Jump to content


Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!


Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.
 

Photo
- - - - -

Kimi To Boku | You and Me

J.C. Staff comedy romance slice of life drama school life shounen Fall 2011 Spring 2012

  • Please log in to reply
106 replies to this topic

#1 Kai

Kai

    Fluent in sarcasm

  • Review Team
  • 2,722 posts

Posted 16 March 2011 - 11:59

ELSKimi_to_Boku_-_03mkv_snapshot_0154_20

Ο Shun, ο Kaname και οι δίδυμοι Yuuta και Yuuki είναι φίλοι από το νηπιαγωγείο. Χωρίς αυτό να σημαίνει ότι τα πηγαίνουν απαραίτητα καλά ή ότι ταιριάζουν απόλυτα σαν χαρακτήρες, συνεχίζουν να κάνουν παρέα και στο λύκειο απολαμβάνοντας τη σχολική τους ζωή. Με την προσθήκη δύο νέων φίλων, του Chizuru και της Masaki η παρέα μεγαλώνει και η ιστορία επικεντρώνεται στην καθημερινότητά τους και στα εφηβικά τους προβλήματα. Παρόλα αυτά, η σειρά δεν παραλείπει αστείες αναμνήσεις από τα παιδικά τους χρόνια, γεγονότα που είχαν συμβεί στο νηπιαγωγείο ή στο γυμνάσιο, καθώς τα τέσσερα αγόρια μεγάλωναν, όπως και ιστορίες δευτερευόντων χαρακτήρων.


KtB01_zps69a6f9f7.png

 

Ένα ήρεμο slice-of-life, με μερικές δόσεις χιούμορ και αναμνήσεις από τα παλιά, επικεντρώνεται κυρίως στα προβλήματα της εφηβίας με αρκετά χαριτωμένο και ευχάριστο τρόπο. Οι εφηβικοί έρωτες και τα φιλικά πειράγματα δίνουν και παίρνουν καθώς η παρέα μεγαλώνει τόσο σε αριθμό όσο και ηλικιακά και η ανέμελη σχολική ζωή τους σιγά-σιγά φτάνει στο τέλος της ενώ οι δεσμοί τους γίνονται πιο δυνατοί.

 

Τις φωνές τους στα δίδυμα, τα πειραχτήρια της παρέας, Asaba Yuuta και Yuuki χαρίζουν αντίστοιχα ο Kouki Uchiyama (Soul Eater - Soul Eater, Shiki - Natsuno Yuki) και ο Ryohei Kimura (Eden of the East - Akira Takizawa). Ο ενεργητικός Chizuru έχει τη φωνή του Irino Miyu (Gundam 00 - Saji Crossroad, AnoHana - Jintan) ενώ τον ρόλο του ήσυχου Shun Matsuoka ερμηνεύει ο Toshiyuki Toyonaga (Durarara - Ryugamine Mikado, Reborn! - Chikusa Kakimoto, Blast of Tempest - Fuwa Mahiro) ο οποίος διαθέτει ένα αρκετά ενδιαφέρον φωνητικό εύρος. Στον ρόλο του Tsukahara Kaname ο Yuuki Ono (SoreMachi - Yumi Arashiyama, Kimi Ni Todoke - Kazuichi Arai)  μπαίνει εντελώς στο πετσί του ρόλου και αποδίδει άριστα τον αγχωτικό και επιμελή Kaname που γίνεται διαρκώς στόχος πειραγμάτων.

 

KtB02_zps7359445f.png

 

Τη σκηνοθεσία της σειράς για το studio J.C. Staff έχει αναλάβει ο Mamoru Kanbe, πιο γνωστός για τη σκηνοθετική δουλειά του στο Elfen Lied, στο I''s Pure και το Sora no Woto. Στη σύνθεση της σειράς έχουμε τη Reiko Yoshida και στη μουσική επιμέλεια την Elements Garden Entertainment (Uta no Prince-sama, Bodacious Space Pirates). Αρκετοί από τους ηθοποιούς ερμηνεύουν τα τραγούδια που ακούγονται μέσα στη σειρά.
 

