Μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Σύνδεση 

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Φωτογραφία
* * * * * 1 Ψήφοι

Most Overrated Anime

#υποτιμημενο

• Please log in to reply
608 replies to this topic

#511 Diakritikos

Diakritikos

Starting...

• Members
  • 36 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 15 Δεκέμβριος 2012 - 17:30

ολα ειναι μπουρδα εκτος απο τα βασικα τρια 4 με ξυλο και αυτα με πλοκη.
τωρα αυτα με φαννσερβις και μλκς...δεν τα καταλαβα ποτε. τι να αποδωσει καλυτερα απο η ιδια η πραγματικοτητα?

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=eRTugqDo1WM[/youtube]
Αυτό..τα matrix boobs.

#512 Lord Leon

Lord Leon

Immortal Esper

• Members
  • 740 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 15 Δεκέμβριος 2012 - 19:41

Αυτό..τα matrix boobs.

Ειχα πολυ καιρο να γελασω έτσι. Ειδικα όταν μετά από όλο αυτο το ... δρομολογιο... αστοχησε! Αν ηταν ετσι η πλειοψηφια των σκηνων στο HOTD θα αντεχα να το δω. Νταξει ρησπεκτ όμως. Οι ανθρωποι στο στουντιο ειχαν όραμα. :lol:

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από Lord Leon: 15 Δεκέμβριος 2012 - 19:42

stasou%2520mygdala.jpg

#513 nas17ia

nas17ia

animeloveforever

• Members
  • 9 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 18 Δεκέμβριος 2012 - 02:04

συμφωνω nehelenia αλλα και το dragon ball z ειναι παρα πολυ υπερεκτιμιμενο :mador2:
Δημοσιευμένη  εικόνα
Δημοσιευμένη  εικόνα

#514 Vetus

Vetus

Rocked'N'Loaded!

• Banned
  • 1.116 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 16 Φεβρουάριος 2013 - 22:43

Δεν θα το 'λεγα. Το Dragonball Z έχει γράψει σχολή στα shonen action ασκώντας επιρροή σε πάρα πολλούς δημιουργούς anime/manga (κι όχι μόνο).

#515 Ace Attorney

Ace Attorney

Starting...

• Members
  • 23 Δημοσιεύσεις:
  • LocationAthens

Καταχωρήθηκε 16 Φεβρουάριος 2013 - 22:54

Πολύ δύσκολη η απάντηση στην ερώτηση του πιο υπερεκτιμημένου anime. Θα ήταν εύκολο να καταφύγω σε μια λύση ανάγκης, όπως Naruto, όμως δεν πιστεύω πως είναι ένα πολύ κακό anime, και δε θεωρείται κάτι το ιδιαίτερο από τους περισσότερους που έχουν δει πολλά anime. Θα έλεγα αυτό που έχει τα μεγαλύτερα ratings σε διάφορα site και την εκτίμηση πολλών βετεράνων, αλλά βρήκα εντελώς αδιάφορο ήταν το Haibane Renmei. Ίσως απλά να μην είμαι μέρος του κοινού για το οποίο προοριζόταν, αλλά δε μου άρεσε όπως και να έχει. Δεν είναι πλέον τόσο high rated όσο ήταν κάποτε, αλλά είναι ακόμα πολύ ψηλά και πιστεύω δεν του αξίζει.

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από Ace Attorney: 16 Φεβρουάριος 2013 - 22:54

#516 TheGunsmasha

TheGunsmasha

Μεθυσμένο τζίνι

• Members
  • 550 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 17 Φεβρουάριος 2013 - 21:55

