Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
- - - - -

Dark Knight Rises

• Please log in to reply
142 replies to this topic

#121 Petran79

Petran79

YOU GET TO BURNING!

• Review Team
  • 3,279 posts
  • LocationΘεσσαλονίκη

Posted 03 September 2012 - 00:10

Εμενα με ενοχλει ο ρεαλισμος που προσπαθει να περάσει ο Nolan στο batman και ο bane και ο joker με χαλασαν παρα πολυ ως εικόνες τους ειχα συνηθισει αλλιως.

Youtube Video

#122 Night Wizard Seal

Night Wizard Seal

名前のない怪物

• Review Team
  • 2,153 posts

Posted 14 September 2012 - 01:02

Την είδα κι εγώ σήμερα την ταινία και μου άρεσε πολύ. Γενικά είχα προτίμηση στον Batman(ας πούμε σε αντίθεση με το ξερατό που λέγεται Spiderman-sorry fans, no ill feelings-) και από την τριλογία νομίζω πως αυτή και η πρώτη ήταν οι καλύτερες. Η πρώτη έδωσε ωραία αρχή και η τρίτη ωραίο τέλος.

Εξεπλάγην η αλήθεια είναι από το ρόλο της Catwoman, η Anne ήταν εξαιρετική και τον έπαιξε το ρόλο όπως πρέπει(with all the bitchy moves :P ).
Το twist ήταν αρκετά αξιόλογο και πήραμε γερή δόση Bale.

Επίσης, μπράβο και στον κακό γιατί, μα το Λάο Τσε, ο Tom Hardy ήταν αγνώριστος Bane και πολύ καλό μάλιστα. Το όλο guardian thing με συγκίνησε.

Πολύ όμορφη και καλή ταινία, all in all, και μπράβο στον Nolan και τους λοιπούς συντελεστές.

84886513_zpsfd6f6e60.jpg

They sound like they are crying. Like wolves, howling for their dead masters.

#123 Tristessa

Tristessa

putting the fun in funeral

• Moderators
  • 989 posts
  • LocationAtelier BOZ

Posted 14 September 2012 - 17:07

Unpopular opinion maybe, αλλά η ταινία με άφησε με ανάμεικτες εντυπώσεις. Λάτρεψα την Hathaway σαν Catwoman (seriously, give her a movie) και μ' άρεσε και το cameo του Cillian Murphy. ΟΚ, ήρθε απ' το πουθενά αλλά lbr, ήταν το λιγότερο σ' ένα σενάριο γεμάτο τρύπες και βολικές συμπτώσεις.

Spoiler:
Και last but not least, η φωνή του Bane. Λες και δε μας έφτανε που χρειαζόμασταν υπότιτλους για τη φωνή του Batman.

tl;dr: what cracked said

Και Naito πες ό,τι θες για το Amazing Spider-man (it was a hot mess indeed) αλλά Andrew Garfield as Spiderman >>>> Christian Bale as Batman :P

6dqFccT.gif

#124 Tea-chan

Tea-chan

Don't Lose Your Way

• Retired Staff
  • 2,491 posts

Posted 14 September 2012 - 17:27

Μόνο να διευκρινίσω κάτι εδώ.

Spoiler:

Spoiler:

Edited by Tea-chan, 14 September 2012 - 17:34.

Posted Image

#125 Kalamaris

Kalamaris

I'm glad I met you.

• Members
  • 699 posts

Posted 14 September 2012 - 17:58

@Tristessa ειναι αληθεια πως η ταινια ειχε ΠΟΛΛΑ plot holes και γινοταν αρκετα μελοδραματικη σε καποια σημεια.Γενικα ολοι ειχαμε λιγο προβλημα με το suspencion of disbelief.Γενικα αν περιμενεις απο αποψη σεναριου την τελειοτητα του dark knight θα απογοητευτεις γιατι δεν την εχει.Η ταινια βασιζεται αποκλειστικα και μονο στο συναισθημα και για να το απολαυσεις πρεπει να καταπιεσεις πολυ την φωνουλα μεσα σου που σου λεει "δεν γινεται αυτο με τιποτα,με τιποτα,με τιποτα".Για αυτο εχω ενστασεις με οσους τη θεωρουν ιση η ανωτερη της προηγουμενης αλλα και μονο που καταφερα να τη δω 2 φορες παρα τη διαρκεια της και ειμαι διατεθημενος να την ξαναδω πολλες φορες πιστευω τα αξιζε τα λεφτα της.

