[matassos]@(johntheo) Akisame Kōetsuji μας εχεις πρηξει! εχεις φαγωθει σε καθε ποστ σου θα πεθανεις εχω εισαι μια χαρα σε σχεση με μας

τα πραγματα αυτη τη στιγμη εχουν καπως ετσι:
4 ψηφοι εγω, η μοκα, και ο frankenstein
ισοψηφια δηλαδη, 5 η μοκα, μολις ψηφησε η d neko...
το χρονικο περιθωριο ειναι μικρο (μεχρι τις 7, 6 ωρες) και φυσικα πολοι θα το εκμεταλευτουν αυτο αλλαζοντας την ψηφο τους τελευταια στιγμη,
συνεπως ο γυρος αυτος ισως φανερωσει τους δολοφονους αλλα ποτε δεν πρεπει να ξεχναμε και τον εναν επιθεωριτη που πρεπει να προστατευσουμε οσο μπορουμε
ειναι λοιπον γεγονος οτι ατομα που θα αλλαξουν την ψηφο τους εναντιων εμας των 3ων καποια στιγμη αυτες τις 6 ωρες (μεσα σε αυτους και εμεις οι 3οις), θα θεωρουνται βασικοι υποπτοι (φυσικα λεγοντας το αυτο, τα πραγματα θα δυσκολεψουν, και αυτο ελπιζω)
προσωπικα με τα λεγομενα αυτου του γυρου θεωρω και την μοκα και τον frankenstein αθωους, οπωτε σε αυτο το γυρο αν δεν κανουμε καποια δραστικη αλλαγη πιστευω ενας αθωος θα λιντσαριστει
και να κανουμε βεβαια, πολυ πιθανο ειναι παλι ενας αθωος να λιντσαριστει (λογικο συγκρινοντας τον τεραστιο αριθμο αθωων σε σχεση με τους δολοφονους)
ελπιζοντας λοιπον σε αυτη την αλλαγη
αλλαζω την ψηφο μου απο τον trafalgar που παρολη την περιεργη σταση του μου δημιουργει αμφιβολιες για την ενοχη του, και κατηγορω εσενα
stocking που αν και με ενοχλει το στιλακι του medicine seller ειναι πολυ πιθανο να εχει δικιο καθως
- συμμετιχες στα βασικα ρευματα καθε γυρου και
- δημιουργησες το, προφανες στη δημιουργια του, ρευμα εναντιον μου γι αυτον τον γυρο και απο τοτε δεν εβγαλες μιλια (πιθανος για να σε ξεχασουμε)
επισις υπενθυμιζω οτι 3 ατομα δεν εχουν μιλησει καθολου (
d neko, tenma, roy mustang)
αν φυσικα δεν πραγματοποιηθει αυτη η αλλαγη (που δεν ειναι αναγκαστικο να γινει εναντιον της στοκινγκ) και καταληξω (*πιθανοτερα εγω) νεκρος, θα ηθελα να δωσετε σημασια στα τελευταια λεγομενα μου
αυτα απο εμενα, δυστιχως λογο σχολειου δεν μπορω να μπω μεχρι τις 7-7:30 (παλι καλα εχουμε 6ωρο) οπωτε θα δω μονο ποιος θα ειναι σημερινος συγχωρεμενος, χωρις να συμμετασχω στις τελικες ψηφοφοριες...
Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από matassos: 21 Φεβρουάριος 2011 - 13:40