Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
- - - - -

Θετικά και αρνητικά του One Piece

• This topic is locked This topic is locked
78 replies to this topic

#61 Kaidou

Kaidou

Anime Master

• Members
  • 1,937 posts
  • LocationΑθηνα

Posted 08 June 2011 - 18:38

Μα αμα δε το συμπαθουσα, γιατι να εβλεπα 200 επεισοδια?
Εχω ξαναπει πως καποτε ηταν απο τα αγαπημενα μου, αλλα οσο περισσοτερο εβλεπα τελευταια, τοσο με απογοητευε.
Και μιλησα για ξεκαθαρα αρνητικα, περα απο προσωπικες δισαρεσκιες, οποτε μην πατε να με βγαλετε και hater.:canthelp:

To θεμα μας δεν ειναι γιατι να δεις one piece αντι για Naruto ή bleach, αλλα γιατι να κατσεις εκατονταδες ωρες, υπομενοντας τα πολλαπλα αρνητικα του και να δεις εκατονταδες επεισοδια απο τα οποια ζητημα το 1/3 να ειναι πραγματικα καλα, αντι να δεις στον ιδιο χρονο δεκαδες σειρες με πολυ περισσοτερο ενδιαφερον.

Εδω δινεις συμβουλες σε καποιον μελλοντικο One Piece φαν ή απλως καποιον που επιθυμει να το δει να μην κανει καν την προσπα8εια να κατσει να δει αυτη τη σειρα.
Επιπλεον εχεις κανει αυτο το thread το αγαπημενο σου τις τελυταιες μερες,λεγοντας μεν μετρημενα στα δαχτυλα καποια θετικα σχολια,αλλα επισημαινοντας πολλα αρνητικα της σειρας.
Τελος,προσπαθησε να τελειωσεις ολα τα επεισοδια του One Piece για να βγαλεις μια ολοκληρωμενη εικονα του.
Δεν θελω να δημιουργησω κατι προσωπικο(αν και νομιζω οτι αυτο φαινεται)απλως λεω το προφανες.You are One Piece hater:burningbe3:.

image.jpg

#62 iristella

iristella

Heelchou!

• Administrators
  • 10,437 posts

Posted 08 June 2011 - 18:46

Στην πυρά Kamui, στην πυρά με τις ξενέρωτες. Που τολμάς και λές αρνητικό για το ΟNE PIECE. ΣΚΟΥΛΗΚΙ *insert προφορά Θεοχάρη* :P

Συγκεντρωθείτε παίδες. Εφόσον κάποιος εξηγεί την γνώμη του με επιχειρήματα και απαντάει σε αυτά που του λένε οι άλλοι ούτε δικαίωμα έχετε να ορίζετε τον αριθμό των post του ούτε το τι θα λέει σε αυτά. Αν δεν αντέχετε να ακούτε αρνητικά για την αγαπημένη σας σειρά απλά μη διαβάζετε το post/thread. Νόμιζα ότι το thread έμεινε ανοιχτό μόνο και μόνο για να τονιστεί το τι θεωρείται καλό ή κακό όσο πιο αποστασιωποιημένα γίνεται.

Anw θα περαστεί ένα μικρό ξεκαθάρισμα το thread. Αν δειτε να λείπουν post θα φταίει η υποφαινόμενη.:kakaka:

#63 Anelis

Anelis

random frantic action

• Retired Staff
  • 3,374 posts

Posted 08 June 2011 - 18:52

Δικαίωμα είναι βρε του παιδιού να επισημαίνει μόνο τα αρνητικά άμα θέλει, εξ' άλλου στα τόσα θετικά που έχουν λεχθεί γενικότερα, δεν νομίζω ότι η άποψη του Kamui θα απωθήσει κάποιον από το να το δει. Αλλά και να θέλει να το κάνει αυτό ο Kamui, δηλαδή να αποτρέψει κάποιον από το να δει OP πάλι δικαίωμά του είναι.
Όχι επειδή δεν είναι lover να βγει και hater, κρίμα δεν είναι; Ειδικά από τη στιγμή που του άρεσε τόσο ώστε να δει 200 επεισόδια.

On topic:
Έχω κράξει το OP πολλάκις, αλλά πραγματικά το χειρότερό του είναι η έκτασή του. Αν ήταν γύρω στα 100 επεισόδια (που οκ πάλι είναι πολλά), νομίζω θα το είχα απολαύσει πολύ περισσότερο.