PVs: http://www.kimiboku.tv/theater/index.html


Edited by Kai, 15 January 2014 - 22:31.

ySss0UF.jpg


#2 Warchief

Warchief

  • Members
  • 2,042 posts

Posted 16 March 2011 - 21:06

Cool, είναι από τα είδη που απολαμβάνω πολύ. Το manga δεν το τσεκάρω τώρα για να δω το anime φρέσκος όταν βγει.

#3 Anelis

Anelis

    random frantic action

  • Retired Staff
  • 3,374 posts

Posted 16 March 2011 - 21:09

Ακούγεται πάρα πολύ όμορφο και ενδιαφέρον. Ξέρουμε περίπου πότε βγαίνει;

Θα συμφωνήσω με τον Warchief. Και εγώ θα προτιμήσω να ξεκινήσω με το anime για να το απολαύσω καλύτερα, με συμπληρωματικό ίσως το manga αργότερα.

Posted Image


#4 iristella

iristella

    Heelchou!

  • Administrators
  • 10,437 posts

Posted 16 March 2011 - 21:25

Το project ανακοινώθηκε σήμερα ( Kai sweety you make me proud in terms of thread grabbing) oπότε στην καλύτερη περίπτωση θα το δούμε στο τέλος της χρονιάς.

Το περιμένω και εγώ. Sounds like fun. ^_^

#5 meidei

meidei

    大友組の一人

  • Members
  • 1,002 posts

Posted 16 March 2011 - 21:44

Χμ, μ' αρέσει το σχέδιο, θα το 'χω υπόψη.

#6 Kai

Kai

    Fluent in sarcasm

  • Review Team
  • 2,722 posts

Posted 16 March 2011 - 21:48

Kai sweety you make me proud in terms of thread grabbing


Why, thank you, senpai. :tensai: Μαζεύω Exp.

Να χαίρεστε που δε βγαίνει αυτή την Άνοιξη, μαζί με όλα τ' άλλα :hahaha:

Πάντως, μιας και θ' αργήσει αρκετά να βγει, αν μπείτε στον πειρασμό, τσεκάρετε το έστω και λίγο να ξέρετε τι να περιμένετε. Για να δικά μου τα γούστα πάντως, είναι πάρα πολύ καλό σαν slice-of-life (που ελπίζω να δούμε περισσότερα του χρόνου).

ySss0UF.jpg


#7 mono

mono

    Ελιτίστρια

  • Global Mods
  • 4,147 posts

Posted 17 March 2011 - 16:37

Καλά πέτυχες το αγαπημένο μου είδος τώρα <3333333

Αλλά βρε κοπέλα μου τί είναι αυτά που κάνεις? Από τώρα για ο Θεός ξέρει πότε θα βγει? Δεν μας λυπάσαι που θα καθόμαστε να το περιμένουμε? :blingeye2::nanana:

xbJ3b2w.jpeg


#8 Jiraiya

Jiraiya

    ビッグブレストジャンキー

  • Members
  • 2,573 posts

Posted 17 March 2011 - 16:56

K-ON με αγόρια;:hihi2:

Posted Image


#9 eyl

eyl

    Elite Yuri Lover

  • Members
  • 312 posts

Posted 17 March 2011 - 19:03

K-ON με αγόρια;:hihi2:


αν ισχύει αυτό τότε watch!
Posted Image
girls with guns - babes with blades κ βεβαίως βεβαίως tenshi!

#10 mono

mono

    Ελιτίστρια

  • Global Mods
  • 4,147 posts

Posted 17 March 2011 - 19:15

Από το λίγο που διάβασα το manga δεν μου κάνει ότι σχέση με k-on. Είναι πιο ήρεμο, χωρίς τα άπειρα gags του k-on.

Δηλαδή αν πρέπει ντε και σώνει να το παρομοιάσω με κάτι πιο πολύ σε honey and clover μου κάνει από πλευράς slice of life και ρυθμού παρά σε k-on.

xbJ3b2w.jpeg


#11 Maya-chan

Maya-chan

    Anime Master

  • Moderators
  • 1,667 posts

Posted 17 March 2011 - 23:24

Ακούγεται πολύ ενδιαφέρον και είναι ακριβώς το είδος του slice-of-life που μου αρέσει.

