Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo

Η νύχτα πέφτει στην .aNiMe//GR town - 2011 Edition

• This topic is locked This topic is locked
503 replies to this topic

#346 d.neko-angel

d.neko-angel

:: Dream ON ::

• Members
  • 1,045 posts
  • Locationathens, greece

Posted 22 February 2011 - 17:20

Yuuko Ichihara [d.neko-angel]

Posted Image

Καλησπέρα σε όλους. Να κεράσω κάτι για να χαλαρώσουμε τι θέλετε μπυρίτσα, λικεράκι, κάνα sake Ότι προτιμάτε το λέτε. Θα πω και στον Watanuki να βοηθήσει κάνοντας τα μαγειρικά του θαύματα. Άντε να χαλαρώσουμε λίγο γιατί με τόσα αδικοχαμένα θύματα έχουμε αρχίσει να ξεφεύγουμε κάπος. Λοιπόν πίσω στο θέμα μας... δεν έχει νόημα να καθόμαστε και να αρπαζόμαστε για το αν μέχρι τώρα οι εξελίξεις είναι κομμάτι του πεπρωμένου ή είναι αποτέλεσμα έξυπνων κινήσεων των δολοφόνων, αργών κινήσεων των επιθεωρητών, λάθος επιλογών των πολιτών ή ανάδρομων αστερισμών. Σημασία έχει το μέλλον το οποίο αν λειτουργήσουμε όλοι θερμοκέφαλα το βλέπω να το χάνουμε τελείως από τον ορίζοντα . Τέλος πάντων όλα αυτά είναι γνώμη μου, όπως είναι και τα παρακάτω. Zagi [Babba] λές πολλά, κάποια ναι είναι κατανοητά και σωστά, τα περισσότερα όμως είναι ακατανόητα και μας μπερδεύουν. Έτσι δεν ελαφρύνεις την θέση σου, αντίθετα την κάνεις πιο βαριά και πιο δύσκολη. Akashiya Moka (Lord Leon) και εσύ μιλάς πάρα πολύ, βέβαια εσύ μου φαίνεσαι άπειρα πιο ένοχη σε σχέση με τον Zagi [Babba]. Τέλος πάντων επειδή και ο Frankenstein (Fallen_Angel_Itachi) έκανε το ίδιο, στην προσπάθεια του να υπερασπιστεί τον εαυτό του μιλούσε πολύ και αυτό νομίζω πως έπαιξε μεγάλο ρόλο στον άδικο χαμό του. Για αυτό για την ώρα θα αφήσω ήσυχα τα δυό σας, αυτό βέβαια δεν σημαίνει πως δεν συνεχίζω να σας υπολογίζω στο βάθος του μυαλού μου. Λοιπόν αρκετά έχω πει, καταλήγω στην Stocking (Iristella) γιατί απλά κάτι δεν μου κολλάει στην όλη συμπεριφορά της.

πολύ το κουράζουμε το θέμα παιδιά
Σημασία δεν έχει ποιός θα βραβευτεί που έπαιξε άψογο rp, ποιός θα κερδίσει στο τέλος και όλα τα σχετικά.
Σημασία έχει να περάσουμε όλοι καλά και να το διασκεδάσουμε

rrmr.png

#347 VampireGirlization

VampireGirlization

VampireGirlization

• Members
  • 64 posts

Posted 22 February 2011 - 17:26

Zagi[Babba]
Φαίνεται πως η Kanzaki Nao[VampireGirlization] και ο Trafalgar Law[BoredForLife] προσπαθούν απεγνωσμένα να προστατέψουν την Akashiya Moka[Lord Leon]. Αρχικά ανεβαίνουν στο άρμα κατά του frankestain, ο οποίος έπαιξε σημαντικό ρόλο εξαρχής και επαναλαμβανόμενα στο κίνημα κατά του Sima Yi και άρα έχει πολλές πιθανότητες να είναι αθώος. Έπειτα κι αφού είδαν ότι δεν πιάνει, ανεβαίνουν στο άρμα του pikachu, o οποίος έχει επίσης πολλές πιθανότητες να είναι αθώος καθώς παραλίγο να την φάει την πρώτη μέρα εξαιτίας του Sima Yi που ξεκίνησε κίνημα εναντίον του και παρέμεινε πιστός στην ψήφο του. Δεν ξέρω αν η moka είναι αθώα ή ένοχη, αλλά αν είναι δολοφόνος τότε αυτοί οι δύο είναι τρομερά ύποπτοι. Ειδικά η Nao.
Προσωπικά δεν έχω πειστεί για την ενοχή της Moka, για αυτό και δεν την ψηφίζω ακόμα. Αλλά αν χρειαστεί να διαλέξω μεταξύ ενός προφανούς αθώου και εκείνης, τότε δε θα διστάσω.
@mono: θα ήθελα να ξέρω τι ώρα θα πέσει η νύχτα ώστε αν χρειαστεί να αλλάξω την ψήφο μου

