Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Posted 28 September 2006 - 20:46
Posted 05 October 2006 - 04:00
Most overated imo School rumble (δεν με έκανε να γελάσω τελικά και ούται είναι και καμια πρωτότυπη σειρά για να κάθεται να ασχολείται μαζί τος ο κόσμος
Συμφωνώ και εγώ απολύτως για το School Rumble. Εκτός από 3-4 σκηνές που με έκαναν να λιώσω στο γέλιο, όλο το υπόλοιπο anime δεν μου έκανε καμμία εντύπωση. Είναι πολύ "ό,τι να ναι" για τα γούστα μου. Τώρα ελπίζω να μου αρέσει το GTO

Posted 06 October 2006 - 16:51
Τώρα ελπίζω να μου αρέσει το GTO
Κανόνισε να πείς κακό λόγο και θα πάρω γιαταγάνι να σε κάνω φιλετάκια ραγού

Πάντως δεν βλέπω Gundam στο thread και ανησυχώ, όλοι fanboys της bandai

ps: Me likes otinanai it's the best way to burn your brain

Posted 13 January 2007 - 01:45
Μερικά από αυτά που μου έρχονται στο μυαλό είναι τα:
Slayers series (για αυτό τα έκανα αλυσίδα, για να τα γνωρίσει πιο πολύς κόσμος

Vampire Hunter D (Το πρώτο, του '86), η οποία είναι μία από τις καλύτερες ταινίες που έχω δει, συμπεριλαμβανομένης και της ηλικίας της
Tekkaman Blade
Και για να πω τον πόνο μου, το Robin Hood No Dai Bouken δεν το έχει δει πολύς κόσμος , ενώ είναι πολύ όμορφο Anime. Μακάρι κάποτε να το βγάλει κάποιο group

Manga δεν πολυδιαβάζω, για αυτό δεν θα μιλήσω για κανένα
Posted 13 January 2007 - 05:40
Το πιο uποτιμημένο anime, το οποίο στην κυριολεξία με υπέρ πόρωσε είναι το Trinity Blood! Εντάξει, έχει τέλος αλλά Berserk αλλά λογικό είναι αφού ο δημιουργός του πέθανε... Οι νουβέλες πάντως που έχουν μείνει είναι όλα τα λεφτά + το ακρως απίστευτο story του (anime+novels/manga) το κάνουν το ΤΟP2 anime μου...!
Posted 14 January 2007 - 01:02
Posted 14 January 2007 - 13:19
Τα συγκεκριμένα Άνιμε, που ήταν παραγογής του προηγούμενου έτους, πραγματικά ήταν από τα καλύτερα που έχω δει... Εκτός του ότι δεν έγινε καν ιδιαίτερη φασαρία, έχουν και υποτιμιθεί αρκετά... Εμένα προσωπικά δεν με έκαναν να βαρεθώ καθόλου, αν και λόγο έλειψεις χρόνου δεν έχω τελειώσει το Mushi-shi, μόνο βαριεμάρα δεν μου προκάλεσε! Όσο για το Noein, το τελείωσα σε μία ή δύο μέρες, εξερουμένου του τελευταίου επισοδείου που δεν είχε βγεί στην τότε.

