Jump to content


Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!


Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.
 

Photo
- - - - -

Kimi To Boku | You and Me

J.C. Staff comedy romance slice of life drama school life shounen Fall 2011 Spring 2012

  • Please log in to reply
106 replies to this topic

#16 iristella

iristella

    Heelchou!

  • Administrators
  • 10,437 posts

Posted 04 October 2011 - 04:39

Δεδομένου ότι το πρόσωπο του Yuki έχει την εκφραστικότητα και σπιρτάδα ενός ψαριού τα γατιά χρησιμοποιούνταν για να δείξουν τις ψυχολογικές του μεταπτώσεις σε κάθε νέα πρόταση του Kaname.
Spoiler:

Εγώ το πρώτο επεισόδιο το καταευχαριστήθηκα. Μετά το αχαρακτήριστο Horizon και το εμετικό Cube ήταν η πρώτη σειρά που μου έκανε τόσο θετική εντύπωση (ok μου άρεσε και το Kami no Puzzle και το Hunter x Hunter αλλά αυτό το λάτρεψα). Ανυπομονώ ήδη για το επόμενο.

#17 Yavannie

Yavannie

    La Yohda Stasella

  • Members
  • 74 posts

Posted 04 October 2011 - 13:25

Μπορώ να πω ότι μου άρεσε αρκετά το πρώτο επεισόδιο, μπήκα ήδη στο κλίμα της σειράς και περιμένω το επόμενο :ureshii:
Spoiler:


Posted Image

#18 Yano

Yano

    Anime Amateur

  • Members
  • 107 posts

Posted 04 October 2011 - 14:50

Πραγματικα μπορω να πω οτι περιμενα περισσοτερα,αλλα ακομα ειμαστε στην αρχη,εχει ολα τα φοντα να στρωσει.Μου φανηκε αρκετα στασιμο αλλα οπως ειπα πιστευω οτι αργοτερα θα δουμε λιγο ποιοτητα

#19 DarkElf

DarkElf

    ラブレス

  • Members
  • 611 posts

Posted 04 October 2011 - 17:33

Η αλήθεια είναι ότι δεν ήξερα τι να περιμένω,δεδομένου ότι δεν έχω πολύ καλές σχέσεις με το slice of life,αλλά το λάτρεψα.Kaname...τρελή αδυναμία!:wooi2: Είναι αξιολάτρευτο πως τον ταράζει τόσο πολύ ο Yuki με τόση λίγη προσπάθεια.:kakaka:
Κι επειδή δε μπορώ να περιμένω για το επόμενο επεισόδιο,άρχισα το manga.:hihi2:

Posted Image
Does this darkness have a name?


#20 mono

mono

    Ελιτίστρια

  • Global Mods
  • 4,147 posts

Posted 04 October 2011 - 17:47

Αρκετά καλό πρώτο επεισόδιο αλλά δεν μπορούσα να μην σκέφτομαι όσο το έβλεπα πόσο γ@μάτο θα ήταν αν το είχε πιάσει το studio I.G :P

Αυτό το anime μου κινεί το ενδιαφέρον γιατί είναι κάπως διαφορετικό...Δεν είναι αυτό που λες γλυκούλι σαν το usagi drop πχ αλλά ούτε και gag comedy όπως το k-on και πολλά άλλα school anime... Έχει έναν ήρεμο ρεαλισμό αλλά παράλληλα βγάζει και γέλιο.

Μέχρι στιγμής λατρεύω τα δίδυμα...Ο Yuki είναι η αφασία η ίδια και ο Yuta φαίνεται να είναι ο μοναδικός άνθρωπος στον κόσμο που τον καταλαβαίνει. Ο Kaname είναι το στρουμφάκι που γκρινιάζει XD

Βέβαια σίγουρα θα αλλάξει η δυναμική της παρέας όταν γνωρίσουν και τον ξανθούλη.

