Μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Σύνδεση 

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Φωτογραφία

Η νύχτα πέφτει στην .aNiMe//GR town - 2011 Edition

• Κλειδωμένο Θέμα Αυτό το θέμα είναι κλειδωμένο
503 replies to this topic

#316 johntheo95

johntheo95

Anime Fan

• Members
  • 233 Δημοσιεύσεις:
  • LocationThessaloniki

Καταχωρήθηκε 21 Φεβρουάριος 2011 - 11:19

Akisame Kōetsuji

Λοιπον μαλλον απο αυτο το βραδι και μετα με λιγη τυχη να καλυτερεψουν τα πραγματα.Σκευτικα να μην μιλησω σημερα διοτι ισως να κατηγορηθω οτι αρχιζω νεα κυμματα αλλα υπο το φοβο να λυντσαριστω ή να δολοφωνηθω το βραδι και να μην εχω πει αυτα που σκευτομαι αποβασισα να το κανω.
Η πρωτη υποψια μου ειναι

Kenji Meshiya

Frankenstein δεν ξέρω τι ψύχωση έχεις μαζί μου, αλλά εγώ μια φορά το πτώμα σου θα το τιμήσω.

Σοζ παιδιά, rp από τρίτη και μετά γιατί δεν προλαβαίνω.

.Δεν τον υποψιαζωμαι λογο του ψηφου του αλλα διοτι ειναι τοσο σιγουρος οτι θα απαντησει την Τριτη.Πως ειναι τοσο σιγουρος??Μπορει να κανω και λαθος αλλα μου κινησε το ενδιαφερον.
Εγω θα ψηφισω Akita Hikaru(Zura) αλλα δεν θα πω τον λογο τις σκεψης μου ακομα γιατι ισως να προκαλεσω καποιον θανατο.Μπορει να κανω και λαθος.Αν ζησω θα το πω την τριτη.
Δεν θα μπορεσω να αλλαζω ψηφο αν γινει κατι διοτι θα ειμαι σχολειο....και μετα ακριβως αγγλικα οποτε καλο game:emptyonexg1:

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από johntheo95: 21 Φεβρουάριος 2011 - 12:48

Δημοσιευμένη  εικόνα
Anime-Planet.com - anime | manga | reviews

Δημοσιευμένη  εικόνα

#317 mono

mono

Ελιτίστρια

• Global Mods
  • 4.147 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 21 Φεβρουάριος 2011 - 12:24

H νύχτα θα πέσει στις 7 απόψε.

xbJ3b2w.jpeg

#318 °•πίΟu-πίΟu•°™

°•πίΟu-πίΟu•°™

I'm just one hell of a butler :)

• Members
  • 1.306 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 21 Φεβρουάριος 2011 - 12:42

Akisame Kōetsuji

Η πρωτη υποψια μου ειναι .Δεν τον υποψιαζωμαι λογο του ψηφου του αλλα διοτι ειναι τοσο σιγουρος οτι θα απαντησει την Τριτη.Πως ειναι τοσο σιγουρος??Μπορει να κανω και λαθος αλλα μου κινησε το ενδιαφερον.

H κοπελα απλα μπορει να τελειωνει τις δουλειες τις την Τριτη :P

yoJC2iXiB8biWL8b9S.gif

Spoiler:

#319 Kamen Tantei Zura

Kamen Tantei Zura

Ore-sama

• Members
  • 837 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 21 Φεβρουάριος 2011 - 12:42

Άσχετο με το παιχνίδι, αλλά επειδή έχω δει άλλα δύο άτομα να το κάνουν είναι Akita Hikaru και το username στην παρένθεση, όχι το αντίθετο. Κατανοώ το ότι και το Zura προέρχεται από χαρακτήρα αλλά μου φαίνεται λίγο κουλό :P Zura το username, Akita Hikaru το όνομα του χαρακτήρα :P

#320 johntheo95

johntheo95

Anime Fan

• Members
  • 233 Δημοσιεύσεις:
  • LocationThessaloniki

Καταχωρήθηκε 21 Φεβρουάριος 2011 - 12:47

οκ το αλλαζω sorry για το λαθος :P

H κοπελα απλα μπορει να τελειωνει τις δουλειες τις την Τριτη :P

το λεω απλα επειδη μου φανηκε σαν να ηταν σιγουρος οτι δεν προκειτε να πεθανει(βαζω αρσενικο προσωπο λογο του χαρακτηρα)
Δημοσιευμένη  εικόνα
Anime-Planet.com - anime | manga | reviews

Δημοσιευμένη  εικόνα

#321 d.neko-angel

d.neko-angel

:: Dream ON ::

