλο όπως πρέπει(with all the bitchy moves

Το twist ήταν αρκετά αξιόλογο και πήραμε γερή δόση Bale.
Επίσης, μπράβο και στον κακό γιατί, μα το Λάο Τσε, ο Tom Hardy ήταν αγνώριστος Bane και πολύ καλό μάλιστα. Το όλο guardian thing με συγκίνησε.
Πολύ όμορφη και καλή ταινία, all in all, και μπράβο στον Nolan και τους λοιπούς συντελεστές.
Posted 14 September 2012 - 17:07
tl;dr: what cracked said
Και Naito πες ό,τι θες για το Amazing Spider-man (it was a hot mess indeed) αλλά Andrew Garfield as Spiderman >>>> Christian Bale as Batman

Posted 14 September 2012 - 17:27
Spoiler:
Edited by Tea-chan, 14 September 2012 - 17:34.
Posted 14 September 2012 - 17:58
Τωρα για τον μονολογο του bane
Για τη φωνη του bane ομως σταυρωνεσε.Γαμουσε και εδερνε

Posted 14 September 2012 - 18:19
Είναι όμως καλύτερη ταινία επειδή είχε αριστοτεχνικά ανεπτυγμένο θεματικό ιστό και εγγεγραμμένη σε κάθε σκηνή τη σεναριακή συνέπεια που την οδηγούσε με βεβαιότητα στο τέλος που είναι μία σύνοψη αλλά και μεταμόρφωση όσων προηγήθηκαν.
Αυτό δεν είχε το TDKR, επειδή μιλώντας με όρους της τριλογίας, ήταν αυτό που θέλαμε και όχι αυτό που χρειαζόμασταν.
Posted 14 September 2012 - 20:36
Posted 14 September 2012 - 21:51
Posted 14 September 2012 - 22:33
Αυτό και το γεγονός ότι
Posted 27 September 2012 - 02:25
Κατα τα αλλα σαν κακος ο Μπειν μου αρεσε πολυ και η Anne στο ρολο της Catwoman.Επιπλεον και τα εφε και η δραση της ταινιας ηταν πολυ καλα.
Αν δεν με ενοχλουσε τοτελος της ταινιας θα ελεγα οτι προκειται για την καλυτερη ταινια του Μπατμαν,αλλα δεν μπορω να το πω αυτο.

I don't worth only 50 Beli.I can prove it in New World.
SET SAIL BASTARDS!!!!
Posted 27 September 2012 - 10:00
Επιπλεον,μια ατομικη βομβα εχουν ιδεα ποσα χιλιομετρα σε εκταση πιανει?Αν πεσει στην Αμερικη μπορει να την καταστρεψει ολη.
Όχι δεν θα μπορούσε. Η Tsar Bomba, η δυνατότερη βόμβα υδρογόνου που έχει δοκιμαστεί ποτέ στον πλανήτη (το 1961 από τους Σοβιετικούς), μεγέθους 50 μεγατόνων, είχε ακτίνα ολοκληρωτικής καταστροφής τα 35 χιλιόμετρα, που ισούται με την απόσταση της Πλατείας Συντάγματος από το Ελευθέριος Βενιζέλος (σε ευθεία γραμμή). Μια τέτοια βόμβα θα μπορούσε να καταστρέψει ολοκληρωτικά το κέντρο της Νέας Υόρκης και να κάνει ακατάλληλες για κατοίκηση τις γύρω περιοχές για αρκετά χρόνια άλλα ουδέποτε δεν θα μπορούσε να καταστρέψει ολόκληρη την Αμερική.
Just a terrorist's two cents.
Μετά το κείμενο για τις βόμβες ξέχασα τι ήθελα να πω για την ταινία

Edited by Osama Bin Laden, 27 September 2012 - 10:00.
Posted 27 September 2012 - 10:36
Edited by Mike The Great, 27 September 2012 - 11:27.

I don't worth only 50 Beli.I can prove it in New World.
SET SAIL BASTARDS!!!!
Posted 27 September 2012 - 10:48
Έτσι και αλλιώς, η βόμβα ήταν το μικροτερο από τα plotholes της ταινίας και μακάρι να ήταν το μόνο. Δεν θα ξεχάσω ποτέ πως
Για το όλο θέμα με τους ψευτοεπαναστατικούς λόγους του Bane έχω την εντύπωση ότι το έπαιζε επαναστάτης για να δώσει ελπίδα στον κόσμο ώστε να την τσακίσει μετά. Αν ήθελε ο Nolan να περάσει οποιοδήποτε μήνυμα μέσα από αυτό, ε καλά και τι έγινε; Υπάρχουν χειρότερα δείγματα προπαγάνδας εκεί έξω από τον λόγο που βγάζει ο κακός μιας ταινίας με έναν νυχτεριδάνθρωπο για πρωταγωνιστή.
Edit: Που ίσως να μην είναι καν προπαγάνδα αλλά απλώς η, μπορεί λίγο τραβηγμένη, άποψη του Νόλαν.
Edited by Osama Bin Laden, 27 September 2012 - 10:50.
Posted 27 September 2012 - 10:57
Για το όλο θέμα με τους ψευτοεπαναστατικούς λόγους του Bane έχω την εντύπωση ότι το έπαιζε επαναστάτης για να δώσει ελπίδα στον κόσμο ώστε να την τσακίσει μετά. Αν ήθελε ο Nolan να περάσει οποιοδήποτε μήνυμα μέσα από αυτό, ε καλά και τι έγινε; Υπάρχουν χειρότερα δείγματα προπαγάνδας εκεί έξω από τον λόγο που βγάζει ο κακός μιας ταινίας με έναν νυχτεριδάνθρωπο για πρωταγωνιστή.
Edit: Που ίσως να μην είναι καν προπαγάνδα αλλά απλώς η, μπορεί λίγο τραβηγμένη, άποψη του Νόλαν.
Αυτό ακριβώς εξέλαβα κι εγώ από τον Bane, ειδικά εκεί που είχε εισβάλει στο Γκόθαμ Σίτι και έβγαλε λόγο. Ήμουν κάπως wtf με την όλη ομιλία. Η άποψη ήταν για τα μπάζα. Πραγματικά δεν κατάλαβα αν ήθελε να προπαγανδίσει κάτι ο Νόλαν ή αν ήθελε να πετάξει κάτι τάχα μου εξεζητημένο που παρατήρησε, what the hell am i talking about?