Μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Σύνδεση 

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Φωτογραφία
* * * * * 1 Ψήφοι

Most Overrated Anime

#υποτιμημενο

• Please log in to reply
608 replies to this topic

#91 kienzan

kienzan

Anime Elite

• Members
  • 1.251 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 07 Μάρτιος 2007 - 20:56

Εγώ το βρικα μαυτρο χάλι παντως
υπάρχουν δεκάδες anime που κάνουν οτι έκανε το dearS και ακόμη καλύτερα.
Δημοσιευμένη  εικόνα

#92 eXXentriX

eXXentriX

Ryu/Dae-Su/Jeum-ja

• Members
  • 849 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 08 Μάρτιος 2007 - 14:27

Λές και βλέπεις Chobits ξανά είναι.....^.....:calm:
Δημοσιευμένη  εικόνα

Εξεταστική...πφφφφ...απο 22/2 ξανά.......:wis:

#93 Fingolfin

Fingolfin

High King of the Noldor

• Retired Staff
  • 1.433 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 08 Μάρτιος 2007 - 17:49

Λές και βλέπεις Chobits ξανά είναι.....^.....:calm:

Όχι! Το Chobits είναι λες και βλέπεις DearS ξανά:tongue2:
Και μην μου ξανακακολογήσετε το DearS γιατί σας έφαγα!!!:mad::dwarf:
Δημοσιευμένη  εικόνα
''Πλημμυρισμένος από οργή και απελπισία,καβάλησε το Ροχάλλορ,το μεγάλο του άλογο. Διέσχισε το Ντορ-νου-Φάουγκλιθ σαν άνεμος μέσα στη σκόνη και όσοι είδαν την επίθεσή του το έβαλαν στα πόδια.Κι έφτασε στις πύλες της Άνγκμπαντ και σάλπισε το βούκινό του,χτύπησε τις μπρούτζινες πόρτες και προκάλεσε τον Μόργκοθ να βγει να πολεμήσουν.'' Το Σιλμαρίλλιον
My AMV in animemusicvideos.org Δημοσιευμένη  εικόνα .aNiMe//GR IRC channel Δημοσιευμένη  εικόνα

#94 eXXentriX

eXXentriX

Ryu/Dae-Su/Jeum-ja

• Members
  • 849 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 08 Μάρτιος 2007 - 18:15

To official run του Chobits είναι 2 xρόνια
νωρίτερα απ'αυτό του DearS.....so ποιός αντιγράφει άραγε......:tongue:
(Νο hard feelings i hope....:))
Δημοσιευμένη  εικόνα

Εξεταστική...πφφφφ...απο 22/2 ξανά.......:wis:

#95 Fingolfin

Fingolfin

High King of the Noldor

• Retired Staff
  • 1.433 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 08 Μάρτιος 2007 - 18:42

To official run του Chobits είναι 2 xρόνια
νωρίτερα απ'αυτό του DearS.....so ποιός αντιγράφει άραγε......:tongue:
(Νο hard feelings i hope....:))

Όχι ρε πλάκα κάνουμε.8)
Είναι προσωπική γνώμη του καθενός τι του αρέσει και τι όχι.
Απλά εγώ είδα πρώτα το DearS και πολύ αργότερα το Chobits και λέω ότι το αντιγράφει.
Στον μικρό, παραδεισένιο, προσωπικό μου φανταστικό κόσμο έτσι τα βλέπω τα πράγματα.:bleh:
Δημοσιευμένη  εικόνα
''Πλημμυρισμένος από οργή και απελπισία,καβάλησε το Ροχάλλορ,το μεγάλο του άλογο. Διέσχισε το Ντορ-νου-Φάουγκλιθ σαν άνεμος μέσα στη σκόνη και όσοι είδαν την επίθεσή του το έβαλαν στα πόδια.Κι έφτασε στις πύλες της Άνγκμπαντ και σάλπισε το βούκινό του,χτύπησε τις μπρούτζινες πόρτες και προκάλεσε τον Μόργκοθ να βγει να πολεμήσουν.'' Το Σιλμαρίλλιον
My AMV in animemusicvideos.org Δημοσιευμένη  εικόνα .aNiMe//GR IRC channel Δημοσιευμένη  εικόνα

#96 Gatoulas

Gatoulas

Anime Newbie

• Members
  • 39 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 09 Μάρτιος 2007 - 01:02

Συμφωνω με την Mormengil για το Battle Angel Alita. Ισως ο λογος, που αυτο το anime παραμενει αγνωστο, ειναι το πληρεστερο και, κατα τη γνωμη μου, ανωτερο poiotika manga.

To ιδιο συμβαινει με το Five Star Stories: ενα υπεροχο αισθητικα anime, το οποιο μενει ατελειωτο και δεν καταφερνει ουτε καν να αγγιξει το manga.

Το καταπληκτικο Basilisk, απο την αλλη, δεν βλεπω να εχει τη δημοσιοτητα που του αξιζει (ισως να κανω και λαθος).