Edited by mono, 04 October 2011 - 18:29.
typo

xbJ3b2w.jpeg


#21 Jorg

Jorg

    πηγκουίνοι

  • Members
  • 1,280 posts

Posted 04 October 2011 - 18:13

Να πω και εγώ πόσο μου άρεσε το πρώτο επεισόδιο.
Όπως είπε και η mono είχε αυτό το ρεαλισμό, αλλά ήταν και αστείο. Γενικά η όλη ατμόσφαιρα ήταν πολύ όμορφη.
Οι χαρακτήρες συμπαθέστατοι επίσης. Καλά ξεκίνησε η season.

tumblr_mv7en0qUmN1ql1bd6o1_500_zpsf41245

*waving intensifies*


#22 Kai

Kai

    Fluent in sarcasm

  • Review Team
  • 2,722 posts

Posted 04 October 2011 - 18:43

Αρκετά καλό πρώτο επεισόδιο αλλά δεν μπορούσα να μην σκέφτομαι όσο το έβλεπα πόσο γ@μάτο θα ήταν αν το είχε πιάσει το studio I.G :P


:if: That!! Πόσο πιο γαμάτο θα ήταν αν είχε τον χρωματισμό του manga σε ολόκληρο το επεισόδιο.

Πάντως μια χαρά ήταν κατά τα άλλα. Οι φωνές τους πήγαν (ο Kaname θα έπρεπε ν' ακούγεται πιο γκρινιάρης), μπλέξαν ήδη ένα κομμάτι από τις μέρες του νηπιαγωγείου (gotta love this) και οι άκυρες σκηνές με τις γάτες δε με χαλάσανε, είχανε φάση. Αν και μάλλον λόγω budget τις κόβω να μπήκανε και να τις έχουν κάπως γραμμένες τις ψυχολογικές τους μεταπτώσεις. XD

Ελπίζω να το συνεχίσουν έτσι.

ySss0UF.jpg


#23 Astrinos

Astrinos

    /人 ◕ ‿‿ ◕人\

  • Members
  • 201 posts

Posted 04 October 2011 - 21:11

Μπορώ να πω πως κι εμένα μου άρεσε πάρα πολύ το πρώτο επεισόδιο δεδομένου ότι έψαχνα από καιρό μία τέτοια σειρά, οπότε δεν μπορούσα να μην μπω στη διαδικασία να την ξεκινήσω.. Προς το παρόν όμως δεν έχω να πω κάτι το ιδιαίτερο, μιας και είναι πολύ νωρίς, αλλά εν καιρό σίγουρα θα έχω μία πλήρη εικόνα γύρω απ' τη σειρά! Οπότε stay tuned για το επόμενο!! :ureshii:

Posted Image


#24 Anelis

Anelis

    random frantic action

  • Retired Staff
  • 3,374 posts

Posted 05 October 2011 - 09:37

Πολύ περίεργο επεισόδιο. Μέχρι τη μέση του περίπου ήμουν σε φάση "....ε και;" και πραγματικά δε μπορούσα να καταλάβω ποιό το νόημα στο να αρχίσει έτσι, να υποφέρουν ο ένας τον άλλο, να το βλέπω εγώ αυτό κτλ κτλ..
Προς το τέλος μπήκα στο ρυθμό βέβαια και το απόλαυσα αρκετά, γέλασα και 2-3εις φορές ενώ πραγματικά δεν το περίμενα. Γενικά μου άφησε θετικές εντυπώσεις τελικά, και σίγουρα θα είναι μια από τις ευχάριστες σειρές της σεζόν.

Αυτά τα παστέλ χρώματα πάντως...κόντεψε να με κάνει να τα μισήσω! xD

Posted Image


#25 LuluChan92

LuluChan92

    Lulu the Berserker

  • Members
  • 519 posts

Posted 05 October 2011 - 16:55

Χμμμ, πολύ slice of life έχει πέσει τελευταία! Φυσικά και δε με χάλασε, είμαι fan του είδους.

Το πρώτο επεισόδιο μου άρεσε. Δεν ενθουσιάστηκα κιόλας, αλλά πέρασα καλά παρακολουθώντας το. Σίγουρα μπαίνει στη φθινοπωρινή μου λίστα! :thumbup:

#26 Sakura!!!

