Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.
Θετικά και αρνητικά του One Piece
Posted 07 June 2011 - 22:54
Posted 07 June 2011 - 23:00
-Αλλο βασικο θετικο ειναι ο απεραντος κοσμος του ΟΡ! Βλεπουμε θαλασσες, νησια, νησι στα συννεφα, νησι στη θαλασσα. Ανοιγει το ματι σου. Respect.
-Καλα flashbacks τα οποια δεν ειναι απλες ιστοριουλες για να καλυψουν χωρο, αλλα ειναι απαραιτητα για να καταλαβεις την πλοκη.
-Ωραια μηνυματα.
- Γαματος main char!!!!!
Απλα θετικα τωρα.
-Καλο χιουμορ. Για μενα παντα. Ειδικα οταν σε καποιες φασεις που το πραγμα ειναι πολυ σοβαρο πεταγεται ενας λουφυ και μενεις καγκελο xD
-Soundtracks
Και αλλα ειναι αλλα βαριεμαι να γραφω. Τα χετε πει κι εσεις εξαλλου
Αρνητικα.
Εμενα αυτο που ενοχλει απιστευτα ειναι οτι περα απο το απεθαντο, οι strawhats γλιτωνουν με χιλιους τροπους και οχι λογικους μερικες φορες! Ημαρτον ποσο φαρδος πρεπει να χει ενας ανθρωπος?xD Ειδικα εκει στο Ennies Lobby arc
Αλλο που με ενοχλει ειναι οτι οι τραυματισμοι του καθε χαρακτηρα ειναι μονομερεις. Βλεπω μονο κοψιματα, αιματα ή ζημιες μονο αναλογα με το τι φρουτο χρησιμοποιειται. Σπασιματα χεριων, ποδιων δεν θυμαμαι πολλα.. Καλα ο λουφυ ειναι λαστιχο. Αλλα ο ζορο και ο σαντζι πως μεχρι στιγμης δεν εχουν σπασει κανα χερι ή ποδι?Ειδικα στο thriller bark arc
Τελευταιο αρνητικο ειναι οτι χανει το καλο pacing σιγα σιγα.. Tα αρκ οσο πανε μεγαλωνουν και αυτο κουραζει οταν εισαι up to date.
Edited by zoro77, 07 June 2011 - 23:38.
Posted 08 June 2011 - 00:32
anyway εμενα μου φανηκε καπως που 2 χρονια ειχαμε μονο του τον luffy...δεν ξερω μου ελειψε αυτο το παρειστικο
(manga spoiler)
Posted 08 June 2011 - 10:36
Η πλειψηφια των χαρακτηρων ειναι ''χαρτινη''.Εννοώ χαρακτηρες που δεν εχουν αλλο σκοπο,παρα να βοηθησουν τον κεντρικο ηρωα στην πλοκή(να φανε ξυλο ή κατι τετοιο) και μετά να εξαφανιστουν.Δεν ειναι χαρακτηρες με βάθος,δικά τους συναισθήματα.Ακόμα όμως και οι υποτιθέμενοι βασικοι χαρακτηρες ειναι πανω κατω ιδιοι.Ολοι λίγο χαζοχαρουμενοι,με αστειες γκριματσες και προβλεψιμες ατακες.Ειναι ολοι επισης simple-minded.Ο χαρακτηρας δεν ειναι πολυδιάστατος,ούτε σκεφτεται αλλα πραγματα εκτος απο τα βασικα που τον εχουν βαλει να κανει.
Ακόμα,ειναι απιστευτα κουραστικη η νοοτροπια του δερνω εχθρους ασκοπα μεχρι να φτασω στον αρχηγο,απλα για να γεμισει επεισοδια και εξαιρετικα εκνευριστικοι οι ηλιθιοι φιλλερ χαρακτηρες,οπως εκεινο το βλακα στο τραινο για γοτερ λομπιζ με κατι μακαρονια.
Χμ,νταξει ίσως θελω και πολλά,ειναι και το πρωτο ''μεγαλο''(ατελειωτο) ανιμε που εχω δει,οποτε δεν ξερω πως ειναι συνηθως
Edited by cocoblocos, 08 June 2011 - 11:14.
λαθη στη συνταξη
Posted 08 June 2011 - 11:08
Ακόμα,ειναι απιστευτα κουραστικη η νοοτροπια του δερνω εχθρους ασκοπα μεχρι να φτασω στον αρχηγο,απλα για να γεμισει επεισοδια και εξαιρετικα εκνευριστικοι οι ηλιθιοι φιλλερ χαρακτηρες,οπως εκεινο το βλακα στο τραινο για γοτερ λομπιζ με κατι μακαρονια.