Posted 14 January 2007 - 14:02
Και για να πω τον πόνο μου, το Robin Hood No Dai Bouken δεν το έχει δει πολύς κόσμος , ενώ είναι πολύ όμορφο Anime. Μακάρι κάποτε να το βγάλει κάποιο group
ντακς ρε με έστειλες αρχίζω να ψάχνω ντιΒιντι σε καποιο τορρεντ ώστε να το κατεβάσω
τι μου θύμησες!!!!!
αν θυμάμαι καλά έπαιζε σε κρατικο καναλι σωστα ?
Posted 14 January 2007 - 15:01
Ginga Eiyuu Densetsu, η καλύτερη space opera όλων των εποχών. To συγκεκριμένο anime αποτελεί για το japanimation ότι ακριβώς το "Πόλεμος και Ειρήνη" για την παγκόσμια λογοτεχνία. Δυστυχώς, το γεγονός πως από την αρχή βγήκε ως OVA, υπάρχει μόνο σε Ιαπωνικά laserdisc, είναι παραγωγή που ξεκίνησε την χρυσή δεκαετία του ΄80 και είναι και ένα τέρας ~160 επεισοδίων αποθαρρύνει πολύ κόσμο από να το απολαύσει. Eπίσης, τα novels του Yoshiki Tanaka είναι σχεδόν αδύνατον να βρεθούν...(πόσο μάλλον να μεταφραστούν)...
Ευτυχώς οι Central-anime, ένα από τα πρώτα digisub groups συνεχίζουν το fansubbing έχοντας φτάσει αισίως στο 92ο eps. Υπάρχουν και HKDVDrips για την σειρά (από αυτά την πρωτοείδα ολόκληρη), αισχρής ποιότητας δυστυχώς.
Δεν μπορώ να σκεφτώ καλύτερο πράγμα, από μάχες με 4000 θωρηκτά που διαρκούν 20' ενώ στο background βαράει Dies Irae...όποιος έχει δει, ξέρει.
.aNiMe//GR IRC Channel ~ Better than sex, batteries included.
Posted 14 January 2007 - 16:40
το λεω αυτο γιατι ουτε σε μενα αρεσει το απεχθανομαι....
Posted 14 January 2007 - 16:48
Θα πώ για πεντακοσιαστή φορά, είτε είναι είτε δεν είναι υποτιμημένο, το Monster, ΜΙΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΣΕΙΡΕΣ ΑΝ ΟΧΙ Η ΚΑΛΥΤΕΡΗ, την έχουν δεί νομίζω ελάχιστoς κόσμος σε αντιστοιχία με το πόσο καλή είναι.
Θα μπορούσα να πώ αρκετές αλλα ας μείνουμε στις δύο, κατάρα στο Kimi Ga Nozomou Eien και στο Trinity Blood

Posted 15 January 2007 - 11:59
Αλλα νομίζω οτι του Kabamaru του αξίζει διεθνής αναγνώριση.
Για την εποχή του ήταν φοβερή κωμωδία, αλλα είναι τελείως άγνωστο σε άλλες χώρες.
Yakisoba! err... μακαρονάδα!
Posted 15 January 2007 - 12:14
Ξέρω οτι θα ακουστώ πολυ Ελληναρας...
Αλλα νομίζω οτι του Kabamaru του αξίζει διεθνής αναγνώριση.
Για την εποχή του ήταν φοβερή κωμωδία, αλλα είναι τελείως άγνωστο σε άλλες χώρες.
Yakisoba! err... μακαρονάδα!
φανταζεστε να βγει η ελληνικη εκδοση διεθνως με υποτιτλους για καθε χωρα που θα δειχνουν στη κυριολεξια τι λενε οι ηρωες στα ελληνικα? (to hell hayate,shit,cursed you kabamaru) και αλλα τετοια χαριτομενα.
Posted 16 January 2007 - 18:07
ενδεικτικά ρίξτε μια ματιά στους Kotonoha και Mangascreener και θα βρείτε καλούς τίτλους. Το Freesia πάντως είναι το αγαπημένο μου, όπως και το Uncivilized Planet
στα ανιμε τώρα μερικοί άγνωστοι ή υποτιμημένοι, αλλά ενδιαφέροντες και καλοί τίτλοι από όσα είδα ως τώρα.
Irresponsible Captain Tylor
Yokohama Kaidashi Kikou
Platonic Chain
Tale of Genji
Tree of Palme
Gauche the Cellist
Hi no Tori Cosmozone 2776
Tamala 2010
Fantastic Children
Super Kuma-san
Human Crossing
Roujin Z