Πιστεύω από αυτά που έχω δεί, πιο overrated θεωρώ το Elfen Lied, ιδιαίτερα στο ελλληνικό κοινό. Δεν το θεωρώ σε καμία περίπτωση κακό και θα το πρότεινα σε όποιον θέλει να δεί ένα show αυτού του genre αλλά εμένα με απογοήτευσε, ίσως επειδή μου το είχαν προτείνει 2 αρκετά ψαγμένοι φίλοι μου και είχα άλλα στο μυαλό μου. Ίσως σκεφτόμουν τα Deadman Wonderland και Mirai Nikki που τα είχα δεί ακριβώς νωρίτερα και τα οποία χρησιμοποιούν τα ίδια μέσα πάνω κάτω (αντιήρωες χαρακτήρες,πολλές σκηνές βίας και θανάτου,κτλ) με καλύτερα αποτελέσματα για μένα, τουλάχιστον γι αυτό που θέλουν να πετύχουν. Επίσης το θέμα της διπλής προσωπικότητας το έχουν πετύχει καλύτερα στο DW όπου έχει ενδιάφερον πότε θα εμφανίστει το 'κακό' alter ego σε αντίθεση με την Lucy που όταν εμφανιστεί ξέρουμε όλοι τι θα αρχίσει να γίνεται...Επίσης κάτι που έμαθα αργότερα και ξενέρωσα άσχημα είναι ότι το anime τελείωσε πριν ολοκληρωθεί το manga, άρα και η πλοκή συνολικά...Ακόμα και να ήθελαν από την αρχή να βγάλουν διαφορετικό finale θα έπρεπε να ξέρουν πως τελειώνει το manga τουλάχιστον. Ελπίζω να γίνει κάποιο rework/remake στο Elfen Lied όπως στην περίπτωση του FMA στα επόμενα χρόνια για να παρουσιάσει μια καλύτερη είκονα.

Υ.Γ. Κάτω τα χέρια από την ποιότητα ονόματι Ηigh school of the dead!χαχαχαχα Μου αρέσει που έχω δεί ένα τέτοιο παρακμιακό show!XD

a9bb424676cde0a810baad4738abdc507ea343bb

''Anime characters are like actors nowadays. Φοράνε νέες περούκες και glitter και παίρνουν ρόλους και σ'άλλες σειρές.''

-Ένας σοφός πρίγκιπας

''Πάντως βλέπω τις υπογραφές και για πρώτη φορά ο Guns φαίνεται να έχει superior taste απο θέμα εμφάνισης μόνο, για χαρακτήρες δεν ξέρω.''

-Kai, 6//11/2018

#517 RandomAnimeFun

RandomAnimeFun

Starting...

• Members
  • 153 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 17 Φεβρουάριος 2013 - 22:59

Evangelion most overrated σε αυτο το forum τουλαχιστον(dont get me wrong i like it but its not that fuckin great)

Γενικα ειναι πολλα Overrated anime out there τα πιο τρανταχτα ειναι τα πιο δυμοφηλες anime oπος naruto bleach one piece και ναι το dbz ειναι overrated αλλα οχι για την εποχη που βγηκε οσο για το high school of the dead και εγω αυτη τι σκηνη θημαμε απο ολο το anime και ακομα γελαω

Tο fma το brootherhood δεν ειναι οverrated ναι δεν ειναι το καλητερο anime ever αλλα σηγουρα ειναι στα 5 καλητερα shonen οπιος το εχει δει δεν νομιζω να μην του αρεσε εστω και ενα επισοδιο τωρα για το απλο fma ειναι ενα ακομη anime oπου δεν συμβαδιζει με το μανγκα του οποτε ειναι λογικο να ειναι fail

#518 Itachi Akatsuki

Itachi Akatsuki

Anime Master

• Members
  • 1.740 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 17 Φεβρουάριος 2013 - 23:04

Evangelion most overrated σε αυτο το forum τουλαχιστον(dont get me wrong i like it but its not that fuckin great)

Γενικα ειναι πολλα Overrated anime out there τα πιο τρανταχτα ειναι τα πιο δυμοφηλες anime oπος naruto bleach one piece και ναι το dbz ειναι overrated αλλα οχι για την εποχη που βγηκε οσο για το high school of the dead και εγω αυτη τι σκηνη θημαμε απο ολο το anime και ακομα γελαω

Tο fma το brootherhood δεν ειναι οverrated ναι δεν ειναι το καλητερο anime ever αλλα σηγουρα ειναι στα 5 καλητερα shonen οπιος το εχει δει δεν νομιζω να μην του αρεσε εστω και ενα επισοδιο τωρα για το απλο fma ειναι ενα ακομη anime oπου δεν συμβαδιζει με το μανγκα του οποτε ειναι λογικο να ειναι fail

Δεν νομιζω οτι το One Piece ειναι overrated ;) Την οποια φημη εχει την αξιζει και με το παραπανω!
Επισεις και το Bleach πιστευω οτι εναι αρκετα καλο, δηλαδη αν θες να δεις shonen με μαχες ειναι οτι πρεπει!

mushishi_signature_by_rhearatite-d4jj2om

#519 RandomAnimeFun

RandomAnimeFun

Starting...