Kanzaki Nao

ρε παιδια ειλικρινα... εμενα πως με συνδεσατε με την Moka???? αφου εγω την ειχα κατηγορησει για 2η προσωπικοτητα και ετσι κι αλλιως σκοπευω να επιμεινω σαυτην γιατι η διπλη προσωπικοτητα που εχει ειναι τρομερα υποπτη... δεν δισταζω να την ψηφισω για να σας δειξω κατι και επειδη εχω βαρεθει να περπατω στα τυφλα και να ψηφιζω οποιον μου κατεβει θα επιμεινω σε αληθινα -νομιζω- επιχειρηματα.. Και δεν το κανω για να σας αποδειξω οτι δεν ειμαι δολοφονος γιατι δεν εχω κατι να φοβηθω...... αν ειναι την επομενη φορα να ειμαι εγω αυτη που θα φυγω να ξερετε οτι χανετε τον χρονο σας μαζι μου, δεν θα οδηγηθειτε πουθενα,... γιαυτο αμα θελετε ρισκαρετε το........!!!!!!!! επαναλαμβανω δεν εχω κατι να φοβηθω.......

οποτε Moka it is.....

ομως δεν θελω να φυγω απο το παιχνιδι γιατι στο προηγουμενο βγηκα απο βλακεια..... επειδη δεν ειχα δει ποτε πεφτει η νυχτα.. και δεν ψηφισα...... ποσο χαζη???? πειτε μου..............( μην τολμησει και απαντησει κανενας. Ρητορικη Ερωτηση.) :hot:

Posted Image
The Dream Has Ended....

#348 Anelis

Anelis

random frantic action

• Retired Staff
  • 3,374 posts

Posted 22 February 2011 - 18:38

Kenji Meshiya

Posted Image

Πάει ο Βουγιούκλος μου, τονε λιντσάραμε και ήταν και αθώος. Φταίω, το ξέρω ότι φταίω. Δεν ωφελεί να κλαίω όμως, απλά θα σεβαστώ τις επιθυμίες του να μην τον αγγίξω μετά θάνατον.

*ανοίγει το τσαντάκι, βάζει πλαστικά γάντια, καπότες, και βαζελίνη μέσα*
Μάρτυρές μου όλοι σας, το δέρμα μου δεν θα αγγίξει το δικό του!
*χουρ χουρ χουρ*

Βλέπω ότι έσφαλα που τον ψήφιζα, τι να κάνω, με τύφλωσε το πάθος. Αν μου είχε δωθεί όταν ζούσε δεν θα είχα στραφεί ποτέ εναντίον του!

Shit just got real λοιπόν!!
Πάνε οι πρώτοι προκαταρκτικοί γύροι και επιτέλους αρχίζει το κανονικό παιχνίδι όπου μπορούμε πλέον να κάνουμε υποθέσεις βασισμένες κάπου..

Βλέπω υπάρχουν πολλοί που επιμένουν στην Moka (Lord Leon), είμαι σίγουρος ότι ο επιθεωρητής είναι ανάμεσά τους.
Γλυκιά μου είναι η σειρά σου, έχεις κάποια προτίμηση για στάσεις ή λιπαντικά για μετά το θάνατό σου;

Κοιτάω και ύποπτα αυτόν τον θελκτικό τύπο με μύτη σε σχήμα φαλλού Akagi (Tenshi). Σε κάθε γύρο κατηγορείς με βεβαιότητα και κάποιον διαφορετικό. Τώρα έχεις κάτσει στη Μόκα. Επιθεωρητής ή δολοφόνος, γιατί με τέτοια επιμονή και αυτοπεποίθηση δεν νομίζω να είσαι αθώος....

Παρακαλώ όταν αναφέρεστε σε κάποιον βάλτε και όνομα και χαρακτήρα γιατί μπερδεύομαι!!!

