Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
* * * * * 1 votes

Most Overrated Anime

#υποτιμημενο

• Please log in to reply
608 replies to this topic

#121 kafetzis88

kafetzis88

Hoyotama

• Members
  • 259 posts

Posted 28 June 2007 - 10:10

Σ' εμένα συνέβη με το Suzumiya Haruhi no Yuuutsu... είδα το 1ο επεισόδειο και είπα "τι κάπνιζε αυτός που το έφτιαξε;" :confused:... αλλά από το 2ο επεισόδιο και μετά στρώνει κάπως. :

Τι λες ρε Kenny????:OMG3: Μα το 1ο επ. είναι η μεγαλτερη πώρωση:lovulovu:...Είχα πέσει από την καρέκλα και κοπάναγα το κεφάλι μου στο ταβάνι από τα γέλια ρε...Ευχόμουν σε κάθε επ. να δω και άλλο σαν το 1ο....Αλλά ο καθένας με τα γούστα του μάλλον...
-Και,όπως είπε ο Φινλανδός φιλόσοφος και κοινωνιολόγος Σαρτουμμ καους Μπελιττ:
Opinions are like assholes!
Everyone has one, but they all stink...

#122 red pyramid

red pyramid

Revolutionary Fanboy

• Members
  • 1,655 posts
  • LocationThe city upon the hill

Posted 28 June 2007 - 10:23

Είχα τρομερή προκατάληψη απέναντι στο Kare Kano.,κυρίως επειδή μου το 'χε προτείνει 1 φίλος και γω συνήθως λατρεύω να βρίσκω πρώτος κάτι και να πουλάω μουρη στους άλλους για την ανακάλυψη μου:emptyonexg1:.

Μόλις όμως πήρα το πρώτο τεύχος.....τι να πώ,ότι έχει γίνει το αγαπημένο μου manga?Ότι το anime το βλέπω και πορώνομε απίστευτα?Ότι το όνειρο της ζωής μου έχει γίνει να συναντήσω την Yukino:lovulovu::lovulovu: και να πέσω στην αγκαλιά της ως Arima?

Kare Kano rulessss!!!
Posted Image

#123 Babba

Babba

AWMN member!

• Members
  • 548 posts

Posted 28 June 2007 - 15:42

Busou Renkin.. Στην αρχή μια σαχλαμάρα. Στην πορεία κέρδισε πάρα μα πάρα πολλούς anime fans, και εμένα. Εντάξει όχι και για top, αλλά σίγουρα αξιοπρεπέστατο.
Κάτι παρόμοιο με τα τωρινά Romeo X Juliet && Shining Tears X Wind. Στην αρχή μοιάζουν χαζομάρες. Στην πορεία το story και ο fantasy κόσμος του πρώτου και τα στοιχεία D&D στο 2ο σε κερδίζουν. Και πάλι, όχι για top, αλλά βλέπονται ευχάριστα.

Χωρίς Παλέρμο,

δεν έχει υπογραφή.

#124 MoRmEnGiL

MoRmEnGiL

Casval Rem Deikun

• Members
  • 598 posts

Posted 05 July 2007 - 13:56

Yup,it is my official point.

Το Ergo Proxy είναι εξαιρετικά υποτιμημένο anime. θα έπρεπε να βρίσκετε στα top των πιο πολυσυζητημένων anime το λιγότερο, για να μην πω στα top των anime ΓΕΝΙΚA.

My morning sun is the drug that brings me near
To the childhood I lost, replaced by fear

#125 somnium_mortiis

somnium_mortiis

Starting...

• Members
  • 26 posts

Posted 25 July 2007 - 21:21

μάλλον θα με βρίσετε όλοι, άλλα εγώ βρήκα αρκετά υπερεκτιμημένο το neon genesis evangelion... ηταν καλό αλλα οχι και άψογο...
Posted Image
when in doubt..... set something on fire

#126 xHatebreedx

xHatebreedx

Animeρος

• Retired Staff
  • 394 posts

Posted 27 July 2007 - 22:08

Final Fantasy Unlimited για μενα.
Θυμαιμαι στην περιοδο (πριν κανα 3 χρονια περιπου) οπου εκανα ανταλλαγες σχεδον καθε μερα, ολοι ζητουσαν και αυτο, μονο και μονο υποκινουμενοι απο τον τιτλο (οπως την ειχα πατησει ετσι και γω φυσικα).

Ενταξει, μια απο τις μεγαλυτρες μουφες που χω δει. Παλι καλα που δεν καταπιεσα και αλλο τον εγκεφαλο μου για να πειστω οτι κατι εχει να κανει με τα παιχνιδια, και το σταματησα αμεσως στο 4ο επεισοδιο.

