Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
* * * * * 1 votes

Most Overrated Anime

#υποτιμημενο

• Please log in to reply
608 replies to this topic

#541 Pirate King

Pirate King

Anime Freak

• Members
  • 429 posts

Posted 12 August 2013 - 18:37

OG1Tv71.png

Δεν νομίζω τα ranks του mangafox να νε αντιπροοδευτικό παράδειγμα των τάσεων.

#542 Lord Leon

Lord Leon

Immortal Esper

• Members
  • 740 posts

Posted 12 August 2013 - 19:39

Εγω κατι για θατσερ ηξερα παλια. Τωρα δεν ξερω που
παν και τη
ριχνουν.

Edited by Lord Leon, 12 August 2013 - 19:40.

stasou%2520mygdala.jpg

#543 Petran79

Petran79

YOU GET TO BURNING!

• Review Team
  • 3,279 posts
  • LocationΘεσσαλονίκη

Posted 12 August 2013 - 23:51

OG1Tv71.png

Δεν νομίζω τα ranks του mangafox να νε αντιπροοδευτικό παράδειγμα των τάσεων.

υπαρχει ομως διαφορα. τα ranks εκει ειναι με βαση την ψηφοφορια, ενω στο mangafox ειναι με βαση την αναγνωσιμοτητα. ισως τελικα στα αλλα manga να ειναι πιο διαβαστεροι οι αναγνωστες.

#544 Dio Brando

Dio Brando

Dark Will

• Members
  • 1,185 posts
  • LocationFalconia

Posted 13 August 2013 - 19:26

Και για το OP υπαρχουν 3 διαφορετικα scan teams.

Λογικα δεν θα διαβασεις απο το Mangareader που λεει τους straw hats,stray hats.Ουτε λαθος τιτλο οπως "What Dressrosa forgot" αντι για "The forgotten of Dressrosa"

Spoiler:

#545 Holy_Dice

Holy_Dice

stay out ... of my territory ...

• Members
  • 38 posts

Posted 06 September 2013 - 18:01

το rainbow ειναι κατα την γνωμη μακραν ενα απο τα πιο υποτιμημενα ανιμε ....... ειναι πολυ καλο αλλα παρολα αυτα δεν βλεπω σχεδον καθολου φανσ του ...

JkhE7UI.png

#546 iristella

iristella

Heelchou!

• Administrators
  • 10,437 posts

Posted 06 September 2013 - 18:03

Really? Γιατι το εχω για στανταρ προτασουλα που αρεσει στους περισσοτερους.

#547 Itachi Akatsuki

Itachi Akatsuki

Anime Master

• Members
  • 1,740 posts

Posted 06 September 2013 - 21:56

το rainbow ειναι κατα την γνωμη μακραν ενα απο τα πιο υποτιμημενα ανιμε ....... ειναι πολυ καλο αλλα παρολα αυτα δεν βλεπω σχεδον καθολου φανσ του ...

Υποτιμημενο δεν νομιζω οτι ειναι απο τους περισσοτερους ακουω πολυ καλα λογια.Ισως οχι τοσο γνωστο οσο αλλα ανιμε, πριν μισο χρονο δεν το ηξερα καν.
Τωρα το βλεπω και εγω και απορω γιατι δεν το εκανα τοσο καιρο.Οι εντυπωσεις μου στο Currently Watching Anime.
Rainbow rules madafuckas!

Edited by Itachi Akatsuki, 06 September 2013 - 21:57.

mushishi_signature_by_rhearatite-d4jj2om

#548 Petran79

Petran79

YOU GET TO BURNING!

• Review Team
  • 3,279 posts
  • LocationΘεσσαλονίκη

Posted 07 September 2013 - 08:05

ισως γιατι βαζει forced drama μεσα οπως και shonenιες

το ειχα παρατησει.....

#549 Itachi Akatsuki

Itachi Akatsuki

Anime Master

• Members
  • 1,740 posts

Posted 07 September 2013 - 11:47

ισως γιατι βαζει forced drama μεσα οπως και shonenιες

το ειχα παρατησει.....

Κακος.

mushishi_signature_by_rhearatite-d4jj2om

#550 Warchief

Warchief

• Members
  • 2,042 posts

Posted 07 September 2013 - 11:50

Πετράν σε είπε κακό.

#551 mono

mono

Ελιτίστρια

• Global Mods
  • 4,147 posts

Posted 07 September 2013 - 12:18

Τα μισά να μου λεγε. ~Αχέμ~ Φρόνιμα.

xbJ3b2w.jpeg

#552 Draculino

Draculino

Pillar Man

• Members
  • 59 posts
  • LocationKing's Landing

Posted 02 December 2013 - 23:17

Θα έλεγα το Βaccano! αλλά τα τελευταία χρόνια αρχίζει και φτιάχνει ένα σχετικά μεγάλο fanbase (σε αντίθεση με τότε που βγήκε)οπότε θα το αφήσω.
Η απάντηση μου είναι Digimon Τamers ...το οποίο όντας κομμάτι του Digimon franchise τείνεται να θεωρείτε ένα χαζό παιδικό με τερατάκια που είναι εν μέρη αλλά δεν είναι μόνο αυτό έχει πολλά περισσότερα ,είναι πολύ ωραίο psychological δράμα με ένα πολύ ενδιαφέρον cast χαρακτήρων που σε βάζει μέχρι και σε σκέψεις αρκετές φορές .Είναι αρκετά καλύτερο σε αυτούς τους τομέες από αρκετά anime που έχουν βγει τα τελευταία χρόνια πχ Mirai Nikki ή Deadman Wonderland αλλά αυτό δεν έχει χαζό gore ή yanderoκόριτσα οπότε είναι για παιδάκια duh.