Αν και δεν ξέρω αν ο Αζαθοθ εννοεί και εμένα με τα λεγόμενά του συμφωνώ στα περισσότερα με αυτόν. Προσωπικά κουράστηκα πολύ πιο γρήγορα απ' ό,τι περίμενα με το παιχνίδι.
Also έχει ΑΠΟΛΥΤΟ ΔΙΚΙΟ o Lord Leon όταν λέει ότι όταν λέτε ο ένας τον άλλο "χαζό", "είσαστε ηλίθιοι αν δεν ψηφίσετε αυτό" κουτουλου ότι το παρατραβάτε. Γνώμη μου πάντα.

Also σχετικά με το rp που είχε πει ο Franky για εμένα. Παιδιά, δεν ξέρω αν διαλέξατε χαρακτήρες στην τύχη, ή επειδή ήταν οι αγαπημένοι σας, αλλά μερικοί από εμάς, τουλάχιστον εγώ, διαλέξαμε χαρακτήρες βάσει του RP που προσέφεραν. Όταν δηλώναμε συμμετοχή.
Επίσης τα italics ΔΕΝ είναι RP, είναι out of game (αυτό πάει στο παιδί που με υποψιάστηκε επειδή είπα ότι θα επανερχόμουν την Τρίτη).
Μην χάνουμε τα αυγά και τα πασχάλια.

Edited by Anelis, 22 February 2011 - 18:43.

Posted Image

#349 Kamen Tantei Zura

Kamen Tantei Zura

Ore-sama

• Members
  • 837 posts

Posted 22 February 2011 - 18:52

Akita Hikaru (Zura)

Posted Image

Καλημέρα σας~ :)
Από ότι φαίνεται τα λεγόμενα μου για τον Frankenstein ήταν εντελώς σωστά. Ήταν αθώος.
Θεωρούσα τα επιχειρήματα της ξανθομαλλούσας πολύ σωστά.
Στο θέμα μας τώρα, δεν με νοιάζει αν θα με κατηγορήσουν για ρεύμα εναντίον κάποιου, εξάλλου στον Hikaru δεν αρέσουν οι έχθρες ^_^ Αλλά αν είναι να με κατηγορήσετε για δολοφόνο, αν το επιχείρημά σας είναι ότι δημιουργώ ρεύμα εναντίον της Moka (Lord Leon), θα προτιμούσα να μην το γράψετε και να με ψηφίσετε έτσι. Θα το δεχτώ.
Το ότι κάποιοι είχαν ίδιες θεωρίες είτε άκουσαν την γνώμη μου είναι άλλο θέμα.
Κύριε Roy Mustang, θα έλεγε ότι με πάθος την ψήφισα τοποθετώντας και την γνώμη μου, όσο ανούσια μπορεί να φαίνεται παραδείγματος χάρη στην δεσποινίς που κατηγορώ. Φυσικά και αυτή θέλει να υποστηρίξει τον εαυτό της και το γνωρίζω. Οπότε ξαναλέω με πάθος την ψήφισα και όχι ότι με πάθος υποκίνησα ρεύμα.
Έχουν μεγάλη διαφορά αυτά τα δύο.
Δεν είπα σε κανέναν να ψηφίσει την Moka, και δεν υποχρέωσα κανέναν, εγώ απλά ψήφισα βάση τις δικές μου θεωρίες.
Άλλωστε δεν είχα κάποιο λόγο να υποχρεώσω και τους υπόλοιπους. Ο καθένας έχει την δική του γνώμη :)

Επίσης, ας ηρεμήσουμε. Με τρομάζουν οι διαμάχες :hot:
Να κατηγορούμε κάποιον, ώστε να φτάσουμε σε ένα επιθυμητό αποτέλεσμα να βρούμε τον δολοφόνο, αλλά να μην φανατιζόμαστε με το θέμα.