Απο τοτε, οποιος μου το ζητουσε, απλα του ελεγα "μπορεις να ψαξεις στο ΧΥΤΑ Ανατολικης Θεσαλονικης αν θες" :puke:

#127 Vetus

Vetus

Rocked'N'Loaded!

• Banned
  • 1,116 posts

Posted 27 July 2007 - 22:52

Τα 3 πιο overrated anime για μένα είναι:

- Full Metal Alchemist:
Όλος σχεδόν ο κόσμος μου 'πρηζε το σηκώτι επειδή δεν το 'χα δει. Κάποια στιγμή μιας και δεν είχα τίποτα καλύτερο να δω είπα να του δώσω μια ευκαιρία. Είδα μέχρι το 30 και κάτι επεισόδιο (δηλ. σχεδόν όλο) και διαπίστωσα ότι καλά έκανα τόσο καιρό που το απέφευγα. Δεν λέω, πολύ καλό anime, ιδανικό για κάποιον που ξεκινά να βλέπει anime (εγώ ξεκίνησα από InuYasha) αλλά...ακόμα να καταλάβω πως το χαρακτηρίζουν αρκετοί από τα καλύτερα anime όλων των εποχών.
- Cowboy Bebop: Πάντα βαριόμουν τις σειρές με αυτόνομα επεισόδια που πρέπει να φτάσεις στην μέση της σειράς για να δεις πιο ενδιαφέροντα πράγματα. Bounty hunter anime σαν το Cowboy Bebop υπάρχουν χιλιάδες. Απλά η μόνη διαφορά που το 'κανε να ξεχωρίσει είναι το αξιόλογο jazz soundtrack από τον διάσημο Yoko Ohno. Συν τ' ότι είχε την προώθηση της Bandai.
- Eureka Seven: Mecha που κάνουν surfing στον αέρα θέλοντας να μιμηθούν τον Silver Surfer της Marvel Comics. Για τους νεαρούς anime fans ή τους anime fans νέας γενιάς είναι ίσως από τις καλύτερες επιλογές. Αλλά πριν από το Eureka Seven έχουν βγει δεκάδες άλλα καλύτερα mecha (NGE oλέ!)

#128 boukaw7

boukaw7

Anime Fan

• Members
  • 164 posts

Posted 27 July 2007 - 23:22

xHATEBREEDx +1598.84675

Είναι ελεεινό, τρισάθλιο και έφαγα και γερή φόλα με δαύτο.

Είπα να την δω μαζί με κάτι φίλους μου, άσχετους με το επάγγελμα (και καλά να τους δείξω τι εστί Ιαπωνική ποιότητα) και κατέληξε το όλο θέμα στο αυτοί να κοιμούνται και εγώ να ανατινόζομαι!

Ουστ!

Πλάκα πλάκα μόνο το advent children μου άρεσε...

#129 Ash_Pokemaster

Ash_Pokemaster

Anime Professional

• Members
  • 1,005 posts

Posted 28 July 2007 - 08:51

- Eureka Seven: Mecha που κάνουν surfing στον αέρα θέλοντας να μιμηθούν τον Silver Surfer της Marvel Comics. Για τους νεαρούς anime fans ή τους anime fans νέας γενιάς είναι ίσως από τις καλύτερες επιλογές. Αλλά πριν από το Eureka Seven έχουν βγει δεκάδες άλλα καλύτερα mecha (NGE oλέ!)

Πού κολλάει τώρα το Neon Genesis Evangelion με το Eureka; :hahaha:
Δηλαδή ας πούμε, το γεγονός ότι έχουν και τα δύο mecha (δηλαδή, όχι ότι έχουν και πολύ σημασία τα mecha) τα κάνει να είναι στην ίδια κατηγορία; Βασικά όταν είδα και τα δύο Anime, mecha δεν ήξερα ότι ήταν, και στο τέλος μάλιστα ίσως και να μην έδωσα και τόση σημασία στα ρομπότ. Είναι δύο εντελώς διαφορετικά Anime, που επεκτείνονται σε δύο εντελώς διαφορετικές πτυχές του κόσμου. Το Evangelion αναλύει τα περί του κόσμου, το E7 περιορίζεται στην σχέση δύο ανθρώπων. Και αυτό που κάνει το Eureka ένα ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΟ Anime, είναι το character developing του (ναι, τους χαρακτήρες του τους θεωρώ ίσως τους καλύτερους σε Anime), και όχι τα Ρομπότ που πετάνε στον αέρα. :Blissfull:

[fanboy mode OFF]:wis:

oR4yYRl.gif

#130 Warchief

Warchief

• Members
  • 2,042 posts

Posted 28 July 2007 - 12:25

Εμένα μου το θύμιζε καμιά φορά το Evangelion το Eureka 7, ίσως πήρε μερικές ιδέες αλλά δεν μπορούμε να μιλήσουμε για rip off. Είναι τέλεια σειρά. Συμφωνώ με τον Ash ότι το character developing είναι το δυνατό του σημείο.

