Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Καταχωρήθηκε 12 Φεβρουάριος 2007 - 01:41
Καταχωρήθηκε 12 Φεβρουάριος 2007 - 10:09
Μία χαρά υγιές hype έχεί ο τίτλος και βγάζει και sequels.
Aν υπάρχει κατ εμέ κάποιος αδικημένος σε αυτή την υπόθεση είναι το Seraphim call.
Είναι πραγματικά εντυποσιακό το πώς συνεχίζει να παραμένει άγνωστο πάρα την επιτυχία του mushishi και του Kino no tabi.
Μάλλον ο φόρος του να έχεις σχεδιαστεί τη δεκαετία του 90 είναι πολύ βαρύς μερικές φορές

Καταχωρήθηκε 21 Φεβρουάριος 2007 - 02:07
γιατι να μην ειναι τοσο γνωστο;
Καταχωρήθηκε 21 Φεβρουάριος 2007 - 14:22

My morning sun is the drug that brings me near
To the childhood I lost, replaced by fear
Καταχωρήθηκε 21 Φεβρουάριος 2007 - 14:37
Είναι δυνατόν ένα αριστούργημα όπως το Gunnm (Battle angel alita) να είναι σχεδόν άγνωστο??
Συμφωνώ μαζί σου...αρκεί να μην τελείωνε απότομα .... ή καλύτερα να μην είχε αυτό το τέλος...

Καταχωρήθηκε 21 Φεβρουάριος 2007 - 14:44
Συμφωνώ μαζί σου...αρκεί να μην τελείωνε απότομα .... ή καλύτερα να μην είχε αυτό το τέλος...
Αμάν? Συμφώνισε μαζί μου! είσαι καλά? Για έλα να σου βάλω

Μα αγαπητή μου δεσποινίς το τέλος ήταν που το απογείωνε το ανιμε αυτό
Δεν μου αρέσουνε τα μελοδράματα,και γενικα ουτε τα δραματα εκτός κι αν είναι δωσμένα με περίεργο τρόπο,και το Gunnm το πετυχε δίανα αυτο ^_^
Καταχωρήθηκε 21 Φεβρουάριος 2007 - 14:53
Αμάν? Συμφώνισε μαζί μου! είσαι καλά? Για έλα να σου βάλω
![]()
![]()
Μα αγαπητή μου δεσποινίς το τέλος ήταν που το απογείωνε το ανιμε αυτόSpoiler:
Δεν μου αρέσουνε τα μελοδράματα,και γενικα ουτε τα δραματα εκτός κι αν είναι δωσμένα με περίεργο τρόπο,και το Gunnm το πετυχε δίανα αυτο ^_^
Και η κοπέλα βρε συ τί έφταιξε και έπρεπε να μείνει μόνη.....; Επειδή τον αγάπησε έκανε ό,τι έκανε κι αυτός στο τέλος θυμήθηκε ότι θέλει να .... (δεν θα κάνω spoiler). Αλλά, κλασικά, άνδρας δεν είσαι;

Καταχωρήθηκε 21 Φεβρουάριος 2007 - 14:59

Καταχωρήθηκε 21 Φεβρουάριος 2007 - 15:03
Να ακολουθείτε τις ιαπωνικές παραδόσεις και να κάνετε seppuku
Ούτε μία στις χίλιες...lol...

Καταχωρήθηκε 21 Φεβρουάριος 2007 - 18:13
Καταχωρήθηκε 04 Μάρτιος 2007 - 07:21
Must seen σε οσους αρεσουν τα action / martial arts anime και οχι μονο.
The production of silence in art is an utopian enterprise.
If we disregard the alchimie du verbe, traditional language cannot capture the essence of what we attempt.
It possesses utility only so far as it can construct boundaries.
Forgive me, but I truly believe that music encompasses more, not stumbling in logic and formality.
Καταχωρήθηκε 07 Μάρτιος 2007 - 18:44
Καταχωρήθηκε 07 Μάρτιος 2007 - 19:11
Baki the grappler.. Η καλυτερη σειρα πολεμικων τεχνων, χωρις "μαγειες" και εξωπραγματικες κινησεις στο μεγαλυτερο μερος της.
Must seen σε οσους αρεσουν τα action / martial arts anime και οχι μονο.
Heh καλούτσικη αλλά η δεύτερη σεζόν είναι κάπως βαρετή συν ότι από animation δεν πάει και τόσο καλά

Καταχωρήθηκε 07 Μάρτιος 2007 - 19:17
Επίσης ένα άλλο anime που μου άρεσε αλλά δεν έχω ακούσει να γίνετε λόγος για αυτό είναι το DearS...αν και 12 επεισόδια έχει ωραίο στόρυ ξεκαρδιστικές αστείες στιγμές και απίθανες εκφράσεις. Το σχέδιό του είναι στα Top των σχεδίων από αυτά που έχω δει ως τώρα και η όλη φάση είναι kawaiiiii!!!
Συγκρίνοντάς το με το Chobits, το οποίο είναι παρόμοια ιστορία,και το οποίο μόλις το είδα, μπορώ να πω ότι το DearS είναι καλύτερο.

''Πλημμυρισμένος από οργή και απελπισία,καβάλησε το Ροχάλλορ,το μεγάλο του άλογο. Διέσχισε το Ντορ-νου-Φάουγκλιθ σαν άνεμος μέσα στη σκόνη και όσοι είδαν την επίθεσή του το έβαλαν στα πόδια.Κι έφτασε στις πύλες της Άνγκμπαντ και σάλπισε το βούκινό του,χτύπησε τις μπρούτζινες πόρτες και προκάλεσε τον Μόργκοθ να βγει να πολεμήσουν.'' Το Σιλμαρίλλιον
My AMV in animemusicvideos.org

Καταχωρήθηκε 07 Μάρτιος 2007 - 20:19
H
Επίσης ένα άλλο anime που μου άρεσε αλλά δεν έχω ακούσει να γίνετε λόγος για αυτό είναι το DearS...αν και 12 επεισόδια έχει ωραίο στόρυ ξεκαρδιστικές αστείες στιγμές και απίθανες εκφράσεις.
Και καλά δεν γίνεται θόρυβος, αλλό ένα παρόμοιο romance όπως άλλα τόσα, ευχάριστο στη θέαση αλλά τίποτα παραπάνω