Όσο για την συζήτηση που έγινε νωρίτερα, το αν αρέσει το rp σε κάποιον άλλον, ντάξει δεν μετράει τόσο. Και εμένα δεν μου αρέσει να βλέπω δυο σειρές ας πούμε, χωρίς κανένα επιχείρημα (εκτός αν πρόκειται για την περίπτωση που ανέφερα παραπάνω) αλλά το ίδιο μπορεί να γίνεται και για εμένα. Ντάξει, μπορεί να μην μου αρέσει αλλά θα το δεχτώ. Τώρα που το σκέφτομαι προτιμώ κάτι τέτοιο από φανατισμό με την νίκη. Επίσης μπορεί και το δικό μου το rp να είναι χαζό για αρκετούς. Ας χαρούμε το παιχνίδι, παιχνίδι είναι άλλωστε, έχει και ένα νόημα η λέξη :) Είχα κουραστεί βέβαια και εγώ, και σκεφτόμουν να αυτοκτονήσω (πόσο γελοίο ακούγεται τώρα :P) αλλά δεν αξίζει. Επίσης συμφωνώ, με αυτό που λέει η Anelis και ο Lord Leon.

#350 Erisadesu

Erisadesu

Hellasian Star

• Members
  • 4,640 posts

Posted 22 February 2011 - 20:09

Guu

θα συμφωνήσω με τι λογική της Yuuko Ichihara [d.neko-angel] και επιλέγω εσένα Stocking (Iristella) γιατί και εσύ είχες προηγούμενα με τη νεκρή. Άσε που όλοι ξέρουμε πως ο κανείς απο τους νεκρούς δεν σου καθόταν.

#351 iristella

iristella

Heelchou!

• Administrators
  • 10,437 posts

Posted 22 February 2011 - 21:00

Αnarchy Stocking (iristella)

Posted Image

Αυτές η πάστες από το Max Perry είναι όλα τα λεφτά λέμε. Τόσο κολασμένη απόλαυση <333 Αχέμ... Όσο και να προσπαθείτε πολλοί να βγάλετε τον Pikachu (matassos) σαν ένα αθώο και παραπλανημένο ποντίκι γεγονός παραμένει ότι κάτι κρύβεται καλύτερα σε κοινή θέα και ότι αν την εξετάσουμε βήμα προς βήμα η συμπεριφορά του είναι πολύ ύποπτη. Υπάρχει πάντα το ενδεχόμενο να κάνει το χαζό για να στρέψει τις υποψίες από πάνω του ενώ θα μας μαχαιρώνει πισώπλατα.

Παρόλαυτά μετά την τελευταία νύχτα και το πόσο άδοξα έφυγε ο Head (Mad Hatter) δεν μπορώ παρά να στρέψω την προσοχή μου στην αγαπητή Αkashiya Moka (Lord Leon). Ευχαριστώ sweety για την υποστήριξη αλλά κάτι δεν μου κολλάει μαζί σου. Τυχαίο το ότι την τελευταία στιγμή σαν άλλος ιππότης όρμησε ο Roy Mustang (Piscatella) να σε σώσει; Tυχαίο το ότι ο Head μετά τον Shima Yi (kamui) είχε ρίξει την προσοχή του επάνω σου; Tυχαίο που παρά τον πανζουρλισμό από αλληλοκατηγορίες υπάρχουν κάποιες συγκεκριμένες φωνές εναντίον σου; Δεν γνωρίζω άλλα πολύ θα ήθελα να μάθω και να δώ κάτω από το προσωπείο σου (γιατί κάτω από την φούστα σου λίγο πολύ όλοι έχουμε δει γκουχ).

Τώρα κάποιοι άρχισαν να λένε πράγματα για μένα. Akagi (Τenshi) χτές εγώ πάντα Pikachu(matassos) υποπτευόμουν, και Yuuko (d.neko-angel) και Guu (Erisadesu) αν κάποιες ζηλεύουν αυτές είστε εσείς εμένα. Δεν με νοιάζουν οι αδιάφοροι που λέτε. Ο μόνος για τον οποίο έχω μάτια είναι ο καθηγητής Κenji (Αnelis) ο οποίος όμως δεν μου δίνει καμία σημασία όσο και να λιώνω σαν το Haagen Daaz σε θερμοκρασία δωματίου ;_;. Πάντως τόσες μέρες χαίρει άκρας υγείας και οι μόνοι που τον χαίρονται είναι τα πτώματα. *pouts*

