Πες μου 3 λογους που υποστηριζεις αυτο το πραγμα!Ισως δεν εχεις ασχοληθει οσο πρεπει για να το εκτιμησεις. Η αληθεια ειναι οτι ποτε δεν περιμενα να θεωρηθει το NGE overrated..Δεν το συζητώ NGE!!!!!!!!!!!!!! Και όχι με 1000 όπως λέει και ο Poke αλλά με 2000~!
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Καταχωρήθηκε 03 Αύγουστος 2006 - 12:57
way.
I wanna watch it all go down. / Mom please flush it all away. /I wanna see it go right in and down.
I wanna watch it go right in. /Watch you flush it all away.
Καταχωρήθηκε 03 Αύγουστος 2006 - 13:00
Καταχωρήθηκε 03 Αύγουστος 2006 - 14:35

Καταχωρήθηκε 03 Αύγουστος 2006 - 14:57
Τώρα δεν μπορώ να πω ότι είναι υπερεκτιμημένο anime. (ΔΕΝ αποτελώ οπαδός της σειράς). Αλλά όπως είπε και η White Magician Girl μπορούμε να το αφήσουμε στην άκρη, γιατί έχω μία βάσιμη υποψία για το που θα οδηγήσει το θέμα

Καταχωρήθηκε 03 Αύγουστος 2006 - 16:41

Edit: Σταματαω εδω γιατι οπως ειπαν οι προλαλησαντες ξερω που παει το θεμα: Most Overated Anime ----->> NGE fans Vs NGE haters
way.
I wanna watch it all go down. / Mom please flush it all away. /I wanna see it go right in and down.
Καταχωρήθηκε 04 Αύγουστος 2006 - 00:18
Αλλα μπορώ καταλαβω γιατί το λένε "υπερανιμε"
Δεν το θεωρώ υπερεκτιμημένο γιατί από οποια άποψη και να το εξετάσεις είναι σαφώς πάνω του μετριου!!
Yπερεκτιμημένο θεωρώ το X(TV) και το school rumble
Το πρώτο γιατί είναι ένα συνοθύλευμα από ανούσιες ιστορίες
Eνώ το δεύτερο αν και σαφώς καλύτερο από το X δεν πιστεύω ότι είναι τόσο αστείο και σε καμια περίπτωση κάτι το ιδιαίτερο και δημιουργικό για να γίνετε αυτός ο ντόρος που γίνετε

Καταχωρήθηκε 04 Αύγουστος 2006 - 00:28
Ούτε και go είμαι fan του FMA και ούτε μπωρό να πω πως το απόλαυσα ιδιαιτερα
Αλλα μπορώ καταλαβω γιατί το λένε "υπερανιμε"
Δεν το θεωρώ υπερεκτιμημένο γιατί από οποια άποψη και να το εξετάσεις είναι σαφώς πάνω του μετριου!!
Εννοείς πως το θεωρούν υπεράνιμε επειδή είναι σε όλους τους τομείς πάνω του μετρίου ? Πάνω από το μέτριο είναι, απλά έχω την εντύπωση ότι δεν αξίζει τόσο όσο λένε (αυτό το καθιστά υπερεκτιμημένο)
Επίσης το Dragonball στην Ελλάδα είναι υπερεκτιμημένο, επειδή το έχει δει όλος ο κόσμος, χωρίς όμως να έχει δει και άλλα anime για να έχει μία πιο σφαιρική άποψη. Στο εξωτερικό δεν ξέρω

Καταχωρήθηκε 04 Αύγουστος 2006 - 01:42
Εννοείς πως το θεωρούν υπεράνιμε επειδή είναι σε όλους τους τομείς πάνω του μετρίου ?
Δεν μπορώ να μιλήσω εκμέρους τον fan του FMA
Το FMA εκτιμάτε και αποδίδει σαν σύνολο
Δεν έχει καμια αδυναμία αλλα και κανένα φοβερό σημείο (σε πλήρη αντίθεση με anime όπως το ΈVΑ και το Elfen lied)
Κατά κάποιο τρόπο είναι και αυτό ένα κατόρθωμα...
Το να μπορέσεις να τραβήξεις με αξιόλογο περιεχόμενο κάθε καρυδιάς καρύδι δεν είναι αστείο πράμα!!

Καταχωρήθηκε 11 Αύγουστος 2006 - 22:30
FMA(νταξει ρε παιδια καλη σειρα αλλα οχι κι ετσι ειδικα στο animedb που το εχουν πρωτο με 6 βρΑβεια(!)
NGE(δε λεω καλο αλλα εχει πεσει πολυ διαφημηση... προσωπικα προτιμω το rahxephon

Καταχωρήθηκε 12 Αύγουστος 2006 - 08:53
Πολλά απο αυτά τα "αστεία" με αφησαν ασυγκινητη.
Καταχωρήθηκε 22 Σεπτέμβριος 2006 - 13:04
Καταχωρήθηκε 22 Σεπτέμβριος 2006 - 15:13

Bleach: Σενάριο-μετριότητα και βαρετό όσο δε πάει άλλο. Α, και το OST είναι από τα χειρότερα που έχω ακούσει. Πώς ο Shiro Sagisu κατάφερε να κάνει ταυτόχρονα το καλύτερο και το χειρότερο OST σε anime, είναι πραγματικά αξιοθαύμαστο...
Last Exile: Εκτός από το animation και τη μουσική, που είναι εξαιρετικά, υστερεί σε όλα τα άλλα μέρη. Απλά δεν έχει το 'κάτι'.
FLCL: Αναρωτιέμαι πως κατάφερα και το παρακολούθησα μέχρι το τελευταίο επεισόδιο. Για μένα είναι κατόρθωμα...
Akira: Αν και το animation είναι από τα καλύτερα σε anime ever (Nakamura ftw), είναι εντελώς rushed σαν σενάριο και το τέλος είναι άθλιο.
Kimi ga Nozomu Eien: Τα είπα και στο αντίστοιχο forum.
Ghost in the Shell (η πρώτη ταινία): Αν και μ'άρεσε, πιστεύω ότι δε μπόρεσε να αναπτύξει τον κόσμο και τις ιδέες του όπως θα έπρεπε. Δεν ξέρω, το βρήκα κάπως 'μικρό'. Η δεύτερη ταινία είναι πολύ καλύτερη, imo.
Αυτά για την ώρα ^^
Καταχωρήθηκε 22 Σεπτέμβριος 2006 - 18:53
Για μένα 2 αρκετά overrated τίτλοι είναι το Hellsing και το φαινόμενο της season, Haruhi...

.aNiMe//GR IRC Channel ~ Better than sex, batteries included.
Καταχωρήθηκε 22 Σεπτέμβριος 2006 - 22:03

way.
Καταχωρήθηκε 22 Σεπτέμβριος 2006 - 22:19
Καλά man, πως τα κατάφερες να με κάνεις να διαφωνήσω σε 5 απο τις 6 επιλογές σου?... 8D 8D
Να φανταστώ ότι η μόνη επιλογή μου που δε διαφώνησες είναι το KimiNozo;