Τωρα για τον μονολογο του bane

Spoiler:

Για τη φωνη του bane ομως σταυρωνεσε.Γαμουσε και εδερνε :awww:

sc5bab.jpg

#126 Warchief

Warchief

• Members
  • 2,042 posts

Posted 14 September 2012 - 18:19

Ούτε το TDK δεν ήταν η επιτομή του ρεαλισμού. Το κάθε άλλο.
Είναι όμως καλύτερη ταινία επειδή είχε αριστοτεχνικά ανεπτυγμένο θεματικό ιστό και εγγεγραμμένη σε κάθε σκηνή τη σεναριακή συνέπεια που την οδηγούσε με βεβαιότητα στο τέλος που είναι μία σύνοψη αλλά και μεταμόρφωση όσων προηγήθηκαν.

Αυτό δεν είχε το TDKR, επειδή μιλώντας με όρους της τριλογίας, ήταν αυτό που θέλαμε και όχι αυτό που χρειαζόμασταν.

#127 Tristessa

Tristessa

putting the fun in funeral

• Moderators
  • 989 posts
  • LocationAtelier BOZ

Posted 14 September 2012 - 20:36

Kalamaris, στην αρχή της ταινίας ένας φίλος μου είπε "δε σου θυμίζει τη φωνή του Deckard Cain;" και για την υπόλοιπη ταινία προσπαθούσα να μη γελάσω όποτε μιλούσε. But w/e, that's just me.

Spoiler:

Spoiler: για το όλο Bane/Occupy thing

6dqFccT.gif

#128 Tea-chan

Tea-chan

Don't Lose Your Way

• Retired Staff
  • 2,491 posts

Posted 14 September 2012 - 21:51

@ Tristessa

Spoiler:

Posted Image

#129 mono

mono

Ελιτίστρια

• Global Mods
  • 4,147 posts

Posted 14 September 2012 - 22:33

H αλήθεια είναι ότι παρακολούθησα την ταινία καθηλωμένη. Δέκα λεπτά αφού βγήκα από το cinema όμως και αφού είχε αρχίσει να κατακάθεται ο ενθουσιασμός από τον καταιγισμό των εικόνων ήμουν σε rage ακριβώς για αυτό που γράφει μέσα στο δεύτερο spoiler η Tristessa. Διάβασα αρκετά reviews της ταινίας με αρκετά ωραία points που δεν είχα σκεφτεί η ίδια, είτε θετικά είτε αρνητικά για την ταινία αλλά αυτό το συγκεκριμένο μου έκανε τόσο άσχημη εντύπωση που κάλυψε τα πάντα.

Αυτό και το γεγονός ότι
Spoiler:
. Μετά τον Joker αυτό ήταν τραγικό.

xbJ3b2w.jpeg

#130 Night Wizard Seal

Night Wizard Seal

名前のない怪物

• Review Team
  • 2,153 posts

Posted 15 September 2012 - 01:14

Hahaue δε ξέρω τι λες, αλλά Bale rules! Σιγά μην κάτσω να δω τον Αραχνάνθρωπο με το νιάνιαρο :P
Χίλιες φορές Bale.

Επίσης συμφωνώ, η Hathaway έσπειρε. Ήταν τρομερά τρομερή!

84886513_zpsfd6f6e60.jpg

#131 Mike The Great

Mike The Great

Anime Fan

• Members
  • 414 posts

Posted 27 September 2012 - 02:25

ΜΕτα απο πολυ καιρο το ειδα και εγω.Εως να ερθει το τελος της ταινιας μου αρεσε πολυ,αλλα τον ηρθε ξενερωσα αρκετα

Spoiler:

Κατα τα αλλα σαν κακος ο Μπειν μου αρεσε πολυ και η Anne στο ρολο της Catwoman.Επιπλεον και τα εφε και η δραση της ταινιας ηταν πολυ καλα.

Αν δεν με ενοχλουσε τοτελος της ταινιας θα ελεγα οτι προκειται για την καλυτερη ταινια του Μπατμαν,αλλα δεν μπορω να το πω αυτο.
Posted Image

I don't worth only 50 Beli.I can prove it in New World.
SET SAIL BASTARDS!!!!

#132 Osama Bin Laden

Osama Bin Laden

Confused Earl

• Members
  • 846 posts

Posted 27 September 2012 - 10:00

Επιπλεον,μια ατομικη βομβα εχουν ιδεα ποσα χιλιομετρα σε εκταση πιανει?Αν πεσει στην Αμερικη μπορει να την καταστρεψει ολη.