#352 Kai

Kai

Fluent in sarcasm

• Review Team
  • 2,725 posts

Posted 22 February 2011 - 21:10

Posted Image

Nougami Neuro
Συγχαρητήρια σε όσους ψήφισαν επιδεκτικότητα την ξανθομαλλούσα κοπελιά, παρότι τα μόνα στοιχεία που υπήρχαν και με λίγη λογική έδειχναν ότι είχε τις περισσότερες πιθανότητες απ’ όλους μας να είναι αθώος. Και μη μου πείτε μετά ότι όλα γίνονται από τους δολοφόνους, οι δολοφόνοι είναι 4, οι ψήφοι που πήρε δεν ήταν μόνο τέσσερις.
Και επειδή η μικρή μας αγελάδα έδειξε σημάδια νοημοσύνης και δεν έβοσκε κάτω στην λιακάδα όπως άλλοι και τέλος φάνηκε πολύ μπερδεμένη σε κάποια σημεία για να είναι άτομο που μπαίνει επίτηδες σε ρεύμα, προς το παρόν μου φαίνεται λίγο πιο αθώα απ’ όσο την είχα.

Αν και προφανώς υπάρχουν πολύ πιο ύποπτες συμπεριφορές και όλοι ξέρουμε ποιες είναι, μιας και δε θα χρειαστούν και τη δικιά μου ψήφο, θα στραφώ αλλού γιατί τα ρεύματα που δημιουργούνται τα έχει φοβηθεί το μάτι μου

Εμενα τα περιεργα πραγματα μου τραβανε την προσοχη. Καθως εκανα την γυμναστικη μου σκεφτομουν τα λαθη μου. Ενα απο αυτα ειναι αυτο..

Spoiler:

Αυτο που μου κινησε ομως τη προσοχη ήταν η αμεσως επομενη απαντηση στα λογια μου..

Spoiler:

Ο κυριος Akisame Koetsuji εμμεσα στηριξε την ψηφο μου. Ασχετα αν ειπε οτι θα με θεωρουσε βασικοτατο υποπτο επειδη εμπιστευτηκα τον κυριο Sima yi και ασχετα αν ακομη τοτε θεωρουσε τον Sima yi υποπτο..Ισως να ηθελε να δημιουργησει ρευμα απενεχοποιησης για τον μαλλον συνεργατη του.. Η προσπαθεια αυτη ήταν αρκετα εξυπνη ωστε ακομα κι αν βγει ο Sima yi, να μην θεωρηθει εκεινος ύποπτος στη συνεχεια... Στον επομενο γυρο αν ζω και αν τελικα φυγει ο Frankenstein ειναι η επομενή μου ψηφος.

Guu Shut up Posted Image*ο zoro παντα πειραζεται οταν του αλλαζουν το ονομα και παιρνει αστειες φατσες*

Σοβαρά κύριε Zoro (zoro77) που δυστυχώς συνεχώς σας κόβουμε την προσπάθεια να κάνετε ρεκόρ ύπνου, ή η άγνοια είναι το μεσαίο σας όνομα ή παραείστε επιτηδευμένα αφελής. Ψηφίσατε τον φαινομενικά πιο αθώο, αν και δεν ήσασταν ο μόνος, για να μη μιλήσω για τις συνεχείς αλλαγές ψήφου, χωρίς ουσιαστικό λόγο και θέσατε μάλιστα στόχο για τον επόμενο γύρο. Η δεσποινίς-λέμε τώρα-Moka μπορεί να φαίνεται 100% πιο ένοχη από εσάς, και δε θα μου κάνει εντύπωση θα φύγει, αν φύγει, όλα να τα περιμένεις, και μάλιστα μπορεί μάλιστα να είσαστε και αθώος… Μα ναι, κάποιοι μπορεί να δώσανε το τελειωτικό χτύπημα στην Ραπουνζέλ, που άφησε τον αφέντη της πίσω χωρίς ράμεν, αλλά κάποιοι άλλοι φρόντισαν να τον οδηγήσουν προς τα τον θάνατό του για το τίποτα. Με τέτοιες επιλογές δε βοηθάτε όχι μόνο τους αλλους γύρω σας, αλλά ούτε καν τον εαυτό σας.

ySss0UF.jpg

#353 VampireGirlization

VampireGirlization

VampireGirlization

• Members
  • 64 posts

Posted 22 February 2011 - 21:14

Kanzaki Nao

Moka............ δεν θα σταματησω να σε ψηφιζω μεχρι να βεβαιωθω πως η διπλη σου προσωπικοτητα δεν ηταν η αφορμη για την δολοφονια του θυματος.....!!!!!

Posted Image
The Dream Has Ended....