Edited by Draculino, 02 December 2013 - 23:22.

#553 Aena

Aena

Anime Freak

• Members
  • 284 posts
  • LocationUp in the sky searching for the brightest star

Posted 03 December 2013 - 00:36

Χμμμ... θα έλεγα ότι το Rose of Versailles έχει υποτιμηθεί, αν και δεν είμαι 100% σίγουρη γι' αυτό. Το έβλεπα μικρή στην τηλεόραση και μου είχε αρέσει πολύ και τόσα χρόνια είχα σπάσει το κεφάλι μου να το θυμηθώ, όσπου σε ένα άλλο thread το αναφέρανε. Πολύ καλό άνιμε, με ωραία, δουλεμένη πλοκή.

30w46c0.jpg

#554 SYurilover

SYurilover

Starting...

• Members
  • 21 posts

Posted 22 December 2013 - 22:04

Ένα anime που με ερχεται στο μυαλο ειναι το Strawberry Panic. Παρόλο που ειναι αρκετα γνωστό και υπαρχουν πάρα πολλοι fan όπως εγώ που το λατρεύουν εντουτοις έχει χτυπηθει και υποτιμηθηκε ως ένα σημειο απο το Maria-sama ga miteru. Και τα δυο ειναι εξισου καλά αλλα για μενα ως προς την πλοκη και το yuri theme υπερνικαει το Sp. Προσωπικα το Maria-sama ειναι πολυ καλο αλλα πολυ αργο στην πλοκη που κατανταει κουραστικο. Ασε που ποτε δεν βλεπουμε ενα καλο τελος.

Τωρα για manga το Girlfriends ειναι πολυ καλο και εχει πολλους fans. Υπαρχει κοσμος που περιμενει να γινει anime αλλά δεν εγινε ποτέ. Κατα τη γνωμη μου ενα τοσο πετυχημενο manga επρεπε να ειχε γινει καθώς το yuri franchise παρουσιασε προβλημα. Ενω υπαρχουν αμετρητα yuri manga, δεν υπαρχουν αρκετα yuri anime. Αν το Girfriends γινοταν anime οχι μονο οι yuri fan θα ικανοποιουνταν αλλα θα υπηρχε τεραστιο κερδος.

#555 teo13

teo13

Anime Freak

• Members
  • 491 posts

Posted 28 March 2014 - 00:28

Ποιες σειρές πιστεύεται ότι αδικούνται λόγο του popularity τους. 
Δεν εννοώ ότι δεν είναι καλές αλλά ότι πολύ τις προσπερνούν απλά λόγω του ότι δεν τις ακούν συχνά. 
Ξεκινάω εγώ. 
1)Gankutsuou:Μια πολύ ωραία σειρά 24 επεισοδίων που σε κρατάει και περνάει πολύ ευχάριστα την ώρα σου.Monte-Cristo φοβερός.Υπάρχει στα με greek subs από Anime.Awmn. 
2)One Outs:Ένα sports anime,που μόνο sports δεν είναι πολύ ωραία πλοκή,ενδιαφέρον και με φοβερό main character.Υπάρχει με greek subs από Anime.Awmn. 
3)Great Teacher Onizuka:Σειρά με πάρα πολύ γέλιο και ο Onizuka είναι θεός.Υπάρχουν τα 18 πρώτα επεισόδια με greek subs από AnimeClipse. 
4)Serial Expirments Lain:Ένα πολύ ωραίο anime,με ενδιαφέρουσα πλοκή αλλά είναι η του ύψους η του βάθους η θα σου αρέσει πολύ η καθόλου.Υπάρχει με greek subs. 
5)Welcome to the N.H.K.:Δεν ξέρω πως να την περιγράψω αυτήν την σειρά απλά πολύ καλή το καλύτερο slice of life anime που υπάρχει.Δεν υπάρχει με greek subs. 
6)Hokuto no Ken:Ένα πολύ manly shounen και αρκετά καλύτερο από τα ευρέως γνωστά shounens.Δεν υπάρχει με greek subs. 
7)12 Kingdoms:Σειρά που τελείωσα πρόσφατα,εκπληκτική,για μένα must.Δεν υπάρχει με greek subs. 
8)Ashita no Joe:Τον βλέπω αυτόν τον καιρό και μου αρέσει πάρα πολύ.Μποξ επιπέδου Hajime no Ippo με πιο σοβαρό ύφος καλύτερο από πολλά sports anime.Δεν υπάρχει με greek subs. 
Και άλλα πολλά μερικά από αυτά: 
Legend of the Galactic Heroes,Space Brothers,Otogizoushi,Sengoku Basara,Hyouka,Genshiken,Kaiji,Mononoke,Cross Game,Major Series,Kingdom,Planetes,Noein,Spice and Wolf,The World God Only Knows,Yojouhan Shinwa Taikei,Suzumiya Haruhi no Yuuutsu,Casshren Sins,Shinsekai Yori,Wolf's Rain,Aoi Bungaku,Now and Then Here and There,Chrono Crusade,Gundam(Πολλά) 
Άντε λίγα έβαλα πάλι και εσείς τα δικά σας.