Sakura!!!

    tu turuuuu!!

  • Members
  • 226 posts

Posted 06 October 2011 - 16:17

χμμμ διαβάζω αρκετά καλά σχόλια.. ίσως πρέπει να το ξαναδώ γιατί το έκλεισα στα πρώτα 3-4 λεπτά.. (δεν μου πολυάρεσε ο σχεδιασμός των χαρακτήρων..)
ο.ο


Edit:
Καλό είναι.. έχει κάποια σημεία που είναι αστεία.. μου άρεσε που έδειξε chibi στιγμές τους καθώς και κάποιες ατάκες..
Όλοι οι χαρακτήρες είναι διαφορετικοί αλλά κατά κάποιο περίεργο τρόπο κάνουνε καλή παρέα και δέσιμο!
Τα δίδυμα μου άρεσαν αρκετά! Παρότι δεν είναι πολύ φαν του είδους περιμένω και άλλα επεισόδια ^_^

Edited by Sakura!!!, 06 October 2011 - 18:58.

Μέγιστο επιτρεπτό μέγεθος υπογραφής: 500 KB

The .aNiMe//GR Team.

#27 Putin

Putin

    Swee

  • Members
  • 1,790 posts
  • LocationΚΟΛΑΣΗ

Posted 06 October 2011 - 20:57

Εγώ πάλι θα πω πως το βρήκα αδιάφορο. Μου αρέσουν τα χαλαρά slice of life, αλλά αυτό δεν ήταν χαλαρό, ήταν ένα χλιαρό βαρετό πράμα. Ούτε μου κράτησε το ενδιαφέρον, ούτε heartwarming το βρήκα, ούτε αστείο. Μόνο σε μια σκηνή με τη γάτα χαμογέλασα αν και δεν κατάλαβα γιατί.

Για τους χαρακτήρες τώρα.
Ο μαυρομάλλης είναι το κλασσικό σπαστόνευρο who bitches about everything αλλά στην πορεία συνειδητοποιούμε πως νοιάζεται για τους πάντες, έτσι δείχνει την αγάπη του και γενικά είναι ο καλύτερος άνθρωπος στον κόσμο. Τα βλέπω ήδη.
Μου αρέσουν οι βαρεμένοι χαρακτήρες για πολλούς λόγους, ένας από τους οποίους το ότι μπορώ να ταυτιστώ μαζί τους. Τα δίδυμα όμως δεν είναι βαρεμένα, αλλά πάσχουν από κάποιο σύνδρομο μάλλον. Ποτέ δεν περίμενα τέτοιοι χαρακτήρες να κοντέψουν να με εκνευρίσουν.
Ο τζίντζερ είναι απαίσιος, και δεν έχει mannerism γυναίκας, ΕΙΝΑΙ γυναίκα και ο τρόπος που το αποδίδουν δε μου αρέσει. Επίσης σπάει νεύρα.

Μέχρι τη μέση του περίπου ήμουν σε φάση "....ε και;"


Αυτό εν μέρει με εκφράζει.

Θα δω ακόμη 1-2 επεισόδια ανάλογα τις αντοχές επειδή και μόνο δε φαίνεται να είναι genuine πατάτα, οπότε να μην το αδικήσω στην περίπτωση που βελτιωθεί.

HnH5aB0.jpg


#28 red pyramid

red pyramid

    Revolutionary Fanboy

  • Members
  • 1,655 posts
  • LocationThe city upon the hill

Posted 09 October 2011 - 11:33

Εγώ πάλι θα πω πως το βρήκα αδιάφορο. Μου αρέσουν τα χαλαρά slice of life, αλλά αυτό δεν ήταν χαλαρό, ήταν ένα χλιαρό βαρετό πράμα. Ούτε μου κράτησε το ενδιαφέρον, ούτε heartwarming το βρήκα, ούτε αστείο. Μόνο σε μια σκηνή με τη γάτα χαμογέλασα αν και δεν κατάλαβα γιατί.