#354 Lord Leon

Lord Leon

Immortal Esper

• Members
  • 740 posts

Posted 22 February 2011 - 21:44

Αkashiya Moka (Lord Leon)
Οmote Moka
Posted Image
Kanzaki Nao (VampireGirlization) δε με νοιαζει μικρο μου το είπα ήδη. Το λυντσαρισμα μου θα ειναι "για να φυγουν οι περιέργειες". Στους 26 που ειμαστε λογικο πολλοι να σκεφτονται ετσι. αμα ημασταν 10 να δω τι θα κανατε.

Αγαπητέ μου kenji (anelis) εχω αρκετους hentai στο σχολειο, δασκαλους και μαθητες. Ολοι πηραν αυτο που τους αξιζε. Ή μηπως νομιζετε οτι αμα ειμαι "νεκρη" (xoxoxo8)), το αριστερο μου κουτουπιε ποναει λιγοτερο;

Stocking (Iristella) ποια υποστηριξη βρε σαβουρο#@*&% που από την "έλλειψη" δεν εχεις αφησει ουτε μιση παστα στο ψυγειο; Καταρχας τι σχεση εχω εγώ με το τσουτσεκι της γιγαντιας ζαρτιερας που εξολοθρευει φαντασματα; Οταν τελειωσει το πανηγυρακι εχουμε να πουμε δυο λογακια...
Eπίσης, κατι καταλαβες λαθος. Το οτι δε μου αρεσε η αιτιολογηση του φαρμακοτριφτη, medicine seller, δε σημαινει οτι εισαι αθωα. Από 4-3 που θα ειμασταν αν κραταγε την ψηφο του πανω σου, ειμαστε 6-2 τωρα με τη δικια σου και τη δικια του. Κατι βρωμαει εδώ. Μαλλον σου τελειωσαν οι φρεσκες και τρως και τις ληγμενες. Παρε μια "πάστα" κι απο μενα λοιπον να ειμαστε πιο κοντα, να χεις να αγχωνεσαι. Για τα αλλα τα κουμασια, θα ρθει η ωρα τους...

Night Wizard Seal να σαι καλα ρε φιλε και γω το φχαριστιέμαι όταν έχει νταβαντουρι

stasou%2520mygdala.jpg

#355 zoro77

zoro77

Anime Master

• Members
  • 1,600 posts

Posted 22 February 2011 - 22:20

Roronoa Zoro(zoro77)
Posted Image
Ενας ξιφομαχος ποτε δε φοβαται να πεθανει. Νougami Neuro δε με νοιαζει να υποστηριξω τον εαυτο μου. I live with no regrets(φραση στο ΟΡ)Οποιος εχει προβλημα με μενα και θεωρουμε βαρος της υποθεσης ..deal with mePosted Image

Akisame Koetsuji(johntheo95)

2po6sfa_jpg.gif

#356 matassos

matassos

Anime Professional

• Members
  • 623 posts
  • LocationThessaloniki-Ksanthi

Posted 22 February 2011 - 23:00

πικατσου (ματασσος)

Akagi Shigeru
Η Stocking άλλαξε την ψήφο της στον pikachu για να μην βγει ο Frankenstein ισοψηφία με την Moka και πεθάνει το φιλαράκι της.

οχι η στοκινγκ εμενα ψηφησε απο την αρχη του γυρου, δεν αλλαξε
αυτος που καθορισε το game ηταν ο πισκατελα που ενω δεν μιλησε καθολου, τελευταια στιγμη ψηφησε και ενω ηταν 6-6 καθορισε το γυρο. θα μπορουσε να ψηφιζε ακυρο και να γινοταν επεκταση του γυρου με ψηφοφορια αναμεσα σε αυτους τους 2
(αν εχω λαθος στα δεδομενα πειτε το γιατι τα περασα στα γρηγορα)
θεωρω οτι η συμπεριφορα της μοκα να αλλαξει τελευταια στιγμη ψηφο ηταν ακρος δικαιολογημενη, και γω οσο αθωο και να θεωρουσα τον αλλο, αν ηταν αναμεσα σε εμενα και σε αυτον, θα ψηφιζα αυτον
παρολα αυτα δεν μπαινω στον κοπο να καταδικασω κανεναν τους, αντιθετα θα παραμεινω στην στοκινγκ, χωρις να προβαλω επιχειρηματα (αφου μιλαμε πολυ και χαλαμε το παιχνιδι, δεν απευθυνομαι σε εσενα με αυτη την προταση ιριστελλα το ξεκαθαριζω) και καθως κατεχει αριστα τη γλωσσα οπωτε οτι και να πω καπου θα πιαστει να μου απαντησει (εδω απευθυνομαι :Ρ)

στο θεμα μας τωρα
Spoiler:

Edited by matassos, 23 February 2011 - 00:36.