δεν ήταν filler
Posted 08 June 2011 - 11:13
(δεν λεω το αρκ)
Posted 08 June 2011 - 11:33
Οποτε παρτε +1 αρνητικο.
Απαραδεκτα fillers.
Oσο για τη μουσικη που αναφερθηκε, κι εμενα μου αρεσε πολυ και με συγκινουσε καποτε, αλλα αμα ακους μονο τα ιδια για 200 επεισοδια, καποια στιγμη βαριεσε.
Απο openings και endings μου αρεσουν μονο τα δυο πρωτα openings και καποια σπαστα endings απ' οσα εχω ακουσει μεχρι στιγμης, τα μισα ηταν χαλια.
Οσο για το soundtrack εντος επεισοδιων, θυμαμαι καποια χαρακτηριστικα, και ναι, ηταν πολυ καλα.Απλα απ' οτι θυμαμαι στα τελευταια επεισοδια που ειδα δεν τα εβαλαν καθολου...
Posted 08 June 2011 - 12:19
really?Ευτυχως δεν εχω φτασει ακομα στο lobby, (κι ουτε θελω) αλλα μου εφτασαν τα fillers του Navarone.Μιλαμε ισως για τα πιο απαισια επεισοδια που εχω δει ποτε σε ανιμε...
Οποτε παρτε +1 αρνητικο.
Απαραδεκτα fillers.
για εμενα απο την αλλη ηταν το καλυτερο filler arc που εχω δει σε shounen(ηταν και μικρης διαρκειας)....και γενικοτερα ενα αλλο πολυ θετικο στοιχειο της σειρας ειναι οτι εχει πολυ λιγα fillers σε σχεση(δεν το'θελα αλλα δε γινεται ν'αποφευχθει η συγκριση)με τα αλλα 2 endless naruto και bleach....
Posted 08 June 2011 - 12:32
Ευτυχως δεν εχω φτασει ακομα στο lobby, (κι ουτε θελω) αλλα μου εφτασαν τα fillers του Navarone.Μιλαμε ισως για τα πιο απαισια επεισοδια που εχω δει ποτε σε ανιμε...
Οποτε παρτε +1 αρνητικο.
Απαραδεκτα fillers.
μέχρι στιγμής δεν μου άρεζε που ο καθένας σχολίαζε τα αρνητικά που πρότεινε ο άλλος και τελικά τα έβγαζε θετικά,αλλά εδώ πρέπει να διαφωνήσω..αυτά ήταν τα μοναδικά αξιόλογα φίλλερ του ΟΠ..ήταν ό,τι να'ναι και είχαν πολύ πλάκα..που να δεις τα άλλα φίλλερ δηλαδή που όλοι είναι ντυμένοι με παραδοσιακά γιαπωνέζικα ρούχα και χαίρονται..
και ένα γενικό αρνητικό για τα shonen και για το ΟΠ είναι πως όλοι ανήκουν σε μια γενικότερη ομάδα χαρακτήρων.θέλω να πω πως με τον ερχομό του λούφυ η ιστορία επαναλαμβάνεται και όλοι βλέπουν στο πρόσωπο του καθενός παλιούς χαρακτήρες..είναι λίγο φαιλ αν το καλοσκεφτείς

Posted 08 June 2011 - 12:51
Ισως οντως να εχει τα καλυτερα fillers, γιατι τουλαχιστον γνωριζεις καινουργιους χαρακτηρες, (του naruto ευτυχως δεν ειχα την ατυχια να τα δω) αλλα παραμενουν βαρετα και ανουσια.
Εγω θυμαμαι του bleach πχ, τα επεισοδια με το βρικολακα και την ομαδα του, που ηταν μια χαρα.(βεβαια εχουν περασει πολλα χρονια απο τοτε οποτε μπορει να μη μου αρεζαν τωρα)
Eπεισης το αρνητικο που ηπωθηκε και θα ηθελα να τονισω ειναι η πολυ κλειστες και επαναλαμβανομενες προσωπικοτητες των προταγωνιστων.
Πολυ σπανια περιμενεις κατι διαφορετικο απ' αυτο που κανουν συνηθως, και απο ενα σημειο και μετα καταντανε βαρετοι.
Posted 08 June 2011 - 14:05
Ευτυχως δεν εχω φτασει ακομα στο lobby, (κι ουτε θελω) αλλα μου εφτασαν τα fillers του Navarone.Μιλαμε ισως για τα πιο απαισια επεισοδια που εχω δει ποτε σε ανιμε...
Ευχαριστω πολυ που μολις με πεισατε να σταματησω οριστικα το one piece guys.
.