#97 Hazuki

Hazuki

Anime Elite

• Administrators
  • 2.785 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 10 Μάρτιος 2007 - 09:30

Είναι ο mormengil :P και συμφωνώ και επαυξάνω ότι το basilisk είναι μία πολύ καλή σειρά σε αντίθεση με τον προαναφερθέν χρήστη που νομίζει ότι είναι βαρετό :D
rsrGbGx.gif

#98 noname

noname

Fade away

• Members
  • 479 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 06 Απρίλιος 2007 - 12:40

Προσπερνάω τα περί NGE καθώς το post του Dante80 με υπέρ-κάλυψε …
Για μένα το FMA είναι το πιο overated γιατί είναι λίγο από όλα και αποτέλεσμα τπτ .
Και φυσικά το Last Exile υπέρ-απογοήτευση …….
Not everything that can be counted counts, and not everything that counts can be counted.
Δημοσιευμένη  εικόνα

#99 digitaltracker

digitaltracker

i live on ABINGDON Road

• Members
  • 1.226 Δημοσιεύσεις:
  • LocationΘεσσαλονίκη

Καταχωρήθηκε 26 Απρίλιος 2007 - 14:19

Παιδια μη με βαρεσετε αλλα νομιζω οτι το Elfen Lied ειναι υπερκτιμημενο...

Προσοχη... Δεν λεω οτι ειναι κακο απλως νομιζω οτι εχει πολυ ντορο γυρω απο το ονομα του και ισως αδικα.
Δημοσιευμένη  εικόνα

#100 Blim

Blim

Starting...

• Members
  • 4 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 26 Απρίλιος 2007 - 17:36

Πολύ μου αρέσουν τέτοια thread. Λέει κάποιος σιχαίνομαι το NGE. Από κάτω αρχίζουν οι αναλύσεις επί αναλύσεων για τι τι ενοούσε ο ποιητής με μια ταυτόχρονη επίδειξη του "ΕΓΩ ΚΑΤΑΛΑΒΑ.". Και αυτό θα γίνει και με άλλα ευρείας αποδοχής ανιμέ και αυτό είναι αναπόφευκτό αφού θα βρεθεί πάντα κάποιος να κράξει ένα ανιμέ με μεγάλη fanbase που δεν μπορεί ο ίδιος να καταλάβει γιατί είναι τόσο μεγάλη και η fanbase θα του τα σούρει ένα χεράκι που τόλμησε και πρόσέβαλε το απόλυτο είδωλο.

Αλλά και πάλι τι σημασία έχει πιο anime είναι το πιο υπερεκτιμημένο; Αν μου αρέσει κάτι που αρέσει σε όλους είμαι νορμαλ αν πάλι δεν μου αρέσει διαφέρω από την μάζα που δεν ξέρει τι της γίνεται και παρασύρεται.

#101 tokyo pig

tokyo pig

Attorney at LoL

• Members
  • 52 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 03 Μάιος 2007 - 17:59

Naruto....τα πολλά λόγια είναι φτώχεια...
Δημοσιευμένη  εικόνα
For teh nigra brothers, for teh pool, for teh aids...i was there.
Teh BloG si teh BacK
---------------------------------------------------------------------------

#102 Megemele

Megemele

Anime Amateur

• Members
  • 74 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 09 Μάιος 2007 - 05:29

Naruto....τα πολλά λόγια είναι φτώχεια...

Overatted το Naruto?!!?Μα γιατί το μόνο overatted είναι το όνομα που διάλεξαν, θα έπρεπε να λέγεται κατι σε στυλ "a million ninjas, choose your favorite" κατα τα άλλα μια χαρα είναι imo αδερφέ Tokyo :/ κ back to thread το πιο overrated για εμένα είναι το Elfen Lied εντάξει απο τα οραία anime που έχω δεί είναι αλλα δεν το βρίσκω κ αριστούργημα όπως πολλοί το παρουσιάζουν :/

#103 Alexiel

Alexiel

Anime Freak

• Members
  • 475 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 09 Μάιος 2007 - 21:34

Κάτω τα χέρια από το Elfen Lied. :P

Έμενα πάλι το FMA δεν με εντυπωσίασε. Δεν λέω καλό σαν ανίμε αλλά δεν πιστευώ ότι άξιζει την φήμη που έχει.

Έχω δει και καλύτερα από αυτό.
Δημοσιευμένη  εικόνα

#104 Warchief

Warchief

• Members
  • 2.042 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 09 Μάιος 2007 - 22:00

Cowboy Bebop και Nausicaa.

#105 tokyo pig

tokyo pig

Attorney at LoL

• Members
  • 52 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 10 Μάιος 2007 - 12:57

Overatted το Naruto?!!?Μα γιατί το μόνο overatted είναι το όνομα που διάλεξαν, θα έπρεπε να λέγεται κατι σε στυλ "a million ninjas, choose your favorite" κατα τα άλλα μια χαρα είναι imo αδερφέ Tokyo :/ κ back to thread το πιο overrated για εμένα είναι το Elfen Lied εντάξει απο τα οραία anime που έχω δεί είναι αλλα δεν το βρίσκω κ αριστούργημα όπως πολλοί το παρουσιάζουν :/

Thumbs up brother...Ntaks έχει αίμα και γκομενάκια...έλεος...
Δημοσιευμένη  εικόνα
For teh nigra brothers, for teh pool, for teh aids...i was there.
Teh BloG si teh BacK
---------------------------------------------------------------------------