Όχι δεν θα μπορούσε. Η Tsar Bomba, η δυνατότερη βόμβα υδρογόνου που έχει δοκιμαστεί ποτέ στον πλανήτη (το 1961 από τους Σοβιετικούς), μεγέθους 50 μεγατόνων, είχε ακτίνα ολοκληρωτικής καταστροφής τα 35 χιλιόμετρα, που ισούται με την απόσταση της Πλατείας Συντάγματος από το Ελευθέριος Βενιζέλος (σε ευθεία γραμμή). Μια τέτοια βόμβα θα μπορούσε να καταστρέψει ολοκληρωτικά το κέντρο της Νέας Υόρκης και να κάνει ακατάλληλες για κατοίκηση τις γύρω περιοχές για αρκετά χρόνια άλλα ουδέποτε δεν θα μπορούσε να καταστρέψει ολόκληρη την Αμερική.

Just a terrorist's two cents.

Για την ταινία τώρα:

Μετά το κείμενο για τις βόμβες ξέχασα τι ήθελα να πω για την ταινία :|

Edited by Osama Bin Laden, 27 September 2012 - 10:00.

#133 Mike The Great

Mike The Great

Anime Fan

• Members
  • 414 posts

Posted 27 September 2012 - 10:36

Απο τι βλεπω απο το αβαταρ σου εισαι μεγαλος γνωστης.

Edited by Mike The Great, 27 September 2012 - 11:27.

Posted Image

I don't worth only 50 Beli.I can prove it in New World.
SET SAIL BASTARDS!!!!

#134 Osama Bin Laden

Osama Bin Laden

Confused Earl

• Members
  • 846 posts

Posted 27 September 2012 - 10:48

Ζητάς συγγνώμη για πιο λόγο; Δεν πρόσβαλλες κανένα.

Έτσι και αλλιώς, η βόμβα ήταν το μικροτερο από τα plotholes της ταινίας και μακάρι να ήταν το μόνο. Δεν θα ξεχάσω ποτέ πως
Spoiler:

Για το όλο θέμα με τους ψευτοεπαναστατικούς λόγους του Bane έχω την εντύπωση ότι το έπαιζε επαναστάτης για να δώσει ελπίδα στον κόσμο ώστε να την τσακίσει μετά. Αν ήθελε ο Nolan να περάσει οποιοδήποτε μήνυμα μέσα από αυτό, ε καλά και τι έγινε; Υπάρχουν χειρότερα δείγματα προπαγάνδας εκεί έξω από τον λόγο που βγάζει ο κακός μιας ταινίας με έναν νυχτεριδάνθρωπο για πρωταγωνιστή.

Edit: Που ίσως να μην είναι καν προπαγάνδα αλλά απλώς η, μπορεί λίγο τραβηγμένη, άποψη του Νόλαν.

Edited by Osama Bin Laden, 27 September 2012 - 10:50.

#135 Night Wizard Seal

Night Wizard Seal

名前のない怪物

• Review Team
  • 2,153 posts

Posted 27 September 2012 - 10:57

Για το όλο θέμα με τους ψευτοεπαναστατικούς λόγους του Bane έχω την εντύπωση ότι το έπαιζε επαναστάτης για να δώσει ελπίδα στον κόσμο ώστε να την τσακίσει μετά. Αν ήθελε ο Nolan να περάσει οποιοδήποτε μήνυμα μέσα από αυτό, ε καλά και τι έγινε; Υπάρχουν χειρότερα δείγματα προπαγάνδας εκεί έξω από τον λόγο που βγάζει ο κακός μιας ταινίας με έναν νυχτεριδάνθρωπο για πρωταγωνιστή.

Edit: Που ίσως να μην είναι καν προπαγάνδα αλλά απλώς η, μπορεί λίγο τραβηγμένη, άποψη του Νόλαν.

Αυτό ακριβώς εξέλαβα κι εγώ από τον Bane, ειδικά εκεί που είχε εισβάλει στο Γκόθαμ Σίτι και έβγαλε λόγο. Ήμουν κάπως wtf με την όλη ομιλία. Η άποψη ήταν για τα μπάζα. Πραγματικά δεν κατάλαβα αν ήθελε να προπαγανδίσει κάτι ο Νόλαν ή αν ήθελε να πετάξει κάτι τάχα μου εξεζητημένο που παρατήρησε, what the hell am i talking about? :P

84886513_zpsfd6f6e60.jpg