Καλησπέρα σε όλους. Να κεράσω κάτι για να χαλαρώσουμε τι θέλετε μπυρίτσα, λικεράκι, κάνα sake Ότι προτιμάτε το λέτε. Θα πω και στον Watanuki να βοηθήσει κάνοντας τα μαγειρικά του θαύματα. Άντε να χαλαρώσουμε λίγο γιατί με τόσα αδικοχαμένα θύματα έχουμε αρχίσει να ξεφεύγουμε κάπος. Λοιπόν πίσω στο θέμα μας... δεν έχει νόημα να καθόμαστε και να αρπαζόμαστε για το αν μέχρι τώρα οι εξελίξεις είναι κομμάτι του πεπρωμένου ή είναι αποτέλεσμα έξυπνων κινήσεων των δολοφόνων, αργών κινήσεων των επιθεωρητών, λάθος επιλογών των πολιτών ή ανάδρομων αστερισμών. Σημασία έχει το μέλλον το οποίο αν λειτουργήσουμε όλοι θερμοκέφαλα το βλέπω να το χάνουμε τελείως από τον ορίζοντα . Τέλος πάντων όλα αυτά είναι γνώμη μου, όπως είναι και τα παρακάτω. Zagi [Babba] λές πολλά, κάποια ναι είναι κατανοητά και σωστά, τα περισσότερα όμως είναι ακατανόητα και μας μπερδεύουν. Έτσι δεν ελαφρύνεις την θέση σου, αντίθετα την κάνεις πιο βαριά και πιο δύσκολη. Akashiya Moka (Lord Leon) και εσύ μιλάς πάρα πολύ, βέβαια εσύ μου φαίνεσαι άπειρα πιο ένοχη σε σχέση με τον Zagi [Babba]. Τέλος πάντων επειδή και ο Frankenstein (Fallen_Angel_Itachi) έκανε το ίδιο, στην προσπάθεια του να υπερασπιστεί τον εαυτό του μιλούσε πολύ και αυτό νομίζω πως έπαιξε μεγάλο ρόλο στον άδικο χαμό του. Για αυτό για την ώρα θα αφήσω ήσυχα τα δυό σας, αυτό βέβαια δεν σημαίνει πως δεν συνεχίζω να σας υπολογίζω στο βάθος του μυαλού μου. Λοιπόν αρκετά έχω πει, καταλήγω στην Stocking (Iristella) γιατί απλά κάτι δεν μου κολλάει στην όλη συμπεριφορά της.
πολύ το κουράζουμε το θέμα παιδιά
Σημασία δεν έχει ποιός θα βραβευτεί που έπαιξε άψογο rp, ποιός θα κερδίσει στο τέλος και όλα τα σχετικά.
Σημασία έχει να περάσουμε όλοι καλά και να το διασκεδάσουμε