Ακριβώς αυτό, αν και διαφωνώ για τις σκηνές με τις γάτες. Μέτρια, αν θέλετε αρνητική, αρχή. Επειδή έχουν ήδη αναφερθεί όλες του οι αδυναμίες, να σημειώσω κάτι που πρώτη φορά με ενοχλεί τόσο σε ανιμε -τα πρόσωπα των χαρακτήρων. Δεν έχω πετύχει τόσους αλλήθωρους σε σειρά. Ούτε τόσες φάτσες που δείχνουν να βαριούνται σε αυτό το βαθμό.

Θα το συνεχίσω, αλλά αν είναι και το επόμενο έτσι, θα περιμένω να διαβάσω κριτικές μήπως φτιάχνει, αλλιώς δεν με βλέπω να το αντέχω.

Edited by red pyramid, 09 October 2011 - 11:35.
Προσθήκες

Posted Image

#29 ayame

ayame

    chance encounter

  • Members
  • 142 posts

Posted 09 October 2011 - 16:24

Indeed Putin and red pyramid :yawn2:. Δεν καταλαβαίνω πού βρίσκoυν οι υπόλοιποι το αστείο και ενδιαφέρον σε βαρεμένα άτομα. Όπως είπε κάποιος μπλόγγερ "αυτοί δεν ενδιαφέρονται για τη ζωή τους, γιατί να ενδιαφερθώ εγώ;;;" Πολλά χάπια πήραν όλοι οι χαρακτήρες κι έχουν αυτό το μαστουρωμένο ύφος πλην του Shun ο οποίος μάλλον βρίσκεται για yaoi fangirlism στη σειρά. Οκ πάμε να το δούμε πιο αναλυτικά:

1. βαρετοί και κοιμισμένοι χαρακτήρες
2. μέτριο/υποφερτό animation σε ότι αφορά την ποιότητα των χρωμάτων και σκιάσεων, αλλά απαίσιο όσον αφορά τις κινήσεις ιδίως των στομάτων τους (πολύ μικρά, ελάχιστο ανοιγοκλείσιμο με αποτέλεσμα να χάνω το ποιος μιλά κι αν όντως μιλά ή σκέφτεται) και τις κινήσεις της κάμερας (η κάμερα παραμένει στάσιμη στο ίδιο πρόσωπο αντικείμενο για αρκετά λεπτά αρκετές φορές, ενώ θα μπορούσαν να το χειριστούν καλύτερα)
3. άκυρες γάτες
4. βαρετή ιστορία- και το λέω ενώ λατρεύω τα slice of life
5. άκυροι ή πολύ γλυκείς διάλογοι και ατάκες, όπως αυτή του Shun για τον δάσκαλό του ή οι διάλογοι στη σκηνή με το indirect kiss : και να μην ξεχάσω το διάλογο μεταξύ Shun & twins για το πόσο νοιάζεται ο Kaname (σιροπιάστηκα)
6. σχεδόν καμιά προσπάθεια στο op/ed - μόνο παρουσιάζει τους χαρακτήρες
7. ξέχασα κάτι; bad start for a series. does nothing to make me want more. it's the basis for every story in every medium: catch the attention and interest of your audience!
Spoiler:


"A bunny that gets eaten by the wolf every night, surely knows the wolf well..."

#30 Warchief

Warchief

  • Members
  • 2,042 posts

Posted 10 October 2011 - 22:16

Εντάξει, κοιμισμένοι είναι μόνο οι δίδυμοι (και είναι οι καλύτεροι χαρακτήρες!). Δε μου κάνει εντύπωση που σε αρκετό κόσμο δεν αρέσει, αλλά προτείνω να δείτε όλοι το δεύτερο επεισόδιο τουλάχιστον.

Μου άρεσε ακόμα περισσότερο κι από το πρώτο. Αυτήν τη φορά είχε πλοκή, με την εμφάνιση ενός καινούριου χαρακτήρα. Γέλασα τρεις φορές μετρημένες.

Shun confirmed for being a woman.



Also tagged with one or more of these keywords: J.C. Staff, comedy, romance, slice of life, drama, school life, shounen, Fall 2011, Spring 2012