Και στα + είναι το χιούμορ του. Ναι οκ είναι gag και όχι "υψηλό" and whatnot, αλλά με είχε κάνει να ξεσκιστώ στο γέλιο πάρα μα πάρα πολλές φορές. :D

Posted Image

#64 Jorg

Jorg

πηγκουίνοι

• Members
  • 1,280 posts

Posted 08 June 2011 - 18:59

Εδω δινεις συμβουλες σε καποιον μελλοντικο One Piece φαν ή απλως καποιον που επιθυμει να το δει να μην κανει καν την προσπα8εια να κατσει να δει αυτη τη σειρα.
Επιπλεον εχεις κανει αυτο το thread το αγαπημενο σου τις τελυταιες μερες,λεγοντας μεν μετρημενα στα δαχτυλα καποια θετικα σχολια,αλλα επισημαινοντας πολλα αρνητικα της σειρας.
Τελος,προσπαθησε να τελειωσεις ολα τα επεισοδια του One Piece για να βγαλεις μια ολοκληρωμενη εικονα του.
Δεν θελω να δημιουργησω κατι προσωπικο(αν και νομιζω οτι αυτο φαινεται)απλως λεω το προφανες.You are One Piece hater:burningbe3:.

Προσπαθούσα να μην γράψω όσο πιο πολύ καιρό μπορούσα εδώ, but that's enough. :P

Φίλε -OnePiece-, το thread, όπως επισημάνθηκε και στα πρώτα posts φτιάχτηκε κυρίως για να γράψουμε τα αρνητικά σχόλια, καθώς τα θετικά έχουν αναφερθεί πάρα πολλές φορές, χωρίς βέβαια αυτό να σημαίνει ότι δεν μπορείς να τα πεις.

Όσο για το τελευταίο... You are the One Piece fanboy. :burningbe3: Απόδειξη ότι "πειράζεσαι" με κάθε αρνητικό σχόλιο που γίνεται.

Edited by Jorg, 08 June 2011 - 19:06.

tumblr_mv7en0qUmN1ql1bd6o1_500_zpsf41245

*waving intensifies*

#65 Lord Leon

Lord Leon

Immortal Esper

• Members
  • 740 posts

Posted 08 June 2011 - 19:00

Φιλος, μηπως να κουλαρεις εσυ λίγο; καταρχας το να λες σε καποιον που εχει δει 200 επεισοδια να δει αλλα 300 πριν σχηματισει αποψη ειναι επιεικως αστειο, και κατα δευτερον επιμενει ξε-επιμενει μια φορα τη στηριξε την αποψη του και στο καταλληλο θρεντ. Αν ειναι να φανμπουσετε σαν να χετε μετοχες στο ΟΡ παετε σε αλλο θρεντ μη μου χαλατε τη μαγιονεζα! :hihi2:

edit: Ρε @#%$# (ξερετε ποιες ειστε) απο πανω περιμενατε οπλισμενες;

stasou%2520mygdala.jpg

#66 Napster

Napster

\ [T] /

• Members
  • 1,105 posts
  • LocationΘεσσαλονίκη

Posted 08 June 2011 - 19:14

Spoiler:

/fanboyizm!
Σαν shounen ειναι μετριο-εως καλο, τα επεισοδια που μου αρεσαν παρα πολυ ηταν
Spoiler:
μετα χαλασε καπως το OP (για μενα).
Εχει ωραια μουσικη, τα πρωτα openings+endings ηταν παρα πολυ ωραια.

Θετικα: Ειναι καλυτερο απο Πλιτς και Ναρουτο.

#67 Kaidou

Kaidou

Anime Master

• Members
  • 1,937 posts
  • LocationΑθηνα

Posted 08 June 2011 - 19:25

:hihi2:Εχετε πλακα,συνεχιστε το κραξιμο.
Μου αρεσει.:nosey:

image.jpg

#68 The Tragic Prince

The Tragic Prince

心消えたこのせかいに 

• Members
  • 1,344 posts

Posted 08 June 2011 - 19:26

Εχετε πλακα,συνεχιστε το κραξιμο.

