Jump to content


Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!


Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.
 

Photo
- - - - -

Θετικά και αρνητικά του One Piece


  • This topic is locked This topic is locked
78 replies to this topic

#76 Flameking1

Flameking1

    Ikkaku Rapeface

  • Members
  • 181 posts

Posted 08 June 2011 - 23:05

πολλα συν^^
εγω δεν τα χω δει καν. Θα τα δω το καλοκαιρακι για να περασει η ωρα.


Για το πρώτο fma λες ? μη το δεις είναι χάλια.
θα συμφωνήσω με D. Dragon καλύτερα να κάνετε skip τα φίλερ του One Piece. Πωωω θυμήθηκα αυτό με τα παιδάκια που δεν μεγάλωναν γιατί είχαν εγκλωβιστεί στο Rainbow Mist, απλά χάσιμο χρόνου.

#77 M@R!()-

M@R!()-

    Νιάου.

  • Members
  • 624 posts

Posted 08 June 2011 - 23:48

I love this thread.Ενταξει αυτο το post μπορει να θεωρηθει σπαμ,αλλα ελεος αυτο το thread ειναι ακριβως για να λεμε τη γνωμη μας,οχι για να προσπαθουμε τον αλλο οτι το one piece ειναι καλο/κακο.Ολα ειναι θεμα γουστου εξαλλου.

#78 Dr.ApE

Dr.ApE

    SufferGenius

  • Members
  • 119 posts

Posted 08 June 2011 - 23:55

Παιδια ειναι manga δεν ειναι πραγματικη ζωη,οποτε οπως θελει μπορει να το εξελιξει ο Oda...
Τιποτα δεν ειναι τελειο και τιποτα δεν θα ειναι τελειο(εννοειται οτι υπαρχουν αρνητικα)...Φυσικα καποιους τους "εκνευριζουν" και γενικα δεν τους αρεσουν πραγματα τα οποια εγω ή ο καθενας μπορει να τα θεωρει ωραια ή εγω μπορει να γελασω με αυτο το επαναλαμβανομενο χιουμορ ή το σχεδιο να μου αρεσει κτλ... Οποτε ειναι πραγματικα μια υποκειμενικη αποψη και οχι αντικειμενικη....
Προσωπικα εμενα δεν με χαλανε αυτα που εχετε αναφερει μεχρι τωρα,γιατι απλα πιστευω οταν διαβαζεις καποιο manga αν δεν σου αρεσει το σταματας δεν το συνεχιζεις... και αν δεν το σταματας τοτε ειναι απολυτα δικο σου θεμα!!!!(φυσικα ειναι thread για να γινετε κουβεντα οποτε γινονται δεκτες ολες οι αποψεις ακομη και αν δεν μας αρεσουν :yahoo::yahoo:)
Και τελος το θεμα ειναι αν τα αρνητικα ή τα θετικα που εχεις για ενα anime ειναι περισσοτερα για να συνεχισεις να το βλεπεις !!!

Spoiler: One Piece Crew

-It's the first day of the rest of your life...


#79 zoro77

zoro77

    Anime Master

  • Members
  • 1,600 posts

Posted 09 June 2011 - 01:09

Για το πρώτο fma λες ? μη το δεις είναι χάλια.
θα συμφωνήσω με D. Dragon καλύτερα να κάνετε skip τα φίλερ του One Piece. Πωωω θυμήθηκα αυτό με τα παιδάκια που δεν μεγάλωναν γιατί είχαν εγκλωβιστεί στο Rainbow Mist, απλά χάσιμο χρόνου.

οχι για το ΟΡ! :)Περσι το ξεκινησα και ενημερωθηκα ποια πρεπει να δω, Τωρα βεβαια τα χω κατεβασει ολα οποτε θα δω και τα φιλλερσ το καλοκαιρι


συν 1 στον tidus

2po6sfa_jpg.gif