Μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Σύνδεση 

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Φωτογραφία
- - - - -

Dark Knight Rises

• Please log in to reply
142 replies to this topic

#46 Nick7LF

Nick7LF

AnimeClipse Team

• Members
  • 158 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 16 Αύγουστος 2011 - 19:05

trololololol...

Ό,τι να ναι όμως.

#47 Yo! Master

Yo! Master

Tiefling Compatible

• Members
  • 538 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 16 Αύγουστος 2011 - 22:32

Φαίνεται πως πάνε ξεκάθαρα με το συσχετισμό του "Catwoman" & 'cat-burglar'.

O οποίος ναι μεν υπάρχει & στο comic (ειδικά στο μοντέρνο take του χαρακτήρα) αλλά παράλληλα με αυτόν με το όλο στυλ εμπνευσμένο από γάτες.
----
I'm from Greece so i can say Tzimisce with ease.

#48 Kalamaris

Kalamaris

I'm glad I met you.

• Members
  • 699 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 25 Αύγουστος 2011 - 16:48

Φαίνεται πως πάνε ξεκάθαρα με το συσχετισμό του "Catwoman" & 'cat-burglar'.

O οποίος ναι μεν υπάρχει & στο comic (ειδικά στο μοντέρνο take του χαρακτήρα) αλλά παράλληλα με αυτόν με το όλο στυλ εμπνευσμένο από γάτες.

Λες να το εχει και το αλλο και να μην μας το εχουν δειξει ακομα για trolling?

sc5bab.jpg

#49 BuNjI

BuNjI

contractor

• Members
  • 43 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 14 Σεπτέμβριος 2011 - 09:18

Η Hathaway πάντως είπε πως έχουμε δει μόνο το 10% της στολής.Ιδωμεν.

#50 sunday

sunday

Anime Elite

• Members
  • 1.087 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 21 Σεπτέμβριος 2011 - 02:32

Είναι ιεροσυλία να ξαναβγεί η Catwoman στη μεγάλη οθόνη. Έγινε το μέγιστο λάθος με τη Halle Berry και δεν πρόκειται να επανέλθει ποτέ η τάξη των πραγμάτων, πόσο μάλλον με τη γλυκόξινη ατάλαντη. Catwoman = Michelle .-
Spoiler: meow

Όσο για τον Nolan, δεν κάνει για τέτοιες ταινίες. O Burton ήταν καλύτερος 20 χρόνια πίσω (και δεν είμαι καν φαν του Burton). Αλλά μιας και κάθε 6 χρόνια βγάζει καλή ταινία από ό,τι φαίνεται, είμαι περίεργος κι ας είναι Batman για ακόμα μια φορά.
Το cast περιέχει αρκετούς καλούς ηθοποιούς που έχουν παίξει αρκετούς άσχημους ρόλους, οπότε δε μου λέει κάτι.

[Sheldon]I'm Batman![/Sheldon]

Δημοσιευμένη  εικόνα

#51 ...xXx...

...xXx...

– - – - – - – - ░ ▒▓▓█D

• Members
  • 134 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 25 Σεπτέμβριος 2011 - 23:12

Youtube Video

Δημοσιευμένη  εικόνα

#52 Gilmaru

Gilmaru

Daydreaming

• Members
  • 507 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 29 Σεπτέμβριος 2011 - 03:24

Είναι ιεροσυλία να ξαναβγεί η Catwoman στη μεγάλη οθόνη. Έγινε το μέγιστο λάθος με τη Halle Berry και δεν πρόκειται να επανέλθει ποτέ η τάξη των πραγμάτων, πόσο μάλλον με τη γλυκόξινη ατάλαντη. Catwoman = Michelle .-

Spoiler: meow

Όσο για τον Nolan, δεν κάνει για τέτοιες ταινίες. O Burton ήταν καλύτερος 20 χρόνια πίσω (και δεν είμαι καν φαν του Burton). Αλλά μιας και κάθε 6 χρόνια βγάζει καλή ταινία από ό,τι φαίνεται, είμαι περίεργος κι ας είναι Batman για ακόμα μια φορά.
Το cast περιέχει αρκετούς καλούς ηθοποιούς που έχουν παίξει αρκετούς άσχημους ρόλους, οπότε δε μου λέει κάτι.

[Sheldon]I'm Batman![/Sheldon]

Γούστα είναι αυτά.

Πάντως έτσι λέγανε πολλοί και για τον Joker. Όχι ότι έχω πολλές προσδοκίες από την καινούργια catwoman.

