Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Dark Knight Rises
Posted 17 October 2011 - 00:40

Posted 18 October 2011 - 19:22
Το υλικό είναι αμοντάριστο και δεν έχει υποστεί ακόμα ψηφιακή επεξεργασία, αφού διακρίνονται τα καλώδια στα οποία είναι κρεμασμένο το όχημα.
*SPOILER*
[media]http://www.youtube.com/watch?v=H3pBVM5aF_w&feature=player_embedded[/media]

Posted 05 November 2011 - 20:57

Posted 07 November 2011 - 22:56

[YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=fKhB2ooH7nA&feature=youtu.be[/YOUTUBE]
Νέες εικόνες

Posted 20 December 2011 - 13:25
The Dark Knight Rises Official Movie Trailer
ανεβηκε πριν λιγες ωρες

[YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=GokKUqLcvD8[/YOUTUBE]

Posted 20 December 2011 - 13:47
Posted 20 December 2011 - 14:00
Posted 20 December 2011 - 14:47
Posted 20 December 2011 - 18:29

και οποιος πιστευει πως δεν θα ειναι τοσο καλο οσο το Dark Knight να παει να
Posted 28 January 2012 - 11:30
......Μπορεί το πολυαναμενόμενο Batman: The Dark Knight Rises να κάνει πρεμιέρα σε έξι μήνες και συγκεκριμένα στις 19 Ιουλίου όμως ήδη ξεκίνησε η προπώληση εισιτηρίων σε Los Angeles, San Francisco και Νέα Υόρκη. Για την ακρίβεια τα εισιτήρια για το IMAX της Νέας Υόρκης έχουν ήδη εξαντληθεί ενώ και οι υπόλοιπες πόλεις πολύ σύντομα θα έχουν ξεπουλήσει.
Πάντως είναι η πρώτη φορά που εισιτήρια για μία πρεμιέρα πωλούνται τόσο νωρίς αφού ακόμη και το Avatar για το οποίο είχε γίνει ανάλογος ντόρος ξεκίνησε να πουλάει εισιτήρια τέσσερις μήνες πριν. Επιπλέον η ανακοίνωση για την προπώληση των εισιτηρίων δεν έγινε με τυμπανοκρουσίες αλλά πέρασε μάλλον στα «μουλωχτά» αφού έκαναν την εμφάνιση τους μόνο στην ιστοσελίδα προπώλησης εισιτηρίων «Fandango».

Posted 02 May 2012 - 11:02
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=pOb9E0EvggQ[/youtube]
Edited by ...xXx..., 08 May 2012 - 11:14.

Posted 24 May 2012 - 19:54

Posted 31 May 2012 - 22:37

Edited by ...xXx..., 31 May 2012 - 22:39.

Posted 18 June 2012 - 16:25
by heroes-foraday.com
"Αρχικά ήμουν απρόθυμος για την Catwoman και ήμουν αρκετά νευρικός για το πως θα μπορούσε να ενταχθεί στον κόσμο μας.
Αλλά ο Jonathan (σ.σ.:αδερφός του Nolan και συν-σεναριογράφος της ταινίας) ήταν πεπεισμένος πως υπήρχε ένας πολύ καλός τρόπος για να το κάνουμε και τελικά μου άλλαξε γνώμη.
Κάποια στιγμή μου ήρθε η ιδέα να δω τον χαρακτήρα μέσα απ΄το πρίσμα των ταινιών μας και αναρωτήθηκα ποιος θα μπορούσε να είναι στην πραγματικότητα.
κεί έβγαλα τα συμπεράσματα μου καθώς είναι ένας συνδυασμός συμβατικής γυναίκας αλλά και σκληροπυρηνικού εγκληματία."
Ο Jonathan Nolan πρόσθεσε με τη σειρά του:
"Τον Chris καμιά φορά τον καταλαμβάνουν ενοχές και σκέφτεται "γιατί θα έπρεπε να το κάνουμε αυτό;" κι εγώ του έλεγα πως αυτό που προσπαθούμε να κάνουμε, είναι μια ολοκληρωμένη εκδοχή στον μύθο του Μπάτμαν.
Και θα ήταν ιεροσυλία να το ολοκληρώσουμε, χωρίς αυτόν τον χαρακτήρα καθώς οι υπέροχα γκρίζες αποχρώσεις της βοηθούν πολύ στο να καθοριστεί, ποιος είναι ο Μπάτμαν.
Βρίσκεται μονίμως σε αυτή τη λεπτή διαχωριστική γραμμή όπου αναρωτιέσαι αν είναι καλή ή κακή.
Τελικά δεν είναι τίποτα απ΄τα δύο και ετούτοις ο χαρακτήρας και η σχέση της με τον Μπάτμαν, ενισχύει τόσο τον ίδιο όσο και ολόκληρο το σύμπαν του.
Και πιστέψτε με...η Anne Hathaway απειλεί σοβαρά, να κλέψει την παράσταση."
Με τον Joker τι πρόκειται να γίνει;
Η στοιχειωτική και εμβληματική ερμηνεία του αποθανόντος Heath Ledger, άγγιξε και ταρακούνησε, ακόμα και τους πιο δύσπιστους.
Όμως ο χαρακτήρας του Joker δεν πέθανε.
Τι απαντάει οριστικά γι'αυτό το θέμα ο Nolan;
"Δεν αναφερόμαστε καθόλου στον Joker.
Ένιωσα εξαρχής και πολύ δυνατά μέσα μου, πως ήθελα να το κάνω έτσι.
Είχε να κάνει με την σχέση μου με τον Heath και την εμπειρία που πέρασα μαζί του, στο Dark Knight.
Δεν ήθελα με κανένα τρόπο να δώσω λογαριασμό και να αναφερθώ σε μια αληθινή τραγωδία και για μένα φάνηκε τελείως ακατάλληλο.
Έχουμε ένα νέο σύνολο χαρακτήρων και τη συνέχιση της ιστορίας του Bruce Wayne.
Μια ιστορία που δεν περιλαμβάνει τον Joker."
Edited by ...xXx..., 18 June 2012 - 16:26.