Eureka 7 fanboys unite!!!

#131 Bushido

Bushido

Hungry

• Members
  • 415 posts

Posted 16 September 2007 - 23:53

ninja scroll tv epis.δη καταλαβαίνω gt δη άρεσε k έχει τόσο χαμηλές βαθμολογίες..k story είχε k λίγο artwork είχε.νταξή στη ταινία δη πιάνει μια, αλλα σταματήστε να κρίνετε από κάτι άλλο κάποια πράγματα.εγώ θα του βάλω 7,5 στα 10
Posted Image

#132 denisuki~

denisuki~

Stronger than Darth Vapor

• Members
  • 281 posts

Posted 17 September 2007 - 18:03

Geneshaft χαλαρά από μένα. Το έχουν δει ελάχιστα άτομα (τουλάχιστον εγώ δεν ξέρω κάποιον Έλληνα που το έχει δει, αν και όλο και κάποιος θα υπάρχει σε αυτό το forum ίσως) και γενικά δεν παίρνει καλές βαθμολογίες στα περισσότερα site, αλλά έχει τρομερό νόημα imho και ΤΡΟΜΕΡΟ OST από Takasaki Akira.

Άλλο ένα υποτιμημένο anime είναι το Golden Boy, αλλά αρέσει σε αρκετούς σε σύγκριση με το προηγούμενο και το έχουν δει καμπόσα άτομα επειδή το έχουν φέρει οι AC. Το anime έχει από τις θεϊκότερες φάσεις/ατάκες σε κωμωδία :P
"Those who say video games are bad for health are the same ones who say rock is satan's music"
- Shigeru Miyamoto

#133 Vetus

Vetus

Rocked'N'Loaded!

• Banned
  • 1,116 posts

Posted 17 September 2007 - 18:45

Άλλο ένα υποτιμημένο anime είναι το Golden Boy, αλλά αρέσει σε αρκετούς σε σύγκριση με το προηγούμενο και το έχουν δει καμπόσα άτομα επειδή το έχουν φέρει οι AC. Το anime έχει από τις θεϊκότερες φάσεις/ατάκες σε κωμωδία :P

Μπααααααα! Ήταν πασίγνωστο και στην Ελλάδα πολύ πιο πριν μεταφραστεί στα ελληνικά για το AnimeClipse. Απλά μην περιμένεις να το ξέρουν άτομα που ξεκίνησαν τ' anime πολύ πρόσφατα (λογικό). Πάντως, για ecchi anime τόσο παλιό καλά κρατάει στο χρόνο.

Στο ίδιο στυλ αξίζει να δείτε το Shonan Junai Gumi. Είναι prequel του Great Teacher Onizuka και η anime μεταφορά του αποτελείται από 5 OVA παραγωγής 1994-1997. To manga του έχει βγει στην Αμερική πριν ένα χρόνο περίπου από TokyoPop.

#134 stainless

stainless

Sutenresusei

• Members
  • 88 posts

Posted 19 September 2007 - 12:46

Yup,it is my official point.

Το Ergo Proxy είναι εξαιρετικά υποτιμημένο anime. θα έπρεπε να βρίσκετε στα top των πιο πολυσυζητημένων anime το λιγότερο, για να μην πω στα top των anime ΓΕΝΙΚA.

Συμφωνώ. Και είναι κρίμα γιατί και από γραφικά σκίζει και το story είναι πολύ καλό και η μουσική του είναι όλα τα λεφτά.

#135 Lockie

Lockie

Psycho Otacku

• Members
  • 137 posts

Posted 19 September 2007 - 13:45

θα έλεγα 2 απο τις αγαπημενες μου κωμωδιες
το keroro gunsou (καλα μπορω να καταλαβω τον λογο...:wis:)
και το slayers (μακραν το ποιο αστειο ανιμε που εχω δει)
και νομιζω ότι το legend of galactic heroes εχει υποτιμηθει πολυ ...του πηρε αλλωστε 19 ολοκληρα χρονια να υποτυτλιστει και είναι κριμα γιατι μεχρι στιγμης δεν εχω βρει τίποτα που να το φτανει είτε σε ποιοτητα είτε σε ιστορια...:emptyonexg1:

Posted Image
I shall conquer the universe...