Εχω κρατηθει τοσες μερες. Πραγματικα μη με προκαλεις :hihi2:

#69 Anelis

Anelis

random frantic action

• Retired Staff
  • 3,374 posts

Posted 08 June 2011 - 19:28

Αν τα επιχειρήματα είναι κράξιμο τότε χρειάζομαι επειγόντως νέο λεξικό και reality check. :blurah5:

Posted Image

#70 WillOfTheD

WillOfTheD

α ου α

• Members
  • 731 posts

Posted 08 June 2011 - 19:33

:hihi2:Εχετε πλακα,συνεχιστε το κραξιμο.
Μου αρεσει.:nosey:

ρε φιλε κανενας δε σε κραζει παρ'το χαμπαρι....δε γινεται ομως απο τη στιγμη που ο αλλος σου δικαιολογει τα λεγομενα του εσυ να τον λες hater και να τον "μαλωνεις "επειδη θα εμποδισει μελλοντικους one piece fans απ'το να το παρακολουθησουν αν εισαι θεος!!!!!

ειλικρινα χαιρομαι που οσο και να μ'αρεσε αυτο το anime δεν εφτασα σε σημειο να γινω καμμενο fanboy(οχι δεν αναφερομαι σε σενα),τωρα τελευταια εχω αρχισει να καταλαβαινω ποσο ενοχλητικο μπορει να καταντησει το fanbase της σειρας....

#71 Lord Leon

Lord Leon

Immortal Esper

• Members
  • 740 posts

Posted 08 June 2011 - 19:34

Pleeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
eeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
eeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeaaaaaaaaase one piece συνεχισε να πρoκαλεις τον Tragic prince.:try:

stasou%2520mygdala.jpg

#72 SupG18

SupG18

BibleThump

• Members
  • 471 posts

Posted 08 June 2011 - 21:43

εγω θα ελεγα να coolarete καθως πολλα θετικα και αρνητικα στοιχεια που εχουν γραφτει σε αυτο το topic ειναι υποκειμενικα και ειναι κυριως στην κριση καθε αναγνωστη/θεατη.Οποτε δεν χρειαζετε να αναλωνομαστε σε διενεξεις......

ενα ειναι το κυριο κακο:το anime ειναι πολυ λιγο μπροστα στο manga :P

:hahaha:

Posted Image

#73 Kamui

Kamui

Degenerate aristocrat

• Members
  • 616 posts
  • LocationRealm of perdition

Posted 08 June 2011 - 22:04

Μια φορα ειπα να βγω κι εγω και αρχισε το παρτι χωρις εμενα.

Spoiler:

Tελικα πρεπει να μισητε θανασιμα το one piece για να φτασετε στο σημειο να συμφωνισετε μαζι μου.:P Χαιρομαι που μιλατε αντικειμενικα.:D

@-One Piece-, δεν εχει κανενα νοημα να συνεχισω αυτη τη συζητιση.
Αρκετα γελασα μ' αυτα που ακουω κατα καιρους, και το θρεντ θα παει για κλειδα αμα συνεχισουμε ετσι.
Η πλακα ειναι που τονισαν να μη γινει μαχη μεταξυ fanboys και haters, αλλα εγινε μαχη "fanboy vs a poor old man who actually likes one piece, but tries to be frank about its drawbacks."

Oσο γι αυτους που μου προτεινετε να περασω τα fillers, ειναι λογικη πραξη, απλα θα νιωθω ενα κενο.
Τελος παντων, δε το σταματαω οριστικα, απλα το κραταω μονο σε περιστασεις που θα βαριεμαι θανασημα.
Το οτι δεν μπορω να κανω ενα ανιμε να μου αρεσει απο ενα σημειο και μετα δε σημαινει οτι το μισω.Ενα ανιμε δεν μπορει να ειναι τελειο, σιγουρα πρεπει να δεχτω καποια αρνητικα, αλλα γιατι να κανω υποχωρησεις οταν μπορω να δω κατι πολυ καλυτερο?

O6rrvsU.jpg

#74 D.Dragon

D.Dragon

kaido worldomination loll

• Members
  • 3,599 posts

Posted 08 June 2011 - 22:28

Τι φίλλερς λέτε τώρα ρεε !!! έχετε αυτοκαταστροφικές τάσεις ! Θέλετε να χαλάτε την ζωή σας τζάμπα ?! Παρακολουθήστε το έργο του δημιουργού που έχει όραμα και πάρτε τη λίστα από την wikia και αρχίστε να πηδάτε επεισόδια...Ακούς εκεί fillers !
Ούτε στο fma brotherhood που είναι 65 επεισόδια δεν είδα το 1ο επειδή ήταν φιλλεριά.
Posted Image

#75 zoro77

zoro77

Anime Master

• Members
  • 1,600 posts

Posted 08 June 2011 - 22:38

πολλα συν^^
εγω δεν τα χω δει καν. Θα τα δω το καλοκαιρακι για να περασει η ωρα.

2po6sfa_jpg.gif