τα επεισοδια του ennies lobby μια χαρα ειναι,αυτο το παραδειγμα που εδωσα κραταει 1-2 επεισοδια.Και στο Ναβαρονε τα επεισοδια σχετικα μου αρεσαν,αν και δεν ηταν καθολου αληθοφανη.Θα σου ελεγα να συνεχισεις λιγο ακόμα,γιατί μετα αρχιζουν τα καλα επεισοδια.Οπου βλεπεις και ειναι κοτσανα το επεισοδια προχωρα το (εγω παντα αυτο κανω).
Posted 08 June 2011 - 14:32
:oo:Shoked...Ευχαριστω πολυ που μολις με πεισατε να σταματησω οριστικα το one piece guys.
Απο τα λεγομενα σου νομιζω ολοι ειχαμε καταλαβει οτι δεν συμπαθεις πολυ αυτο το anime και σιγα σιγα θα το σταματουσες.
Posted 08 June 2011 - 14:37
Εχω ξαναπει πως καποτε ηταν απο τα αγαπημενα μου, αλλα οσο περισσοτερο εβλεπα τελευταια, τοσο με απογοητευε.
Και μιλησα για ξεκαθαρα αρνητικα, περα απο προσωπικες δισαρεσκιες, οποτε μην πατε να με βγαλετε και hater.
Posted 08 June 2011 - 14:43
Κι εγώ παλαιότερα είχα παρατήσει το One Piece σε fillers, χωρίς να γνωρίζω καν τι είναι αυτά. Δεν υπάρχει λόγος να παιδευόμαστε με χαζομάρες όμως.
Posted 08 June 2011 - 15:14
Το οτί οι σπάνια πεθαίνει κάποιος είναι ενοχλητικό ναι και σε κάποια σημεία αρκετά out of place π.χ.
Το μεγαλύτερο μειονέκτημα της σειράς ήταν πιστεύω το Skypiea saga και το Davy Jones tournament που ακολούθησε. Το Skypiea παρότι αποδείχθηκε πολύ καλό saga με απίστευτη πλοκή, με ενόχλησε που ήταν σχεδόν άσχετο με την κυρίως πλοκή και ενώ περίμενα πως και πως να συνεχίσουν το ταξίδι τους στην γαλάζια θάλασσα μετά το καλό αλλά επίσης άκυρο με την πλοκή Navarone, πετάει το Davy Fights arc και έχω ξαφνικά την διάθεση να δολοφονήσω ένα μικρό θηλαστικό.
Πάντως Kamui αν ξεπεράσεις τα αδιάφορα με την πλοκή arcs αυτά, απο εκεί και πέρα η σειρά πέρνει τα πάνω της. Ήμουν έτοιμος να το σταματήσω εκείνο τον καιρό (και εγω το έβλεπα up to date περιμένοντας το επεισόδιο κάθε εβδομάδα), αλλά είπα να κάνω λίγο υπομονή και δικαιώθηκα ευτυχώς.
Στα περί σχεδίου, τεχνικά τουλάχιστον το σχέδιο είναι πολύ καλό. Επίσης, ο Oda πιστεύω οτί είναι από τους λίγους mangaka που δίνουν τόσο πολλή σημασία στα backgrounds, οπότε για μένα τουλάχιστον αυτό είναι ένα σημαντικό συν. Τεχνικά και οι χαρακτήρες είναι καλοί, κάποιοι εικαστικά είναι τραβηγμένοι αλλά δεν τους κάνει αυτό κακοσχεδιασμένους.
Το μεγαλύτερο αρνητικό του One Piece, για εμένα είναι ότι ο Oda, έχει φτιάξει έναν απίστευτα περίπλοκο κόσμο βασισμένο σε έναν απλοϊκό πρωταγωνιστή. Θα προτιμούσα να έφτιαχνε έναν κόσμο και να έβαζε τον πρωταγωνιστή να δείχνει στους αναγνώστες τον κόσμο απο την δικιά του οπτική γωνία παρά να βάζει τον κόσμο σαν μια μεγάλη προέκταση του πρωταγωνιστή. Είναι ένας κόσμος περίπλοκος, αλλά πολυ απλοϊκός. Ο Luffy βαράει άρα όλοι οι κακοί θα πρέπει να είναι καλοί στο να βαράνε (για αυτό μου άρεσε ο Jonathan btw). Ο Luffy θέλει να γίνει πειρατής άρα ο κόσμος έχει κυρίως νησιά. Ίσως να το παράκανα αλλά είναι κάτι που με ενοχλεί αρκετά απο καιρό σε καιρό, όταν κάθομαι και ανακεφαλαιώνω το τι έχει γίνει στην σειρά.

This topic is locked