• Members
  • 1.045 Δημοσιεύσεις:
  • Locationathens, greece

Καταχωρήθηκε 21 Φεβρουάριος 2011 - 13:25

Yuuko Ichihara [d.neko-angel]

Posted Image

συγγνώμη για την απουσία μου, τις τελευταίες ημέρες με πιέζει ο χρόνος. Κάτι το μαγαζί όπου έπεσαν πολλές ευχές τις τελευταίες μέρες, κάτι με μια προσωπική μου μετενσάρκωση που με απασχολεί το πως θα την διαχειριστώ. Πάαααρα πολύ δουλειάααα, και υπάρχουν ήδη και τόσες διαφορετικές γνώμες. Δεν σας πρόλαβα και από την αρχή οπότε πρέπει να παραδεχτώ ότι αυτή την στιγμή μου είναι κάπως δύσκολο να σας ακολουθήσω. Τέλος πάντων το μόνο σίγουρο είναι ότι με στεναχωρεί και με προβληματίζει πολύ που χάσαμε έτσι άδικα έναν ακόμα επιθεωρητή. Ναι βγάλαμε εκτός και έναν δολοφόνο αλλά αυτό δεν με παρηγορεί καθόλου ειδικά από την στιγμή που έχουμε χάσει δύο επιθεωρητές. Για το θέμα της ψήφου τώρα για τον Frankenstein (Fallen_Angel_Itachi) είμαι 50-50 ή που είναι θύμα πλεκτάνης ή που ξέρει να ξεγλιστράει πάρα πολύ καλά, για την ώρα πάντως θα τον αφήσω ήσυχο. Eπίσης δεν θα ασχοληθώ πολύ και με τον Pikatsu (matassos) μια και έχω φτάσει στο σημείο να πιστεύω ότι ναι έκανε μια λάθος επιλογή αλλά αν παρασυρθούμε και τον καταδικάσουμε έτσι απλά για αυτήν με αυτό τον τρόπο θα βοηθήσουμε τους δολοφόνους να κρυφτούν και να ξεφύγουν. Από εκεί και πέρα στα άτομα που είμαι ανάμεσα είναι Chuck (Nozomu), Zagi (Babba) και Akashiya Moka (Lord Leon). Βέβαια κατευθύνομαι καθαρά από ένστικτο, βαδίζω κάπως τυφλά. Λοιπόν να μην σας κουράζω τελικά Akashiya Moka (Lord Leon) για εμένα γιατί γενικά έχω κολλήσει με όλη την συμπεριφορά του, παλιό γεγονός θα μου πείτε αλλά όπως είχα πεί και παλιότερα

δεν μπορώ να εξηγήσω πως γίνετε η Akashiya Moka να παρουσιάζει από την πρώτη κιόλας ημέρα στοιχεία εναντίον κάποιου άτομο. Μου φαίνεται πως ειδικά για το τελευταίο είναι ακόμα νωρίς.

είπαμε έγινε παλιά και συγκεκριμένα εδώ, άσχετος όμως από το πότε ακριβώς έγινε εγώ μια φορά εγώ νιώθω πως δεν μπορώ να το αγνοήσω.

Posted Image

παιδιά sorry για την μικρή και τσαπατσούλικη συμμετοχή μου σε αυτόν τον γύρο, ήμουν εκτός Αθήνας για κάποιες ημέρες και εκεί δεν είχα πρόσβαση στο internet

rrmr.png

#322 matassos

matassos

Anime Professional

• Members
  • 623 Δημοσιεύσεις:
  • LocationThessaloniki-Ksanthi

Καταχωρήθηκε 21 Φεβρουάριος 2011 - 13:30

Posted Image [matassos]

@(johntheo) Akisame Kōetsuji μας εχεις πρηξει! εχεις φαγωθει σε καθε ποστ σου θα πεθανεις εχω εισαι μια χαρα σε σχεση με μας :hahaha:

τα πραγματα αυτη τη στιγμη εχουν καπως ετσι:
4 ψηφοι εγω, η μοκα, και ο frankenstein
ισοψηφια δηλαδη,
5 η μοκα, μολις ψηφησε η d neko...
το χρονικο περιθωριο ειναι μικρο (μεχρι τις 7, 6 ωρες) και φυσικα πολοι θα το εκμεταλευτουν αυτο αλλαζοντας την ψηφο τους τελευταια στιγμη,
συνεπως ο γυρος αυτος ισως φανερωσει τους δολοφονους αλλα ποτε δεν πρεπει να ξεχναμε και τον εναν επιθεωριτη που πρεπει να προστατευσουμε οσο μπορουμε
ειναι λοιπον γεγονος οτι ατομα που θα αλλαξουν την ψηφο τους εναντιων εμας των 3ων καποια στιγμη αυτες τις 6 ωρες (μεσα σε αυτους και εμεις οι 3οις), θα θεωρουνται βασικοι υποπτοι (φυσικα λεγοντας το αυτο, τα πραγματα θα δυσκολεψουν, και αυτο ελπιζω)
προσωπικα με τα λεγομενα αυτου του γυρου θεωρω και την μοκα και τον frankenstein αθωους, οπωτε σε αυτο το γυρο αν δεν κανουμε καποια δραστικη αλλαγη πιστευω ενας αθωος θα λιντσαριστει
και να κανουμε βεβαια, πολυ πιθανο ειναι παλι ενας αθωος να λιντσαριστει (λογικο συγκρινοντας τον τεραστιο αριθμο αθωων σε σχεση με τους δολοφονους)
ελπιζοντας λοιπον σε αυτη την αλλαγη
αλλαζω την ψηφο μου απο τον trafalgar που παρολη την περιεργη σταση του μου δημιουργει αμφιβολιες για την ενοχη του, και κατηγορω εσενα stocking που αν και με ενοχλει το στιλακι του medicine seller ειναι πολυ πιθανο να εχει δικιο καθως
- συμμετιχες στα βασικα ρευματα καθε γυρου και
- δημιουργησες το, προφανες στη δημιουργια του, ρευμα εναντιον μου γι αυτον τον γυρο και απο τοτε δεν εβγαλες μιλια (πιθανος για να σε ξεχασουμε)
επισις υπενθυμιζω οτι 3 ατομα δεν εχουν μιλησει καθολου (d neko, tenma, roy mustang)
αν φυσικα δεν πραγματοποιηθει αυτη η αλλαγη (που δεν ειναι αναγκαστικο να γινει εναντιον της στοκινγκ) και καταληξω (*πιθανοτερα εγω) νεκρος, θα ηθελα να δωσετε σημασια στα τελευταια λεγομενα μου

αυτα απο εμενα, δυστιχως λογο σχολειου δεν μπορω να μπω μεχρι τις 7-7:30 (παλι καλα εχουμε 6ωρο) οπωτε θα δω μονο ποιος θα ειναι σημερινος συγχωρεμενος, χωρις να συμμετασχω στις τελικες ψηφοφοριες...

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από matassos: 21 Φεβρουάριος 2011 - 13:40

#323 BoredForLife

BoredForLife

Monster Hunter

• Members
  • 503 Δημοσιεύσεις:
  • LocationPokke Village

Καταχωρήθηκε 21 Φεβρουάριος 2011 - 15:47

Trafalgar Law

Zagi [Babba] ασχολίαστο το τι είπες καθώς όχι μόνο δεν υποστήριξα την Moka(lord leon) αφού την ψήφισα κίολας αλλά υποστήριξα κιόλας τον Φρανκι όπως είπε και η κυρια/κυριος Yuuki Fukanaga(shinigami94)..... όσο για τον pikachu(matassos) ακόμα δεν έχω πιστεί....

v4kFmx.png

#324 didimakia

didimakia

Mockingbird

• Members
  • 2.473 Δημοσιεύσεις:
  • LocationBus 142

Καταχωρήθηκε 21 Φεβρουάριος 2011 - 16:08

Griff
Posted Image

Frankenstein (Fallen_Angel_Itachi) Σε ψηφιζω.
Πολυ παραπαρπαρ και παραπαρ μ'εχεις πρηξει τα @@. Δεν μπορω να ευχαριστηθω τα κοριτσακια :love:

Μην παρεξηγηθεις. RP ειναι αλλα οντως πρηζεις λιγο :rolleyes:

2bbd14fc.jpg

#325 Babba

Babba

AWMN member!

• Members
  • 548 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 21 Φεβρουάριος 2011 - 16:28

Zagi [Babba]
Trafalgar Law
Ψήφισες Moka(lord leon); Για πόσο και πότε; Μήπως αφού σε κατηγόρησα; Μήπως παρεμβάλλεται μια κατηγορία δική μου, που δεν σε θεωρεί καν ύποπτο απλώς χαζό αθώο, κι αμέσως μετά το πήρες πίσω και την ξαναέπεσες στον προηγούμενο στόχο σου, τον pikachu, πριν καν προλάβει κανείς να επηρεαστεί από την κατηγορία σου προς τη Μoka με το τρανταχτό επιχείρημα "την ψηφίζω αφού όλοι αυτήν ψηφίζετε"; Ή μήπως το έκανες ακριβώς για να το χρησιμοποιήσεις τώρα; Όπως κι αν το δεις, η στάση σου είναι πέρα για πέρα ύποπτη.
Δεν ξέρω αν η moka είναι όντως ένοχη, αν είναι όμως τότε εσύ και η Nao κάνετε γενναίες προσπάθειες να τη σώσετε. Αν μάλιστα δω την Nao να το ξαναγυρίζει τελευταία στιγμή στον
Frankestein θα είμαι σίγουρος γι' αυτήν.
Δυστυχώς δεν βλέπω να παίζει να φύγει κάποιος από τους πραγματικούς για μένα ύποπτους οπότε ίσως αναγκαστώ να ρισκάρω να χαντακώσω έναν αθώο και να κατηγορήσω τη moka.