#53 iristella

iristella

Heelchou!

• Administrators
  • 10.437 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 29 Σεπτέμβριος 2011 - 03:29

Με την διαφορά όμως ότι ο συγχωρεμένος ο Heath σε αντίθεση με την Anne Hathaway είχε ταλέντο.

#54 Kalamaris

Kalamaris

I'm glad I met you.

• Members
  • 699 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 29 Σεπτέμβριος 2011 - 16:09

Πραγμα το οποιο οι παντες αρνουνταν μεχρι να γινει ο τζοκερ.....

sc5bab.jpg

#55 Warchief

Warchief

• Members
  • 2.042 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 29 Σεπτέμβριος 2011 - 16:13

nnnnnnnope

#56 iristella

iristella

Heelchou!

• Administrators
  • 10.437 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 29 Σεπτέμβριος 2011 - 16:31

Και ας μην ξεχνάμε και το Candy και το Ned Kelly. Γενικά σχεδόν κάθε ρόλος του Ledger ήταν μοναδικός και ξεχωριστός, σε αντίθεση με την Hathaway που λίγο πολύ μου δίνει την εντύπωση ότι σε κάθε ταινία της παίζει το ιδιο πρόσωπο σε διαφορετικό setting. H πλάκα είναι ότι την Hathaway δεν την αντιπαθώ. Την είχα βρει πολύ καλή στο Becoming Jane (και ικανοποιητική στο Devil Wears Prada). Απλά με βάση τα όσα έχω δει από αυτήν μέχρι τώρα και το ότι έχει να συγκριθεί με την Michelle Pfeiffer δεν μου φαίνεται κατάλληλη για τον συγκεκριμένο ρόλο.

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από iristella: 29 Σεπτέμβριος 2011 - 16:38

#57 Gilmaru

Gilmaru

Daydreaming

• Members
  • 507 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 29 Σεπτέμβριος 2011 - 19:55

Με την διαφορά όμως ότι ο συγχωρεμένος ο Heath σε αντίθεση με την Anne Hathaway είχε ταλέντο.

Nαι αυτό είναι μια μικρή διαφορά :D, αλλά εντάξει δε νομίζω να είναι τόσο απαιτητικός ο ρόλος της catwoman.

Πιστεύω ότι είναι καλό να αφήνουμε χώρο για το καινούργιο, δεν είναι ανάγκη να συγκρίνουμε τα πάντα.

#58 Kalamaris

Kalamaris

I'm glad I met you.

• Members
  • 699 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 30 Σεπτέμβριος 2011 - 12:56

Καλα ολαυ αυτα αλλα οταν ακουστηκε το ονομα του στο ρολο του τζοκερ ολοι τα γραψανε στα πα**** τους..Ολοι τον λεγανε "that little boy from knight's tale,the pussy from brokeback mountain"και αλλα τετοια ωραια.Παρομοια εγιναν και με τον Michael keaton οπου εκει πια η κατασταση ηταν ΟΛΟΙΔΙΑ με αυτην της hathaway.Ξερει να παιζει μονο σε κομωδιες,πως μπορει να γινει δυναμικος και αλλα τετοια.Σημερα εξυμνειται ως ο καλυτερος μπατμαν ολων των εποχων....

sc5bab.jpg

#59 Warchief

Warchief

• Members
  • 2.042 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 30 Σεπτέμβριος 2011 - 13:15

Ποιος τα έλεγε αυτά; Δώσε link.

#60 Kalamaris

Kalamaris

I'm glad I met you.

• Members
  • 699 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 30 Σεπτέμβριος 2011 - 14:31

Ποιος τα έλεγε αυτά; Δώσε link.

:uhh:Τωρα λες για τον τζοκερ η για το μπατμαν?Για το μπατμαν ειναι πλεον σχεδον ιστορικο γεγονος δεν υπαρχει καν λογος,μεχρι και κατευθιαν παραπονα γινανε για να τον αλλαξουν τι λινκ τωρα?Αλλα για τον τζοκερ,νμου ειναι λιγο δυσκολο να βρω λινκ απο το 2008,αλλα και εγω το θυμαμαι και πααρα πολυ αλλοι.Οπως και να εχει παζω τον δικηγορο του διαβολου τωρα γιατι κακα τα ψεματα η hathaway εχει 1/1.000000 να αφησει εποχη και 1/100 να μην ειναι χαλια.Αλλα because all good things come in threes εγω συνεχιζω να ελπιζω:congrats:

sc5bab.jpg