Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
* * * * * 1 votes

Most Overrated Anime

#υποτιμημενο

• Please log in to reply
608 replies to this topic

#526 Itachi Akatsuki

Itachi Akatsuki

Anime Master

• Members
  • 1,740 posts

Posted 25 July 2013 - 07:50

Πωωω ενταξει τωρα αυτο ακρβως Sword Art Online...Ειναι μετριοτατο και το βγαλανε και καλυτερο ανιμε τις χρονιας του.Και κανουν και σαν τρελοι ολοι, λες και ειναι καμια θρησκεια :D

mushishi_signature_by_rhearatite-d4jj2om

#527 Erebos

Erebos

Farewell remorse; all good to me is lost. Evil, be thou my good.

• Members
  • 1,855 posts

Posted 27 July 2013 - 01:13

To Shingeki no Kyojin είναι το SAO του 2013.

*τρέχει να κρυφτεί

Posted Image
Posted Image

#528 zennith666

zennith666

Oh boy,more trouble...

• Members
  • 1,226 posts
  • LocationAthena

Posted 27 July 2013 - 01:17

To Shingeki no Kyojin είναι το SAO του 2013.

*τρέχει να κρυφτεί

Δεν νομίζω ότι χρειάζεσαι να κρυφτείς.Έχει πέσει τόσο σάλος στα social media...εγώ από την άλλη ,από τότε που διάβασα το manga δεν μπορώ να δω τα επεισόδια χωρίς να τα κάνω fast forward.

Edited by zennith666, 27 July 2013 - 01:33.

Posted Image

#529 GhostPrince

GhostPrince

夢遊病者

• Members
  • 2,156 posts
  • Location ・ω・ 

Posted 27 July 2013 - 01:30

Έχεις ένα point, κιεγώ χάρη στο μάνγκα δυσκολεύομαι να δω αρκετά επεισόδια. =_= είναι το pacing όπως είναι, είναι κιοι χαζοί διάλογοι ώρες ώρες >.>

Θα συμφωνίσω για το SAO του τώρα, μόνο τον σάλο που χει προκαλέσει, λες και είναι κάτι το τρομερό και σπουδαίο, όπου σιγούρα δεν είναι ως προς κανένα βαθμό για όσο φημολογείται. Απλά κατάφερε και χτύπησε συγκεκριμένο κοινό κιαυτό, όπως και το SAO παλιότερα.

Βασικά έχω φτάσει να το βλέπω για τις σκηνές των τιτανων και μόνο (epic faces and poses)

Edited by GhostPrince, 27 July 2013 - 01:33.

フカフカ

#530 Itachi Akatsuki

Itachi Akatsuki

Anime Master

• Members
  • 1,740 posts

Posted 05 August 2013 - 16:51

Bleach, One Piece. Μη βαράτε, δεν μου άρεσαν, αισθάνομαι πως είναι υπερτιμημένα. Άλλος στην αρχή είπε Ναρούτο, οπότε με αυτό, τώρα ήρθαμε στα ίσα μας.

Επειδη τωρα το ειδα...Δεν θελω να σου πω οτι η γνωμη σου ειναι λαθος η οτιδηποτε, αλλα αληθεια πιστευεις οτι το Naruto εχει ιδιο επιπεδου με το One Piece?Το One Piece παντα μαρεσε λιγοτερο, (ε, βλεπεις username, οταν εγινε μελος καιγομουνα με Naruto) αλλα στα παντα, απο το animation μεχρι το art direction και τον σχεδιασμο των προσωπικοτητων των χαρακτηρων το One Piece ειναι ενα σκαλι πιο πανω απο το Naruto.Το θρεντ δεν ρωταει "πιο ανιμε σου αρεσε περισσοτερο" αλλα πιο ειναι πιο overrated.Και αν μου ελεγες ειναι overrated Bleach-Naruto-One Piece θα ελεγα οκ αλλα οταν βγαζεις το Naruto απο αυτη την λιστα, δεν μπορω να συμφωνησω μαζι σου.
οσο για το πιο overrated anime εχω πει χιλιαδες φορες για μενα ειναι ο Dragon Ball που παροτι καλο δεν ειναι το καλυτερο shounen που εχει κυκλοφορησει.

Edited by Itachi Akatsuki, 05 August 2013 - 17:14.

mushishi_signature_by_rhearatite-d4jj2om

#531 Naevan

Naevan

Starting...