Το ότι υπάρχει και ένα κορίτσι στην παρέα (άρα δεν είναι πρωταγωνιστές μόνο του ενός φύλου) είναι μεγάλο +.

Will definitely check.

15fkk04.jpg


#12 Kai

Kai

    Fluent in sarcasm

  • Review Team
  • 2,722 posts

Posted 20 March 2011 - 10:13

Δηλαδή αν πρέπει ντε και σώνει να το παρομοιάσω με κάτι πιο πολύ σε honey and clover μου κάνει από πλευράς slice of life και ρυθμού παρά σε k-on.


+1
:hiding_something: Από τώρα για να διαβάσετε και το manga. Όντως σε ρυθμούς μοιάζει πολύ περισσότερο με H&C αν θα έπρεπε να το παρομοιάσουμε με κάτι.

Προσωπικά δε νομίζω να το άγγιζα καν αν έμοιαζε με Κ-ΟΝ -γιατί δε με τραβάει ιδιαίτερα- και αυτό το thread δε θα είχε ανοιχτεί από εμένα :kakaka:

ySss0UF.jpg


#13 Kai

Kai

    Fluent in sarcasm

  • Review Team
  • 2,722 posts

Posted 17 May 2011 - 08:05

Ανακοινώθηκε ότι η σειρά θα είναι μέσα στη season του Φθινοπώρου και συγκεκριμένα θ' αρχίσει μέσα στον Οκτώβριο :joyful: Tη σκηνοθεσία την έχει αναλάβει ο Mamoru Kanbe και την παραγωγή το studio J.C. Stuff.

Το μόνο που ελπίζω είναι ν' αλλάξουν αρκετοί seiyuu από το Drama CD. (:Blissfull: Αλλάξανε τελικά)

Edited by Kai, 23 June 2011 - 13:15.

ySss0UF.jpg


#14 Yavannie

Yavannie

    La Yohda Stasella

  • Members
  • 74 posts

Posted 27 August 2011 - 17:40

Ακούγετε ωραία σειρά, και μιας και μ'αρέσουν τα slice of life λογικά θα μου αρέσει κι'αυτό. :ureshii:Can't wait. Απ'ότι είδα, θα είναι 2 κύκλοι, σύνολο 26 επισόδεια, κ δεύτερος κύκλος θα αρχίσει τον Απρίλιο.

Posted Image

#15 Warchief

Warchief

  • Members
  • 2,042 posts

Posted 04 October 2011 - 02:34

Ήταν από αρκετά έως πολύ καλό το πρώτο επεισόδιο. Δεν το περίμενα ότι θα είναι τόσο αστείο.

Μου έκανε εντύπωση επίσης το ότι όντως δεν τα πάνε ακριβώς καλά οι τέσσερις τους, με την πρώτη επιφανειακή εξετάση. Δε θα με εξέπληττε ακόμα και αν ανέβαιναν κάποτε οι τόνοι δηλαδή.
Η ατμόσφαιρα ήταν εξαιρετική. Η σειρά σε έβαζε στον κόσμο της. Από αυτό και από τον κωμικό συγχρονισμό, νομίζω ότι γίνεται πολύ καλή δουλειά στη σκηνοθεσία.
Το animation είναι καλό. Αναρωτιέμαι γιατί μας έδειχναν τόσο συχνά γάτες όμως.
Οι χαρακτήρες ήταν συμπαθητικοί για πρώτη γνωριμία. Ο ένας μοιάζει και συμπεριφέρεται σαν γυναίκα βέβαια. Θα περιμένω να δω περισσότερα πριν καταλήξω οριστικά σε προτιμήσεις.

Πάντως μου φαίνεται παράξενο ότι το manga εκδίδεται σε shounen περιοδικό. Νομίζω ότι είναι πιο κοντά σε γυναικείες προτιμήσεις.



Also tagged with one or more of these keywords: J.C. Staff, comedy, romance, slice of life, drama, school life, shounen, Fall 2011, Spring 2012