• Members
  • 153 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 21 Φεβρουάριος 2013 - 18:28

οταν μιλαμε για τα ανιμε των τιτλον ειναι σιγουρα overrated δεν υπαρχουν πιο κουραστικα ανιμε απο τα 3 αυτα ανιμε με πανω απο 100 επισοδια fillers τα 2 απο τα 3 και το 3το να εχει παρα πολυ παρατεταμενες σκηνες που τραβαει αρκετα το storry και κουραζει και ολα αυτα επιδει ειναι δημοφυλες anime μπορουν απλα να τα κοψουν για ενα season και να τα ξαναρχισουν

#520 Itachi Akatsuki

Itachi Akatsuki

Anime Master

• Members
  • 1.740 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 21 Φεβρουάριος 2013 - 20:50

οταν μιλαμε για τα ανιμε των τιτλον ειναι σιγουρα overrated δεν υπαρχουν πιο κουραστικα ανιμε απο τα 3 αυτα ανιμε με πανω απο 100 επισοδια fillers τα 2 απο τα 3 και το 3το να εχει παρα πολυ παρατεταμενες σκηνες που τραβαει αρκετα το storry και κουραζει και ολα αυτα επιδει ειναι δημοφυλες anime μπορουν απλα να τα κοψουν για ενα season και να τα ξαναρχισουν

Πραγματικα, εχεις δει One Piece και πιστευεις οτι ειαι overrated?Εγω δεν ειμαι κανενας fan, αλλα πραγματικα πιστευω οτι ειναι πολυ καλο.Τελωσπαντων για Naruto και Bleach γουστα ειναι αυτα, αν και εχουν πολλα fillers.
Αντιθετα, το FMA:Brotherhood που ειπες πιο πανω, δεν ειναι ουτε κατα διανια κακο, αλλα πραγματικα, ειχα ακουσει τοσα φοβερα πραγματα πριν το αρχισω, που πιστευα οτι θα δω ΤΟ Θεικο ανιμε και τελικα με κουρασε αρκετα.
Υ.Γ.Παντως αν συγκρινεις τα 3 μεγαλα με αλλα shounen που δεν εχουν τοσο κοσμο να τα υποστηριζει, οπως το Hunter x Hunter 2011 τοτε ναι μπορεις να πεις οτι ειναι υπερκτιμημενα!

#521 iristella

iristella

Heelchou!

• Administrators
  • 10.437 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 21 Φεβρουάριος 2013 - 20:54

guys αν θελετε να συγκρινετε τα τρια μεγαλα shonen συνεχιστε εδω

#522 Itachi Akatsuki

Itachi Akatsuki

Anime Master

• Members
  • 1.740 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 21 Φεβρουάριος 2013 - 21:19

guys αν θελετε να συγκρινετε τα τρια μεγαλα shonen συνεχιστε εδω

Οχι νταξει για overrated μιλαμε ουτως η αλλος ;) Αν και ξεφυγαμε λιγο και το πηγαμε προς τα 3 μεγαλα shonen! :P

#523 Rayleigh

Rayleigh

Starting...

• Members
  • 3 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 25 Φεβρουάριος 2013 - 21:13

Bleach...
Anime που κατα τη γνωμη μ που δεν εχει να επιδειξει τπτ περα απο καλα σκηνοθετημενες αλλα προβλεψιμες μαχες

#524 Doomsayer

Doomsayer

Starting...

• Members
  • 17 Δημοσιεύσεις:
  • LocationΑμπελόκηποι

Καταχωρήθηκε 24 Ιούλιος 2013 - 21:56

Bleach, One Piece. Μη βαράτε, δεν μου άρεσαν, αισθάνομαι πως είναι υπερτιμημένα. Άλλος στην αρχή είπε Ναρούτο, οπότε με αυτό, τώρα ήρθαμε στα ίσα μας.

Today's friend is tomorrow's enemy

#525 GhostPrince

GhostPrince

夢遊病者

• Members
  • 2.156 Δημοσιεύσεις:
  • Location ・ω・ 

Καταχωρήθηκε 24 Ιούλιος 2013 - 22:28

πέρα απτα τοπ σόνενζ, που και τα ας πούμε καλα και τα κακά είναι overrated, μπορώ να προσθέσω και το καινούριο μας απόθεμα, το SAO(sword art online) ή το Mirai nikki που χει φάει όλος ο κόσμος σκάλωμα τελευται και ακόμα απορώ τι τους βρήσκει >.>

フカフカ