Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Καταχωρήθηκε 07 Μάρτιος 2007 - 20:56
υπάρχουν δεκάδες anime που κάνουν οτι έκανε το dearS και ακόμη καλύτερα.

Καταχωρήθηκε 08 Μάρτιος 2007 - 14:27

Εξεταστική...πφφφφ...απο 22/2 ξανά.......

Καταχωρήθηκε 08 Μάρτιος 2007 - 17:49
Όχι! Το Chobits είναι λες και βλέπεις DearS ξανάΛές και βλέπεις Chobits ξανά είναι.....^.....

Και μην μου ξανακακολογήσετε το DearS γιατί σας έφαγα!!!

''Πλημμυρισμένος από οργή και απελπισία,καβάλησε το Ροχάλλορ,το μεγάλο του άλογο. Διέσχισε το Ντορ-νου-Φάουγκλιθ σαν άνεμος μέσα στη σκόνη και όσοι είδαν την επίθεσή του το έβαλαν στα πόδια.Κι έφτασε στις πύλες της Άνγκμπαντ και σάλπισε το βούκινό του,χτύπησε τις μπρούτζινες πόρτες και προκάλεσε τον Μόργκοθ να βγει να πολεμήσουν.'' Το Σιλμαρίλλιον
My AMV in animemusicvideos.org

Καταχωρήθηκε 08 Μάρτιος 2007 - 18:15
νωρίτερα απ'αυτό του DearS.....so ποιός αντιγράφει άραγε......

(Νο hard feelings i hope....

Εξεταστική...πφφφφ...απο 22/2 ξανά.......

Καταχωρήθηκε 08 Μάρτιος 2007 - 18:42
Όχι ρε πλάκα κάνουμε.To official run του Chobits είναι 2 xρόνια
νωρίτερα απ'αυτό του DearS.....so ποιός αντιγράφει άραγε......
(Νο hard feelings i hope....)

Είναι προσωπική γνώμη του καθενός τι του αρέσει και τι όχι.
Απλά εγώ είδα πρώτα το DearS και πολύ αργότερα το Chobits και λέω ότι το αντιγράφει.
Στον μικρό, παραδεισένιο, προσωπικό μου φανταστικό κόσμο έτσι τα βλέπω τα πράγματα.

''Πλημμυρισμένος από οργή και απελπισία,καβάλησε το Ροχάλλορ,το μεγάλο του άλογο. Διέσχισε το Ντορ-νου-Φάουγκλιθ σαν άνεμος μέσα στη σκόνη και όσοι είδαν την επίθεσή του το έβαλαν στα πόδια.Κι έφτασε στις πύλες της Άνγκμπαντ και σάλπισε το βούκινό του,χτύπησε τις μπρούτζινες πόρτες και προκάλεσε τον Μόργκοθ να βγει να πολεμήσουν.'' Το Σιλμαρίλλιον
My AMV in animemusicvideos.org

Καταχωρήθηκε 09 Μάρτιος 2007 - 01:02
To ιδιο συμβαινει με το Five Star Stories: ενα υπεροχο αισθητικα anime, το οποιο μενει ατελειωτο και δεν καταφερνει ουτε καν να αγγιξει το manga.
Το καταπληκτικο Basilisk, απο την αλλη, δεν βλεπω να εχει τη δημοσιοτητα που του αξιζει (ισως να κανω και λαθος).
Καταχωρήθηκε 06 Απρίλιος 2007 - 12:40
Για μένα το FMA είναι το πιο overated γιατί είναι λίγο από όλα και αποτέλεσμα τπτ .
Και φυσικά το Last Exile υπέρ-απογοήτευση …….
Καταχωρήθηκε 26 Απρίλιος 2007 - 14:19
Προσοχη... Δεν λεω οτι ειναι κακο απλως νομιζω οτι εχει πολυ ντορο γυρω απο το ονομα του και ισως αδικα.

Καταχωρήθηκε 26 Απρίλιος 2007 - 17:36
Αλλά και πάλι τι σημασία έχει πιο anime είναι το πιο υπερεκτιμημένο; Αν μου αρέσει κάτι που αρέσει σε όλους είμαι νορμαλ αν πάλι δεν μου αρέσει διαφέρω από την μάζα που δεν ξέρει τι της γίνεται και παρασύρεται.
Καταχωρήθηκε 03 Μάιος 2007 - 17:59

For teh nigra brothers, for teh pool, for teh aids...i was there.
Teh BloG si teh BacK
---------------------------------------------------------------------------
Καταχωρήθηκε 09 Μάιος 2007 - 05:29
Naruto....τα πολλά λόγια είναι φτώχεια...
Overatted το Naruto?!!?Μα γιατί το μόνο overatted είναι το όνομα που διάλεξαν, θα έπρεπε να λέγεται κατι σε στυλ "a million ninjas, choose your favorite" κατα τα άλλα μια χαρα είναι imo αδερφέ Tokyo :/ κ back to thread το πιο overrated για εμένα είναι το Elfen Lied εντάξει απο τα οραία anime που έχω δεί είναι αλλα δεν το βρίσκω κ αριστούργημα όπως πολλοί το παρουσιάζουν :/
Καταχωρήθηκε 09 Μάιος 2007 - 21:34

Έμενα πάλι το FMA δεν με εντυπωσίασε. Δεν λέω καλό σαν ανίμε αλλά δεν πιστευώ ότι άξιζει την φήμη που έχει.
Έχω δει και καλύτερα από αυτό.

Καταχωρήθηκε 09 Μάιος 2007 - 22:00
Καταχωρήθηκε 10 Μάιος 2007 - 12:57
Overatted το Naruto?!!?Μα γιατί το μόνο overatted είναι το όνομα που διάλεξαν, θα έπρεπε να λέγεται κατι σε στυλ "a million ninjas, choose your favorite" κατα τα άλλα μια χαρα είναι imo αδερφέ Tokyo :/ κ back to thread το πιο overrated για εμένα είναι το Elfen Lied εντάξει απο τα οραία anime που έχω δεί είναι αλλα δεν το βρίσκω κ αριστούργημα όπως πολλοί το παρουσιάζουν :/
Thumbs up brother...Ntaks έχει αίμα και γκομενάκια...έλεος...

For teh nigra brothers, for teh pool, for teh aids...i was there.
Teh BloG si teh BacK
---------------------------------------------------------------------------