#357 johntheo95

johntheo95

Anime Fan

• Members
  • 233 posts
  • LocationThessaloniki

Posted 22 February 2011 - 23:50

Akisame Koetsuji(johntheo95)

Θα ψηφισω
Αkashiya Moka (Lord Leon) αν και δεν ειναι η τελικη μου απαντηση.Απο`τι βλεπω τεινει να δημιουργηθει ρευμα κατα της Αkashiya Moka (Lord Leon) και Stocking (Iristella).
Ο λογος της ψηφου μου αν και δεν ειμαι σιγουρος για το αν ειναι σωστη η οχι ειναι το οτι λειει συνεχως οτι το λυντσαρισμα της θα ειναι για να φυγουν οι περιεργιες.Αυτο που με βαζει σε υποψιες ειναι η αντιστροφη ψυχολογια και το ποσο καλα την κατεχει, αν και ισως να το κανει ακουσια, δηλαδη οτι μεν λεει οτι θα φυγει και θα και θα μας φυγει η περιεργεια υπονοωντας οτι ειναι αθωα(ενω μεν δεν θελει να φυγει καθολου)και μεσω αυτου το τροπου σε αποτρεπει να την ψηφησεις(το ξερω οτι εισαι αντρας αλλα το λεω για το RP,προς αποφυγην παρεξησεων).Εκτος απο αυτο προς το παρον δεν εχω καποιο αλλο ενοχοποιητικο στοιχειο.Αναμενω εξελιξεις
Σας αφηνω προς το παρον πρεπει να
συμμαζεψωνα βρω τον appachai(βλεπε avatar)
Posted Image
Anime-Planet.com - anime | manga | reviews

Posted Image

#358 °•πίΟu-πίΟu•°™

°•πίΟu-πίΟu•°™

I'm just one hell of a butler :)

• Members
  • 1,306 posts

Posted 23 February 2011 - 00:30

Sakata Gintoki

Δεν μου αρεσει η φατσα σου.. You scare the shit outta me- OI!!!

Kenji Meshiya [Anelis]

yoJC2iXiB8biWL8b9S.gif

Spoiler:

#359 Nozomu

Nozomu

Haino haino haino~

• Members
  • 317 posts
  • LocationΕργοστάσιο Nutella A.E.

Posted 23 February 2011 - 02:06

Chuck
Posted Image

Chuck chuck chu...

*zipper on the head opens*

Posted Image

Γεια σας... Ειμαι ο εγκεφαλος αυτου του αμυαλου (wtf?) πραγματος που αποκαλειται Chuck και ειπα να πω την γνωμη μου κατευθειαν. Πολλα λαθη γινανε αλλα ο χρονος πισω δεν γυρνα... Με αυτο το σκεπτικο και εγω προχωρω κατηγορωντας ευθεως την αξιαγαπητη, οπως τολμα να λεει για τον εαυτο του, ασπρη χλαπατσα με το ονομα Kyubey(Azathoth)... Σαν να μην μας τα λες καλα τα πραγματα...

*Fastener comes next to Chuck and puts him into the microwave oven*

Spoiler:

Posted Image

Spoiler:

#360 Robin-Chwan

Robin-Chwan

Anime Professional

• Members
  • 564 posts

Posted 23 February 2011 - 02:59

Gokudera Hayato

Aλλος ενας αθωος πεθανε χωρις λογο (νταξει για τον πρωτο φταιω κι εγω). Ο χρονος περναει και οσο οι 4 δολοφονοι ειναι ζωντανοι ο Δεκατος κινδυνευει! Ο
Kenji Meshiya [Anelis] ειναι απο τους βασικους υποπτους μου μιας και ειναι ικανος να σκοτωσει καποιον μονο και μονο για τη δικια του διασκεδαση. Also, Stocking σε παρακολουθω απο κοντα....

Παιδια sorry για το ελαχιστο rp και τα σπανια post αλλα αυτη τη στιγμη η μανα μου και τα μαθηματα με εχουνε κοψει στα 2 και εχω ελαχιστο χρονο στον υπολογιστη.

Posted Image
Devils don't ask favors from God