• Members
  • 22 posts
  • LocationΘεσσαλονικη

Posted 05 August 2013 - 17:06

Sword art Online
Δεν ειναι οτι δεν βλεπεται. Βλεπεται. Αλλα ως εκει. Μην κανουμε το 5αρακι 9αρακι ναι πασαδες μου? Απο art δεν μαρεσε,υπερβολικα παιδικο,το story ειναι προτωτυπο για ανιμε ομως χαλαει απιστευτα οσο προχωραει το ανιμε,τα action scene ειναι μετρια..Ουτε μπορεσα να συνδεθω με καποιον χαρακτηρα οτι και να καναν

Παντως διαφωνω με οσους λενε οτι το SnK einai to sao του '13. Ειναι αρκετα καλυτερο απο το σαο.

Και αυτο το korewa zombie desuka. Ελεος.Και το hotd.

Luv Story

#532 Vetus

Vetus

Rocked'N'Loaded!

• Banned
  • 1,116 posts

Posted 05 August 2013 - 19:36

πέρα απτα τοπ σόνενζ, που και τα ας πούμε καλα και τα κακά είναι overrated, μπορώ να προσθέσω και το καινούριο μας απόθεμα, το SAO(sword art online) ή το Mirai nikki που χει φάει όλος ο κόσμος σκάλωμα τελευται και ακόμα απορώ τι τους βρήσκει >.>

Για μένα το Mirai Nikki είχε ωραίες προοπτικές, το ξεκίνησε καλά, ήταν ενδιαφέρον ως ένα σημείο αλλά προς το τέλος το γ******* τελείως και το φινάλε ήταν μια κοτσάνα και μισή. Ωραία σειρά αλλά θα μπορούσε και καλύτερα. Κρίμα, γιατί είχα μεγάλες προσδοκίες γι' αυτήν την σειρά.

Και αυτο το korewa zombie desuka. Ελεος.

Μα δεν είναι και τόσο δημοφιλές ωστε να το πεις υπερτιμημένο. Παντώς ναι, ούτε κι έμενα μου άρεσε. Τα ίδια Παντελάκι μου...

#533 Vetus

Vetus

Rocked'N'Loaded!

• Banned
  • 1,116 posts

Posted 05 August 2013 - 19:46

Aπό τις πιο υποτιμημένες κωμωδίες των τελευταίων χρόνων αποτελεί το Senyuu (τώρα παίζει και δεύτερη season) και το Gakkatsu (που με το ζόρι μεταφράστηκε η πρώτη season και για την δεύτερη δεν νοιάστηκε δυστυχώς κανείς). Το Senyuu αποτελεί ένα από τα καλύτερα rpg parodies (το δεύτερο αγαπημένο μου μετά το Mahoujin Guru Guru) και το Gakkatsu ένα από τα πιο θεόμουρλα school comedies με το δικό του, ξεχωριστό στυλ.

http://anidb.net/perl-bin/animedb.pl?show=anime&aid=9393

http://anidb.net/perl-bin/animedb.pl?show=anime&aid=8967

#534 Naevan

Naevan

Starting...

• Members
  • 22 posts
  • LocationΘεσσαλονικη

Posted 05 August 2013 - 19:56

Για μένα το Mirai Nikki είχε ωραίες προοπτικές, το ξεκίνησε καλά, ήταν ενδιαφέρον ως ένα σημείο αλλά προς το τέλος το γ******* τελείως και το φινάλε ήταν μια κοτσάνα και μισή. Ωραία σειρά αλλά θα μπορούσε και καλύτερα. Κρίμα, γιατί είχα μεγάλες προσδοκίες γι' αυτήν την σειρά.

Μα δεν είναι και τόσο δημοφιλές ωστε να το πεις υπερτιμημένο. Παντώς ναι, ούτε κι έμενα μου άρεσε. Τα ίδια Παντελάκι μου...

Εεε ειναι αρκετα διασημο ομως για να βγαλει 2ο season και να ειναι rumored οτι παει για 3ο...Τοσες σειρες που αξιζουν ενα sequel δεν το εχουν και εχεις το ντολμαδακι εδω να βγαζει 2 και να πηγαινει για 3ο -.-

Luv Story

#535 luffy1908

luffy1908

Starting...

• Members
  • 285 posts

Posted 10 August 2013 - 18:56

To SAO πολυ υπερτιμημενο επειδη δεν εχει καθολου plot.Μεχρι τα μισα με ειχε ενθουσιασει αλλα μετα καταντησε αηδια.Το HOTD ηταν αρκετα καλο σαν story και μαχες αλλα κουρασαν τα βυζια.

#536 Akihito

Akihito

Anime Fan

• Members
  • 170 posts

Posted 10 August 2013 - 23:32

Naruto.

#537 Petran79

Petran79

YOU GET TO BURNING!