Χωρίς Παλέρμο,

δεν έχει υπογραφή.

#326 BoredForLife

BoredForLife

Monster Hunter

• Members
  • 503 Δημοσιεύσεις:
  • LocationPokke Village

Καταχωρήθηκε 21 Φεβρουάριος 2011 - 16:53

Trafalgar Law

Λεγεται "Διαβάζω ότι είπαν οι άλλοι και άλλάζω την γνώμη μου".... Μια γνωστή τεχνική που μου την έμαθε ένας γιατρός από το Drum Island στην Grand Line...... Αλλά τέλος πάντων δεν θα κάτσω να το συζητήσω άλλο έχω και χειρουργία να κάνω.... Λίγο πριν πέσει η νύχτα θα ψηφίσω τον Pipachu (matassos)

Shity RP , δεν άξιζε καν την προσπάθεια.....

v4kFmx.png

#327 Night Wizard Seal

Night Wizard Seal

名前のない怪物

• Review Team
  • 2.153 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 21 Φεβρουάριος 2011 - 17:15

Lambo

Γιατί καταλίξαμε έτσι ~~νεεεε;;;
Posted Image

*Ριμπόρν πετάγεται
Posted Image
~Ciaossu!
Αυτή η άχρηστη αγελάδα ούτε μύγα δεν μπορεί να ξο σκοτώσει, ακόμα και τα grenades της μισοχαλασμένα είναι...
βασικά και να την σκοτώσετε, χάρη θα μου κάνατε, αλλά δυστηχώς είναι guardian της δέκατης τζενερέσιον, οπότε θα έχουμε πρόβλημα, ....

Medicine Seller is also my answer!

Medicine Seller
Posted Image

Παρατηρώ έντονη κίνησ στην πόλη του Anime//Gr. Πάρα πολύ ενδιαφέρον.

Lambo(L.H) Ένα πνεύμα κάποτε, έτσι όπως περπάταγα μεταξύ πραγματικότητας και υπερβατικότητας μου είχε πει "Όποιος έχει τη μύγα, μυγιάζεται".
Βλέπω μια κατηγορία χωρίς μια κατηγορία. Απλά έναν ονοματισμό.

Ακόμα αναρωτιέμαι...

Βέβαια θα επιμείνω στο να προσέχω τη δεσποινίδα Stocking.

Posted Image

84886513_zpsfd6f6e60.jpg

They sound like they are crying. Like wolves, howling for their dead masters.

#328 Erisadesu

Erisadesu

Hellasian Star

• Members
  • 4.640 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 21 Φεβρουάριος 2011 - 17:24

Guu (Erisadesu)

όπως λέει και στο Danzai hana κάποιος θα πεθάνει απόψε....

Frankenstein (Fallen_Angel_Itachi) μην είσαι τόσο σίγουρος οτι θα καταφέρεις κάτι παραπάνω...
σε τσακώσαμε.

#329 Sponis

Sponis

Despair-Ridden Heart...

• Retired Staff
  • 2.291 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 21 Φεβρουάριος 2011 - 18:19

Kenzō Tenma

Posted Image

Δυστυχώς έπρεπε να παραστώ έστω κ μέσω τηλεδιάσκεψης σε ένα σεμινάριο το Σαββατοκύριακο και δε μπόρεσα να παρακολουθήσω σε πλήρη έκταση τα εδώ τεκταινόμενα.

Οπότε απλώς θα πω Griff [didimakia] γιατί δεν τον έχει πάρει το μάτι μου εδώ γύρω...

#330 Babba

Babba

AWMN member!

• Members
  • 548 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 21 Φεβρουάριος 2011 - 18:46

Zagi [Babba]
Έτσι όπως ήρθαν τα πράγματα, θα ενώσω με βαριά καρδιά τη φωνή μου με εκείνους που κατηγορούν την Moka(lord leon). Έχει τις μεγαλύτερες πιθανότητες να είναι δολοφόνος από αυτούς που έχουν συγκεντρώσει τα βλέμματα πάνω τους σήμερα, καθώς θεωρώ αθώους τους άλλους δύο.
Μακάρι να σταθούμε τυχεροί και τουλάχιστον να μην θανατώσουμε επιθεωρητή.

Χωρίς Παλέρμο,

δεν έχει υπογραφή.