• Review Team
  • 3,279 posts
  • LocationΘεσσαλονίκη

Posted 12 August 2013 - 10:03

παντως μια ματια στη λιστα του mangafox  ανατρεπει τα προγνωστικα. και ισως ειναι πιο αντιπροσωπευτικη.

στα ανιμε, σε αντιθεση με τα manga, λιγες  ειναι οι σειρες που κρατουν "για παντα". Με αποτελεσμα μια σειρα ανιμε ακομα και αν εχει κερδισει το ενδιαφερον των θεατων και ξεπερασει σε ποιοτητα τα Οne Piece, Naruto, Bleach, πρεπει να σταματησει καποτε. ετσι τα πραγματα στα manga ειναι αντιστροφως αναλογα. Με αποτελεσμα τα One Piece, Bleach να κατρακυλησουν στην 22η και 23η θεση αντιστοιχα. εκει ειναι πολυ δυσκολοτερο να κρατηθεις στην πρωτη θεση, λογω μεγαλυτερου ανταγωνισμου

1. Fairy Tail 5.3 m views

2. Kenichi  4.7 m

3. Naruto  4.6 m

4. Noblesse 4.6 m

5. Beelzebub 4.36 m

6. World God Only Knows 4.3 m

7. Kimi no Iru Machi 4.1 m

8. Kaichou wa Maid-sama 4.1 m

9. To-Love-Ru Darkness 4 m

10. Freezing 4 m

11.Eden no Ori 4 m

12.Gamaran 3.8 m

13. Sankarea 3.8 m

14. GE 3.8

15. Deadman Wonderland 3.79 m

16. Ao no Exorcist 3.7 m

17. Mahou Sensei Negima 3.6 m

18. Air Gear 3.6 m

19. Defense Devil 3.5 m

20. Psyren 3.3 m

21. Ore no Imouto 2.6 m

22. Bleach 1.85 m

23. One Piece 1.8 m

24. Nozoki Ana 1.2 m

25. Shingeki no kyuogin 1.2 m

#538 Kenny

Kenny

<SS0·b ∨ ~SS0·b>

• Retired Staff
  • 8,656 posts
  • Locationbetween the frets

Posted 12 August 2013 - 13:24

Τα views του mangafox δεν είναι καλός δείκτης μέτρησης, διότι τα συγκεκριμένα τρία manga οι περισσότεροι τα διαβάζουν από άλλους online readers, συνήθως απ' αυτούς που έχουν το προνόμιο να δημοσιεύουν πρώτοι τα καινούργια κεφάλαια, σε άμεση συνεργασία με τους scanlators (πριν μερικά χρόνια ήταν το mangastream, πλέον δεν ξέρω αν είναι ακόμα οι ίδιοι ή όχι, έχω καιρό να ασχοληθώ).

Δεν υπάρχει περιίπτωση να συνέβη κάτι στο shounen fandom που να έκανε ξαφνικά το History's Greatest Disciple Kenichi πιο δημοφιλές από το One Piece.

2112.gif
|| FORUM RULES || ADN RULES || FEEDBACK || IP.BOARD QUICK USER GUIDE || #anime.gr @ irc.rizon.net ||

#539 Vetus

Vetus

Rocked'N'Loaded!

• Banned
  • 1,116 posts

Posted 12 August 2013 - 15:29

Θα συμφωνήσω με τον Kenny. Συν τ' ότι υπάρχουν κι άτομα που κατεβάζουν τα chapters αντί να τα διαβάζουν online (είμαι ένας απ' αυτούς).

#540 Petran79

Petran79

YOU GET TO BURNING!

• Review Team
  • 3,279 posts
  • LocationΘεσσαλονίκη

Posted 12 August 2013 - 17:12

συμφωνοι, απλα ενδεικτικα το εβαλα.  αλλοιμονο. Aν και περιεργο που η Ναρουτο ειναι δευτερη, σε σχεση με τα αλλα δυο και σειρες οπως Ηunter x Hunter ειναι πολυ χαμηλοτερα. 

απλα δειχνει πως στα Manga η διαφορα δεν ειναι τοσο μεγαλη οσο στα anime, ακομα και στα shonen.

γιατι δυστηχως αρκετα shonen ενω στο manga δεν ειχαν τιποτα να ζηλεψουν απο τα 3 μεγαλα, στο anime αδικηθηκαν, ειτε γιατι δεν εγινε καλη μεταφορα,ειτε γιατι κρατησαν λιγο, ειτε και τα δυο. Ειτε δεν διασκευαστηκαν καθολου!

απλα στα anime δεν εχεις και πολλες επιλογες αν αναζητας shonen διαρκειας, κατι που κανει ευκολοτερη τη δουλεια των One Piece και Naruto.